2013-09-09 ساعت 12:57
(2013-09-09 ساعت 12:40)mamalino10 نوشته: بچه ها من یه نظری دارم، که البته یه فرضیه و نظر شخصیه و ممکنه درست نباشه. ولی خودم یه جورایی مطمئنم که درسته.
تاپیک کلیرنس امسال رو که کامل تا اینجا خوندم. تو این یه هفته تاپیک کلیرنس پارسال رو هم خوندم تا بلکه شاید یه رابطه منطقی واسه کلیر شدن پیدا کنم. به چند تا نکته رسیدم:
1- طبق نظر اکثریت و دوستان باتجربه، کل پروسه کلیرنس خارج از دست سفارته و به یه سری شرکتهای خصوصی مربوط میشه که سابقه شما رو چک می کنن
2- نظر اول و آخر دست سفارت و آفیسر محترمه و نهایتاً اونی که تصمیم می گیره اونه، حتی بدون کلیر
3- تا اونجایی که من دیدم، دوستانی که ویزا گرفتن همه این ادعا رو داشتن که تاریخ کلیر رو ویزاشون خیلی عقب تر از تاریخی بوده که تو سایت سفارت اعلام کردن. نزدیک 90 درصد هم تاریخ کلیرشون همون تاریخ اولین آپدیتشون روی سایت سیس بوده.
و اما نظر من: اونایی که آپدیت شدن، حتی یک بار ، همشون کلیر شدن و نتیجه کلیرشون به سفارت اعلام شده و سفارت وضعیتشون رو آپدیت کرده و بعد از اون داره کارهای باقی مونده و تکمیلی پرونده رو انجام میده و آپدیت های مکرر هم دلیلش همینه. وقتی هم که کاراشون تموم میشه کیس رو آماده اعلام می کنن که دوستان برن و پاسشون رو تحویل بدن.
یعنی به نظر من همه اونایی که آپدیت شدن 100% کلیر شدن و این آپدیت ها رو خود سفارت انجام میده تا پروندشون رو فاینالایز کنه (دلیل من هم اینه که شرکتهای خصوصی که مسئول بررسی پرونده ما برای کلیر شدن هستن، به سایت سیس و پرونده ما هیپگونه دسترسی ندارن و محاله بتونن کیس ما رو آپدیت کنن و نتیجشون رو هم که تیکه تیکه به سفارت اعلام نمی کنن! پس این سفارته که بعد از کلیر شدن پرونده ما رو هی آپدیت می کنه)
پس دوستانی که آپدیت میشن، مططططططمئن باشن که کلیر شدن و امروز فردا توی این پر کاری سفارتها حتماً کیسشون به وضعیت آماده قرار میگیره.
دوستانی هم که تا به حال آپدیت نشدن ( که شاید اصلاً چنین موردی نداشته باشیم یا فقط 2، 3 مورد باشن) در اولین فرصت و حالا که هنوز فرصت باقیه با سفارت مکاتبه کنن و قضیه رو پیگیری کنن.
باز هم تاکید می کنم که این صرفاً یه فرضیست، ولی اگه دوستان هم خوب نگاه کنن می بینن که چقدر به واقعیت نزدیکه.
پس همگی به جای فکر کردن به نتیجه کلیرنس، به دنبال بلیط و مقدمات سفر باشین که دیگه همه چی تموم شده و ویزاتون آماده صدوره
اميدوارم دوست عزيز .حالا با اجازه آقاي فضلي خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقع
/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
![Sad Sad](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/sad.png)