کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
به دوستمون arash r چرا گفتن امروز اسمت میاد؟اگه ایمیل رو زودتر زدن پس چرا شمارش نبود؟اگه همون ساعت 7 بوده که امروز معتی نداره؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: رجبعلی ، proje ، negar_karimi6 ، Arash R ، mehdi389 ، daad ، Aida.s ، smpf
سلام بچه ها ممنون بخاطر لطفتون و تبریکات ایشالا همه منتظرها کلیر بشن بزودی زود .
ی سوال داشتم
تاریخی که در سایت میزنن حداکثر تاریخ برای تحویل گذرنامه است یا حداکثر تاریخ برای ایشود شدن ویزا؟
کیس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری:آنکارا
زمان مصاحبه:13 مارچ
کلیر:16 سپتامبر
تعداد:1 نفر
تشکر کنندگان: رجبعلی ، houmanmir ، proje ، negar_karimi6 ، Arash R ، mehdi389 ، daad ، romance33 ، Aida.s ، lilistar ، smpf
(2013-09-16 ساعت 21:47)arash bon نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 21:42)gifa نوشته:  منم الان ايميلي كه جمعه زدم جواب دادند كه پروسه شما هنوز كامل نشده

ما آخرین باری که ایمیلمون رو جواب دادن گفتن پروستون هنوز ادامه داره در صورتی که الان کلیرنس تو ویزامون تاریخش مال قبل از آخرین ایمیلمون با اون جوابشون بود...شما هم احتمالا کلیر شدین فقط کارای آماده سازی ویزا مونده...نگران نباشید...وقت نیست دنبال بلیط باشید که فردا پسفردا کلیر میشید...
آخيش ، دلم كمي آروم شد
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: رجبعلی ، arash bon ، alihmh ، e76779 ، proje ، Niushagh ، negar_karimi6 ، Arash R ، mehdi389 ، daad ، romance33 ، Aida.s ، smpf
(2013-09-16 ساعت 22:44)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 21:42)gifa نوشته:  منم الان ايميلي كه جمعه زدم جواب دادند كه پروسه شما هنوز كامل نشده

ما آخرین باری که ایمیلمون رو جواب دادن گفتن پروستون هنوز ادامه داره در صورتی که الان کلیرنس تو ویزامون تاریخش مال قبل از آخرین ایمیلمون با اون جوابشون بود...شما هم احتمالا کلیر شدین فقط کارای آماده سازی ویزا مونده...نگران نباشید...وقت نیست دنبال بلیط باشید که فردا پسفردا کلیر میشید...
آخيش ، دلم كمي آروم شد

منهم با اول که واسه همسرم ایمیل زدم جواب دادند پروسه کامل نشده در صورتیکه ایشون تو پاس اصلا کلیرنس نخورده بوده این جواب روتینه جدیش نگیرید
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: رجبعلی ، arash bon ، alihmh ، proje ، Niushagh ، mehdi389 ، e76779 ، daad ، romance33 ، Aida.s ، Nora hashemi ، negar_karimi6 ، Hedieh20 ، nedaba ، smpf
(2013-09-16 ساعت 22:03)ghoghnoos نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 21:19)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 21:13)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان باز یک روز دیگه گذشت و ما موندیم یک شب بی کلیر دیگه نمی دونم تا کجا می خواد این ادامه داشته باشه دیگه دارم کم میارم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
حداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

باريكلا به انكارا كه تو روز اول كاري كليير كرده
ابوظبي ماشالا هزار ماشالا اصلا به روي خودش نمياره ... دو روزه اومده سر كار و خبري نيس

من که به یک آپدیت هم راضی ام ولی از اونهم خبری نیست. آخرین آپدیت ما واسه 14 آگست هست. جا داره از طرف خودم و همه کلیرنشده ها یک خسته نباشید جانانه به دوستای سفارت ابوظبی بگم. در ضمن از همین جا آمادگی خودم را برای باد زدن این موجودات زحمتکش و کوشا اعلام می کنم.
ققنوس جان رو ما هم حساب كن واسه باد زدنشون Big Grin
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: ghoghnoos ، e76779 ، proje ، alihmh ، mehdi389 ، daad ، romance33 ، negar_karimi6 ، dove ، arash bon ، smpf
(2013-09-16 ساعت 21:58)najafi alireza نوشته:  دوستان ميخوام بست انتخاب كنم كسي ميتونم راهنمايي كنه؟
دوست عزیز اگه منظورت اداره پسته ینشهیر خوبه که شنبه ها هم بازه اگه توضیحات بیشتری در مورد انتخاب ptt ,و نقشه و مسیر خواستی توی پیام خصوصیم ایمیلتو بذار برات ایمیل کنم من خودم قبلا عدلیه سرا رو انتخاب کرده بودم ولی بعد از کلیر شدن تغییرش دادم به ینشهیر و از همونجا هم ویزاهارو تحویل گرفتم
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: رجبعلی ، proje ، alihmh ، ani_sheiton ، mehdi389 ، romance33 ، Aida.s ، negar_karimi6 ، mamalino10 ، arash bon ، daad ، smpf
سلام بچه ها ممنون بخاطر لطفتون و تبریکات ایشالا همه منتظرها کلیر بشن بزودی زود .
ی سوال داشتم
تاریخی که در سایت میزنن حداکثر تاریخ برای تحویل گذرنامه است یا حداکثر تاریخ برای ایشود شدن ویزا؟
کیس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری:آنکارا
زمان مصاحبه:13 مارچ
کلیر:16 سپتامبر
تعداد:1 نفر
تشکر کنندگان: e76779 ، proje ، drmrs ، رجبعلی ، mehdi389 ، romance33 ، negar_karimi6 ، arash bon ، daad ، smpf
دوستان و یاران عزیزم این ایمیل در جواب ایمیلم از انکارا اومد

An administrative processing for your case has already been completed. Your case number will be posted on our web page today. You may now come to this office on Monday through Thursday between 10:30 and 12:00 p.m. and submit your passports.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
به امید شادی همه شما یاران عزیز
(2013-09-16 ساعت 22:03)ghoghnoos نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 21:19)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 21:13)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان باز یک روز دیگه گذشت و ما موندیم یک شب بی کلیر دیگه نمی دونم تا کجا می خواد این ادامه داشته باشه دیگه دارم کم میارم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
حداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

باريكلا به انكارا كه تو روز اول كاري كليير كرده
ابوظبي ماشالا هزار ماشالا اصلا به روي خودش نمياره ... دو روزه اومده سر كار و خبري نيس

من که به یک آپدیت هم راضی ام ولی از اونهم خبری نیست. آخرین آپدیت ما واسه 14 آگست هست. جا داره از طرف خودم و همه کلیرنشده ها یک خسته نباشید جانانه به دوستای سفارت ابوظبی بگم. در ضمن از همین جا آمادگی خودم را برای باد زدن این موجودات زحمتکش و کوشا اعلام می کنم.

شما دوستان یک دفعه هم آپدیت میشید هم کلیر. نگران نباشید.
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: alihmh ، رجبعلی ، mehdi389 ، daad ، romance33 ، negar_karimi6 ، arash bon ، n51 ، smpf
(2013-09-16 ساعت 22:57)tata1344 نوشته:  دوستان و یاران عزیزم این ایمیل در جواب ایمیلم از انکارا اومد

An administrative processing for your case has already been completed. Your case number will be posted on our web page today. You may now come to this office on Monday through Thursday between 10:30 and 12:00 p.m. and submit your passports.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

[font=Times New Roman]تبریک میگم[/font]
[عکس: 306918.gif]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: tata1344 ، alihmh ، رجبعلی ، Niushagh ، nikan_sh ، r91 ، mehdi389 ، daad ، romance33 ، Aida.s ، sara_82 ، negar_karimi6 ، arash bon ، smpf

ممنون باعث دلگرمی شدید.
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
تشکر کنندگان: رجبعلی ، proje ، mehdi389 ، daad ، romance33 ، negar_karimi6 ، arash bon ، smpf
(2013-09-16 ساعت 22:17)arash bon نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 22:11)bigharar نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 22:02)arash bon نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 19:41)siyavash نوشته:  کیسی مون اعلام شد ....اعتراف می کنم که روز های خوبی رو این روز ها پشت سر نذاشتم و انتظار واقعا اذیت کننده بود ....اما باورتون می شه همسرم می گه نمی یاد و .... داستانش مفصله که حتما ازتون کمک خواهم خواست اما همینقدر بگم که ایشون از اول هم راضی نبوده که مهاجرتی داشته باشیم ....می دونم الان تو دلتون چی می گین اما واقعیت اینه که ایشون به امید ok نشدن تا اینجا اومد و .... حالا شما بگید من خوشحال باشم یا ناراحت :-#
مبارکه دوست عزیز... به همسرتان بگین اشتباه نکنه اگر آینده ای خوب برای نینی تون میخواد بهتر حداقل برین گرین کارت و بگیرید و سیتیزنی نی نی تون رو بگیرین بعد اگه خواستید اونوقت برگردین ایران...بچتون بمحض ورود سیتیزن آمریکا میشه...ما آدم بزرگا باید 5سال بمونیم تا سیتیزن شیم...این شانسو از بچتون نگیرین به نظر من.

دوست @عزیز اینکه فرمودید بچه ها به محض ورود سیتیزن می شوند تا چه حد موثقه ؟ روش حساب کنیم؟
با پاس ها سفارت یه کاغذ داده بهمون که گفته قبل از سفر به آمریکا حتما طالعه کنید....داخلش درمورد سربازی اجباری/بیمه/مالیات و. . . نوشته و نوشته بچه های زیر 18 سال ب محض ورود سیتیزن آمریکا محسوب میشوند.

پس چرا سفارت ابوظبی کاغذی بهمون نداده که این توضیحاتو داده باشه فقط یه برگه درباره چگونگی پرداخت 165 دلار داده
تشکر کنندگان: رجبعلی ، proje ، siyavash ، mehdi389 ، daad ، arash bon ، smpf
(2013-09-16 ساعت 23:02)proje نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 22:57)tata1344 نوشته:  دوستان و یاران عزیزم این ایمیل در جواب ایمیلم از انکارا اومد

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

[font=Times New Roman]تبریک میگم[/font]
[عکس: 306918.gif]
خيلييييي تبريك
خداي من چه خبر هاي خوبي ميشنويمو مي بينيمممممم
قسمت هممون ما هم بشه
خدااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: رجبعلی ، bigharar ، proje ، tata1344 ، mehdi389 ، abshar_wf ، daad ، romance33 ، Aida.s ، negar_karimi6 ، smpf
(2013-09-16 ساعت 22:56)sara_82 نوشته:  سلام بچه ها ممنون بخاطر لطفتون و تبریکات ایشالا همه منتظرها کلیر بشن بزودی زود .
ی سوال داشتم
اول اين كه خيلي تبريكككككككك
دوم اينكه فك كنم آخرين مهلتي هست كه مي تونيد بريد سفارت براي تحويل پاس
سوم اينكه دست راستتون هم زير سر ماهاااااااااا
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: proje ، Arash R ، mehdi389 ، رجبعلی ، daad ، romance33 ، Aida.s ، negar_karimi6 ، smpf
دوستان خیلی دوست داشتم یه هورای بلند بکشم ولی به خاطر بچه هایی که هنوز در انتظارن صبرمی کنم تا 30 سپتامبر تا برای همتون یه هورای یک صفحه ای بکشم. برای همتون در این شب عزیز دعای مخصوص کلیر می کنم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان