کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
مانی جان سلام برقرار باشی و رو به راه
کیس نامبر 1000xxxرویت قبولی 5 نوامبر ارسال مدارک19نوامبر پست سفارشی ایران کارنت جولای نامه دوم 14 جون مصاحبه 4 اوت قرار بود 12اوت شد 1نفر ابوظبی اپدیت 14و23اوت10و11و12و13و16سپتامبر کلیر 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: alihmh ، daad ، rozelo
ﺑﺎﺑﮏ ﺧﺎﻥ
ﻋﺠﺐ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﻓﺎ ؟؟!
ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﺑﻮﺭﻟﯽ ﻫﯿﻠﺰ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﻬﺘﺮﻩ Tongue

ﺩﺭﺳﺘﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺑﯽ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻮﻧﺪﻥ ﻧﯿﺴﺖ
ﺍﻣﺎ ﺧﺪﺍﯾﯿﺶ ﻫﺮ ﮐﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻣﯿﺮﻩ ﺟﺎﺵ ﺧﺎﻟﯿﻪ ﺣﺴﺎﺑﯽ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، mehdi389 ، daad ، mehdi didam
سلام دوستان . واقعا از خداوند متعال میخواهم که تمام دوستان خوبم به زودی کلیر شوند شاتسی عزیز با قلب مهربونی که دارید مطمئنم به زودی کلیر میشوید واقعا خیلی به من لطف داشتید . Shy

راستی من دیروز قبل ازآنکه کلیر شویم یه سر رفتم دم سفارت و اونجا با مامور دم در صحبت کردم و در مورد کیسمون سوال کردم یه شماره داد گفت زنگ بزنم بعد که زنگ زدم کلی معطل شدم کسی جواب نداد بهرحال متوجه شدم همون شماره ای که توی برگ صورتی نوشته بهرحال می نویسم شاید به درد بخوره 00903124555555 گفتند شماره کنسول است ولی کسی که جواب نداد .
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، drmrs ، alihmh ، roeentan ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، Alirezaa2013 ، aghaghia ، nedaba ، joody ، far572000 ، Niushagh ، e76779 ، daad ، rozelo ، shatsi ، Mehrdadordi
امشب ميدان کيزيلاي نگو ميدان جنگ بگو انواع صداهاي امبولانس هليکوپتر پليس اشک اور و جيغ و داد شنيده ميشه خدا به خير بگذرونه ظاهرا اينجا شلوغه چند روزه امشب خيلي زياد بوددوستان حواسشون باشه غروبا اطراف ميدون کيزيلاي نباشن زودتر شامو نوش جان کرده و به هتل برگرديد ظاهرا دليلش اين بوده شهرداري انکارا برا عبور اتوبان از کنار دانشگاه ميخاد چند تا درخت قطع کنه!!!
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، alihmh ، roeentan ، AsemanAbee ، Mehrdadordi ، abshar_wf ، lilistar ، noura ، SHABAH51 ، sadeghi897 ، e76779 ، mehdi389 ، daad ، alirezass ، shatsi ، Tir-Tapar
فرداد جان مثله اینکه شمام آپ شدی یواش یواش چمدونارو ببند
کیس نامبر 1000xxxرویت قبولی 5 نوامبر ارسال مدارک19نوامبر پست سفارشی ایران کارنت جولای نامه دوم 14 جون مصاحبه 4 اوت قرار بود 12اوت شد 1نفر ابوظبی اپدیت 14و23اوت10و11و12و13و16سپتامبر کلیر 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: mychael ، alihmh ، mehdi389 ، daad ، rozelo
(2013-09-11 ساعت 00:36)mychael نوشته:  امشب ميدان کيزيلاي نگو ميدان جنگ بگو انواع صداهاي امبولانس هليکوپتر پليس اشک اور و جيغ و داد شنيده ميشه خدا به خير بگذرونه ظاهرا اينجا شلوغه چند روزه امشب خيلي زياد بود

ﯾﺎ ﺧﻮﺩ ﺧﺪﺍ ( ﺑﻘﻮﻝ ﺁﻗﺎﯼ ﺣﯿﺪﺭﯼ )
ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻨﻮ ﮐﻢ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ
ﺷﻠﻮﻏﯽ ﺍﺯ ﭼﻪ ﻧﻮﻋﯽ ﺑﻮﺩ ؟؟!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، alihmh ، Nora hashemi ، Mehrdadordi ، heidari1248 ، e76779 ، mehdi389 ، daad
(2013-09-11 ساعت 00:05)bigharar نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 23:59)n51 نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 23:43)drmrs نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 23:39)n51 نوشته:  سلام دوستان منم چند دقیقه پیش آپدیت شدم آخریش 27 آگوست بودWinkWinkWink
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

معذرت میخوام ولی یک سوال برام پیش آمده: شما هر چند دقیقه سیس را چک میکنید که متوجه شدید چند دقیقه پیش اپدیت شدید؟ Cool

دوست خوبم من قبلا آمارم را دادم
18*30بار در شبانه روز سیس چک میکنم و 18*15 بار سایت کلیر شدگان ،با عرض شرمندگی

شما با ایمیل اینهمه آپدیت شدید یا خود به خود n51 عزیز؟

کاملا ودقیقا به خودی خود بوده ، واللهیCoolBig Grin
تشکر کنندگان: joody ، heidari1248 ، mehdi389 ، daad ، rozelo
چرا کسی جواب منو نداد Sad
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، DIVE ، daad
(2013-09-11 ساعت 00:36)mychael نوشته:  امشب ميدان کيزيلاي نگو ميدان جنگ بگو انواع صداهاي امبولانس هليکوپتر پليس اشک اور و جيغ و داد شنيده ميشه خدا به خير بگذرونه ظاهرا اينجا شلوغه چند روزه امشب خيلي زياد بوددوستان حواسشون باشه غروبا اطراف ميدون کيزيلاي نباشن زودتر شامو نوش جان کرده و به هتل برگرديد ظاهرا دليلش اين بوده شهرداري انکارا برا عبور اتوبان از کنار دانشگاه ميخاد چند تا درخت قطع کنه!!!

خدا خودش به دادمون برسهههههههههSad
تشکر کنندگان: daad
دوستان عزیزم یک توصیه بهتون میکنم.....در صورت امکان سعی کنید هرگز آدرسی را که برای گرفتن گرین کارت و سوشال و غیره داده اید هرگز عوض نکنید زیرا در اکثر موارد (دقت کنید اکثر موارد) با مشکل روبرو خواهید شد و مرسوله های پستی شما بسیار دیرتر به دست شما میرسد و شاید نرسد و باید مجددا درخواست کنید که شامل مرور زمان بسیار خواهد شد..موفق باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: babak_1363 ، rouzbehdarvishi ، Mehrdadordi ، lilistar ، sadeghi897 ، mehdi389 ، daad ، rozelo ، AsemanAbee ، shatsi ، khmp
(2013-09-11 ساعت 01:00)omidt10 نوشته:  چرا کسی جواب منو نداد Sad

دوست من این روزهای حساس نمیتونیم برا هم نسخه بپیچیم ، چون ریسک همه کارها بالاست . ما برای آنکارا همین برنامه را داریم تا دوشنبه آخرین هفته سپتامبر(22 سپتامبر) اونجا باشیم و پاسها را بدیم سفارت.
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، DIVE ، daad ، rozelo ، AsemanAbee ، omidt10
(2013-09-10 ساعت 22:02)r91 نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 21:10)heidari1248 نوشته:  دوستان عزيز انكارا ايميل كسي رو جواب داده؟؟

از هفته پیش دوتا ایمیل زدم جواب نیومده.البته تو ایمیل قبل از اون محترمانه گفته بودن اگه بازم ایمیل بزنی خیلی....!Sad
امروز ایمیل منو جواب دادن
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، daad ، rozelo ، AsemanAbee
چه عجب یه آپدیت کرد این ابوظبی مارو Big Grin
کیس نامبر 2013as10xxxx __ا__ سفارت ابوظبی __ا__ یک نفر __ا__ تاریخ مصاحبه هفته آخر آگوست __ا__ برگه سفید __ا__ سه بار آپدیت __ا__ کلیر بعد از 17 روز Big Grin __ا__ مقصد : لس آنجلس
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، lilistar ، houmanmir ، SHABAH51 ، sadeghi897 ، DIVE ، e76779 ، mehdi389 ، daad ، rozelo ، AsemanAbee ، far-dv2013 ، shatsi ، sh_aytak
(2013-09-11 ساعت 00:36)mychael نوشته:  امشب ميدان کيزيلاي نگو ميدان جنگ بگو انواع صداهاي امبولانس هليکوپتر پليس اشک اور و جيغ و داد شنيده ميشه خدا به خير بگذرونه ظاهرا اينجا شلوغه چند روزه امشب خيلي زياد بوددوستان حواسشون باشه غروبا اطراف ميدون کيزيلاي نباشن زودتر شامو نوش جان کرده و به هتل برگرديد ظاهرا دليلش اين بوده شهرداري انکارا برا عبور اتوبان از کنار دانشگاه ميخاد چند تا درخت قطع کنه!!!

ما هم بودیم با بچه کوچک.شانس آوردیم موقعی که گاز اشک آور زدند تو مغازه بودیمو 1 ساعت تو مغازه موندیم تا تونستیم با هزار بدبختی بیاییم بیرون.بخدا این ترکها هم خوشی زیاد زده زیر دلشون.همه چی دارند چی می خواند؟
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: مهرنگار ، mychael ، e76779 ، gbtm ، daad ، rozelo ، AsemanAbee
خدا كمك كنه به خاطر ١١ sep سفارت تعطيل نباشه
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، daad ، AsemanAbee ، abshar_wf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان