کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-17 ساعت 20:36)Niushagh نوشته:  خدا رو شكر ما هم كليرررررر شديمممممم ولي هورااااااا رو ميذاريم براي روزهاي بعد كه همه كلير شدن ن ن ن ن ن ن ن ممنون از تمام دوستان كه بودن در كنار شماها دلگرمي بود خوب و باشيد و سلامت و موفق و ككككككككككلللللللييييييييرررررررر
خدااااااااااا جانم تمام بچه هاي مهاجر سرايي رو كلير فرماااااااااا
آمين

آمین ای خدای مهربونم دل هبشکی نشکنه لطفا. من خودم از طرف همه بچه ها دستت و میبوسم. Sad
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: amirazimi ، alihmh ، رجبعلی ، Niushagh ، romance33 ، daad ، n51 ، sh-p ، payampars ، smpf
دوستان عزیز

سالهای اخیر کیسی بوده که اصلاً کلیر نشده باشه؟؟ دلیلش چی بوده؟؟

من نگرانم که کلیر نشم
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، alihmh ، رجبعلی ، mehdi389 ، abshar_wf ، romance33 ، negar_karimi6 ، marsha ، sh-p ، parastoo500 ، Doe ، payampars ، smpf
امروز این تاپیک پر از شادی و امیده مبارک همه کلیر شده ها منتظر بقیه هستیم.
تشکر کنندگان: alihmh ، رجبعلی ، ma300me ، mehdi389 ، abshar_wf ، romance33 ، daad ، sh-p ، parastoo500 ، far-dv2013 ، payampars ، smpf
(2013-09-17 ساعت 22:21)amirazimi نوشته:  دوستان برای من هم دعا کنید.....من حتی آپدیت هم نمیشم....Sad

ای جونم. خدایا برس به داد دل این دوستمون. مطمئنم که خوشحالیتو خواهیم دید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: tata1344 ، alihmh ، رجبعلی ، mehdi389 ، MEH.T ، romance33 ، daad ، negar_karimi6 ، sh-p ، Doe ، payampars ، smpf
(2013-09-17 ساعت 22:24)hoseinizadehir نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 22:10)ma300me نوشته:  سلام دوستان.به همه بچه هایی که کلیر شدن تبریک میگم.SmileSmile

به امید کلیر شدن همه بچه های باقیمونده تو همین هفته که توش هستیم که با خوشحالی برن به سفارتشون.

بیاید همگی با هم برای کلیر شدن این دوستان که همگی بالای 100 روز هستند دعا کنیم که طی دو روز آینده یعنی تا 5شنبه کلیر بشن و هوراشونو بکشیم و راهیشون کنیم به سمت سفارتهاشون:

آنکارا:
mrbonbon
drmrs
AsemanAbee
alireza2013
linuxer
gifa
valencia
miladswat
natasha
SK89
heidari1248
r91
smpf
hazrat
meysam afjeh
drkahani
واله
سوسو

ایروان:
khmp
joody
b_argi
SHABAH51
Parnush

ابوظبی:
e76779
Pishoo_25
ghoghnoos
saraus2013
arashkhan82

(2013-09-17 ساعت 22:10)ma300me نوشته:  سلام دوستان.به همه بچه هایی که کلیر شدن تبریک میگم.SmileSmile

به امید کلیر شدن همه بچه های باقیمونده تو همین هفته که توش هستیم که با خوشحالی برن به سفارتشون.

بیاید همگی با هم برای کلیر شدن این دوستان که همگی بالای 100 روز هستند دعا کنیم که طی دو روز آینده یعنی تا 5شنبه کلیر بشن و هوراشونو بکشیم و راهیشون کنیم به سمت سفارتهاشون:

آنکارا:
mrbonbon
drmrs
AsemanAbee
alireza2013
linuxer
gifa
valencia
miladswat
natasha
SK89
heidari1248
r91
smpf
hazrat
meysam afjeh
drkahani
واله
سوسو

ایروان:
khmp
joody
b_argi
SHABAH51
Parnush

ابوظبی:
e76779
Pishoo_25
ghoghnoos
saraus2013
arashkhan82

پس ما چی؟ هیچ کس نمی خواد ما رو دعا کنه؟

عزیزم اول گفتم همه دوستان تا آخر هفته و بعد گفتم بالای 100 روزا تا دو روز .پس شما رو هم دعا کردم دیگه ولی 100 روزه ها رو بیشتر .
حالا یه دعا هم همگی مخصوص برای hoseinizadehir بکنید.
ما که به خدا از تمام وجود از خدا میخوایم کسی جا نمونه و دلش نشکنه. آمین.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: tata1344 ، afhamid ، alihmh ، drmrs ، رجبعلی ، hamid_fs3 ، r91 ، romance33 ، nyayesh ، mehrdad pharm ، daad ، negar_karimi6 ، hoseinizadehir ، sh-p ، Doe ، payampars ، smpf
به همه دوستان عزیز که کلیر شدند تیریک می گویم.
انشاله خیلی زود بقیه هم کلیر می شوند.از همه مدیران و پیشکسوت های عزیز که همیشه در کنارمان بوده و خواهند بود نیز کمال تشکر را دارم.
اجرتان با خدا باشد.
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: tata1344 ، alihmh ، رجبعلی ، romance33 ، daad ، abshar_wf ، sh-p ، parastoo500 ، payampars ، smpf
یکی از دوستان پیغام خصوصی دادن و خیلی استرس دارن(احتمالا برای دیگران هم پیغام گذاشتن) تازه میخوان برن مصاحبه اما همسرشون نمیتونه بره ایمیل زده جوابش رو دادن که ایرادی نداره تنها بیا.
آیا به نظر دوستان میشه یه نفر از کیس نره؟به نظرم حتی اگه همسرشون نفر غیر اصلی کیس هم باشه و نره رد میشن.تا جاییکه من یادم میاد هر متقاضی حتی بچه کوچولو هم خودش باید اونجا حاضر باشه.
متاسفانه اونقدر ذهنم درگیر این کلیرنس شده که اصلا نمیتونم فکرم رو متمرکز کنم اگر دوستان نطری دارن بفرمایید.این بنده خدا خیلی گرفتاره.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: alihmh ، drmrs ، houmanmir ، romance33 ، daad ، abshar_wf ، negar_karimi6 ، nedaba ، bayat_r ، sh-p ، Szsanazsz ، Doe ، parastoo500 ، اریوبرزن ، smpf
(2013-09-17 ساعت 22:21)amirazimi نوشته:  دوستان برای من هم دعا کنید.....من حتی آپدیت هم نمیشم....Sad

amirazimi عزیز برای شما هم دعا میکنیم. خدایا این دوستمون رو هم هر چه زودتر شاد کن واز این انتظار لعنتی در بیارش. آمین.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، alihmh ، رجبعلی ، romance33 ، nyayesh ، daad ، sh-p ، Doe ، smpf
(2013-09-17 ساعت 22:52)r91 نوشته:  یکی از دوستان پیغام خصوصی دادن و خیلی استرس دارن(احتمالا برای دیگران هم پیغام گذاشتن) تازه میخوان برن مصاحبه اما همسرشون نمیتونه بره ایمیل زده جوابش رو دادن که ایرادی نداره تنها بیا.
آیا به نظر دوستان میشه یه نفر از کیس نره؟به نظرم حتی اگه همسرشون نفر غیر اصلی کیس هم باشه و نره رد میشن.تا جاییکه من یادم میاد هر متقاضی حتی بچه کوچولو هم خودش باید اونجا حاضر باشه.
متاسفانه اونقدر ذهنم درگیر این کلیرنس شده که اصلا نمیتونم فکرم رو متمرکز کنم اگر دوستان نطری دارن بفرمایید.این بنده خدا خیلی گرفتاره.

بايد حتماً حتماً تمام اعضاي كيس واسه مصاحبه حضور داشته باشن والا كيس ريجكت ميشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-09-17 ساعت 22:52)r91 نوشته:  یکی از دوستان پیغام خصوصی دادن و خیلی استرس دارن(احتمالا برای دیگران هم پیغام گذاشتن) تازه میخوان برن مصاحبه اما همسرشون نمیتونه بره ایمیل زده جوابش رو دادن که ایرادی نداره تنها بیا.

تو سایت آنکارا که نوشته همه باید باشن و اگه نباشن رد میشن. حالا نمیدونم چرا به ایشون گفتن بیا؟؟؟!!!!!!
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، drmrs ، houmanmir ، romance33 ، abshar_wf ، daad ، negar_karimi6 ، nedaba ، sh-p ، Doe ، alihmh ، اریوبرزن ، smpf
(2013-09-17 ساعت 22:57)ma300me نوشته:  

تو سایت آنکارا که نوشته همه باید باشن و اگه نباشن رد میشن. حالا نمیدونم چرا به ایشون گفتن بیا؟؟؟!!!!!!
بهشون گفتم متن انگلیسی ایمیل رو بفرسته برام شاید درست متوجه نشده منظورش رو یا ایمیلی که ایشون زدن به سفارت گنگ بوده.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: رجبعلی ، romance33 ، abshar_wf ، daad ، negar_karimi6 ، nedaba ، sh-p ، Doe ، alihmh ، smpf
چطور ممکنه یک سایت اونم سفارت آمریکا یک زبون با اون یکی فرق داشته باشه؟یکیش کلیر بده بیرون اون یکیش نه!
البته اگه اشتباه چاپی نباشه منم با سایت ترکی آنکارا کلیر شدم
بنازم به این زبان ترکی که همیشه اولین بوده.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
بابا یکی یه جمع بندی کنه ببینیم کیا کلیر شدند امروز،آیا؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: abshar_wf ، ma300me ، romance33 ، Ehsan1358 ، daad ، n51 ، houmanmir ، negar_karimi6 ، sh-p ، پروا ، alihmh ، soroshnia ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-17 ساعت 23:07)پدی نوشته:  بابا یکی یه جمع بندی کنه ببینیم کیا کلیر شدند امروز،آیا؟

این کلیرنس لعنتی هم دیگه داره نفسهای آخرشو میکشه. دیگه جونی واسش نمونده. با دعای بچه ها و به یاری خدا تو همین هفته تکلیف همه روشن میشه و این انتظار رو همه با هم با پیروزی پشت سر میذاریم و میریم به اونجایی که خود خدا واسمون خواسته.
دوستان عزیز به همتون تبریک میگم تو رو خدا واسه کلیر ازدواجی ها هم تو شادیهاتون دعا کنید.خیلی ها منتظرن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: ma300me ، abshar_wf ، daad ، aghaghia ، n51 ، houmanmir ، negar_karimi6 ، nedaba ، behnam7 ، hoseinizadehir ، sh-p ، پروا ، Doe ، mamalino10 ، رجبعلی ، mohamadtj ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان