کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-01-27 ساعت 02:41)princesess نوشته:  دوستان به نظر من فکر خودتون رو با این 165 دلار اذیت نکنید . ویزا رو بدن 165 دلار رو روی تخم چشممون اون رو هم میدیم ...به نظر من ویزای آمریکا ارزش پرداخت این رو هم داره ...چون همونجور که می دونید ارزانترین راهش همین لاتاریه

همینو بگوBig Grin
بابا 165 دلار دارید میدید, خیلیا واسه همین گرین کارت حاضر میشن 500هزار دلار بدن.
البته شوخی میکنم, میفهمم توی این وضع آشفتگی دلار و گرونی, یک دلار هم یک دلاره.
(2013-01-27 ساعت 01:52)princesess نوشته:  دوستان عزیزتر از جانم .... علی الخصوص raham عزیزم که همزمان با خودمون مصاحبه داشتند و هنوز هم مثل ما بعد از 70 و اندی روز کلیر نشده اند ...

پرنسس جان خيلي خوشحال شدم كه حداقل سايت كذايي شناختتون Smile
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
تشکر کنندگان: armin1 ، Tomas ، princesess ، گل نهال
دوستان عزیز لطفا از طرح موضوعات و سوالات متنوع در این تاپیک خود داری کنید، الان بعضی از شما دارید موضاعات پیش از مرحله کلیرنس یا خارج از اون رو اینجا مطرح می کنید.

می دونید خودتون چند وقت دیگه که بین تاپیک نیازمند میشید باید چند صفحه موضوعات درهم و برهم رو بخوانید تا اصل موضوع دستتون بیاد.

ضمن اینکه هر بار که این تاپیک آپدیت میشه کسایی که منتظرن فکر می کنن خبر جدیدی شده.

مجددا از تون می خوام رعایت کنین.

موفق باشید و از این انجمن با توجه به قوانینش نهایت استفاده رو ببرین.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
به قول معروف، نبود 102 روز ؟؟؟

D Big Grin Big Grin:
تاریخ مصاحبه: 18 اکتبر، ایروان
کیس نامبر : **10 2013AS / کنسولگری :ایروان/ مصاحبه : 18 اکتبر /کلیر شدن بعد از ۱۱۴ روز/گرفتن ویزا 22 فوریه
دوستان
ارسالهايي كه مربوط به اين تاپيك نباشه حذف ميشه . خريط بليط و هتل و يا بحث در مورد مزايا و معايب مهاجرت و غيره هر كدام تاپيك جداگانه داره .
لطفاً همكاري كنيد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-01-27 ساعت 01:52)princesess نوشته:  دوستان عزیزتر از جانم .... علی الخصوص raham عزیزم که همزمان با خودمون مصاحبه داشتند و هنوز هم مثل ما بعد از 70 و اندی روز کلیر نشده اند ...:

اگر خواستید به سفارت ایمیل بزنید راجع به وضعیت پروندتون بهتره که از سایت خودشون ایمیل بزنید از اون ایمیل ادرس CA-Ankara@state.gov استفاده نکنید که به نظر میاد جواب نمیدن ..برای ما که از اون طریق بعد از 10 روز هم جواب ندادند ..اما وقتی از سایت خودشون استفاده کردیم برای پرسیدن وضعیتمون که قبلا تلفنی مطلع شده بودیم در کمال تعجب یک روزه پاسخمان را بدادند و بفرمودند هنوز باید خون دل بخورید ....

در ضمن بدانید و اگاه باشید که برای ما بعد از تماس تلفنی با واشنگتن هیچ اطلاعاتی از ما در سایت کذایی ceac وارد نشد و ما همچنان گمنام بودیم تا اینکه ....آن ایمیلم رو چک کردم و بعدش هم سایت کذایی را و دیدم که به به ما نیز به جمع کیس های شناخته شده این سایت اضافه شده ایم .. و منی که واقعا فکر می کردم پرونده ی ما در جایی گم و گور شده است ..اندک نقطه ی امید در دلم روشن گشته است ... احساس می کنم الان وجود دارم ...خیلی حس خوبیه با اینکه هنوز کلیر نشدم ....

آ................................ه .....خدایا شکرت ...حد اقل اسمون رو اون سایت کذایی شناخت ...

ببخشید خیلی پر چونگی کردم ولی الان احساس می کنم می تونم نفس بکشم Big Grin

دوست عزیز
میشه بهم بگید منظورتون کدام لینک هست؟چون من هم یه ایمیل به اون آدرس که گفتید زدم اما بهبم جواب ندادن.لطفا لینکش رو بهم بدید.ممنونم.
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان: princesess ، raham ، lover usa ، aliamini2267
(2013-01-27 ساعت 13:56)lover usa نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 13:16)ahmad.h نوشته:  به قول معروف، نبود 102 روز ؟؟؟

D Big Grin Big Grin:

آقا به ما تازه كليرها درس صبر ياد بده
من قكر ميكردم ديگه ايروان با بچه ها رفيق باشه اما انگاري ايروانم آره
ايشالا زود كلير ميشي من كه 5 روزه كليرنس خوردم و هنوز اتفاقي نيفتاده استرسم شروع شده خدا بدونه و دل شما
برات دعاي زود كلير شدن دارم دوستم

عین خیالمم نیست، هرچه پیش آید خوش آید. (البته بالاخره اینو نگم چی بگم Big Grin Big Grin )
کیس نامبر : **10 2013AS / کنسولگری :ایروان/ مصاحبه : 18 اکتبر /کلیر شدن بعد از ۱۱۴ روز/گرفتن ویزا 22 فوریه
تشکر کنندگان: princesess ، raham ، lover usa ، Emma_a432 ، payampars ، armin1 ، گل نهال

D Big Grin Big Grin:

یا اباالفضل العباس.تو سفارت گفته بودن چند روز بعد سایت رو چک کنین؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: princesess ، raham ، lover usa ، armin1 ، MARYAM2
(2013-01-27 ساعت 14:04)arminaa نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 01:52)princesess نوشته:  دوستان عزیزتر از جانم ....

دوست عزیز
میشه بهم بگید منظورتون کدام لینک هست؟چون من...........

دوست خوبم پایین همون صفحه های که کلیر شدنمون رو چک می کنیم اون قسمتی که در مورد 2 ستاره ها توضیح داده نوشته e-mail با رنگ آبی که مستقیم می ره توی پیج خودشون ...اینم لینکش :

http://turkey.usembassy.gov/questiv.htm

فکر کنم توی برگه آبی هم نوشته باشه ..یادم نیست دقیق ( یه چیز دیگه هم بگم این لینک بعضی وقتها برای من ارور می ده ..اگه برای شما هم اینطوری شد چند بار تلاش کن ) موفق باشی
تشکر کنندگان: raham ، lover usa ، AsemanAbee ، lilac
سلام إينجا آنكارا به همه بچه هايي ميخان بيان آنكارا توصيه ميكنم كه هتل Neva palas رو بگيرن چون offer زده و سينگل ٤٠ دلار و بسيار عالي و شيك و مجلسيه،اين دومين باريه كه ميام آنكارا و در مقاييسه با هتل هاي ديگه حرف نداره من اين هتل رو از هممون آژانس معروف ج.ب گرفتن از دست ندين اين offers,بچه هايي كه هوز جواب كليرنس رو نگرفتن هم ميل بزنين من إيميل زدم و گفتن بيا ويزا تو بگير
(2013-01-27 ساعت 14:24)masood182002 نوشته:  

D Big Grin Big Grin:

1 الی 1.5 ماه
تشکر کنندگان: princesess ، raham ، lilac
(2013-01-27 ساعت 14:04)arminaa نوشته:  دوست عزیز
میشه بهم بگید منظورتون کدام لینک هست؟چون من هم یه ایمیل به اون آدرس که گفتید زدم اما بهبم جواب ندادن.لطفا لینکش رو بهم بدید.ممنونم.
صفحه تماس با بخش ویزای سفارت آنکارا اینجاست:
Contact the Immigrant Visa Section
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، raham ، shimoda ، payampars ، sayeh_m ، armin1 ، lilac ، ابی هانی ، lot2013 ، bayat_r
كاربران گرامي
( روي سخنم شما دوستاني كه اينجا هستين نيست با اونهايي هست كه ميان بدون هيچ حرفي از اينجا استفاده ميكنن و وقتي كارشون گير ميفته سوال ميكنن )
عزيزان خيلي بهتره سوالات و مشكلاتتون رو اينجا مطرح كنيد و همه استفاده كنن تا اينكه در پيغام خصوصي از مديران سوال كنيد . همه ما توي اين تاپيك منتظر اخبار متفاوت هستيم و اين خيلي بهتره كه همين جا اطلاع رساني بشه . دوست عزيز تازه واردي الان به من پيغام داده كه براش از سفارت انكارا ايميل اومده كه همسرشون كلير شده و ميخوستن بدونن كه ميتونن برن ويزاشون رو بگيرن يا نه ؟ متاسفانه اطلاعات ديگه اي از خودشون نذاشتن . اميدوارم كه بيان و از كيسشون اطلاعات بيشتري بدن تا بشه بهتر راهنماييشون كرد Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-01-27 ساعت 14:33)ahmad.h نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 14:24)masood182002 نوشته:  

D Big Grin Big Grin:

1 الی 1.5 ماه

وای نگو که بغضم ترکید.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: payampars ، ahmad.h
(2013-01-27 ساعت 14:30)Mohammad25 نوشته:  سلام إينجا آنكارا به همه بچه هايي ميخان بيان آنكارا توصيه ميكنم كه هتل Neva palas رو بگيرن چون offer زده و سينگل ٤٠ دلار و بسيار عالي و شيك و مجلسيه،اين دومين باريه كه ميام آنكارا و در مقاييسه با هتل هاي ديگه حرف نداره من اين هتل رو از هممون آژانس معروف ج.ب گرفتن از دست ندين اين offers,بچه هايي كه هوز جواب كليرنس رو نگرفتن هم ميل بزنين من إيميل زدم و گفتن بيا ويزا تو بگير

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ....ﯾﻌﻨﯽ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ ﺷﻤﺎ ﺗﻮﯼ ﺳﺎﯾﺖ ﺍﻭﻣﺪ ؟؟!! ......ﺍﺧﻪ ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﻭ ﺑﻌﺪﺵ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﻥ ﻭﯾﺰﺍ ﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ .... !!
ﺑﻬﺮﺣﺎﻝ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ....
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: armin1 ، raham ، سانازی ، ani_sheiton ، aliamini2267 ، bmojtaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان