کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-09 ساعت 10:43)b_argi نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 10:40)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 10:36)sh-p نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 10:19)mehdi didam نوشته:  .
یه شب مهتاب . . ماه میاد تو خواب . . .

ضمنا"
آواتار رو دارین ؟؟؟ تازه نیستا ! بیش از یکماهه عوضش کردم ، شایدم دو ماه !! هر کی گفت قضیه اش چیه جایزه دارنه Big Grin
.

ماه تولدتون نيست؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueWinkCool

نه عزیز برادر !! دیگه نبود ؟؟
خواب کلیر شدن نیست که هر شب میاد بخوابمون!!!

ﺩﺍﺩﺍﺵ ﻣﻬﺪﯼ
ﻋﮑﺲ ﺧﻮﺩﺕ ﺗﻮ ﻣﺎﻩ ﻧﯿﺴﺖ ﻋﺎﯾﺎ ؟؟!!

ﺑﺒﯿﻦ ﺑﺮﺍﺩﺭﻡ ﺁﺩﻣﻮ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻓﮑﺮﺍﯾﯽ ﻭﺍﺩﺍﺭ ﻣﯿﮑﻨﯽ ؟؟!! Big Grin
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: سو سو ، b_argi ، mehdi389 ، Niushagh ، e76779 ، sh-p ، alihmh ، رجبعلی ، shatsi ، zohre02 ، sadeghi897 ، daad ، Doe ، Rebekaa
داداش مهدی پیشکسوت :

Wink با اقا فضلی کاملا موافقم
اوضات قمر در عقربه!!! Big GrinBig Grin یا عقرب در قمره یا حالا هر چیTongueSmileShy
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، e76779 ، b_argi ، Niushagh ، sh-p ، SHABAH51 ، alihmh ، Szsanazsz ، رجبعلی ، sadeghi897 ، daad ، Doe ، AsemanAbee ، Rebekaa
امروز تمومههههههههههه خدااااااااااااااااااااااا همه امروز جواب ميگيرننننننننننننننننننن الهييبيييي امييييييينننننننننننننننن
بچه ها ما هنوز کلییر نشدیم به این نتیجه رسیدیم که از 15 سپتامبر شوهرم اونجا باشن تا پاس هامون رو بدیم به سفارت .اگه کسی اون تاریخ میاد انکارا پیغام بده که شاید بشه باهم خونه بگیریم
و یه سوالی ایا همسرم باید از من وکالت نامه داشته باشن برای گرفتن ویزای من از پست؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: joody ، b_argi ، mehdi didam ، sadeghi897 ، daad ، Alirezaa2013 ، mehrdad pharm ، Rebekaa
(2013-09-09 ساعت 11:11)mehdi didam نوشته:  ...بر و بچ پاک قاط زده بودندی از جمله خودم دندی دی دی دی !!!!
گفتیم دورهم از فکر و خیال در بیاییم چون امروز هممون کلیر میشیم و در تاپیک هم قفل میشه گفتیم یه حالی برای خداحافظی کرده باشیم آقای مدیر Big Grin ببخشید دیگه تکرار نمیشه است نقطه سر خط
شما تهران چکار می کنین؟ برنامه رفتنت به آنکارا برای کی هست؟ نمی خوای که تا 30 سپتامبر با بروبچ بشینین دور هم به بازی و تجدید روحیه بگذرونی؟!Cool
15 سپتامبر که خیلی خیلی زوده بچه ها توروخدا بذارید اونا کارشونو بکنند نهایتا هفته آخر بریم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: سو سو ، mehdi didam ، Niushagh ، b_argi ، sh-p ، رجبعلی ، shatsi ، sadeghi897 ، daad ، r91 ، hsevensky2013 ، alihmh ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، linuxer ، Rebekaa ، ALNB
(2013-09-09 ساعت 11:07)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 11:00)سو سو نوشته:  داداش مهدی پیشکسوت :

Wink با اقا فضلی کاملا موافقم
اوضات قمر در عقربه!!! Big GrinBig Grin یا عقرب در قمره یا حالا هر چیTongueSmileShy

چشم !!
دیگه مقاومت فایده نداره ، نداره !!! چون جواب لو رفت Big Grin بله فضلی جان درست گفت و من در پیام خصوصی به ایشان گفتم، آما این اوضاع من نیست ، اوضاع لاتاری منظور بود ، بنابر این علی رغم کشف موضوع ، برنده نداشتیم و من از جایزه دادن قصر یا قثر یا قسر یا حالا هرچی ... در رفتم Big Grin با تشکر از دوستان / وای رئیسم اومد کارهای اداره رو بگو ...... پاک افتادیم از زندگی !!!! ای لاتاری Sad

داري بهونه مياري!!!
جايزه منو بده من برم Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: mehdi didam ، b_argi ، sh-p ، Szsanazsz ، رجبعلی ، shatsi ، daad ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
(2013-09-09 ساعت 11:22)سو سو نوشته:  Sad الان زود نیست اقا سعید عزیز؟؟؟
برای رفتن زوده ولی برای گرفتن بلیط به موقعست. به روش مهدی اقتدا کنین که خدای نکرده گرفتار قحطی بلیط نشین یه وقت.
(2013-09-09 ساعت 11:25)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 11:22)سو سو نوشته:  Sad الان زود نیست اقا سعید عزیز؟؟؟
برای رفتن زوده ولی برای گرفتن بلیط به موقعست. به روش مهدی اقتدا کنین که خدای نکرده گرفتار قحطی بلیط نشین یه وقت.

اگر میخواهید بلیط بگیرید ،
1 ــ از ماهان بگیرین
2 ــ برای روزهای فرد بلیط داره
3 ــ تعویض رفتش جریمه نداره ( ایرن ایر 100 تومن جریمه داره بقیه رو نمیدونم )
4 ــ تعویض برگشت بیست تومن جریمه داره
5 ــ پس یک رفت بگیرین برای نزدیکترین تاریخ با قابلیت جابجائی ویک برگشت برای حدودای 30 سپتامبر که اگر کارتون زود تموم شد تاریخ برگشتتون رو فقط یک بار عوض کنید و زیاد جریمه ندین ، البته خودم بعد از دو بار جریمه به این فکر افتادم . البته ظاهرا" کمی از فشار بلیط کم شده ، اما بعضی تاریخها مثل 15 سپتامبر پره
موین باشین
است نقطه سر خط
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
(2013-09-09 ساعت 11:14)north.winds نوشته:  بچه ها ما هنوز کلییر نشدیم به این نتیجه رسیدیم که از 15 سپتامبر شوهرم اونجا باشن تا پاس هامون رو بدیم به سفارت .اگه کسی اون تاریخ میاد انکارا پیغام بده که شاید بشه باهم خونه بگیریم
و یه سوالی ایا همسرم باید از من وکالت نامه داشته باشن برای گرفتن ویزای من از پست؟

21 ,22 سپتامبر شنبه یکشنبه هست
من میخوام23دوشنبه اونجا باشم و خودم تنها هستم اگه خواستین قرار بزاریم.خونه بگیریم چقدر در میاد؟کلّا و جزاً
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: daad ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
ساعت از 3 هم رد شد. چشام شده کاسه خون. مدیریتمان ته کشیدBig Grin. میرم لالا کنم. من که نیستم گل نهالو اذیت نکنین. بچه های خوبی باشید و از بازی کردن وسط تاپیک خودداری کنیدTongue. امیدوارم صبح که بلند شدم خبرهای خوبی ازتون بشنومRolleyes. شب و روزتون بخیر.
من آپدیت شدم،به نظرتون امروز یا فردا کلیر میشم یا رفت تا هفته بعد؟
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: mehdi didam ، e76779 ، رجبعلی ، sh-p ، b_argi ، valencia ، rozelo ، raham ، daad ، Mehrdadordi ، گل نهال ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، Saeedv13
God bless them,they have just updated me
دوستان میگم تاحالا پیش اومده یه همچین شرایطی که اینقدر طول بکشه کلیر شدنا و آخرم کسی کلیر نشه ؟
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi389 ، daad ، tajhizgaran ، اریوبرزن ، Rebekaa
(2013-09-09 ساعت 11:56)omidt10 نوشته:  دوستان میگم تاحالا پیش اومده یه همچین شرایطی که اینقدر طول بکشه کلیر شدنا و آخرم کسی کلیر نشه ؟
نخِِِِِِِِِِِِِِِيـــــــــــــر.پيش نيومده
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان