کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان دو تا سوال در مورد کلیر شدن دریافت ویزا از ارمنستان دارم آیا باید وقتی کلیر شدیم به اونها اعلام کنیم که داریم میاییم که ویزا رو بگیریم یعنی مثلا لازمه که حالا ما که میخواهیم بریم برای دریافت ویزا از طریق اون سیستم CSC وقت بگیریم برای دریافت ویزا یا نه؟

سوال بعدی اینکه آیا به خانواده ها به تعداد افراد خانواده باید پاکت زرد داده بشه یا اینکه یک پاکت میدهند که برای همه افراد هست؟ مثلا به یک خانواده 3 نفره آیا باید علاوه بر پاسهاشون سه پاکت زرد داده شود؟
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان:
(2013-01-27 ساعت 16:32)AsemanAbee نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 14:30)Mohammad25 نوشته:  سلام إينجا آنكارا به همه بچه هايي ميخان بيان آنكارا توصيه ميكنم كه هتل Neva palas رو بگيرن چون offer زده و سينگل ٤٠ دلار و بسيار عالي و شيك و مجلسيه،اين دومين باريه كه ميام آنكارا و در مقاييسه با هتل هاي ديگه حرف نداره من اين هتل رو از هممون آژانس معروف ج.ب گرفتن از دست ندين اين offers,بچه هايي كه هوز جواب كليرنس رو نگرفتن هم ميل بزنين من إيميل زدم و گفتن بيا ويزا تو بگير

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ....ﯾﻌﻨﯽ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ ﺷﻤﺎ ﺗﻮﯼ ﺳﺎﯾﺖ ﺍﻭﻣﺪ ؟؟!! ......ﺍﺧﻪ ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﻭ ﺑﻌﺪﺵ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﻥ ﻭﯾﺰﺍ ﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ .... !!
ﺑﻬﺮﺣﺎﻝ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ....

اره إيميل بزنين ولي اگه جواب إيميل رو گرفنتيم مياميم براي ويزا نه هيمن جوري
تشکر کنندگان: گل نهال ، payampars ، sayeh_m ، raham ، AsemanAbee ، ani_sheiton ، a_r_m80
(2013-01-27 ساعت 16:46)Almond نوشته:  دوستان دو تا سوال در مورد کلیر شدن دریافت ویزا از ارمنستان دارم آیا باید وقتی کلیر شدیم به اونها اعلام کنیم که داریم میاییم که ویزا رو بگیریم یعنی مثلا لازمه که حالا ما که میخواهیم بریم برای دریافت ویزا از طریق اون سیستم CSC وقت بگیریم برای دریافت ویزا یا نه؟

سوال بعدی اینکه آیا به خانواده ها به تعداد افراد خانواده باید پاکت زرد داده بشه یا اینکه یک پاکت میدهند که برای همه افراد هست؟ مثلا به یک خانواده 3 نفره آیا باید علاوه بر پاسهاشون سه پاکت زرد داده شود؟

دوست عزیز نیازی نیست که رفتنتون رو به اونا خبر بدید. در واقع اونا وقتی کلیر میشید به شما زمان میدن که تا اون موقع برید و دیگه به مکاتبه دیگری نیاز نیست. و فعلا ایروان نیازی به ثبت نام در csc نداره.

در مورد دوم خانواده هایی که پاکت زردشون رو گرفتند راهنمایی کنند
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، گل نهال ، Almond ، hassan1358arab ، payampars ، raham
ممنون مهاجر 13 جان. فکر کنم باید قسمت دوم رو از آقای SORUSHSOFT که خانوادگی اقدام کرده بودند بپرسم.
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، payampars ، mohajer13 ، SOROUSHSOFT ، raham
سلام بچه هاااااااا
امروز با ویزا به خونه برگشتمBig Grin Big Grin سه شنبه پاسپورت رو تحویل دادم و بعداز ظهر پنجشنبه ویزا رو تحویل گرفتم. اعتبار ویزا 6 ماه از تاریخ صدور هست.
در ضمن این سایت کذایی هنوز منو نمیشناسه Cool خیلی جدی نگیرینشWink
ایشالا منتظران کلیر زودتر کلیر بشن و دوستان منتظرالویزا زودتر به ویزاشون برسن به خصوص علی و سروش عزیز Smile
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000026xx
ارسال مدارک با ایمیل 30 May، کارنت: اکتبر، ایروان،
مصاحبه: Dec 10، کلیرنس: Jan 14، دریافت ویزا jan 24
College station,Texas
(2013-01-27 ساعت 17:47)mohajer13 نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 16:46)Almond نوشته:  دوستان دو تا سوال در مورد کلیر شدن دریافت ویزا از ارمنستان دارم آیا باید وقتی کلیر شدیم به اونها اعلام کنیم که داریم میاییم که ویزا رو بگیریم یعنی مثلا لازمه که حالا ما که میخواهیم بریم برای دریافت ویزا از طریق اون سیستم CSC وقت بگیریم برای دریافت ویزا یا نه؟

دوست عزیز نیازی نیست که رفتنتون رو به اونا خبر بدید. در واقع اونا وقتی کلیر میشید به شما زمان میدن که تا اون موقع برید و دیگه به مکاتبه دیگری نیاز نیست. و فعلا ایروان نیازی به ثبت نام در csc نداره.

در مورد دوم خانواده هایی که پاکت زردشون رو گرفتند راهنمایی کنند
يادمه يكي از دوستان كه چهار نفر بودند در مورد گرفتن ويزاشون نوشته بودندو اين كه چهارتا پاكت بهشون دادن
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb
تشکر کنندگان: mohajer13 ، raham ، ani_sheiton ، Almond
بدیه ارمنستان اینه که ساعت 4 زنگ میزنه و میگه ساعت 5 سفارت باید خیلی باید حواستون باشه که تو بیرون شهر نباشید چون دقیقا همون روز و همون ساعت میتونید ویزاتون رو بگیرید چون اسامی دست نگهبان و اگه فردای روزی که زنگ میزنن برید با مشکل مواجه میشید ..... واسه همه کلیرنسیا هم دعا میکنیم زودتر از این برزخ بیرون بیان
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
سلام دوستان
منم 31 روزه شدم ولی تو این مدت هر بار اومدم یه چیزی بگم دیدم رفقای 100 روزه و 70 روزه و 60 روزه و... حضور دارن و در محضر این اساتید دیگه نمیشه حرفی زد. پس به این دعا بسنده میکنم:
خداوند شر همتونو به زودی زود از این تاپیک کم کنهBig GrinBig Grin
بلند بگو آمینWink
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

ما هم تا دو ساعت دیگه میریم تو 50 روز.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
دوستان کسی نیست یه امار خوب از کلیر شده ها بده یه جدولی یه چیزی خیلی لازمه لطفا
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، armin1 ، گل نهال ، payampars ، princesess ، امیر مهاجر
افشین پر توان برس به داد این ناتوانBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: armin1 ، afs ، rezagh ، raham ، payampars ، princesess ، Saeedv13 ، امیر مهاجر
اگه دوستان بیان پشت سر هم اعلام کنن یا اگه اشکال نداشته باشه به من پیغام بدن من بزارم تو ی جدولی هر روز روز شمار داشته باشیم اخه من نگرانک که اگر این ماه کارنت نشم بلیطمون میسوزه
2013000063xx
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: armin1 ، گل نهال ، raham ، mitme ، payampars
(2013-01-27 ساعت 23:30)سمانه777 نوشته:  اگه دوستان بیان پشت سر هم اعلام کنن یا اگه اشکال نداشته باشه به من پیغام بدن من بزارم تو ی جدولی هر روز روز شمار داشته باشیم اخه من نگرانک که اگر این ماه کارنت نشم بلیطمون میسوزه

ماها کارنت شدیم که هیچ مصاحبه هم رفتیم و الام منتظریم کلیر شیم و تا ویزا به دستمون نرسه ریسک نمیکنیم بلیط بخریم .شما چطور اینکار رو کردی والا در عجبم
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، sayeh_m ، roeentan ، raham ، payampars ، princesess
(2013-01-27 ساعت 23:37)hassan1358arab نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 23:30)سمانه777 نوشته:  اگه دوستان بیان پشت سر هم اعلام کنن یا اگه اشکال نداشته باشه به من پیغام بدن من بزارم تو ی جدولی هر روز روز شمار داشته باشیم اخه من نگرانک که اگر این ماه کارنت نشم بلیطمون میسوزه

ماها کارنت شدیم که هیچ مصاحبه هم رفتیم و الام منتظریم کلیر شیم و تا ویزا به دستمون نرسه ریسک نمیکنیم بلیط بخریم .شما چطور اینکار رو کردی والا در عجبم

هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دیگه ! :d
2013000063xx
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، armin1 ، rezagh ، bayat_r ، raham ، payampars ، Saeedv13
(2013-01-27 ساعت 23:37)hassan1358arab نوشته:  

حسن اقا ما هم جرات نكرديم اين كار رو بكنيم ولي خيلي از دوستان قبل از گروني بليط ها رو خريدن . باوركن يك سوم بچه ها الان بليط دارن Winkولي اگه برنامه هاشون درست پيش بره خب خيلي به نفعشون شده . بحث چند ميليونه Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان