کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-13 ساعت 23:01)so_ar نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 21:33)alihmh نوشته:  ما کلییر نشدیم ولی خانومم برای 22 سپتامبر می خواد بره آنکارا. اگر خانوم تنهایی هست که می خواد بره پیغام خصوصی بده تا با همسر من همسفر بشن.
(پست موقت)

من هم خانم هستم و دقیقا همین تاریخ دارم میرم دبی، حیف که باخانم شما
در یک سفارت نیستیم وگرنه من حتما باهاشون همسفر میشدم ، من هم به شدت دنبال همسفر خانم میگردم ، هر چند خیلی امید ندارم . فک کنم فقط ماییم که خانم میریم . بقیه ، آقایون میرن SadSad گاهی احساس بدبختی بهم دست میده SadSadSad

ایضا بنده نیز خانم هستم! منتها باید برم ایروان. فکر کنم میتونیم سه تایی تا فرودگاه امام با هم بریم.Wink
لطفا اگه خانم تنهایی هفته اخر مسافر ایروان بود و علاقمند به همراهی بود بهم خبر بده. البته ممکنه مجبور بشم دختر کوچولوم رو هم همراه ببرم! Big Grin
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
(2013-09-13 ساعت 22:50)mrr777 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 22:43)aliyazdan335 نوشته:  دوستان 26ام پاس رو بدیم سفارت دیره؟مگه چیکار میخوان بکنن؟ اگه کلیر باشیم ویزا رو توش میزنن اگرم نه که......!

از ۲۶ تا ۳۰ سپتامبر فقط ۳ روز کاری داریم چون ۲۸ و ۲۹ شنبه و یکشنبه است.
اگه قصد این باشه که اگه کلیر شدیم پاسمون تو سفارت باشه 3 روز کافی نیست؟مگه تا کلیر نشیم کاری میشه کرد؟دوستان میگن بریم به سفارت سر بزنیم. بریم چی بگیم؟ خوب میگن برین وقتی کلیر شدین بیاین! زودتر بریم چه فایده ای داره؟
تشکر کنندگان: abshar_wf ، mehdi389 ، daad ، Nora hashemi ، alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 23:17)atusa1391 نوشته:  سلام دوستان اگر ۲۳ سپتامبر مصاحبه داشته باشیم و کلیر بشیم تکلیف چیه؟لطفا اگه کسی اطلاعی داره جوابم را بده. ممنون

مگه شما 23 سپتامبر مصاحبه دارین؟2013 هستی؟
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013 ، alihmh ، negar_karimi6 ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 23:54)پدی نوشته:  آقا من گفتم این دستگاه آپدیت کردنشون رفته رو اتومات میگید نه! من ساعت 11 شب برای 4 روز متوالی اپدیت شدم. دیگه روی آپدیت هم نمی شه حساب کرد
پدی جان فکر کنم آپدیت از آمریکاست ایشالله دیگه آخرای کاره Smile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: abshar_wf ، daad ، SANIJ ، Alirezaa2013 ، houmanmir ، Niushagh ، alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، Doe ، arash bon
همه دارند آپدیت می شوند ولی من اصلا کم کم دارم شک می کنم پرونده من فراموش شده یا نه
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: abshar_wf ، daad ، babash ، SANIJ ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، Sonaen60 ، alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، arash bon ، Tir-Tapar
(2013-09-14 ساعت 00:04)aliyazdan335 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 22:43)aliyazdan335 نوشته:  دوستان 26ام پاس رو بدیم سفارت دیره؟مگه چیکار میخوان بکنن؟ اگه کلیر باشیم ویزا رو توش میزنن اگرم نه که......!

اگه قصد این باشه که اگه کلیر شدیم پاسمون تو سفارت باشه 3 روز کافی نیست؟مگه تا کلیر نشیم کاری میشه کرد؟دوستان میگن بریم به سفارت سر بزنیم. بریم چی بگیم؟ خوب میگن برین وقتی کلیر شدین بیاین! زودتر بریم چه فایده ای داره؟

به زور و خواهش و تمنا پاسپورتو بدیم دست دربان بگیم تورو خدا ببرش تو ببین چیکار میتونی بکنی
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013 ، alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، arash bon ، Tir-Tapar
(2013-09-13 ساعت 22:54)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان من نبودم آنقدر اعصابم خورد بود رفتم بودم شمشک جاتون خالی خوب بود یک تجدید روحیه بود و الان که برگشتم دیدم کیس خودم دوباره آپدیت شده فکر کنم دیگه باید هفته دیگه خبرای خوبی در راه باشه ................خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSmileSmile

مهدی جان کیس ما هم بعد از 2بار آپدیت همگانی 11و 12 سپتامبر، امروز هم آپدیت شد البته فقط کیس خودم تنها.
تا حالا بچه ها می گفتند آپدیت های همگانی نشونه کلیر شدنه پس معنی این آپدیت تکی بعد از دوبار آپدیت همگانی چی می تونه باشه؟
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: daad ، Alirezaa2013 ، houmanmir ، Saeedv13 ، alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، arash bon
(2013-09-14 ساعت 00:08)bigharar نوشته:  همه دارند آپدیت می شوند ولی من اصلا کم کم دارم شک می کنم پرونده من فراموش شده یا نه

منم 10 سپتامبر آپ شدم و دیگه نه.
تشکر کنندگان: daad ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، alihmh ، negar_karimi6 ، arash bon
به اميد كلير شدن دوستان من هنوز با شما هستم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-09-14 ساعت 00:08)bigharar نوشته:  همه دارند آپدیت می شوند ولی من اصلا کم کم دارم شک می کنم پرونده من فراموش شده یا نه

نگران نباشید ماهم مثل شماییم و من چندشب پیش زنگ زدم یو اس گفتن کیس هیچکس فراموش نشده
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: abshar_wf ، daad ، AsemanAbee ، bigharar ، SANIJ ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، پدی ، arash bon ، Tir-Tapar
(2013-09-13 ساعت 23:54)پدی نوشته:  آقا من گفتم این دستگاه آپدیت کردنشون رفته رو اتومات میگید نه! من ساعت 11 شب برای 4 روز متوالی اپدیت شدم. دیگه روی آپدیت هم نمی شه حساب کرد
آقا ما یه آپدیت هم که می شدیم دو سه ساعت می پریدیم و خوشحالی می کردیم:))
به فال نیک بگیرید:)
بعدم اینا ترموستات ندارن :) آپدیتا واقعنیه:)
تشکر کنندگان: پدی ، AsemanAbee ، abshar_wf ، babash ، Alirezaa2013 ، houmanmir ، joody ، alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، arash bon
آپدیت 10 و 11 سپتامبر. بعدش هیچی.
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، daad ، babash ، Alirezaa2013 ، houmanmir ، alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، arash bon
(2013-09-14 ساعت 00:09)ali 2013 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 22:54)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان من نبودم آنقدر اعصابم خورد بود رفتم بودم شمشک جاتون خالی خوب بود یک تجدید روحیه بود و الان که برگشتم دیدم کیس خودم دوباره آپدیت شده فکر کنم دیگه باید هفته دیگه خبرای خوبی در راه باشه ................خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSmileSmile

مهدی جان کیس ما هم بعد از 2بار آپدیت همگانی 11و 12 سپتامبر، امروز هم آپدیت شد البته فقط کیس خودم تنها.
تا حالا بچه ها می گفتند آپدیت های همگانی نشونه کلیر شدنه پس معنی این آپدیت تکی بعد از دوبار آپدیت همگانی چی می تونه باشه؟
فکر کنم کل کیسیهای که آپدیت شدند وکلیر نشدند هنوز یک چک به آقایون دادند با کنترلی که من کردم اکثر آقایون کیس امروز آپدیت شدند.Smile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: daad ، abshar_wf ، babash ، Alirezaa2013 ، houmanmir ، alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، arash bon
(2013-09-14 ساعت 00:08)abshar_wf نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 00:04)aliyazdan335 نوشته:  

به زور و خواهش و تمنا پاسپورتو بدیم دست دربان بگیم تورو خدا ببرش تو ببین چیکار میتونی بکنی
من رفتم ویزای همسر و بچه ها رو بگیرم دربان پرسید چیکار داری پاس رو نشون دادم گفتم box گفت بفرما تو دربان که نمی پرسه کلیر شدی یا نه روزای آخر همین کارو کنید بی دردسر
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: daad ، abshar_wf ، babash ، mehdi389 ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، Ehsan1358 ، nedaba ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 20:17)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 20:14)bigharar نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 19:46)joody نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 19:30)bigharar نوشته:  سلام و صبح بخیر joody عزیز فکر کنم اونجا الان صبحه امیدوارم به زودی دور هم جمع شوید همه خانواده

سلام مرسي بيقرار عزيز خيلي ممنون با اين دعاي خوبت كه به من روحيه داد .. منم واسه شما دعا ميكنم . ميگن دعاي غربت نشينهاي تازه وارد واسه بقيه زود ميگيره. Cool ايشالا محمدم زود كلير بشه بيشتر بخاطر بچه ها ....

مرسی عزیزم منهم اکر کلیر نشم شوهرم با بچه ها باید تنها بروند اصلا برام قابل تصور نیست طفلی ها خیلی کوچیکند 4و ساله9
کلیر شدن شما و محمد با من..تضمینی 100%...فقط کمی دیگه صبر کنید...میدونم که می گم Big Grin
یعنی منم میشم؟؟.همش 12 روز کاری مونده....
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان