کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-10 ساعت 22:20)elham1984 نوشته:  دوستان عزیزی که برای تمدید مدیکال رفتند توی ایران مجددا واکسن جدیدی زده بودید؟کارت زرد را هم باید حتما داشته باشیم؟؟؟

ما امروز مدیکال تجدیدکردیم.. کارت زرد بگیرین خیلی بهتر است.. قبل اومدنمون دوستانی که اینجا بودن گفتن واکسن دیفتیری کزاز بزنیم .. که اینکار روکردیم.. ضمنا امروز اکثر به همه واکسن آبله مرغان زدند. این کار روروتین برای همه میکردند..البته ما شانس آوریدم که بهمنون نزدند
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، rozelo ، AsemanAbee ، jj bobo
(2013-09-11 ساعت 01:40)iraj im نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 00:36)mychael نوشته:  امشب ميدان کيزيلاي نگو ميدان جنگ بگو انواع صداهاي امبولانس هليکوپتر پليس اشک اور و جيغ و داد شنيده ميشه خدا به خير بگذرونه ظاهرا اينجا شلوغه چند روزه امشب خيلي زياد بوددوستان حواسشون باشه غروبا اطراف ميدون کيزيلاي نباشن زودتر شامو نوش جان کرده و به هتل برگرديد ظاهرا دليلش اين بوده شهرداري انکارا برا عبور اتوبان از کنار دانشگاه ميخاد چند تا درخت قطع کنه!!!

ما هم بودیم با بچه کوچک.شانس آوردیم موقعی که گاز اشک آور زدند تو مغازه بودیمو 1 ساعت تو مغازه موندیم تا تونستیم با هزار بدبختی بیاییم بیرون.بخدا این ترکها هم خوشی زیاد زده زیر دلشون.همه چی دارند چی می خواند؟

به به ! امشب که من تو هتل خواب بودم ولی فردا لذت میبرم . با توجه به حوادث 3 ماه پیش ترکا که در خدمتشون بودم زیر گاز و ماشین آب پاش . این بار هم منتظر بودن تا ما بیایم شروع کنن . دمشون گرم :|
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: hsevensky2013 ، Alirezaa2013 ، lilistar ، houmanmir ، raham ، DIVE ، e76779 ، gbtm ، daad ، AsemanAbee ، سو سو
سلام دوستان خوبم
من هفته پیش ویزای آمریکا رو با مدت زمان انقضای 6 ماهه گرفتم که 5 فوریه 2014 منقضی می شه. سوالی که دارم اینه که آیا من باید حتما تا 30 سپنامبر به آمریکا سفر کنم یا تا تاریخ انقضای ویزا یعنی 5 فوریه وقت دارم؟
تشکر کنندگان: e76779 ، daad ، valencia ، AsemanAbee
(2013-09-11 ساعت 00:06)babak_1363 نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 15:03)bigharar نوشته:  تبريك مجدد به اين شش نفر عزيز ديديد گفتم اميد خدا بيشتر هم باشند ( lilister، mehdi didam, مهرنگار، sh_aytakh,hsevensky2013, يك نفر ديگه هم بود)

هووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ببین چه خبره Mehdi didam، Lilistar، hsevensky2013 و سایر دوستان گلم هم رفتنی شدن ، مبارکتون باشه حسابی Smile

دیگه نوبتی هم باشه نوبت Mr Bon Bon ..آرش کجایی بابا، بیا یه خبر از خودت بده! Big GrinTongue
قراره برای تو جشن کلیر شدن اساسی بگیریم ، چون دست آخر رکورد دار کلیرنس میشی، می ارزه والا تو 2013 میشی قوی ترین و صبورترین مهاجر تک نفره 2013 یها ...

تشکر از لطفتون، مطمئن باشید دوست عزیزمون مستربن بن هم در این هفته کلیر خواهد شد.
البته به همراه سایر دوستان گل.
10سپتامبر برای دومین بار اپ شدم . بعد از یک ماه بار دوم بود . ایشالا بزودی کلیر بشیم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
800 نفر رو زودتر کلیر کنید
آفرین
با تچکر
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: DIVE ، nirvana_kobin ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، مانترا ، daad ، rozelo ، Mehrdadordi ، AsemanAbee ، roham2012
(2013-09-11 ساعت 01:55)aref49 نوشته:  سلام دوستان خوبم
من هفته پیش ویزای آمریکا رو با مدت زمان انقضای 6 ماهه گرفتم که 5 فوریه 2014 منقضی می شه. سوالی که دارم اینه که آیا من باید حتما تا 30 سپنامبر به آمریکا سفر کنم یا تا تاریخ انقضای ویزا یعنی 5 فوریه وقت دارم؟

سلام
تا تاریخ انقضای ویزا فرصت دارید
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، مانترا ، daad ، rozelo ، AsemanAbee
ما شا ا... صفحات خیلی سریع اضافه میشن و اگر چند ساعت به فروم سر نزنید میبینید 10-15 صفخه اضافه شده
این تاپیک پارسال 500 و خورده ای صفحه بود . تا اخر سپتامبر فکر کنم این تاپیک تا 2000 صفحه هم برسه که میشه 4 برابر پارسال
2013 ای ها خیلی پرکارترند تبریک به تمامی کلیر شدگان و با آرزوی کلیر شدن هر چه سریعتر باقی عزیزان
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sadeghi897 ، daad ، rozelo ، e76779 ، AsemanAbee
(2013-09-11 ساعت 06:49)sadeghi897 نوشته:  800 نفر رو زودتر کلیر کنید
آفرین
با تچکر
دی

800 نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دیگه از کجا اومده
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، مانترا ، daad ، Parniyan2013 ، rozelo ، sh-p ، Alirezaa2013
(2013-09-11 ساعت 08:13)gifa نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 06:49)sadeghi897 نوشته:  800 نفر رو زودتر کلیر کنید
آفرین
با تچکر
دی
800 نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دیگه از کجا اومده
Tongue
آخه دفعه قبلی گفتم 60 نفر کلیر کن تا همه کلیر بشن، دیدم 6 نفر کلیر کردن
گفتم 800 تا بگم
80 نفر فکر کنم همه بچه ها منتظر سرا کلیر بشن Big Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-09-11 ساعت 07:31)gbtm نوشته:  ما شا ا... صفحات خیلی سریع اضافه میشن و اگر چند ساعت به فروم سر نزنید میبینید 10-15 صفخه اضافه شده
این تاپیک پارسال 500 و خورده ای صفحه بود . تا اخر سپتامبر فکر کنم این تاپیک تا 2000 صفحه هم برسه که میشه 4 برابر پارسال
2013 ای ها خیلی پرکارترند تبریک به تمامی کلیر شدگان و با آرزوی کلیر شدن هر چه سریعتر باقی عزیزان
به حساب من الان تو صفحه 2142 هستیم. اینجور که پیش میریم به 2500 هم می رسیم. البته کمیت برامون مهم نیست. کیفیت مهمه. اگر وقتی برنامه تموم و این تاپیک قفل میشه (صد البته به دست شخص شخیص بندهTongue) همه 2013ایها ویزا گرفته باشن رکورد شما رو زدیم و جاودانه میشیمBig Grin. به قول معروف همچین هدف دور از دسترسی هم نیستRolleyes.
سلام دوستان عزیز, به امید کلیر شدن همه ی بچه های مهاجرسرا

کسی اطلاع داره که وفتی کلیر بشیم آخرین مهلت دریافت ویزا تاریخی هست که تو جدول جلوی شماره مون گذاشتند یا تا آخر سپتامبر وقت هست؟ یعنی اگه بعد از اون تاریخ بریم بهمون ویزا نمی دند؟ اگه ستاره دار بوده باشه و نفر اصلی قبلا گرفته باشه باز هم نفر دوم شامل این محد.دیت زمانی می شه؟؟
تشکر کنندگان: daad ، nasim ، ashkanelecomp
حالا واقعا ما 2013 ها پر کارتریم یا آنکاراییا تنبل تر شدن ؟ Wink به امید خبرهای خوب تو این هفته
تشکر کنندگان: daad ، AsemanAbee ، سو سو
سلام امروز به نظرتون چی میشه امان از این ستاره تا حالا اینقدر نسبت به این کلمه حساسیت نداشتم کی خلاص میشیم
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: daad ، AsemanAbee ، AOC Kermani
(2013-09-11 ساعت 01:46)deineath نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 01:40)iraj im نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 00:36)mychael نوشته:  امشب ميدان کيزيلاي نگو ميدان جنگ بگو انواع صداهاي امبولانس هليکوپتر پليس اشک اور و جيغ و داد شنيده ميشه خدا به خير بگذرونه ظاهرا اينجا شلوغه چند روزه امشب خيلي زياد بوددوستان حواسشون باشه غروبا اطراف ميدون کيزيلاي نباشن زودتر شامو نوش جان کرده و به هتل برگرديد ظاهرا دليلش اين بوده شهرداري انکارا برا عبور اتوبان از کنار دانشگاه ميخاد چند تا درخت قطع کنه!!!

ما هم بودیم با بچه کوچک.شانس آوردیم موقعی که گاز اشک آور زدند تو مغازه بودیمو 1 ساعت تو مغازه موندیم تا تونستیم با هزار بدبختی بیاییم بیرون.بخدا این ترکها هم خوشی زیاد زده زیر دلشون.همه چی دارند چی می خواند؟

به به ! امشب که من تو هتل خواب بودم ولی فردا لذت میبرم . با توجه به حوادث 3 ماه پیش ترکا که در خدمتشون بودم زیر گاز و ماشین آب پاش . این بار هم منتظر بودن تا ما بیایم شروع کنن . دمشون گرم :|
به یه ترکه می گن (د)..درخت.. با کل رفقاش تو ترکیه یه ساعت بعد میره تظاهرات..
افتادن رو غلتک دیگه! تقی به توقی می خوره میان بیرون...
من که یه شبش تنه م خورد به یکی ... شانس اوردم م س ت بود ... وگرنه الان زنده نبودمSmile خشم رو از چشماش می شد دید :l
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sadeghi897 ، n51

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان