کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
مامان سایه دارم وسوسه میشم برم بلیطه رو بخرما
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: sayeh_m ، armin1 ، rezagh ، bayat_r ، raham ، mohajer13 ، Saeedv13
(2013-01-27 ساعت 23:49)hassan1358arab نوشته:  مامان سایه دارم وسوسه میشم برم بلیطه رو بخرما
حسن اقا الان فايده نداره ديگه . اون موقع كه نصف قيمت بود بايد ميخريديم Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، armin1 ، گل نهال ، مانترا ، rezagh ، bayat_r ، raham ، IN.USA@2013 ، Saeedv13
ای مامان من و شما اگه شانس داشتیم الان تو این تاپیک نبودیم
تشکر کنندگان: sayeh_m ، armin1 ، lover usa ، rezagh ، raham ، Saeedv13 ، سیمین راد
سلام.یه سوال داشتم.وقتی یکی کلیر میشه چقدر وقت داره بره ویزاشو بگیره؟
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان:
(2013-01-27 ساعت 23:51)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 23:49)hassan1358arab نوشته:  مامان سایه دارم وسوسه میشم برم بلیطه رو بخرما

من فکر میکنم اگر امروز هم بخرید باز به نفعتون باشه. به نظر میرسه قیمت ها افزایش پیدا کنه، در هر صورت شما بزودی کلیر میشید و باید از این تاپیک برید بیرون پس لطفاً زودتر برید دیگه بابا جان Big Grin
فردا شب چه شبی خواهد بود

+++++++++++++++++++++++++++
ای مهدی جان ,داداش گلم اگه دست خودمون بود که زودتر از اینها شرمون رو کم میکردیم ولی ظاهرا سند خورده به ناممون
تشکر کنندگان: sayeh_m ، گل نهال ، amir82 ، armin1 ، rezagh ، raham ، princesess ، Saeedv13
چون سمانه خانم گفتند و حسن عزیز هم یه جوری تایید کردند، می خواستم یک پیشنهاد بدم، اگر دوستانی که کلیرنس خورده اند مایل باشند و موافق باشند من می تونم یک صفحه درست کنم که به صورت زنده و خودکار روزهای انتظار برای کلیرنس رو نمایش بده و هر لحظه که بازش کنید تعداد روزها رو دقیقا محاسبه کنه.

البته نیاز هست که همه استقبال کنند و همکاری
برای اینکار چیزی که لازم هست تاریخ دقیق روز مصاحبه است که با استفاده از اون و با توجه به تاریخ، تعداد روز های انتظار محاسبه بشه.

قاعدتا این موضوع برای کسایی که مصاحبه اشون انجام شده و کلیرنس دریافت کردند انجام می شه. پس اگر موافق بودید، لطفا تاریخ مصاحبه خودتون و محل مصاحبه رو در همین تاپیک یا پیام خصوصی برای من بنویسید تا صفحه مربوطه رو اماده کنم.

اگر پیشنهاد دیگه ای هم بود درخدمتم. فقط اگر استقبال نشه و تعداد تاریخ ها زیاد نباشه زیاد چیز خوبی از آب درنمیاد.

* عمو سعید اعلام تاریخ مصاحبه رد شده که ایراد نداره؟ داره؟
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳

Cool نشنیده میگیرییییییییییییییم Big GrinBig Grin
دوست عزیز؟ شما شانس نداری؟؟خدایی شانس نداری؟؟آخه من از دست شما چیکار کنممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟
اینهمه خوش شانسی کمهCool
تنبیه شدی...
روزی 100 بار مینویسی من بنده نظر کرده و خوش شانس خدا هستم.
بعدش بیار ببینم TongueTongueBig Grin

بچه هااااااااااا؟؟ موافقین همه اینجا واسه افشین جان یه هیپیپ هورا بکشیم اونم از ته ته دل؟
اولیش خودم....
هیپیپ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile مرسی افشین عزیز واسه همه چی! مهمتر از همه همینکه هستی ... کنار همه 2013 ایها....
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
بچه ها یه لحظه رفتم به تاپیک بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی صفحه اخر چند تا عکس از هواپیماهای ترکیش ایر بچه ها گذاشتند .خودمو همسرم رو تو اون هواپیما تجسم کردم داریم میریم .واقعا بغض گلومو گرفت .اخ چقدر سخته دارایی هاتو به دلار تبدیل کنی و با یه ساک و چمدون بری اونور کره زمین و همه چی رو از روز اول شروع کنی
[عکس: 2x96iulkyrhp3gytgwl.jpg]
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

(2013-01-28 ساعت 00:31)hassan1358arab نوشته:  بچه ها یه لحظه رفتم به تاپیک بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی صفحه اخر ...............................................

میشه بفرمایید این تاپیک رو کجا مطالعه فرمودید؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: armin1
(2013-01-28 ساعت 02:48)farokhi21 نوشته:  
(2013-01-28 ساعت 00:31)hassan1358arab نوشته:  بچه ها یه لحظه رفتم به تاپیک بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی صفحه اخر ...............................................

میشه بفرمایید این تاپیک رو کجا مطالعه فرمودید؟
http://mohajersara.com/thread-2375.html
تشکر کنندگان: rezagh ، raham ، bmojtaba ، sayeh_m ، farokhi21
(2013-01-27 ساعت 23:09)hassan1358arab نوشته:  ما هم تا دو ساعت دیگه میریم تو 50 روز.
عجب!!!!1فکر میکردم و شنیده بودم که ابوظبی زودتر از این حرفا جواب میدهRolleyes
تشکر کنندگان: raham ، hassan1358arab
(2013-01-24 ساعت 10:56)amirazimi نوشته:  دوستان دسته جمعی یه دعایی، وردی چیزی واسه من بخونین، من 84 روزه شدم......فک کنم پرونده من افتاده پشت شوفاژ بچه ها!!!!! Sad

سلام امیر جان .عجب شد این کاره شما من هم خیلی نگران شدم .به امید خدا درست میشه .
تشکر کنندگان: bayat_r ، raham ، amirazimi
(2013-01-28 ساعت 00:04)mehdiii نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 23:51)sayeh_m نوشته:  

من فکر میکنم اگر امروز هم بخرید باز به نفعتون باشه. به نظر میرسه قیمت ها افزایش پیدا کنه، در هر صورت شما بزودی کلیر میشید و باید از این تاپیک برید بیرون پس لطفاً زودتر برید دیگه بابا جان Big Grin
فردا شب چه شبی خواهد بود

من هم با مهدی موافقم....شما میتونید برای یک ماه یا 45 روز یا دو ماه دیگه بلیط بگیرید...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: fire dragon ، raham ، گل نهال ، sayeh_m ، armin1 ، sadeghi897 ، hassan1358arab ، mehdiii ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان