کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-07 ساعت 17:49)khmp نوشته:  دیروز سفارت از همسرم CV خواست خیلی ناراحت و نگرانم آخه چرا اینقدر دیرSadSad چیزی تا آخر سپتامبر نمونده که بخوان دوباره این فرم مارو بررسی کنن
دوستانی که سفارت ازشون CV خواسته لطفا بگین چه تاثیری تو روند کلیر شدن داره؟ پلیز
(2013-09-07 ساعت 18:09)Szsanazsz نوشته:  دوستان عزيزي كه به تازگي ازشون مدرك و يا فرمي خواستن، به جاي نگراني پيشنهاد ميكنم كه سريعتر و با دقت ارسال كنند و نگران نباشند چون اين به اون معنا نيست كه ميخوان دوباره حالا يك پروسه زمان بري رو طي كنن، بلكه گاهي صرفا جمع آوري اين اطلاعات و مستندسازي هست كه ميخوان انجام بشه....پس دل ها روشن لطفا
(2013-09-07 ساعت 18:20)AsemanAbee نوشته:  ...ﺳﺮﯾﻊ ﻓﺮﻡ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﻦ ﻭ ﮐﺎﻧﻔﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮ
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﭘﺎﺳﺦ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻣﯿﺪﻥ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ
حق با ساناز و آسمان آبی هست. منم فکر می کنم پروسه اداری شما تا حد زیادی تکمیل شده و پس از ارسال CV در مدت کوتاهی کلیر خواهید شد.

(2013-09-07 ساعت 18:31)Aida.s نوشته:  ...مرسی حق با شماست زیادی نگران شدم فقط اینکه به نظر شما REPLY کنم یا یه ایمیل جدید بزنم ؟ subject ایمیل و چی بزنم؟
(2013-09-07 ساعت 18:35)rainolf نوشته:  reply نکنید forward کنید و در سابجکت مثل همه ایمیلهای رسمیتون کیس نامبر؛ نام و نام خانوادگی و تاریخ تولدتون رو بزنید. موفق باشید.
(2013-09-07 ساعت 18:40)Aida.s نوشته:  مطمئنید باید forward کنم ؟؟
نه فوروارد نکنین. پایین همون ایمیلی که براتون فرستادند توضیح دادند که چکار کنید و به چه آدرسی بفرستین. حتی موضوع ایمیل شما رو هم معلوم می کنند. موضوع رو طبق خواسته اونها بنویسید و تغییرش ندین. اگر این کار رو بکنین ممکنه بین ایمیل های ارسالی نادیده گرفته بشه. مثلاً زیر ایمیلی که از ما فرم 9 سئوالی درخواست کرده بودند متن زیر نوشته شده بود:
Please refer to our web-site: http://turkey.usembassy.gov/contact_with_e-mail3.html to provide our office this information as soon as possible. If you will have difficulty to send an attachment through the above link you may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “ivadminprocessing” (no space between letters).

Please also attach an electronic copy of your CV (and if your spouse is accompanying you, please provide your spouse’s CV too) to your e-mail

Thank you,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara
(2013-09-07 ساعت 19:07)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 18:26)ali 2013 نوشته:  سلام دوستان
روز پنجشنبه بعدازظهر به سفارت ابوظبی ایمیل زدم و همون موقع تاییدیه ایمیلم برام اومد اما جالب اینه که 2 دقیقه بعدش هم جواب دادن که هنوز پروسه شما تموم نشده و مرتب سایتو چک کنید بلافاصله رفتم سایت سیسو چک کردم دیدم خودم و همسرم آپدیت شدیم. تمام این اتفاقها توی 4 یا 5 دقیقه افتاد واقعاً کاراشون خیلی سیستماتیکه! من که نمی تونم بپذیرم بعد از این همه اینا مارو کلیر نکنن و بگن وقت تموم شد و شما کلیر نشدید دیگه، برید بسلامت!!!!
شما چیزی غیر از این فکر می کنید؟

دوست عزیز برای منم همینطور شد ایشالا تو این هفته هممون خوشحال میشیم.
براي من هم همين اتفاق دو بار افتاده
اين ابوظبي داره بد تا ميكنه
به نظرم از امشب ايميل بارونشون كنيم
تا بفهمن با كيا طرفن Big GrinBig Grin
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
دوستان من پست عدليه سرا را انتخاب كرده ام صلاح مي دونيد به پست ينيشهر كه مي گند شنبه ها هم بازه تغييرش بدم؟
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013 ، Niushagh ، Rebekaa
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااايا
خيلي ها رو ديدم كه دارن التماست ميكنن كه دستشون رو بگيري
اخه تو كه
(( رحمان الرحيمي ))
خوب نوكرتم حالا كه دست ماها رو گرفتي خوب قربونت
دستمون رو ول نكن ديگه
لطفآ
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: jj bobo ، joody ، gifa ، Szsanazsz ، mehdi389 ، alihmh ، so_ar ، daad ، AsemanAbee ، raham ، DIVE ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، maaarabi ، mehrdad pharm ، lilistar ، far-dv2013 ، Rebekaa ، Doe
(2013-09-07 ساعت 20:47)so_ar نوشته:  دوستان عزیز میشه لطفا نظرتونو در مورد زمانی که بریم دبی اعلام کنید ؟
اگه خدای نکرده کلیر نشیم ، دوشنبه آینده زوده ؟ میشه 16 سپتامبر ؟ یا هفته بعدش 23 سپتامبر اونجا باشیم خوبه ؟ دیر نیست ؟
دوست عزيز فك كنم ٢٢ سپتامبر وقت مناسبي باشه
ولي ايشالا تا اون موقع كليير ميشيم كه با خيال راحت بريم دبي
توكل و اميد به خداي بزرگ و مهربون
Case No. 2013AS000057XX
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
تشکر کنندگان: mehdi389 ، so_ar ، daad ، Alirezaa2013 ، nima-92 ، Rebekaa
Halaleh جان من چي بگم كه ١٥٧ روز پيش مصاحبه شدم و بغير از دو سه اپديت اوليه فقط يكبار ١ اگوست اپديت شدم خدا اخرش رو بخير كنه.
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: jj bobo ، mehdi389 ، alihmh ، Ehsan1358 ، daad ، so_ar ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، Tir-Tapar ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 20:32)so_ar نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته:  دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز) بخاطر همین مجبور شدم ویزا یکماهه بگیرم که اگه هواپیما گیرم نیومد بتونم با کشتی از بندر لنگه برم آخه برای کشتی ویزای یکماهه می خوان! حالا بنظرتون با این اوضاع که فعلاً از کلیر خبری نیست بلیت رفت و برگشتو چه تاریخی بگیرم بهتره؟ یا اینکه هنوز صبر کنم آخه پرسیدم گفتند بلیت کشتی راحت تر گیر میاد، پیشنهادتون چیه؟؟؟

علی عزیز شما ویزای معمولی که درخواست بدی 2 ماه اعتبار داره اونوقت با هرچی بخوای میتونی بری هواپیما یا کشتی ، معمولا هم 6-5 روزه میاد. پس اگه فردا درخواست بدی ، 5شنبه یا حداکثر شنبه آینده آماده میشه ، بلیط هم فکر کنم از حالا واسه هر وقت که میخوای بگو توی لیست انتظار بذارنت ، من از اصفهان اقدام کردم ، گفتن لیست انتظار به احتمال خیلی زیاد ok میشه واسه 8-7 روز دیگه

سلام دوست گرامی، من کاملاً سرچ کردم برای رفتن با کشتی باید حتماً ویزای یکماهه بگیری نه 14 روزه. درهرصورت این مهم نیست چون دیگه ویزامو گرفتم هرچند تقریباً با قیمت 2 برابر! فقط نمی دونم تاریخ رفت و برگشتمو کی بذارم که هم خیالم راحت باشه زمان مناسبیه و هم خیلی هزینه اقامتم توی دبی نشه
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: daad ، so_ar ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
به بچه هاي ابوظبي
لطفا و خواهشا ويزاي اماراتتون رو از الان بگيريد كه آماده باشه
وقت رو از دست نديد
Case No. 2013AS000057XX
تشکر کنندگان: alihmh ، daad ، so_ar ، Soap McTavish ، nima-92 ، roeentan ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، lilistar ، Rebekaa
سلام اگه از دوستان کسی فرم cv و نحوه پر کردنشو داره بذاره ما هم استفاده کنیم ضمنا" اگه صلاح می دونید منم پستم و از عدلیه سرا به ینیشهر که می گند شنبه ها هم بازه تغییرش بدم.
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 20:56)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 20:47)so_ar نوشته:  دوستان عزیز میشه لطفا نظرتونو در مورد زمانی که بریم دبی اعلام کنید ؟
اگه خدای نکرده کلیر نشیم ، دوشنبه آینده زوده ؟ میشه 16 سپتامبر ؟ یا هفته بعدش 23 سپتامبر اونجا باشیم خوبه ؟ دیر نیست ؟
دوست عزيز فك كنم ٢٢ سپتامبر وقت مناسبي باشه
ولي ايشالا تا اون موقع كليير ميشيم كه با خيال راحت بريم دبي
توكل و اميد به خداي بزرگ و مهربون

ایشااااااااااااااااااااااااااااالللللللللللللللللههههههههههههههههههههههههههSmile

(2013-09-07 ساعت 20:57)heidari1248 نوشته:  Halaleh جان من چي بگم كه ١٥٧ روز پيش مصاحبه شدم و بغير از دو سه اپديت اوليه فقط يكبار ١ اگوست اپديت شدم خدا اخرش رو بخير كنه.

غصه نخور دوست عزیز ایشاله درست میشه همه با هم میریم OhioSmile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: daad ، so_ar ، heidari1248 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 20:47)ali2013-13 نوشته:  سلام دوستان من دیروز کلیر شدم ولی تاریخ انقضا رو زده 15 سپتامر من نمیتونم تا این تاریخ بهشون پاسمو بدم باید چکار کنم ؟ از طرفی چون 7 ماه شده باید دکترم برم . اول باید کارت واکسن دوباره بگیرم ؟ بعد اونجا که دکتر میرم کی بهم جواب میدن ؟
علی آقا
اول: مبارک باشه. دوم: توضیحات پایین همون صفحه ای که کیس نامبرت رو به عنوان کلیر شده دیدی نخوندی برادر که گفته:
You have until the expiration date, announced near your case number, to return for your visa
.
یعنی باید تا این تاریخ برای دریافت ویزات به سفارت مراجعه کنی. حداکثر تا هفته بعد. پس دست بجنبون. اگر خودت نمی تونی بری یکی از اعضای کیس رو بفرست. اگر خیلی وقته که مصاحبه شدی و مدیکال دادی که به نظر میاد اینجوری باشه همتون باید برای مدیکال تشریف ببرین.
(2013-09-07 ساعت 21:18)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 20:47)ali2013-13 نوشته:  سلام دوستان من دیروز کلیر شدم ولی تاریخ انقضا رو زده 15 سپتامر من نمیتونم تا این تاریخ بهشون پاسمو بدم باید چکار کنم ؟ از طرفی چون 7 ماه شده باید دکترم برم . اول باید کارت واکسن دوباره بگیرم ؟ بعد اونجا که دکتر میرم کی بهم جواب میدن ؟
علی آقا
اول: مبارک باشه. دوم: توضیحات پایین همون صفحه ای که کیس نامبرت رو به عنوان کلیر شده دیدی نخوندی برادر که گفته:
You have until the expiration date, announced near your case number, to return for your visa
.
یعنی باید تا این تاریخ برای دریافت ویزات به سفارت مراجعه کنی. حداکثر تا هفته بعد. پس دست بجنبون. اگر خودت نمی تونی بری یکی از اعضای کیس رو بفرست. اگر خیلی وقته که مصاحبه شدی و مدیکال دادی که به نظر میاد اینجوری باشه همتون باید برای مدیکال تشریف ببرین.
یعنی باید تا این تاریخ پاسپورتو تحویل داده باشم یا باید ویزا رو گرفته باشم ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
تشکر کنندگان: daad ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
همه چيز پراز خداست
درخواست كن
باوركن
دريافت كن
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: Nora hashemi ، mehdi389 ، so_ar ، Szsanazsz ، shatsi ، AsemanAbee ، DIVE ، khmp ، daad ، Alirezaa2013 ، Niushagh ، maaarabi ، payampars ، r91 ، mrbonbon ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 20:24)ali 2013 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 19:31)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته:  دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز)

ای بابا این همه لقمه رودورگردن میپیچونید تا تودهنتون بزارینش؟
چه کارهای ریسک داری میکنید کشتی هزاراتفاقه مگرمیشه بلیط گیرنیاد
شماویزای دوبی روبگیرید وویزاکلا دوماه اعتبارداره که ازش استفاده کنید ولی اززمان ورودتون به دوبی میتونید فقط 14 روزبمونید
حالاازشیرازنشد ازتهران برید یاازاصفهان میخواید من براتون ازاصفهان بپرسم
اینجوری قبلش بااتوبوس میایید اصفهان و سوارهواپیمامیشید
به نظرم 14 روز به اخرسپتامبربلیطوبگیرید که اگراونجابودید و کلیرشدید سریع بریدپاسهاروتحویل بدید
اگربخواید من براتون میپرسم ازاصفهان فقط میدونم روزهای دوشنبه و 5 شنبه داره ازاصفهان ولی بهترین راهش میدونید چیه ازکیش رفتنه روزی سه الی 4 تاپروازداره به دوبی
اگربخواید تل یکی ازدوستامون روکه توی آزانس کیش کارمیکنه بهتون بدم بهش بزنگید
اینجوری فکرکنم بهتره یه هواپیماازشیرازبه کیش و ازاونجابه دوبی
ازکیش به دوبی هزینه بلیط کمتره
کلا عزیزراه برای رسیده زیاده ولی بدترین و پرخطرترینش کشتیه

نگار جان از راهنمایی و همکاری تون مچکرم، می دونم ویزای دبی 14 روزست اما من ریسک نکردم گفتم شاید مجبور شم با کشتی برم طبق قانون کشتیرانی ویزای یکماهه توریستی با قیمت 2 برابر ویزای 14 روزه گرفتم. بهرحال اگه میشه شماره دوستتون توی کیش رو بدید تا ازشون بپرسم. درضمن بنظرتون 14روز قبل از پایان سپتامبر زود نیست؟ آخه اینجوری بایدکلی هزینه اقامتم توی دبی بکنم!

باتوجه به اینکه فقط روزهای یکشنبه و سه شنبه پاسهارو میگیرند و ممکنه هفته بعدش مجبوربشید ویزاروبریدتحویل بگیرید یک هفته کافیه اما شماکه نمیدونید هفته سوم سپامبرویزاتونومیدند یا هفته چهارم؟
دوست من وقتی به اون دوهفته اخرکشیده میشه وضعیت دیگه اضطراریه مهم اینه که اونابرسیدو پاسهاروتحویل بدید وویزاروبگیرید حالا یایه هفته یادوهفته یا بلیط برگشت اوپن و یا چاترباهزینه بیشترویاشایدهم جریمه
خلاصه برادرمن ویزای امریکاستاااااااااااااااااااااااااااااااااااا بادیدیگه اون اخری هاهرچه درتوان دارید و درجیب دارید خرج کنید تا ازدستتون نره شایدهرگزدیگه همچین فرصتی نصیبتون نشه
البته این حرفافقط وفقط برای زمانیه که به اون دوهفته اخربکشه انشالا که زودترکلیرمیشیدومیرید ولی توصیه خیلییییییییییییییییییییی جدی اقدام برای ویزای دوبی کنید خودش ممکنه 8 روزی طول بکشه هرچنداین ازانسی که من پاسمودادم 4 روزه ویزامودرست کرد شماره آزانس رودرپیام خصوصی میزارم
یه پیشنهاددیگه به جای اینکه دوهفته بمونید تودوبی خرجتون زیادبشه خوب توی کیش بمونید و برای کنسلی بلیط بیست سی تومن نهایتش میگیرن شمافقط ویزادستتون باشه بریدتوکیش بمونید تا کلیرشدید روزی سه چهاربارپروازداره
و شماره هم بهتون میدم که کارتونوبرای پروازبه دوبی سریع راه بندازن
تشکر کنندگان: so_ar ، mehdi389 ، ali 2013 ، AsemanAbee ، daad ، Pishoo_25 ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 20:57)ali 2013 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 20:32)so_ar نوشته:  
پیشنهادتون چیه؟؟؟

علی عزیز شما ویزای معمولی که درخواست بدی 2 ماه اعتبار داره اونوقت با هرچی بخوای میتونی بری هواپیما یا کشتی...

سلام دوست گرامی، من کاملاً سرچ کردم برای رفتن با کشتی باید حتماً ویزای یکماهه بگیری نه 14 روزه.
سلام علی عزیز ، من هم گفتم ویزای 2 ماهه نه 14 روزه، حالا که به هر حال گرفتی ، بگذریم البته اگه 250درهم دادی فک کنم 2 ماهه باشه ، چون من 2 ماهه را با این قیمت گرفتم . به نظر من اگه واسه شنبه 21 سپتامبر بلیط بگیریم خوب باشه ، هم زمان مناسبه و هم هزینه ها خیلی نمیشه ، فرداش که یکشنبه هست هم میریم سفارت ، نظر دوستان چیه ؟
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، Pishoo_25 ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان