کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-16 ساعت 22:08)bigharar نوشته:  رجبعلی، royaabbasi, shatsi, nora hashemi, Arashr, n51, irajim, سبز شدند امیر خان گل منتظر سرا رو دریاب آنکارا 45 نفر منتظر هستند که کلی هاشون هم اخیرا آپ شدند پس بزودی همه پر البته فکر کنم sara_82 هم بود اگه ایشون هم باشند که می شه 44 تا منتظر نوش جون کلیر شده ها و به زودی شما هم طعم شیرین کلیر شدن رو می چشید خدا با صابرینه

tata1344 هورررررررررررا منتظرها شدند 43 تا خدا رو شکر من خودم منتظرسرا راه انداختم خخخخخخخخخخخخخخخخع
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: tata1344 ، Arash R ، mehdi389 ، رجبعلی ، daad ، romance33 ، negar_karimi6 ، mehrdad pharm ، bayat_r ، mamalino10 ، lilistar ، Hedieh20 ، arash bon ، n51 ، smpf
(2013-09-16 ساعت 22:27)r91 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 21:39)Arash R نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 20:55)drmrs نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 20:03)Arash R نوشته:  امروز از سفارت ایمیل بهم زدن با این مضمون:

An administrative processing for your case has already been completed. Your case number will be posted on our web page today. You may now come to this office on Monday through Thursday between 10:30 and 12:00 p.m. and submit your passports.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

امیدوارم همه ی بچه های این تاپیک کلیر بشن.
بخدا تنهایی خوشحالی کردن بهم نمی چسبه
خدایا تو رو به بزرگیت قسم دل همه ی دوستامو شاد کن

آرش جان صمیمانه بهت تبریک میگم. به امید روزهای بهتر! Cool
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
راستی این ایمیل در جواب ایمیلت بوده یا خودشون همینطوری ایمیل زدند؟

(2013-09-16 ساعت 20:28)gifa نوشته:  arash r اپديت شدي واقعاااااااااااااا؟؟؟؟؟؟خيلي خوشحالم

پدر جان ایشان با این ایمیل کلیر شدند کار از اپدیت گذشته! Cool بیشتر خوشحال باش!

drmrs عزیز
ممنون از ابراز لطفت
من جمعه ایمیل زدم و امروز ساعت 7 شب این جواب رو دادن

آقا تبریک!
پس با این حساب فردا هم لیست جدید داریم.
راستی آرش جان شما آخرین آپدیتت دو سه روز پیش بود درسته؟کیست هم یکنفره هستش نمیشه در مورد همگانی بودن آپدیت هم صحبت کرد.

قربان شما
قبل از این هفته آخرین آپدیت من 5 آگوست بود.
بعدش 13 و 16 سپتامبر هم آپ شدم.
فکر کنم آپدیت امروز نتیجه رو مشخص کرد چون اصلا قبلش به من جواب هم نمی دادن.
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: Niushagh ، mehdi389 ، abshar_wf ، رجبعلی ، daad ، Mehrdadordi ، romance33 ، negar_karimi6 ، nedaba ، arash bon ، smpf
Have you taken any kind of medical examination regarding your visa application? If yes, please tell us when and where you have taken a medical examination before.
بچه ها تو قسمت گرفتن وقت از دکتر هیچکس نبود ببخشید اینجا میپرسم اینجا گفته اگر که قبلا مدیکال واسه ویزا داشتین بگین ما که مدیکال مجددداریم انجام میدیم باید بار اول را اینجا بگیم یا نه ممکن اگه دوستان کسی میدونه ی راهنمایی کنه ممنون
کیس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری:آنکارا
زمان مصاحبه:13 مارچ
کلیر:16 سپتامبر
تعداد:1 نفر
تشکر کنندگان: mehdi389 ، رجبعلی ، daad ، negar_karimi6 ، arash bon ، smpf
بنظر مياد كه سيل عظيم كيس نامبرها تو راهه كه سفارت آنكارا فعلاً به ٣-٤ تاشون در جواب ايميل، خبر كلير شدن بهشون داده و گفته تو سايت هم اعلام ميشه اسمشون و جزو شماره هاي امروز نبودند.
آنكارا مچكريم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-09-16 ساعت 23:27)sara_82 نوشته:  Have you taken any kind of medical examination regarding your visa application? If yes, please tell us when and where you have taken a medical examination before.
بچه ها تو قسمت گرفتن وقت از دکتر هیچکس نبود ببخشید اینجا میپرسم اینجا گفته اگر که قبلا مدیکال واسه ویزا داشتین بگین ما که مدیکال مجددداریم انجام میدیم باید بار اول را اینجا بگیم یا نه ممکن اگه دوستان کسی میدونه ی راهنمایی کنه ممنون
دوست خوبم من بار دوم که مدیکال انجام دادم در هنگام ثبت نام این گزینه را چیزی براش ننوشتم و دکتر هیچ ایرادی ازم نگرفت
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-09-16 ساعت 23:32)گل نهال نوشته:  بنظر مياد كه سيل عظيم كيس نامبرها تو راهه كه سفارت آنكارا فعلاً به ٣-٤ تاشون در جواب ايميل، خبر كلير شدن بهشون داده و گفته تو سايت هم اعلام ميشه اسمشون و جزو شماره هاي امروز نبودند.
آنكارا مچكريم

خدا از دهنتون بشنوه من كه خيلي اميدوارمممممممممممممممممممم Smile
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
(2013-09-16 ساعت 19:36)fatimamolaee نوشته:  سلام من وهمسرم برای یکشنبه تاچهارشنبه هفته بعدبلیط چارترگرفتیم؟بنظرتون اگه این هفته امیدبخدا کلیرشیم ودوشنبه پاسهامون رو بدیم چهارشنبه ازپست میشه تحویل بگیریم؟اگه کارمون طول بکشه من برمیگردم وهمسرم میمونه.در اینصورت ترجمه وکالتنامه رو اینجابدیم یا همون ترکیه بهتره؟دارالترجمه ها میگن هفت تا ده روز طول میکشه ترجمه. وکالتنامه.
باتشکر

پاست سفارت باشه با چی میخواهی برگردی؟
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: daad ، abshar_wf ، رجبعلی ، farmiz ، mehdi389 ، romance33 ، negar_karimi6 ، Arash R ، mamalino10 ، Niushagh ، arash bon ، smpf
(2013-09-16 ساعت 23:34)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 23:27)sara_82 نوشته:  Have you taken any kind of medical examination regarding your visa application? If yes, please tell us when and where you have taken a medical examination before.
دوست خوبم من بار دوم که مدیکال انجام دادم در هنگام ثبت نام این گزینه را چیزی براش ننوشتم و دکتر هیچ ایرادی ازم نگرفت
من فقط تاريخ اولين مديكال رو نوشتم توو اون باكس.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farmiz ، mehdi389 ، sara_82 ، romance33 ، drmrs ، negar_karimi6 ، dove ، Niushagh ، arash bon ، smpf
کلیرشدگان عزیز صمیمانه ترین تبریکات اینجانب را پذیرا باشید به دلیل انتظار زیاد و تحلیل کامل انرزی امکان رتبه دادن ندارم قول میدم حالم خوب شد میام و از دل همتون در میارم .همه دار ودنیا داره برام دعا میکنه شما که حال و روز منو خوب میدونید هم دعام کنید کلیر نشده از دنیا نروم واقعا خسته شدم .
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
سلام برهمه دوستان مهربانم . ضمن اینکه از همه تشکر میکنم بابت تبریکات محبت آمیزتون و رتبه هایی که محبت کردین . بی نهایت سپاسگزارم.دوستان برای دریافت ویزا باید پاسها و برگه صورتی و برگه csc را به کدوم قسمت سفارت تحویل بدیم؟ چیز دیگه ای هم هست؟
برای پی تی تی بجز وکالتنامه دیگه چی میخواد؟

از خود کسی که میره چی میخوان؟
تشکر کنندگان: abshar_wf ، رجبعلی ، farmiz ، mehdi389 ، daad ، tata1344 ، romance33 ، drmrs ، پدی ، dove ، Sonaen60 ، lilistar ، nedaba ، arash bon ، Alirezaa2013 ، smpf
(2013-09-16 ساعت 22:57)tata1344 نوشته:  دوستان و یاران عزیزم این ایمیل در جواب ایمیلم از انکارا اومد

An administrative processing for your case has already been completed. Your case number will be posted on our web page today. You may now come to this office on Monday through Thursday between 10:30 and 12:00 p.m. and submit your passports.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
به امید شادی همه شما یاران عزیز

عین ایمیل ماهست که امروز برامون اومد .کیس شما هم امروز تو سایت اعلام شد یا مثل ما سرکاری بود؟هنوز موندیم کلیریم یا نه؟Tongueتو ایمیل نوشته امروز تو سایت شمارتون میاد اما نیومدSad
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: رجبعلی ، mehdi389 ، mhb161 ، Mehrdadordi ، daad ، romance33 ، پدی ، negar_karimi6 ، Arash R ، aghaghia ، alihmh ، dove ، houmanmir ، nedaba ، Niushagh ، arash bon ، Alirezaa2013 ، n51 ، smpf
(2013-09-16 ساعت 23:46)n51 نوشته:  سلام برهمه دوستان مهربانم . ضمن اینکه از همه تشکر میکنم بابت تبریکات محبت آمیزتون و رتبه هایی که محبت کردین . بی نهایت سپاسگزارم.دوستان برای دریافت ویزا باید پاسها و برگه صورتی و برگه csc را به کدوم قسمت سفارت تحویل بدیم؟ چیز دیگه ای هم هست؟
برای پی تی تی بجز وکالتنامه دیگه چی میخواد؟

از خود کسی که میره چی میخوان؟

عین وقتی رفتی مصاحبه میری صف وایمیستی میری داخل اونجا مدارک را تحویل میدی به خانومه و میری. بجز وکالت نماه چیزی نمیخواد. هیچی معمولا به پاس نگاه میکنن و تحویل میدن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: رجبعلی ، n51 ، mhb161 ، mehdi389 ، daad ، romance33 ، پدی ، negar_karimi6 ، ali heydari ، aghaghia ، mamalino10 ، Niushagh ، arash bon ، smpf
(2013-09-16 ساعت 23:47)iraj im نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 22:57)tata1344 نوشته:  دوستان و یاران عزیزم این ایمیل در جواب ایمیلم از انکارا اومد

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

عین ایمیل ماهست که امروز برامون اومد .کیس شما هم امروز تو سایت اعلام شد یا مثل ما سرکاری بود؟هنوز موندیم کلیریم یا نه؟Tongueتو ایمیل نوشته امروز تو سایت شمارتون میاد اما نیومدSad

دوستان میشه بگین متن ایمیلی که دادین چی بوده که چنین جوابی گرفتین
An administrative processing for your case has already been completed....
تشکر کنندگان: daad ، abshar_wf ، romance33 ، رجبعلی ، Niushagh ، arash bon ، smpf
تاتا هووووووراااااااااااا
(2013-09-16 ساعت 23:47)iraj im نوشته:  

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

نگران نباش تا فردا اعلام می شه
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، mehdi389 ، رجبعلی ، sadeghi897 ، Ehsan1358 ، lilistar ، Niushagh ، arash bon ، Alirezaa2013 ، n51 ، daad ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان