کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-14 ساعت 00:51)bigharar نوشته:  دوازده روز کاری کم نیست Smile دقیقتر که فکر می کنم خیلی ام کمه خداا :-(
من از موقعی که تیم روباتیکمون سر صدم ثانیه زود یا دیر تر تموم کردن میدون سرنوشتش عوض شد فهمیدم یک ثانیه هم خیلیه... حالا 17روز که جای خود دارد .. حالا شما می تونید خودتون چجوری برداشت کنید که صبر کنید یا خودتونو اذیت کنید .. ضمن اینکه این روزای کاری واسه کشور ما نیست که کلی دوندگی و فلان داشته باشه و آخر هم هیچ ... بلکه قطعن برنامه ریزی پشتش هست و حساب کتاب داره .. همه رو هم به تدریج توو سایت اعلام میکنن که شلوغ نشه .. چون خود به خود ما که رفته بودیم ترکیه کلی شلوغ بود هم مطب دکتر هم بلیط پیدا کردن سخت بود..
این هم تقدیم به شما +++++++++++++++++++++++++++++++
خدااااااااااا بی قرار ما رو کلیر کن ....
ﺑﯽ ﺧﻮﺍﺑﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ

amir82، AsemanAbee، habibi، hosa، houmanmir، marsha، mehrdad pharm، Mojtaba7300

SadSadSad
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
saat1:30
کاربران در حال بازدید این موضوع: abshar_wf، amir82، hosa، houmanmir، marsha، mrr777، Nanas، SHABAH51، شایان احمدی، 4 مهمان
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: mehrdad pharm ، AsemanAbee ، amir82 ، SHABAH51 ، Mehrdadordi ، mehdi389 ، alihmh ، negar_karimi6 ، daad ، tajhizgaran ، Doe ، arash bon
(2013-09-14 ساعت 01:26)AsemanAbee نوشته:  ﺑﯽ ﺧﻮﺍﺑﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ

amir82، AsemanAbee، habibi، hosa، houmanmir، marsha، mehrdad pharm، Mojtaba7300

SadSadSad

تازه 5تا مهمون هم داریم!
مهمونای عزیز بفرمایید تو دمه در بده! Wink
من دیگه خسته شدمممممم Sad Sad Sad
رالی، کارولینای شمالی
نمیخوام منفی بلشم ولی من در مورد کیس خودمون دیگه نا امید شدم..دیگه وقتی نمونده....مال شماها رو که کلی وقت داشتن اینهمه طول دادن..چه برسه به ما که هنوز 2 هفته گذشته!!!!
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، SHABAH51 ، Mehrdadordi ، b_argi ، mehdi389 ، alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، daad ، nedaba ، Doe ، parastoo500 ، arash bon ، Alirezaa2013
سلام دوستان
يادش بخير
سال قبل هم دوستان ما (٢٠١٢) حال شما رو داشتن
جقدر زود كذشت انكار همين ديروز بود....
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
خداااااااااا●●●●●●●
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

حالا ما که میخواهیم همینجوری بریم در سفارت، چی باید بگیم؟خودشون توجیه هستن؟بگیم سلام آقا ما اومدیم پاسامونو بدیم تو ؟ خوب نمیگه که چی؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-09-14 ساعت 01:32)marsha نوشته:  نمیخوام منفی بلشم ولی من در مورد کیس خودمون دیگه نا امید شدم..دیگه وقتی نمونده....مال شماها رو که کلی وقت داشتن اینهمه طول دادن..چه برسه به ما که هنوز 2 هفته گذشته!!!!
موردي هم بوده3روزه كلير شده. دل قوي دار.-
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
ممکنه فردا پس فردا رو اضافه کاری واستن؟ یعنی واقعا دلشون طاقت میاره اینهمه ملت منتظرن اینا برن تعطیلات؟ خوب 2 هفته نرن!!!!!!!

تشکر کنندگان: mehdi389 ، alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، daad ، پدی ، AsemanAbee ، Alirezaa2013
تا ٣ نشه بازي نشه!!!
ايروان ، تو كه ٢ دفعه شنبه اعلام كردي، فردا هم منتظرتيم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-09-14 ساعت 01:53)گل نهال نوشته:  تا ٣ نشه بازي نشه!!!
ايروان ، تو كه ٢ دفعه شنبه اعلام كردي، فردا هم منتظرتيم

كل نهال جان ما هم ٨ aguast كلير شديم
البته يكسال قبلBig Grin
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: joody ، SHABAH51 ، Saeedv13 ، b_argi ، mehdi389 ، alihmh ، houmanmir ، negar_karimi6 ، payampars ، daad ، گل نهال ، nedaba ، Alirezaa2013
کاربران در حال بازدید این موضوع: amir82، fatimamolaee، majid194، mamalino10، marsha، SH1A2R3، 2 مهمان
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، negar_karimi6 ، daad ، parastoo500 ، AsemanAbee
دوستان ما امروز اشیو شدیم. ولی متاسفانه به علت اینکه آدرس پی تی تی رو دادیم که شنبه ها تعطیل است.. در اینصورت روز دوشنبه پاس ها رو تحویل خواهیم گرفت.

به امید کلیر شدن همه دوستان در انتظار و قفل شدن هر چه سریعتر این تاپیک
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
کاربران در حال بازدید این موضوع: houmanmir، ikamaly*، mohammad fazli، mrr777، گل نهال، 1 مهمان

همیشه به یادتونم!Wink

اوه اوه!!!تیمسار هم تا حالا بیداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!
از محالاته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فردا همتون کلیر میشین!Big Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان