کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-10 ساعت 23:44)abshar_wf نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 23:36)shatsi نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 19:06)shatsi نوشته:  سلام به دوستای خوبم ....

امروز با خبر کلیری که به سرکار خانم Lilistar دادم چهارمین نفر از دوستای خوبم رو با دادن خبر کلیرشون خوشحال کردم اولیش kouroshavin بود و بعدیش صنم و جلال و حالا هم Lilistar و البته همسرم ، از این جهت از خدای خودم سپاسگزارم ، و سعی میکنم شکر گزار درگاه الهی باشم ، خدایا از تو میخوام همونجور که منو وسیله رسوندن خبر خوشحالی عزیزانم کردی به حق عظمت و بزرگیت منو از بلاتکلیفی بعد از 175 روز انتظار رها کنی و منی که نه آپدیت میشم الان ماه هاست رو همین روزها از این وضعیت آزاد کنی ، خودت شاهدی که همسرم داره چند روز دیگه میره به تنهایی ،بورس مفت و مجانی 1ماهه هندم رو مجبور شدم کنسل کنم، خونمو اجاره دادم و همه چیزم الان به نگاه مهربان تو بستگی داره، دوستان منو دعا کنین....

سلسله موی دوست حلقه دام بلاست.......هر که در این حلقه نیست فارق از این ماجراست.....(این پست چند ساعت پیش من بود)

کیس من در عین ناباوری و بعد از 175 روز انتظار و بدون هیچ آپدیتی (البته بدون mail بعد از حدود 100 روز ) چند دقیقه پیش آپدیت شد......عجیبه ....من شک کردم باکس ایمیلمو دیدم ، دیدم جواب ایمیل دیروزمو ندادن (الان 11:30 شب هست) ...پس از آمریکا احتمال قوی آپدیت بوده......واقعاً من بعد این همه روز باورم نمیشه.......بارها چک کردم.....شاید 5 بار......واقعاً آپدیت شده.......و براستی دست خدا بالای همه دست هاست......

امروز آپدیت زیاد داشتیم و این احتمالا نشون میده که جمعه یا سه شنبه بعد حتما کلیر میشیم و به خیل عظیم شغلهای چیپ آمریکا میپیوندیم.

به امید خدا مثل اکثر ایرانی ها به شغل های خوب و آبرومند و نه آبرو بر میپردازیم......هیچ ملتی به اندازه ایرانی جماعت به نسبت جمعیتش به علم ، تکنولوژی و همه چیز ایالات متحده خدمت نکرده و نخواهد کرد.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: drmrs ، abshar_wf ، AsemanAbee ، b_argi ، lilistar ، e76779 ، daad ، rozelo ، nasim ، khmp ، mehdi didam
(2013-09-10 ساعت 23:46)north.winds نوشته:  ای ایهل الناس بابا یکی جواب منو بده
برای پست انکارا وکالتنامه ایا میخواد ؟ و به چه زبانی باید ترجمه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بله ١٠٠٪,و بايد به زبان تركي هم باشه Smile
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: manzar333 ، mehdi389 ، AsemanAbee ، alihmh ، Niushagh ، daad ، rozelo ، north.winds
(2013-09-10 ساعت 23:46)north.winds نوشته:  ای ایهل الناس بابا یکی جواب منو بده
برای پست انکارا وکالتنامه ایا میخواد ؟ و به چه زبانی باید ترجمه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله دوست عزیز وکالتنامه لازمه وباید به زبان ترکی ترجمه شده باشهWinkWink
تشکر کنندگان: mehdi389 ، shatsi ، Mehrdadordi ، Niushagh ، daad ، north.winds
(2013-09-10 ساعت 21:54)sh-p نوشته:  دوستان توجه كرديد ديگه كسي از مديرهاي محترم به منتظر سرا بهايي نمي ده .Sadنمي دونم چرا كساني كه كلير شدند سبز نشدند تا به حال ؟Sadمسولين چرا رسيدگي نمي كنند؟TongueTongueWinkWink

دوست من ، اين بندگان خدا كار و زندگي دارن..٢٤ ساعته كه نميتونن در خدمت سايت باشن ..به هر حال مهم همون سايت سفارت و سيس هست كه تكليف رو روشن ميكنه ..سطح توقعاتمون رو بالا نبريم تو اين شرايط Smile)
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: shatsi ، mehdi389 ، nedaba ، daad
(2013-09-10 ساعت 23:43)drmrs نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 23:39)n51 نوشته:  سلام دوستان منم چند دقیقه پیش آپدیت شدم آخریش 27 آگوست بودWinkWinkWink
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

معذرت میخوام ولی یک سوال برام پیش آمده: شما هر چند دقیقه سیس را چک میکنید که متوجه شدید چند دقیقه پیش اپدیت شدید؟ Cool

دوست خوبم من قبلا آمارم را دادم
18*30بار در شبانه روز سیس چک میکنم و 18*15 بار سایت کلیر شدگان ،با
عرض شرمندگیBig GrinBig GrinBig GrinCoolCool:cool
تشکر کنندگان: shatsi ، mehdi389 ، drmrs ، roeentan ، AsemanAbee ، houmanmir ، daad
(2013-09-10 ساعت 23:58)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 21:54)sh-p نوشته:  دوستان توجه كرديد ديگه كسي از مديرهاي محترم به منتظر سرا بهايي نمي ده .Sadنمي دونم چرا كساني كه كلير شدند سبز نشدند تا به حال ؟Sadمسولين چرا رسيدگي نمي كنند؟TongueTongueWinkWink

دوست من ، اين بندگان خدا كار و زندگي دارن..٢٤ ساعته كه نميتونن در خدمت سايت باشن ..به هر حال مهم همون سايت سفارت و سيس هست كه تكليف رو روشن ميكنه ..سطح توقعاتمون رو بالا نبريم تو اين شرايط Smile)

بله درسته و تا 12:30 هرکی هرسوالی داره بپرسه 12:30 خاموشی زده میشه تا بلکه هم مدیرا استراحت کنن هم خودمون
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: shatsi ، mehdi389 ، Mehrdadordi ، AsemanAbee ، daad
(2013-09-11 ساعت 00:01)abshar_wf نوشته:  

بله درسته و تا 12:30 هرکی هرسوالی داره بپرسه 12:30 خاموشی زده میشه تا بلکه هم مدیرا استراحت کنن هم خودمون
مديراي اينجا ٢٤ ساعته اندTongue
من و اقاقيا از صبح تا شب آنلاين هستيم و امير مهاجر و عمو سعيد به وقت ما از شب تا صبح آنلاينند
هيچكس تنها نيستBig Grin
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-09-10 ساعت 23:59)n51 نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 23:43)drmrs نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 23:39)n51 نوشته:  سلام دوستان منم چند دقیقه پیش آپدیت شدم آخریش 27 آگوست بودWinkWinkWink
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

معذرت میخوام ولی یک سوال برام پیش آمده: شما هر چند دقیقه سیس را چک میکنید که متوجه شدید چند دقیقه پیش اپدیت شدید؟ Cool

دوست خوبم من قبلا آمارم را دادم
18*30بار در شبانه روز سیس چک میکنم و 18*15 بار سایت کلیر شدگان ،با
عرض شرمندگیBig GrinBig GrinBig GrinCoolCool:cool
شما با ایمیل اینهمه آپدیت شدید یا خود به خود n51 عزیز؟
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Mehrdadordi ، alihmh ، daad
(2013-09-10 ساعت 15:03)bigharar نوشته:  تبريك مجدد به اين شش نفر عزيز ديديد گفتم اميد خدا بيشتر هم باشند ( lilister، mehdi didam, مهرنگار، sh_aytakh,hsevensky2013, يك نفر ديگه هم بود)

هووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ببین چه خبره Mehdi didam، Lilistar، hsevensky2013 و سایر دوستان گلم هم رفتنی شدن ، مبارکتون باشه حسابی Smile

دیگه نوبتی هم باشه نوبت Mr Bon Bon ..آرش کجایی بابا، بیا یه خبر از خودت بده! Big GrinTongue
قراره برای تو جشن کلیر شدن اساسی بگیریم ، چون دست آخر رکورد دار کلیرنس میشی، می ارزه والا تو 2013 میشی قوی ترین و صبورترین مهاجر تک نفره 2013 یها ...
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-09-10 ساعت 20:04)Rebekaa نوشته:  سلام بر دوستان و هموطنان عزیز

تبریک میگم به همه بچه هایی که کلیر شدن و آرزو می کنم که بچه های دیگه منتظر سرا هم به زودی کلیر بشن.

با تشکر از پیشکسوتان و مدیران ارجمند و همه دوستانی که زحمت کشیده و سوالهای منو جواب دادن .

من هم امروز کلیر شدم . انشالله بقیه بچه ها بزودی زود کلیر بشن.

ارادتمند همه شما Rebekaa

به به ربكا خانم كلي تبريك ديدين گفتم تو سري جديد كلير ميشين و شك نكنين Smile))؟؟!!!مباركتون باشه Smile)
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: shatsi ، SANIJ ، heidari1248 ، alihmh ، aghaghia ، nedaba ، مانترا ، daad ، rozelo
(2013-09-11 ساعت 00:04)گل نهال نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 00:01)abshar_wf نوشته:  

مديراي اينجا ٢٤ ساعته اندTongue
من و اقاقيا از صبح تا شب آنلاين هستيم و امير مهاجر و عمو سعيد به وقت ما از شب تا صبح آنلاينند
هيچكس تنها نيستBig Grin

پس امیر مهاجر الان سیاتله؟خوب شد میرم بهش سر میزنم وقتی رسیدم بهم کمک میکنه ان شا الله.خیلی پسر خوبیه از بچگیش همینجور مردم دار بوده.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، aghaghia ، مانترا ، daad ، nasim
(2013-09-11 ساعت 00:06)babak_1363 نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 15:03)bigharar نوشته:  تبريك مجدد به اين شش نفر عزيز ديديد گفتم اميد خدا بيشتر هم باشند ( lilister، mehdi didam, مهرنگار، sh_aytakh,hsevensky2013, يك نفر ديگه هم بود)

هووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ببین چه خبره Mehdi didam، Lilistar، hsevensky2013 و سایر دوستان گلم هم رفتنی شدن ، مبارکتون باشه حسابی Smile

بابك جان خوبي برادر ؟ اقا ياد انكارا بخير ، امير ٨٢ ، فارميز، عمو شكيب ......چه خبر از يو اس ؟
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: abshar_wf ، babak_1363 ، daad ، rozelo
(2013-09-11 ساعت 00:15)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 00:06)babak_1363 نوشته:  

بابك جان خوبي برادر ؟ اقا ياد انكارا بخير ، امير ٨٢ ، فارميز، عمو شكيب ......چه خبر از يو اس ؟
(پست موقت)
مهرداد جان یو اس عالی..یو اس پرفکت ..همتون میان میبینین که واقعاً بهشته...
من الان 14 روزه که اینجام ولی هنوز مراقب همه ی بچه های کلیر نشده ام..اینارو کلیر کنن تا منم نفسامو راحت تر بکشم Smile
یه قفل بزرگ خریدم از نوع یو اسی که بزنیم در تاپیک کلیرنس رو قفل کنیم بره پی کارش!! Big Grin Tongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، deineath ، roeentan ، Mehrdadordi ، noura ، Saeedv13 ، nedaba ، so_ar ، daad ، Sonaen60 ، rozelo ، shatsi ، khmp ، mehdi didam
دوستان دعا کنید. فرم 9 سوالی و cv رو ارسال کردم.
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
تشکر کنندگان: babak_1363 ، AsemanAbee ، n51 ، roeentan ، alihmh ، Mehrdadordi ، مانترا ، daad ، rozelo ، majid194 ، nasim ، alirezass ، khmp ، mehrdad pharm
من همین الان آپدیت شدم برای بار سوم نمیدونم سر کاریه یا کلیر تو راهه
کیس نامبر 1000xxxرویت قبولی 5 نوامبر ارسال مدارک19نوامبر پست سفارشی ایران کارنت جولای نامه دوم 14 جون مصاحبه 4 اوت قرار بود 12اوت شد 1نفر ابوظبی اپدیت 14و23اوت10و11و12و13و16سپتامبر کلیر 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، drmrs ، roeentan ، lilistar ، Mehrdadordi ، raham ، Saeedv13 ، houmanmir ، e76779 ، daad ، rozelo ، majid194 ، nasim ، alirezass ، jj bobo ، sh_aytak

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان