موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ابوظبیییییییییییی خوابییییییییییییی؟؟؟؟!!!!
کیس نامبر 2013as10xxxx __ا__ سفارت ابوظبی __ا__ یک نفر __ا__ تاریخ مصاحبه هفته آخر آگوست __ا__ برگه سفید __ا__ سه بار آپدیت __ا__ کلیر بعد از 17 روز __ا__ مقصد : لس آنجلس
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-09 ساعت 12:09)roham2012 نوشته: ابوظبیییییییییییی خوابییییییییییییی؟؟؟؟!!!!
ظاهرا هر سه سفارت به خواب تابستونی رفتن.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دیگه کارمون به جایی رسیده که کلیر نمیخوام فقط یک آپدیت کوچیک میخوام از 3 نفر یکیمونم آپدیت بشه به خدا کافیه حتی پسر 7سالم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-09 ساعت 08:35)ashkanelecomp نوشته: سلام دوست عزيز خانم من هم يكشنبه هفته پيش ايشود شدن بعدظهر روز مصاحبه اما ما برگشتيم ايران از كجا ميشه فهميد كه ويزاي ما پست شده يا نه چون توي سايت سيس فقط ميگه كه 3 تا 5 روز كاري و موقعيت دقيق پست رو نشون نمي ده ممنونم اگه اطلاعي داريد كه چطور ميشه فهميد كه پست شده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید دوست عزیز، من متوجه منظورتون نشدم! میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟
1- شما به اتفاق همسرتون یکشنبه هفته پیش مصاحبه داشتین
2- به شما و همسرتون کلیر خورد
3- همسرتون همون روز عصر کلیر شدن و وضعیتشون در حالت آماده قرار گرفت؟
4- یا به همسرتون کلیر نخورد و همون روز ویزاشون صادر شد؟
5- اگر خانمتون پاسشون رو دادند به سفارت اونوقت چطور برگشتن بدون پاس به ایران؟
6- وضعیت خود شما الان چجوریه؟ آیا به شما هم کلیر خورد یا یه ضرب ویزا رو گرفتین؟
شرمنده سوالام زیاد شد، ولی موضوع یه کمی واسه من گنگ و عجیب بود. مرسی
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
انشالله هیچوقتم پیش نیاد کسی کلیر نشه به حقه آیه های قرآن
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها صرفا یه نفر حتما باید چند دفه آپدیت بشه تا کلیرشو سفارت اعلام بکنه؟ مثلا من که 19 آگوست آپدیتمه حتما بازم باید آپدیت بشه یا امکان اعلام کلیر شدن از سفارت هست؟
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-09 ساعت 12:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-09 ساعت 12:42 توسط mamalino10.)
بچه ها من یه نظری دارم، که البته یه فرضیه و نظر شخصیه و ممکنه درست نباشه. ولی خودم یه جورایی مطمئنم که درسته.
تاپیک کلیرنس امسال رو که کامل تا اینجا خوندم. تو این یه هفته تاپیک کلیرنس پارسال رو هم خوندم تا بلکه شاید یه رابطه منطقی واسه کلیر شدن پیدا کنم. به چند تا نکته رسیدم:
1- طبق نظر اکثریت و دوستان باتجربه، کل پروسه کلیرنس خارج از دست سفارته و به یه سری شرکتهای خصوصی مربوط میشه که سابقه شما رو چک می کنن
2- نظر اول و آخر دست سفارت و آفیسر محترمه و نهایتاً اونی که تصمیم می گیره اونه، حتی بدون کلیر
3- تا اونجایی که من دیدم، دوستانی که ویزا گرفتن همه این ادعا رو داشتن که تاریخ کلیر رو ویزاشون خیلی عقب تر از تاریخی بوده که تو سایت سفارت اعلام کردن. نزدیک 90 درصد هم تاریخ کلیرشون همون تاریخ اولین آپدیتشون روی سایت سیس بوده.
و اما نظر من: اونایی که آپدیت شدن، حتی یک بار ، همشون کلیر شدن و نتیجه کلیرشون به سفارت اعلام شده و سفارت وضعیتشون رو آپدیت کرده و بعد از اون داره کارهای باقی مونده و تکمیلی پرونده رو انجام میده و آپدیت های مکرر هم دلیلش همینه. وقتی هم که کاراشون تموم میشه کیس رو آماده اعلام می کنن که دوستان برن و پاسشون رو تحویل بدن.
یعنی به نظر من همه اونایی که آپدیت شدن 100% کلیر شدن و این آپدیت ها رو خود سفارت انجام میده تا پروندشون رو فاینالایز کنه (دلیل من هم اینه که شرکتهای خصوصی که مسئول بررسی پرونده ما برای کلیر شدن هستن، به سایت سیس و پرونده ما هیپگونه دسترسی ندارن و محاله بتونن کیس ما رو آپدیت کنن و نتیجشون رو هم که تیکه تیکه به سفارت اعلام نمی کنن! پس این سفارته که بعد از کلیر شدن پرونده ما رو هی آپدیت می کنه)
پس دوستانی که آپدیت میشن، مططططططمئن باشن که کلیر شدن و امروز فردا توی این پر کاری سفارتها حتماً کیسشون به وضعیت آماده قرار میگیره.
دوستانی هم که تا به حال آپدیت نشدن ( که شاید اصلاً چنین موردی نداشته باشیم یا فقط 2، 3 مورد باشن) در اولین فرصت و حالا که هنوز فرصت باقیه با سفارت مکاتبه کنن و قضیه رو پیگیری کنن.
باز هم تاکید می کنم که این صرفاً یه فرضیست، ولی اگه دوستان هم خوب نگاه کنن می بینن که چقدر به واقعیت نزدیکه.
پس همگی به جای فکر کردن به نتیجه کلیرنس، به دنبال بلیط و مقدمات سفر باشین که دیگه همه چی تموم شده و ویزاتون آماده صدوره
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-09 ساعت 12:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-09 ساعت 12:42 توسط اریوبرزن.)
پس این سفارتها دارن چیکار میکنن رفتم دکتر گفته کلیر خونت اومده پائین بابا ما کلیر میخوایم اونم یه کلیر توپ و اساسی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-09 ساعت 11:14)north.winds نوشته: بچه ها ما هنوز کلییر نشدیم به این نتیجه رسیدیم که از 15 سپتامبر شوهرم اونجا باشن تا پاس هامون رو بدیم به سفارت .اگه کسی اون تاریخ میاد انکارا پیغام بده که شاید بشه باهم خونه بگیریم
و یه سوالی ایا همسرم باید از من وکالت نامه داشته باشن برای گرفتن ویزای من از پست؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي