کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-10 ساعت 23:09)Fardaye Roshan نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 22:20)elham1984 نوشته:  دوستان عزیزی که برای تمدید مدیکال رفتند توی ایران مجددا واکسن جدیدی زده بودید؟کارت زرد را هم باید حتما داشته باشیم؟؟؟

بچه ها کسی هست بدونه...
الهام خانوم شرمنده من تجربه ای تو این زمینه ندارم. چیزی بگمم ممکنه باعث گمراهیتون بشه...Smile
بله يه سري از بچه ها اينجا گفتند كه رفتند براي تمديد در ايران واكسن زدند و كارت زرد جديد ندادند تو همون كارت زرد دوباره مهر تمديد زدند
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، daad ، Fardaye Roshan
(2013-09-10 ساعت 22:20)elham1984 نوشته:  دوستان عزیزی که برای تمدید مدیکال رفتند توی ایران مجددا واکسن جدیدی زده بودید؟کارت زرد را هم باید حتما داشته باشیم؟؟؟

بچه ها کسی هست بدونه...
الهام خانوم شرمنده من تجربه ای تو این زمینه ندارم. چیزی بگمم ممکنه باعث گمراهیتون بشه...Smile

ممنون از لطفتون
خواهشا یکی جواب من را بدهSadSad
تشکر کنندگان: daad
(2013-09-10 ساعت 23:14)elham1984 نوشته:  

بچه ها کسی هست بدونه...

ممنون از لطفتون

کاری نداره که با نامه دکتر اونگان تشریف ببرین پیش خان طاهرنژاد مهربون،خودش راهنمایی میکنه.فک نکنم دوباره واکسن زده بشه بهتون.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: proje ، mehdi389 ، daad

بچه ها کسی هست بدونه...

ممنون از لطفتون

سلام
من تمديد مديكال داشتم ، دوباره كارت زرد تهيه كنيد و مانند دفعه قبل تاريخ هاي واكسنها نوشته شود و فقط واكسن ديفتري كزاز دوباره بزنيد ، سي دي عكس قفسه سينه هم همراه خودتون بياريد كه تحويل ميگيرن و يه عكس جديد ميگيرن، در ضمن مطب دكتر اونگان خودش عكس پرسنلي ميگيره نياز به عكس جديد نيست
تشکر کنندگان: proje ، AsemanAbee ، Fardaye Roshan ، مانترا ، daad ، alirezass

بچه ها کسی هست بدونه...

ممنون از لطفتون

اينو ببينيد
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid409233
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: proje ، AsemanAbee ، Fardaye Roshan ، daad
دوستان عزیزم اصلا نگران نباشید همه به زودی کلیر می شید.شوهر من شغل حساسی داشت(خیلی حساس) ولی بالاخره بعد از کلی آپدیت شدن بعد از 7 ماه امروز کلیر شد مطمئنم همتون کلیر میشدShyShy
(2013-09-10 ساعت 23:21)Niushagh نوشته:  

بچه ها کسی هست بدونه...

ممنون از لطفتون

اينو ببينيد
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid409233

ببخشید عزیزان کسی میدونه شنبه دکتر اونگان حضور داره یا نه؟؟
(2013-09-10 ساعت 23:26)drmrs نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 23:22)elham1984 نوشته:  دوستان عزیزم اصلا نگران نباشید همه به زودی کلیر می شید.شوهر من شغل حساسی داشت(خیلی حساس) ولی بالاخره بعد از کلی آپدیت شدن بعد از 7 ماه امروز کلیر شد مطمئنم همتون کلیر میشدShyShy

ما مشکلمون اینه که شغلمون حساس نیست اما افیسر به ما حساسیت داره!

نگران نباشید کلا این آفیسر به همه حساسیت داره حالا تازه ما خودمونم حساس چی میشد حساس تو حساس!!!!
تشکر کنندگان: drmrs ، pbm ، پدی ، daad
ﺍﻟﻬﺎﻡ ﺟﺎﻥ
ﺍﺯ ﺳﺎﯾﺖ ﺍﻭﻧﮕﺎﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻭﻗﺖ ﺑﮕﯿﺮﯾﻦ
ﺷﻨﺒﻪ ﻫﺎ ﺗﺎ ﻇﻬﺮ ﻫﺴﺖ
ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻭﺍﮐﺴﯿﻨﺎﺳﯿﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﯿﺪﻫﻤﻪ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻫﺴﺖ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: drmrs ، shatsi ، پدی ، daad ، rozelo
(2013-09-10 ساعت 19:06)shatsi نوشته:  سلام به دوستای خوبم ....

امروز با خبر کلیری که به سرکار خانم Lilistar دادم چهارمین نفر از دوستای خوبم رو با دادن خبر کلیرشون خوشحال کردم اولیش kouroshavin بود و بعدیش صنم و جلال و حالا هم Lilistar و البته همسرم ، از این جهت از خدای خودم سپاسگزارم ، و سعی میکنم شکر گزار درگاه الهی باشم ، خدایا از تو میخوام همونجور که منو وسیله رسوندن خبر خوشحالی عزیزانم کردی به حق عظمت و بزرگیت منو از بلاتکلیفی بعد از 175 روز انتظار رها کنی و منی که نه آپدیت میشم الان ماه هاست رو همین روزها از این وضعیت آزاد کنی ، خودت شاهدی که همسرم داره چند روز دیگه میره به تنهایی ،بورس مفت و مجانی 1ماهه هندم رو مجبور شدم کنسل کنم، خونمو اجاره دادم و همه چیزم الان به نگاه مهربان تو بستگی داره، دوستان منو دعا کنین....

سلسله موی دوست حلقه دام بلاست.......هر که در این حلقه نیست فارق از این ماجراست.....(این پست چند ساعت پیش من بود)

کیس من در عین ناباوری و بعد از 175 روز انتظار و بدون هیچ آپدیتی (البته بدون mail بعد از حدود 100 روز ) چند دقیقه پیش آپدیت شد......عجیبه ....من شک کردم باکس ایمیلمو دیدم ، دیدم جواب ایمیل دیروزمو ندادن (الان 11:30 شب هست) ...پس از امریکا احتمال قوی آپدیت بوده......واقعاً من بعد این همه روز باورم نمیشه.......بارها چک کردم.....شاید 5 بار......واقعاً آپدیت شده.......و براستی دست خدا بالای همه دست هاست......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
سلام دوستان منم چند دقیقه پیش آپدیت شدم آخریش 27 آگوست بودWinkWinkWink
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(2013-09-10 ساعت 23:36)shatsi نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 19:06)shatsi نوشته:  سلام به دوستای خوبم ....

امروز با خبر کلیری که به سرکار خانم Lilistar دادم چهارمین نفر از دوستای خوبم رو با دادن خبر کلیرشون خوشحال کردم اولیش kouroshavin بود و بعدیش صنم و جلال و حالا هم Lilistar و البته همسرم ، از این جهت از خدای خودم سپاسگزارم ، و سعی میکنم شکر گزار درگاه الهی باشم ، خدایا از تو میخوام همونجور که منو وسیله رسوندن خبر خوشحالی عزیزانم کردی به حق عظمت و بزرگیت منو از بلاتکلیفی بعد از 175 روز انتظار رها کنی و منی که نه آپدیت میشم الان ماه هاست رو همین روزها از این وضعیت آزاد کنی ، خودت شاهدی که همسرم داره چند روز دیگه میره به تنهایی ،بورس مفت و مجانی 1ماهه هندم رو مجبور شدم کنسل کنم، خونمو اجاره دادم و همه چیزم الان به نگاه مهربان تو بستگی داره، دوستان منو دعا کنین....

سلسله موی دوست حلقه دام بلاست.......هر که در این حلقه نیست فارق از این ماجراست.....(این پست چند ساعت پیش من بود)

کیس من در عین ناباوری و بعد از 175 روز انتظار و بدون هیچ آپدیتی (البته بدون mail بعد از حدود 100 روز ) چند دقیقه پیش آپدیت شد......عجیبه ....من شک کردم باکس ایمیلمو دیدم ، دیدم جواب ایمیل دیروزمو ندادن (الان 11:30 شب هست) ...پس از آمریکا احتمال قوی آپدیت بوده......واقعاً من بعد این همه روز باورم نمیشه.......بارها چک کردم.....شاید 5 بار......واقعاً آپدیت شده.......و براستی دست خدا بالای همه دست هاست......

امروز آپدیت زیاد داشتیم و این احتمالا نشون میده که جمعه یا سه شنبه بعد حتما کلیر میشیم و به خیل عظیم شغلهای چیپ آمریکا میپیوندیم.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: shatsi ، mehdi389 ، roeentan ، alihmh ، joody ، Alirezaa2013 ، مانترا ، daad ، nasim
ﺷﺎﺗﺴﯽ ﺟﺎﻥ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ
ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺧﺒﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺩﺭ ﺭﺍﻫﻪ

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ
ﻣﯽ‌ﮔﻢ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺧﻠﻮﺕ ﺷﺪﻩ
ﺁﺩﻡ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺗﺎﺯﻩ ﻣﺎﻫﺎ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﺎ ﺧﻂ ﺳﺒﺰ ﺧﻮﺩﻣﻮﻧﻮ ﺧﻂ ﺑﺰﻧﯿﻢ ﺍﮔﻪ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﯾﻢ
ﻣﻨﺘﻈﺮﺳﺮﺍ ﻧﺼﻔﻪ ﻧﯿﻤﻪ ﺳﺒﺰ ﺷﺪﻩ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
ای ایهل الناس بابا یکی جواب منو بده
برای پست انکارا وکالتنامه ایا میخواد ؟ و به چه زبانی باید ترجمه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
(2013-09-10 ساعت 23:45)AsemanAbee نوشته:  ﺷﺎﺗﺴﯽ ﺟﺎﻥ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ
ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺧﺒﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺩﺭ ﺭﺍﻫﻪ

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ
ﻣﯽ‌ﮔﻢ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺧﻠﻮﺕ ﺷﺪﻩ
ﺁﺩﻡ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺗﺎﺯﻩ ﻣﺎﻫﺎ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﺎ ﺧﻂ ﺳﺒﺰ ﺧﻮﺩﻣﻮﻧﻮ ﺧﻂ ﺑﺰﻧﯿﻢ ﺍﮔﻪ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﯾﻢ
ﻣﻨﺘﻈﺮﺳﺮﺍ ﻧﺼﻔﻪ ﻧﯿﻤﻪ ﺳﺒﺰ ﺷﺪﻩ

نه دوست عزيز، آقاي امير مهاجر به محض ورودشون، سبزتون ميكنن خيال همه راحت و تا ٣٠ سپتامبر در كنار هم هستيم هممون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: shatsi ، AsemanAbee ، abshar_wf ، sh-p ، mehdi389 ، roeentan ، mehrdad pharm ، Saeedv13 ، aghaghia ، e76779 ، مانترا ، daad ، rozelo ، khmp ، mehdi didam ، mamalino10 ، nika

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان