2013-09-07 ساعت 20:52
(2013-09-07 ساعت 17:49)khmp نوشته: دیروز سفارت از همسرم CV خواست خیلی ناراحت و نگرانم آخه چرا اینقدر دیرچیزی تا آخر سپتامبر نمونده که بخوان دوباره این فرم مارو بررسی کنن
دوستانی که سفارت ازشون CV خواسته لطفا بگین چه تاثیری تو روند کلیر شدن داره؟ پلیز
(2013-09-07 ساعت 18:09)Szsanazsz نوشته: دوستان عزيزي كه به تازگي ازشون مدرك و يا فرمي خواستن، به جاي نگراني پيشنهاد ميكنم كه سريعتر و با دقت ارسال كنند و نگران نباشند چون اين به اون معنا نيست كه ميخوان دوباره حالا يك پروسه زمان بري رو طي كنن، بلكه گاهي صرفا جمع آوري اين اطلاعات و مستندسازي هست كه ميخوان انجام بشه....پس دل ها روشن لطفا
(2013-09-07 ساعت 18:20)AsemanAbee نوشته: ...ﺳﺮﯾﻊ ﻓﺮﻡ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﻦ ﻭ ﮐﺎﻧﻔﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮحق با ساناز و آسمان آبی هست. منم فکر می کنم پروسه اداری شما تا حد زیادی تکمیل شده و پس از ارسال CV در مدت کوتاهی کلیر خواهید شد.
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﭘﺎﺳﺦ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻣﯿﺪﻥ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯽ
(2013-09-07 ساعت 18:31)Aida.s نوشته: ...مرسی حق با شماست زیادی نگران شدم فقط اینکه به نظر شما REPLY کنم یا یه ایمیل جدید بزنم ؟ subject ایمیل و چی بزنم؟
(2013-09-07 ساعت 18:35)rainolf نوشته: reply نکنید forward کنید و در سابجکت مثل همه ایمیلهای رسمیتون کیس نامبر؛ نام و نام خانوادگی و تاریخ تولدتون رو بزنید. موفق باشید.
(2013-09-07 ساعت 18:40)Aida.s نوشته: مطمئنید باید forward کنم ؟؟نه فوروارد نکنین. پایین همون ایمیلی که براتون فرستادند توضیح دادند که چکار کنید و به چه آدرسی بفرستین. حتی موضوع ایمیل شما رو هم معلوم می کنند. موضوع رو طبق خواسته اونها بنویسید و تغییرش ندین. اگر این کار رو بکنین ممکنه بین ایمیل های ارسالی نادیده گرفته بشه. مثلاً زیر ایمیلی که از ما فرم 9 سئوالی درخواست کرده بودند متن زیر نوشته شده بود:
Please refer to our web-site: http://turkey.usembassy.gov/contact_with_e-mail3.html to provide our office this information as soon as possible. If you will have difficulty to send an attachment through the above link you may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “ivadminprocessing” (no space between letters).
Please also attach an electronic copy of your CV (and if your spouse is accompanying you, please provide your spouse’s CV too) to your e-mail
Thank you,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara
Please also attach an electronic copy of your CV (and if your spouse is accompanying you, please provide your spouse’s CV too) to your e-mail
Thank you,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی