کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه ها بوی الرحمان کلیرنس میاد! کمربندهاتون رو محکم ببندین Smile

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سلام صبح بخیر دوستان با کلی انرژی مثبت برای شادی دل همه دوستان امروز ایشالله یک کلیر گسترده از سه سفارت داشته باشیم.
خدااااااااااااا.
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
(2013-09-09 ساعت 01:14)manzar333 نوشته:  دوستان عزیز سلام، ما یک شنبه هفته پیش رفتیم آنکارا و بعد از اتمام کارهای تمدید مدیکال ، پنج شنبه ساعت ۱۱.۳۰ پاس‌ها رو تحویل سفارت دادیم ، خوشبختانه فرداش "ایشود" شدیم و شنبه ساعت ۴ بعد از ظهر پاس‌ها رو با ویزا از پست تحویل گرفتیم، امیدوارم که همگی‌ این لحظه رو تجربه کنند و همه از این انتظار به خوشی‌ گذر کنند.Rolleyes
سلام دوست عزيز خانم من هم يكشنبه هفته پيش ايشود شدن بعدظهر روز مصاحبه اما ما برگشتيم ايران از كجا ميشه فهميد كه ويزاي ما پست شده يا نه چون توي سايت سيس فقط ميگه كه 3 تا 5 روز كاري و موقعيت دقيق پست رو نشون نمي ده ممنونم اگه اطلاعي داريد كه چطور ميشه فهميد كه پست شده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
Case No: 2013AS37xx
مصاحبه: آنكارا
زمان مصاحبه 03 September
دريافت برگه صورتي براي يكي از نفرات
كليرنس روز 18Sep
visa Status: بدون ويزا (به دليل تمام شدن ويزا).
توضيح كامل پرداخت 165$ و روند دريافت گرين كارت پس از پرداخت
دريافت سوشيال سكيوريتي و گواهينامه رانندگي
تشکر کنندگان: mehdi didam ، dove ، daad ، Rebekaa
(2013-09-09 ساعت 08:35)ashkanelecomp نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 01:14)manzar333 نوشته:  دوستان عزیز سلام، ما یک شنبه هفته پیش رفتیم آنکارا و بعد از اتمام کارهای تمدید مدیکال ، پنج شنبه ساعت ۱۱.۳۰ پاس‌ها رو تحویل سفارت دادیم ، خوشبختانه فرداش "ایشود" شدیم و شنبه ساعت ۴ بعد از ظهر پاس‌ها رو با ویزا از پست تحویل گرفتیم، امیدوارم که همگی‌ این لحظه رو تجربه کنند و همه از این انتظار به خوشی‌ گذر کنند.Rolleyes
سلام دوست عزيز خانم من هم يكشنبه هفته پيش ايشود شدن بعدظهر روز مصاحبه اما ما برگشتيم ايران از كجا ميشه فهميد كه ويزاي ما پست شده يا نه چون توي سايت سيس فقط ميگه كه 3 تا 5 روز كاري و موقعيت دقيق پست رو نشون نمي ده ممنونم اگه اطلاعي داريد كه چطور ميشه فهميد كه پست شده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
csc ایمیل می زنه شماره هم می زنه
پست نمی شه درب هتل یا خونه که
می ره پست خونه شما باید برید بگیرید ، اون برگه cscیا ایمیل رو می برید شماره رو تطبیق می دن ویزاها روتحویل می دن فکر کنم روالش این باشه
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، kasrafo ، mehdi didam ، sh-p ، AsemanAbee ، dove ، رجبعلی ، daad ، Rebekaa
روندکلیرنس ،یک روندی است مثل کارخانه انسان سازی.انسانهای شاد وشنگول تحویل میگیرند ویک سری موجودات عصبی ،حسرت کشیده،بریده و مستاصل تحویل میده.مثل پروسه تبدیل میوه های تازه و آبدار به آلو خشکه ولواشک
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
با آرزوی خبرای خوب برای همه دوستان منتظر
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
(2013-09-08 ساعت 16:35)mrbonbon نوشته:  دوستان دوباره دارین حرف از ناامیدی و دلمردگی میزنینا Cool، . شک نکنین اگه از حقتون به نحو احسنت دفاع کنین ... یادمون باشه با چه بدبختی تونستیم ویزا رو بگیریم،
به امید کیلیر شدن تمامی منتظران خسته

دادا !!
خوب کبکت خروس میخونه ! تک و تنها رفتی حقت رو بگیری ! ما هم که اینجا قاقیم یا غاغیم یا قاغیم یا غاقیم یا حالا هرچی ؟؟؟
میگم ... راستی یافتم ! یافتم علت این دیر کلیر شدن رو !! فکر کنم تموم کسانی که حد اقل یک بار از کلمه بلاد کفر توی پستهاشون استفاده کرده بودن ، شامل این سرویس ویژه شدن !!!!
آما نه !!! یی دوستی هم بود وقتی من این کلمه رو بکار بردم شدیدا" اعتراض نامه نوشت ... اما اون هم هنوز کلیر نشده !!!
عجبا و حیرتا !!!!
بن بن جان دلم برای صدات تنگ شده ، همونجاها باش ، پنج شنبه ، اگه امروز فردا کلیر بشم ، بلیط دارم ، میام پیشت با هم بریم دنبال حق و حقوق و مستمری و این چیزا Big Grin
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
تشکر کنندگان: سو سو ، sh-p ، mehdi389 ، alihmh ، nedaba ، AsemanAbee ، Szsanazsz ، soruosh ، b_argi ، dove ، reza_top60 ، mrbonbon ، رجبعلی ، daad ، hsevensky2013 ، Doe ، Alirezaa2013 ، mrr777 ، Rebekaa ، Tir-Tapar
سلام صبح به خير با آرزوي كلير شدن همه منتظران سه سفارت .
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
انرژی مثبت میفرستیییممممم+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: alihmh ، sh-p ، e76779 ، AsemanAbee ، mychael ، mehdi389 ، Niushagh ، Szsanazsz ، mehdi didam ، b_argi ، dove ، SHABAH51 ، Nora hashemi ، رجبعلی ، sadeghi897 ، daad ، r91 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
من با اینکه زیاد پست نمی ذارم ولی همیشه اولین تاپیکی که نگاه می کنم این تاپیکه.
امیدوارم تا آخر این هفته ی تمام تمام .. تأکید می کنم تمام بچه های منتظر کلییر شن.Smile
الهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی آمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mehdi389 ، mehdi didam ، sh-p ، alihmh ، b_argi ، Niushagh ، dove ، joody ، e76779 ، nyayesh ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، Nora hashemi ، رجبعلی ، sadeghi897 ، nedaba ، daad ، r91 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
با تمام مشغله ای که دارم
یه لحظه از یاد شما غافل نمیشم
همه تون رو دست دارم اسم نمیبرم چون فرصت نمیشه!
مرتب سر میزنم بهتون، اگه پست نمیزارم فکر نکنین سر نمیزنم!بد جور درگیرم!!Sad
خدااااااااااااااااایا یه روز طلایی برای همه منتظرین بسااااااااااااااااااااازززززززززززززز دیگه!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
.
یه شب مهتاب . . ماه میاد تو خواب . . .

ضمنا"
آواتار رو دارین ؟؟؟ تازه نیستا ! بیش از یکماهه عوضش کردم ، شایدم دو ماه !! هر کی گفت قضیه اش چیه جایزه دارنه Big Grin
میگم این چند روزه رو بیکار نشینیم !! یه قل دو قلی ؟ هفت سنگی ؟ قایم باشکی یا موشکی یا حالا هرچی ایی ؟ خلاصه این روزای آخر میطلبه یی جورایی بزنید کوچه علی چپ (چپ دستا کوچه علی راست ) خلاصه زیاد تو فکر نرین .

قولا" : هرچه پیش آید خوش آید / ما که خندان میرویم ( چاره ایی نداریم !! Big Grin )

هویجوری یی هو یاد این ترانه افتادم Big Grin

چه دریایی میان ماست ! خوشا دیدار ما در خواب / چه امیدی به این ساحل ! خوشا فریاد زیر آب
خوشا عشق و خوشا خون جگر خوردن / خوشا مردن ، خوشا از عاشقی مردن !!!
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
تشکر کنندگان: mehdi389 ، سو سو ، Szsanazsz ، sh-p ، b_argi ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، gifa ، alihmh ، رجبعلی ، sadeghi897 ، nedaba ، daad ، r91 ، Doe ، Alirezaa2013 ، lilistar ، Rebekaa
(2013-09-09 ساعت 10:19)mehdi didam نوشته:  .

ضمنا"
آواتار رو دارین ؟؟؟ تازه نیستا ! بیش از یکماهه عوضش کردم ، شایدم دو ماه !! هر کی گفت قضیه اش چیه جایزه دارنه Big Grin
.

ماه تولدتون نيست؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueWinkCool
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mehdi didam ، b_argi ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، mehdi389 ، alihmh ، رجبعلی ، daad ، Rebekaa
(2013-09-09 ساعت 10:40)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 10:36)sh-p نوشته:  

ضمنا"
.

ماه تولدتون نيست؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueWinkCool

نه عزیز برادر !! دیگه نبود ؟؟
اوضات قمر در عقربه!!! Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: mehdi didam ، b_argi ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، sh-p ، mehdi389 ، سو سو ، e76779 ، r91 ، alihmh ، Szsanazsz ، رجبعلی ، sadeghi897 ، daad ، Doe ، lonelyman ، mehrdad pharm ، Rebekaa
(2013-09-09 ساعت 10:40)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 10:36)sh-p نوشته:  

ضمنا"
.

نه عزیز برادر !! دیگه نبود ؟؟
خواب کلیر شدن نیست که هر شب میاد بخوابمون!!!
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: mehdi didam ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، sh-p ، mehdi389 ، e76779 ، alihmh ، رجبعلی ، shatsi ، daad ، Doe ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان