کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-09 ساعت 12:40)mamalino10 نوشته:  بچه ها من یه نظری دارم، که البته یه فرضیه و نظر شخصیه و ممکنه درست نباشه. ولی خودم یه جورایی مطمئنم که درسته.
تاپیک کلیرنس امسال رو که کامل تا اینجا خوندم. تو این یه هفته تاپیک کلیرنس پارسال رو هم خوندم تا بلکه شاید یه رابطه منطقی واسه کلیر شدن پیدا کنم. به چند تا نکته رسیدم:
1- طبق نظر اکثریت و دوستان باتجربه، کل پروسه کلیرنس خارج از دست سفارته و به یه سری شرکتهای خصوصی مربوط میشه که سابقه شما رو چک می کنن
2- نظر اول و آخر دست سفارت و آفیسر محترمه و نهایتاً اونی که تصمیم می گیره اونه، حتی بدون کلیر
3- تا اونجایی که من دیدم، دوستانی که ویزا گرفتن همه این ادعا رو داشتن که تاریخ کلیر رو ویزاشون خیلی عقب تر از تاریخی بوده که تو سایت سفارت اعلام کردن. نزدیک 90 درصد هم تاریخ کلیرشون همون تاریخ اولین آپدیتشون روی سایت سیس بوده.

و اما نظر من: اونایی که آپدیت شدن، حتی یک بار ، همشون کلیر شدن و نتیجه کلیرشون به سفارت اعلام شده و سفارت وضعیتشون رو آپدیت کرده و بعد از اون داره کارهای باقی مونده و تکمیلی پرونده رو انجام میده و آپدیت های مکرر هم دلیلش همینه. وقتی هم که کاراشون تموم میشه کیس رو آماده اعلام می کنن که دوستان برن و پاسشون رو تحویل بدن.
یعنی به نظر من همه اونایی که آپدیت شدن 100% کلیر شدن و این آپدیت ها رو خود سفارت انجام میده تا پروندشون رو فاینالایز کنه (دلیل من هم اینه که شرکتهای خصوصی که مسئول بررسی پرونده ما برای کلیر شدن هستن، به سایت سیس و پرونده ما هیپگونه دسترسی ندارن و محاله بتونن کیس ما رو آپدیت کنن و نتیجشون رو هم که تیکه تیکه به سفارت اعلام نمی کنن! پس این سفارته که بعد از کلیر شدن پرونده ما رو هی آپدیت می کنه)
پس دوستانی که آپدیت میشن، مططططططمئن باشن که کلیر شدن و امروز فردا توی این پر کاری سفارتها حتماً کیسشون به وضعیت آماده قرار میگیره.
دوستانی هم که تا به حال آپدیت نشدن ( که شاید اصلاً چنین موردی نداشته باشیم یا فقط 2، 3 مورد باشن) در اولین فرصت و حالا که هنوز فرصت باقیه با سفارت مکاتبه کنن و قضیه رو پیگیری کنن.

باز هم تاکید می کنم که این صرفاً یه فرضیست، ولی اگه دوستان هم خوب نگاه کنن می بینن که چقدر به واقعیت نزدیکه.
پس همگی به جای فکر کردن به نتیجه کلیرنس، به دنبال بلیط و مقدمات سفر باشین که دیگه همه چی تموم شده و ویزاتون آماده صدوره Smile

اميدوارم دوست عزيز .حالا با اجازه آقاي فضلي خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-09-09 ساعت 12:57)sh-p نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 12:40)mamalino10 نوشته:  بچه ها من یه نظری دارم، که البته یه فرضیه و نظر شخصیه و ممکنه درست نباشه. ولی خودم یه جورایی مطمئنم که درسته.
تاپیک کلیرنس امسال رو که کامل تا اینجا خوندم. تو این یه هفته تاپیک کلیرنس پارسال رو هم خوندم تا بلکه شاید یه رابطه منطقی واسه کلیر شدن پیدا کنم. به چند تا نکته رسیدم:
1- طبق نظر اکثریت و دوستان باتجربه، کل پروسه کلیرنس خارج از دست سفارته و به یه سری شرکتهای خصوصی مربوط میشه که سابقه شما رو چک می کنن
2- نظر اول و آخر دست سفارت و آفیسر محترمه و نهایتاً اونی که تصمیم می گیره اونه، حتی بدون کلیر
3- تا اونجایی که من دیدم، دوستانی که ویزا گرفتن همه این ادعا رو داشتن که تاریخ کلیر رو ویزاشون خیلی عقب تر از تاریخی بوده که تو سایت سفارت اعلام کردن. نزدیک 90 درصد هم تاریخ کلیرشون همون تاریخ اولین آپدیتشون روی سایت سیس بوده.

و اما نظر من: اونایی که آپدیت شدن، حتی یک بار ، همشون کلیر شدن و نتیجه کلیرشون به سفارت اعلام شده و سفارت وضعیتشون رو آپدیت کرده و بعد از اون داره کارهای باقی مونده و تکمیلی پرونده رو انجام میده و آپدیت های مکرر هم دلیلش همینه. وقتی هم که کاراشون تموم میشه کیس رو آماده اعلام می کنن که دوستان برن و پاسشون رو تحویل بدن.
یعنی به نظر من همه اونایی که آپدیت شدن 100% کلیر شدن و این آپدیت ها رو خود سفارت انجام میده تا پروندشون رو فاینالایز کنه (دلیل من هم اینه که شرکتهای خصوصی که مسئول بررسی پرونده ما برای کلیر شدن هستن، به سایت سیس و پرونده ما هیپگونه دسترسی ندارن و محاله بتونن کیس ما رو آپدیت کنن و نتیجشون رو هم که تیکه تیکه به سفارت اعلام نمی کنن! پس این سفارته که بعد از کلیر شدن پرونده ما رو هی آپدیت می کنه)
پس دوستانی که آپدیت میشن، مططططططمئن باشن که کلیر شدن و امروز فردا توی این پر کاری سفارتها حتماً کیسشون به وضعیت آماده قرار میگیره.
دوستانی هم که تا به حال آپدیت نشدن ( که شاید اصلاً چنین موردی نداشته باشیم یا فقط 2، 3 مورد باشن) در اولین فرصت و حالا که هنوز فرصت باقیه با سفارت مکاتبه کنن و قضیه رو پیگیری کنن.

باز هم تاکید می کنم که این صرفاً یه فرضیست، ولی اگه دوستان هم خوب نگاه کنن می بینن که چقدر به واقعیت نزدیکه.
پس همگی به جای فکر کردن به نتیجه کلیرنس، به دنبال بلیط و مقدمات سفر باشین که دیگه همه چی تموم شده و ویزاتون آماده صدوره Smile

اميدوارم دوست عزيز .حالا با اجازه آقاي فضلي خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مرسي از اين انرژييييييييي مثبت حتي اگه يه فرضيه هم باشه مرسي انرژي گرفتيم
کاربران در حال بازدید این موضوع: ashkanelecomp، Betti، daad، Doe، hsevensky2013، mehdi389، nasim19، nirvana_kobin، Niushagh، Nora hashemi، nyayesh، sadeghi897، رجبعلی، سو سو، سونا، 3 مهمان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Soap McTavish ، alihmh ، sh-p ، 5ina ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، mazerati ، Rebekaa ، daad
(2013-09-09 ساعت 12:19)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 12:09)roham2012 نوشته:  ابوظبیییییییییییی خوابییییییییییییی؟؟؟؟!!!!

دوستان همه با هم بگید خدااااااااااااا تا ساعات دیگه سه سفارت هممون و شاد کنند.
خدااااااااااااا
خدااااااااااااا
خدااااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااااااااا

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi389 ، sadeghi897 ، roham2012 ، sh-p ، 5ina ، Pishoo_25 ، zavosh ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، nima-92 ، mehdi didam ، mazerati ، Rebekaa ، daad
اینجا ایروان ، صدای مهاجرت !
من از وقتی پاسپورت همسر و دخترم را تحویل دادم دوبار به تاریخهای 6 و 9 سپتامبر آپدیت شدم. نمیدونم این موضوع چقدر با ویزای خانواده ام در ارتباطه. دوستان با تجربه تر در آنکارا و ابوظبی راهنمایی بفرمایند
3پاس گزارم
Rolleyes
(البته فعلاً دوپاس گزارم چون پاس خودم بدون ویزا مونده!Tongue )
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-09 ساعت 12:22)omidt10 نوشته:  انشالله هیچوقتم پیش نیاد کسی کلیر نشه به حقه آیه های قرآن Smile

آمییییییییییییییییییینننننننننن یا رب العالمیییییییییییییییییییین
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، mehdi389 ، b_argi ، mehdi didam ، r91 ، alihmh ، 5ina ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، mazerati ، Rebekaa ، daad
(2013-09-09 ساعت 13:20)sadeghi897 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: ashkanelecomp، Betti، daad، Doe، hsevensky2013، mehdi389، nasim19، nirvana_kobin، Niushagh، Nora hashemi، nyayesh، sadeghi897، رجبعلی، سو سو، سونا، 3 مهمان

من ويزاي همسرم صادر شده اگه منم كلير بشم و براي ويزا بخوام برم تركيه آيا ميتونم بدون حضور همسرم با عقدنامه و يا مدركي مبني بر همسر بودن ويزاي اون رو هم بگيرم يا حتماً، بايد وكالتنامه ببرم.؟؟؟؟
Case No: 2013AS37xx
مصاحبه: آنكارا
زمان مصاحبه 03 September
دريافت برگه صورتي براي يكي از نفرات
كليرنس روز 18Sep
visa Status: بدون ويزا (به دليل تمام شدن ويزا).
توضيح كامل پرداخت 165$ و روند دريافت گرين كارت پس از پرداخت
دريافت سوشيال سكيوريتي و گواهينامه رانندگي
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، b_argi ، mehdi389 ، 5ina ، Niushagh ، Alirezaa2013 ، mazerati ، Rebekaa ، daad
(2013-09-09 ساعت 13:24)SHABAH51 نوشته:  اینجا ایروان ، صدای مهاجرت !
من از وقتی پاسپورت همسر و دخترم را تحویل دادم دوبار به تاریخهای 6 و 9 سپتامبر آپدیت شدم. نمیدونم این موضوع چقدر با ویزای خانواده ام در ارتباطه. دوستان با تجربه تر در آنکارا و ابوظبی راهنمایی بفرمایند
3پاس گزارم
Rolleyes

شبح جان آپديت شما مربوط به همسر و فرزندتونه كه در بازبيني و ادامه روند صدور ويزاي آنان صورت پذيرفته است.
بزودي شما هم كلير ميشيد.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، b_argi ، mehdi389 ، alihmh ، 5ina ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، mazerati ، Rebekaa ، daad
(2013-09-09 ساعت 13:24)SHABAH51 نوشته:  اینجا ایروان ، صدای مهاجرت !
3پاس گزارم
Rolleyes
دوست عزیز سلام
از زمانی که تحویل سفارت میدین، اونا وقتی شروع به کنکاش کیس خانوادگی شما میکنن، در هر مرتبه یکبار کیس برای اون کسانی که پاسپورتشون نزد سفارته، آپدیت میشه و قاعدتاً پس از ماکزیمم 4 روز کاری ویزای افراد مذکور صادر...
البته استثنائاتی هم بوده، مثلاً از هفته پیش تا حالا یه دختر خانمی که 3 بار بهش کیلیرنس خورده بوده، سه شنبه هفته پیش مدارکش رو تحویل سفارت در آنکارا داده و متأسفانه تا به الان هنوز در سایت سیس آپدیت نشده( این نشون میده که بازرسی نهایی هنوز تأیید نشده تا آپ و نهایتاً صدور در سیس ثبت بشه...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: b_argi ، sadeghi897 ، mehdi389 ، SHABAH51 ، e76779 ، Doe ، 5ina ، shatsi ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، mazerati ، zohre02 ، Rebekaa ، babak_1363 ، daad
(2013-09-09 ساعت 13:24)payampars نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 12:19)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 12:09)roham2012 نوشته:  ابوظبیییییییییییی خوابییییییییییییی؟؟؟؟!!!!

دوستان همه با هم بگید خدااااااااااااا تا ساعات دیگه سه سفارت هممون و شاد کنند.
خدااااااااااااا
خدااااااااااااا
خدااااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااااااااا

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این سه سفارتو بیدار بفرما Big Grin
کیس نامبر 2013as10xxxx __ا__ سفارت ابوظبی __ا__ یک نفر __ا__ تاریخ مصاحبه هفته آخر آگوست __ا__ برگه سفید __ا__ سه بار آپدیت __ا__ کلیر بعد از 17 روز Big Grin __ا__ مقصد : لس آنجلس
تشکر کنندگان: b_argi ، sadeghi897 ، Soap McTavish ، mehdi389 ، r91 ، e76779 ، sh-p ، 5ina ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، mazerati ، zohre02 ، Rebekaa ، daad
(2013-09-09 ساعت 13:32)ashkanelecomp نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 13:20)sadeghi897 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: ashkanelecomp، Betti، daad، Doe، hsevensky2013، mehdi389، nasim19، nirvana_kobin، Niushagh، Nora hashemi، nyayesh، sadeghi897، رجبعلی، سو سو، سونا، 3 مهمان
من ويزاي همسرم صادر شده اگه منم كلير بشم و براي ويزا بخوام برم تركيه آيا ميتونم بدون حضور همسرم با عقدنامه و يا مدركي مبني بر همسر بودن ويزاي اون رو هم بگيرم يا حتماً، بايد وكالتنامه ببرم.؟؟؟؟
دوست عزیز
من نه ازدباج کردم نه کلیر خوردم.
اما فکر می کنم مطمئن نیستم وکالت نامه لازم است.بازم دوستان دیگه ای که پست رو می بینن و اطلاعات دقیق دارن جواب بدن
تبریک می گم Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، ashkanelecomp ، 5ina ، Szsanazsz ، ikamaly ، پدی ، رجبعلی ، mazerati ، Rebekaa ، daad
در ضمن برای ثبت در تاریخ مهاجرسرا ، احتراماً دو فقره رکورد که همسر بنده nooshshahnar به دست آورده اعلام میشود!
1- فاصله تحویل پاسپورت تا اعلام ایشود شدن و پرینت ویزا در سایت سیس کمتر از چهل دقیقه!
2-فاصله تحویل پاسپورت تا دریافت ویزا از بعدازظهر جمعه تا بعد از ظهر دوشنبه(یک روز کاری)!
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
ما سه تامونم تو سایت سیس امروز آپدیت شدیم ولی ایمیلی بابت تایید هنوز دریافت نکردم...یعنی چی؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
سلام من چون شش ماه از تاریخ مدیکالم گذشته می خوام برم دکتر باید وقت بگیرم ؟ و ساعت کاری دکتر رو هم بهم بگین اگه ساعت ۱۱ فردا برسم معاینه میکنه ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، morvarid1364 ، dove ، Alirezaa2013 ، sh-p ، 5ina ، b_argi ، mazerati ، Rebekaa ، daad
(2013-09-09 ساعت 13:45)marsha نوشته:  ما سه تامونم تو سایت سیس امروز آپدیت شدیم ولی ایمیلی بابت تایید هنوز دریافت نکردم...یعنی چی؟

انشالا به زودي كلير مي شيد
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان