کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-16 ساعت 23:18)tata1344 نوشته:  دوستان خیلی دوست داشتم یه هورای بلند بکشم ولی به خاطر بچه هایی که هنوز در انتظارن صبرمی کنم تا 30 سپتامبر تا برای همتون یه هورای یک صفحه ای بکشم. برای همتون در این شب عزیز دعای مخصوص کلیر می کنم

دوست خوبم شاد باش من و بپذیرید
یک سوال: آخرین باری که آپدیت شدید کی بود؟

تشکر کنندگان: abshar_wf ، tata1344 ، پدی ، mehdi389 ، رجبعلی ، dove ، sadeghi897 ، Niushagh ، arash bon ، n51 ، daad ، smpf
سلام دوستان .خیلی ناامیدم نمیدونم دیگه چیکار کنم.همش میگم غیر ممکنه همه کلیر نشن مگه اینقدر اینا بی برنامه ان که این همه آدمو از کار زندگی بندازن و مصاحبه کنند و هی پشت هم اپدیت بشن و بعدش بگن سپتامبر تموم شد.اینا رو به خودم میگم اما دلم آروم نمیشه.امشب دیدم خیلی هاتون هستید گفتم بزار درد دل کنم .

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
(2013-09-17 ساعت 00:01)Aida.s نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 23:18)tata1344 نوشته:  دوستان خیلی دوست داشتم یه هورای بلند بکشم ولی به خاطر بچه هایی که هنوز در انتظارن صبرمی کنم تا 30 سپتامبر تا برای همتون یه هورای یک صفحه ای بکشم. برای همتون در این شب عزیز دعای مخصوص کلیر می کنم

دوست خوبم شاد باش من و بپذیرید
یک سوال: آخرین باری که آپدیت شدید کی بود؟
16 سپتامبر
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، mehdi389 ، رجبعلی ، alihmh ، dove ، lilistar ، Aida.s ، arash bon ، Alirezaa2013 ، daad ، smpf
(2013-09-16 ساعت 23:13)Niushagh نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 22:56)sara_82 نوشته:  سلام بچه ها ممنون بخاطر لطفتون و تبریکات ایشالا همه منتظرها کلیر بشن بزودی زود .
ی سوال داشتم
تاریخی که در سایت میزنن حداکثر تاریخ برای تحویل گذرنامه است یا حداکثر تاریخ برای ایشود شدن ویزا؟
اول اين كه خيلي تبريكككككككك
دوم اينكه فك كنم آخرين مهلتي هست كه مي تونيد بريد سفارت براي تحويل پاس
سوم اينكه دست راستتون هم زير سر ماهاااااااااا

ممنون عزیزم ایشالا بزودی خبر کلیر شما را هم میشنویم نگران نباشید مطمئنم
کیس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری:آنکارا
زمان مصاحبه:13 مارچ
کلیر:16 سپتامبر
تعداد:1 نفر
تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6 ، mehdi389 ، رجبعلی ، alihmh ، dove ، lilistar ، Aida.s ، arash bon ، Tir-Tapar ، daad ، smpf
(2013-09-16 ساعت 23:41)سو سو نوشته:  چرا کیس ما اینجوری شده !!! ؟ غمگینم Sad هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای همه دوستان

سو سو جونم بخند دیگه Rolleyes مگه نمیدونی قراره تو این روزا کلیر بشی

بخند عزیزم همیشه بدست آوردن چیزهای ارزشمند سختی هم داره

تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، negar_karimi6 ، mehdi389 ، رجبعلی ، noura ، alihmh ، dove ، shatsi ، lilistar ، Niushagh ، daad ، smpf
سلام دوستان
من آنكارا هستم.
امروز ما هم خدا رو شكر كلير شديم، من دسترسي به اينترنت ندارم
از همه تشكر ميكنم.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-09-17 ساعت 00:02)nyayesh نوشته:  سلام دوستان .خیلی ناامیدم نمیدونم دیگه چیکار کنم.همش میگم غیر ممکنه همه کلیر نشن مگه اینقدر اینا بی برنامه ان که این همه آدمو از کار زندگی بندازن و مصاحبه کنند و هی پشت هم اپدیت بشن و بعدش بگن سپتامبر تموم شد.اینا رو به خودم میگم اما دلم آروم نمیشه.امشب دیدم خیلی هاتون هستید گفتم بزار درد دل کنم .

