2013-09-10 ساعت 23:47
(2013-09-10 ساعت 23:44)abshar_wf نوشته:(2013-09-10 ساعت 23:36)shatsi نوشته:(2013-09-10 ساعت 19:06)shatsi نوشته: سلام به دوستای خوبم ....
امروز با خبر کلیری که به سرکار خانم Lilistar دادم چهارمین نفر از دوستای خوبم رو با دادن خبر کلیرشون خوشحال کردم اولیش kouroshavin بود و بعدیش صنم و جلال و حالا هم Lilistar و البته همسرم ، از این جهت از خدای خودم سپاسگزارم ، و سعی میکنم شکر گزار درگاه الهی باشم ، خدایا از تو میخوام همونجور که منو وسیله رسوندن خبر خوشحالی عزیزانم کردی به حق عظمت و بزرگیت منو از بلاتکلیفی بعد از 175 روز انتظار رها کنی و منی که نه آپدیت میشم الان ماه هاست رو همین روزها از این وضعیت آزاد کنی ، خودت شاهدی که همسرم داره چند روز دیگه میره به تنهایی ،بورس مفت و مجانی 1ماهه هندم رو مجبور شدم کنسل کنم، خونمو اجاره دادم و همه چیزم الان به نگاه مهربان تو بستگی داره، دوستان منو دعا کنین....
سلسله موی دوست حلقه دام بلاست.......هر که در این حلقه نیست فارق از این ماجراست.....(این پست چند ساعت پیش من بود)
کیس من در عین ناباوری و بعد از 175 روز انتظار و بدون هیچ آپدیتی (البته بدون mail بعد از حدود 100 روز ) چند دقیقه پیش آپدیت شد......عجیبه ....من شک کردم باکس ایمیلمو دیدم ، دیدم جواب ایمیل دیروزمو ندادن (الان 11:30 شب هست) ...پس از آمریکا احتمال قوی آپدیت بوده......واقعاً من بعد این همه روز باورم نمیشه.......بارها چک کردم.....شاید 5 بار......واقعاً آپدیت شده.......و براستی دست خدا بالای همه دست هاست......
امروز آپدیت زیاد داشتیم و این احتمالا نشون میده که جمعه یا سه شنبه بعد حتما کلیر میشیم و به خیل عظیم شغلهای چیپ آمریکا میپیوندیم.
به امید خدا مثل اکثر ایرانی ها به شغل های خوب و آبرومند و نه آبرو بر میپردازیم......هیچ ملتی به اندازه ایرانی جماعت به نسبت جمعیتش به علم ، تکنولوژی و همه چیز ایالات متحده خدمت نکرده و نخواهد کرد.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)