موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سوال
من از تاريخي كه كيلير شدم تا روزي كه پاسمو تحويل دادم سفارت تقريبا ١٠ روز طول كشيد،اين در حاليست كه بين٤ تا ٧ روز گويا بايد پاسمونو برسونيم بهشون،الان اين دير تحويل دادن مشكل ايجاد مي كنه آيا؟ سه شنبه هفته پيش پاسمو تحويل دادم تا الان هيچ خبري نيست
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خسته نباشید
من مدتی است که تمام پست های این تاپیکو با دقت دنبال میکنم. از تاریخ مصاحبه تا الان حتی یک آپدیت هم نداشتم به سفارت هم ایمیل زدم و بعد از یک هفته هنوز پاسخی نگرفتم. داره دیر میشه، نمیدونم بلیط بگیرم برم؟ اگه بخام پاسا رو بدم سفارت همینجوری راه میدن برم داخل؟ خیلی سر در گمم نمیدونم کی برم کی برگردم؟! خدایا امید منتظران رو نا امید نکن...
کیس نامبر: 2013AS7xxx ، کنسولگری: ابوظبی افراد کیس: 2
ارسال فرمها:2012 June 7th- ارسال مجدد با ایمیل: June 19th
کارنتی کیس:-- مصاحبه:30 may کلیرنس: ویزا:--
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 20:57)heidari1248 نوشته: Halaleh جان من چي بگم كه ١٥٧ روز پيش مصاحبه شدم و بغير از دو سه اپديت اوليه فقط يكبار ١ اگوست اپديت شدم خدا اخرش رو بخير كنه.
دوست عزیز نگران نباش (هر چند خودم هم هستم )ایشاله حتما خدا عاقبت هممونو به خیر میکنه و کسی بی ویزا نمیمونه آمین
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز برای منتظر سرا ما باید به چه کسی بگیم که اطلاعاتمون رو در اون صفحه درج کنه!!!!!
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 21:29)so_ar نوشته: (2013-09-07 ساعت 20:57)ali 2013 نوشته: (2013-09-07 ساعت 20:32)so_ar نوشته: (2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته: دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
پیشنهادتون چیه؟؟؟
علی عزیز شما ویزای معمولی که درخواست بدی 2 ماه اعتبار داره اونوقت با هرچی بخوای میتونی بری هواپیما یا کشتی...
سلام دوست گرامی، من کاملاً سرچ کردم برای رفتن با کشتی باید حتماً ویزای یکماهه بگیری نه 14 روزه.
سلام علی عزیز ، من هم گفتم ویزای 2 ماهه نه 14 روزه، حالا که به هر حال گرفتی ، بگذریم البته اگه 250درهم دادی فک کنم 2 ماهه باشه ، چون من 2 ماهه را با این قیمت گرفتم . به نظر من اگه واسه شنبه 21 سپتامبر بلیط بگیریم خوب باشه ، هم زمان مناسبه و هم هزینه ها خیلی نمیشه ، فرداش که یکشنبه هست هم میریم سفارت ، نظر دوستان چیه ؟
دوست من ویزای شما 2 ماه اعتبار داره اما مدت اقامتتون در دبی 14 روزه. ویزایی که من گرفتم مدت اقامتش در دبی یکماهه و قیمتش هم 500 درهم برام آب خورد. من فکر می کنم 21 سپتامبر تاریخ خوبی باشه اگه موافقید با دوستان هماهنگ کنیم برنامه هامون باهم باشه؟
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان بعد از ده روز بالاخره ما هم ویزا روگرفتیم ولی هورا نمی کشم شادی نمیکنم تا تمام دوستان کلیر بشن در اینجارو ببندیم وبریم توی تاپیک بعدی امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید انشا الله فردا سفارت ابوظبی بترکونه راستی بچه ها توی این هیری ویری من ارشدم قبول شدم
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
بابا امروز ٧سپتامبره و ٢٣روز مونده تا آخرماه اگه قرار باشه ٢٣اونجا باشيم ده روزكاري تا اونروز مونده ايشالا تا اونموقع همه هوتوتوووووو....
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 21:48)negar_karimi6 نوشته: (2013-09-07 ساعت 20:57)ali 2013 نوشته: (2013-09-07 ساعت 20:32)so_ar نوشته: (2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته: دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز) بخاطر همین مجبور شدم ویزا یکماهه بگیرم که اگه هواپیما گیرم نیومد بتونم با کشتی از بندر لنگه برم آخه برای کشتی ویزای یکماهه می خوان! حالا بنظرتون با این اوضاع که فعلاً از کلیر خبری نیست بلیت رفت و برگشتو چه تاریخی بگیرم بهتره؟ یا اینکه هنوز صبر کنم آخه پرسیدم گفتند بلیت کشتی راحت تر گیر میاد، پیشنهادتون چیه؟؟؟
علی عزیز شما ویزای معمولی که درخواست بدی 2 ماه اعتبار داره اونوقت با هرچی بخوای میتونی بری هواپیما یا کشتی ، معمولا هم 6-5 روزه میاد. پس اگه فردا درخواست بدی ، 5شنبه یا حداکثر شنبه آینده آماده میشه ، بلیط هم فکر کنم از حالا واسه هر وقت که میخوای بگو توی لیست انتظار بذارنت ، من از اصفهان اقدام کردم ، گفتن لیست انتظار به احتمال خیلی زیاد ok میشه واسه 8-7 روز دیگه
سلام دوست گرامی، من کاملاً سرچ کردم برای رفتن با کشتی باید حتماً ویزای یکماهه بگیری نه 14 روزه. درهرصورت این مهم نیست چون دیگه ویزامو گرفتم هرچند تقریباً با قیمت 2 برابر! فقط نمی دونم تاریخ رفت و برگشتمو کی بذارم که هم خیالم راحت باشه زمان مناسبیه و هم خیلی هزینه اقامتم توی دبی نشه
میخوام شماره ازانسوتوپیام خصوصی بدم پیامتون بسته است چیکارکنم؟ میخواید شمابه من پیام بدید تامن ریپلای کنم
نگار خانم تنظیماتشو درست کردم میشه دوباره امتحان کنید؟ مچکرم
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
امید وارم هر چه زودتر پیشگسوت ابوظبی وپدی و علی و سو ار عزیز و sh-p و همه دوستان منتظر سرا در ابوظبی فردا کلیر بشن و دوستان دیگر در دوسفارت دوشنبه پر کلیر شروع کن
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]