دوست خوبم واسه شما هم حتماً میاد نگران نباشید ایشالا که همه یه کلیرنس پارتی اینجا تو تاپیک قبل از رفتنتون راه میندازین.Wink آمین
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: nyayesh ، mehdi389 ، hoseinizadehir ، negar_karimi6 ، Aida.s ، رجبعلی ، noura ، Mehrdadordi ، alihmh ، dove ، Niushagh ، nedaba ، marigol61 ، arash bon ، n51 ، daad ، smpf
ببخشید من زیاد نمی‌رسم سر بزنم فقط خواستم بیام یه عالم انرژی مثبت به همگی‌ بدم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: nyayesh ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، romance33 ، tata1344 ، پدی ، drmrs ، Aida.s ، رجبعلی ، Mehrdadordi ، alihmh ، dove ، Ehsan1358 ، Niushagh ، roham2012 ، marigol61 ، arash bon ، n51 ، daad ، smpf
(2013-09-17 ساعت 00:02)nyayesh نوشته:  سلام دوستان .خیلی ناامیدم نمیدونم دیگه چیکار کنم.همش میگم غیر ممکنه همه کلیر نشن مگه اینقدر اینا بی برنامه ان که این همه آدمو از کار زندگی بندازن و مصاحبه کنند و هی پشت هم اپدیت بشن و بعدش بگن سپتامبر تموم شد.اینا رو به خودم میگم اما دلم آروم نمیشه.امشب دیدم خیلی هاتون هستید گفتم بزار درد دل کنم .

منم دقیقا افکار و احساساتی شبیه به شما دارم.در ج ایمیل جمعه من نوشته پروسه اداری تموم نشده و ما نمیتونیم تخمین بزنیم که کی تموم میشه،تموم بشه در سایت اعلام میشه.میدونم این ج رو به همه میدن اما آدمو نگران و مظطرب میکنه.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: mehdi389 ، negar_karimi6 ، romance33 ، tata1344 ، Aida.s ، رجبعلی ، mehrdad pharm ، alihmh ، nedaba ، marigol61 ، arash bon ، daad ، smpf
(2013-09-17 ساعت 00:07)abshar_wf نوشته:  

منم دقیقا افکار و احساساتی شبیه به شما دارم.در ج ایمیل جمعه من نوشته پروسه اداری تموم نشده و ما نمیتونیم تخمین بزنیم که کی تموم میشه،تموم بشه در سایت اعلام میشه.میدونم این ج رو به همه میدن اما آدمو نگران و مظطرب میکنه.

امیدوارم و از خدای مهربون می خوام نتیجه کار همه مون ختم به خیر بشه .چون خودش میون اون همه آدم شانس برنده شدن رو برای ما قرار داد پس بقیه شم رو خودش درست می کنه.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: mhb161 ، abshar_wf ، romance33 ، پدی ، رجبعلی ، alihmh ، dove ، hoseinizadehir ، mehdi389 ، marigol61 ، arash bon ، n51 ، daad ، smpf
(2013-09-16 ساعت 20:07)alihmh نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 19:58)so_ar نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 19:41)siyavash نوشته:  کیسی مون اعلام شد ....اعتراف می کنم که روز های خوبی رو این روز ها پشت سر نذاشتم و انتظار واقعا اذیت کننده بود ....اما باورتون می شه همسرم می گه نمی یاد و .... داستانش مفصله که حتما ازتون کمک خواهم خواست اما همینقدر بگم که ایشون از اول هم راضی نبوده که مهاجرتی داشته باشیم ....می دونم الان تو دلتون چی می گین اما واقعیت اینه که ایشون به امید ok نشدن تا اینجا اومد و .... حالا شما بگید من خوشحال باشم یا ناراحت :-#

سیاوش عزیز اولا تبریک بابت کلیر شدن ، دوم حتما برید ویزا را بگیرید ، چند ماهی فرصت دارید . توی این مدت به خیلیها میگید ، اونوقت وقتی تشویق و... اونا را می بینن انشاله نظرشون عوض میشه . من کاملا شما را درک میکنم ، چون متاسفانه به این درد مبتلام . با این که خانمم میخوام اگه انشاله کلیر شدیم ، تنها برم ویزاها را بگیرم ، از کل پروسه این مهاجرت تنها چیزی که همسر من همراهی کرد اومد مصاحبه !!!! .... چی بگم ....!!؟
یک مسافرت برید به بهانه گرفتن ویزای سفید. تا دو سال دیگه هم خدا بزرگه.

سلام دوست عزیز

میشه توضیح بدید که ویزای سفید چیه . چون من هم میخوام برم و زود برگردم .
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، mehdi389 ، رجبعلی ، arash bon ، daad ، siyavash ، smpf
توی منتظرسرا ته تهِ کلاس من نشستم پس پست آخر تاپیک رو هم خودم باید بنویسم.از حالا رزرو کردم،گفته باشم.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: mehdi389 ، romance33 ، Aida.s ، رجبعلی ، noura ، پدی ، marsha ، r91 ، dove ، sadeghi897 ، marigol61 ، arash bon ، n51 ، daad ، smpf
(2013-09-16 ساعت 23:45)SK89 نوشته:  کلیرشدگان عزیز صمیمانه ترین تبریکات اینجانب را پذیرا باشید به دلیل انتظار زیاد و تحلیل کامل انرزی امکان رتبه دادن ندارم قول میدم حالم خوب شد میام و از دل همتون در میارم .همه دار ودنیا داره برام دعا میکنه شما که حال و روز منو خوب میدونید هم دعام کنید کلیر نشده از دنیا نروم واقعا خسته شدم .

خواهشا انرژیتو نگه دار کلی بدوبدو اونور آب داری.در ضمن تلفنی هم بهت گفتم تو کلیر شدی خودت خبر نداریSmile (من علم غیب دارم Cool)چون آپدیتهامون با هم بود و شرایطمون هم مثل همه .بخند و خوشحال باش تا دنیا بهت بخنده SmileSmile فردا داره به ما لبخند می زنه Big Grin
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، گل نهال ، Aida.s ، aghaghia ، پروا ، رجبعلی ، SK89 ، mehdi389 ، nedaba ، marigol61 ، arash bon ، Alirezaa2013 ، daad ، smpf
(2013-09-16 ساعت 23:22)bigharar نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 22:08)bigharar نوشته:  رجبعلی، royaabbasi, shatsi, nora hashemi, Arashr, n51, irajim, سبز شدند امیر خان گل منتظر سرا رو دریاب آنکارا 45 نفر منتظر هستند که کلی هاشون هم اخیرا آپ شدند پس بزودی همه پر البته فکر کنم sara_82 هم بود اگه ایشون هم باشند که می شه 44 تا منتظر نوش جون کلیر شده ها و به زودی شما هم طعم شیرین کلیر شدن رو می چشید خدا با صابرینه

tata1344 هورررررررررررا منتظرها شدند 43 تا خدا رو شکر من خودم منتظرسرا راه انداختم خخخخخخخخخخخخخخخخع

هورررررررررررررررا zanganeh منتظرین 42 نفر امشب کلی کلیر کاسب شدم یکم بیشتر بیدار بمونم همه رو فرستادم آمریکا
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: zanganeh ، romance33 ، azem2014 ، n51 ، رجبعلی ، پدی ، mehrdad pharm ، sadeghi897 ، mehdi389 ، Ehsan1358 ، nedaba ، arash bon ، tata1344 ، Alirezaa2013 ، Doe ، daad ، smpf
مبارککککککککک
با امید کلیر شدنmr bon bon دوستان امید کلیرررررررر همگی
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان