کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان باقیمونده ومنتظر کلیرنس ، انشالله همه برای هفته دیگه واسه سفارتهاشون بلیط گرفتن دیگه؟
کسی نباشه که هنوز نگرفته باشه! اگه هست همین فردا حتما حتما بره بگیره. همه دوستان باقیمونده چه اسمشون اعلام بشه و چه نشه باید هفته آخر سفارتشون باشن و پاسشون رو بدن تو.
همه ویزاشونو میگیرن به یاری خداWink
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
سلام دوستان.شبتون بخیر.امروز صبح من ایمیل زدم به سفارت .اما جوابی ندادند و عصرش کیس ما آپدیت همگانی شد.به نظرتون این آپدیت از ایمیل بوده هرچند جواب نداده باشند

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، ma300me ، alirezass ، abshar_wf ، romance33 ، daad ، n51 ، negar_karimi6 ، nedaba ، sh-p ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-17 ساعت 22:52)r91 نوشته:  یکی از دوستان پیغام خصوصی دادن و خیلی استرس دارن(احتمالا برای دیگران هم پیغام گذاشتن) تازه میخوان برن مصاحبه اما همسرشون نمیتونه بره ایمیل زده جوابش رو دادن که ایرادی نداره تنها بیا.
آیا به نظر دوستان میشه یه نفر از کیس نره؟به نظرم حتی اگه همسرشون نفر غیر اصلی کیس هم باشه و نره رد میشن.تا جاییکه من یادم میاد هر متقاضی حتی بچه کوچولو هم خودش باید اونجا حاضر باشه.
متاسفانه اونقدر ذهنم درگیر این کلیرنس شده که اصلا نمیتونم فکرم رو متمرکز کنم اگر دوستان نطری دارن بفرمایید.این بنده خدا خیلی گرفتاره.
من فردا ميرم سفارت ميپرسم...
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: romance33 ، daad ، Sonaen60 ، r91 ، abshar_wf ، n51 ، sh-p ، Doe ، parastoo500 ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-17 ساعت 23:17)romance33 نوشته:  دوستان عزیز به همتون تبریک میگم تو رو خدا واسه کلیر ازدواجی ها هم تو شادیهاتون دعا کنید.خیلی ها منتظرن.

خدای مهربون برس به داد دلهای به هم دل داده مهربونمون. منتظر خبرهای خیلی خوب براتون هستیم دوستای خوبمون.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: daad ، romance33 ، abshar_wf ، behnam7 ، sh-p ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-17 ساعت 23:23)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.شبتون بخیر.امروز صبح من ایمیل زدم به سفارت .اما جوابی ندادند و عصرش کیس ما آپدیت همگانی شد.به نظرتون این آپدیت از ایمیل بوده هرچند جواب نداده باشند

نظرتون چیه بچه ها آپدیت ما از ایمیل بوده به نظرتون؟

تشکر کنندگان: daad ، n51 ، negar_karimi6 ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 23:28)drmrs نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 23:23)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.شبتون بخیر.امروز صبح من ایمیل زدم به سفارت .اما جوابی ندادند و عصرش کیس ما آپدیت همگانی شد.به نظرتون این آپدیت از ایمیل بوده هرچند جواب نداده باشند

گفتم این جام جهان بین به تو کی داد حکیم
گفت آن روز که آن گنبد مینا می کرد
پاسخ به این سوال این جام را میخواد چون هر دو وضعیت می تواند باشد!Cool

ممنونم.اصلا هر کدومش که میخواد باشه .میدونید فشار این روزها یادم میره که بیدلی در همه احوال خدا با او بود
او نمی دیدشو از دور خدایا می کرد
ممنونم شما بهم یادآوری کردید.

تشکر کنندگان: drmrs ، daad ، romance33 ، abshar_wf ، negar_karimi6 ، sh-p ، رجبعلی ، smpf

دوست خوبم همه کیس ها الان کارشون تموم شده و همه کلیر شدن و بخاطر ازدهام پرونده ها به تدریج اعلام میشه. من به جای بچه ها بودم میرفتم سفارت و پاسم و میدادم بهشون. کسایی که اصرار میکنن برنده ان.
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: n51 ، abshar_wf ، negar_karimi6 ، Niushagh ، sh-p ، daad ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-17 ساعت 23:30)Niushagh نوشته:  

سلام فك كنم ربطي به ايميل تون نداشته باشه أولا به اين سرعت جواب نمي دن دوما هر وقت جواب ايميل و مي دن چند دقيقه بعدش آپ مي كنن پس منتظر كلير شدن باشيد و هورااااااا

به امید خدا دوست من

تشکر کنندگان: mehrdad pharm ، n51 ، negar_karimi6 ، Niushagh ، sh-p ، daad ، رجبعلی ، smpf
ليست كليرهاي امروز: (پيشاپيش ببخشيد اگه كسي جا مونده)
آنكارا: alirezass,niushagh,valencia, payam62, sk89, fatimamolaee, , abshar_wf,mehrdad pharm, maarabi
ابوظبي: hamed13, so-ar, nima-92, همراه, sh-p, mehdi389,ali2013
ايروان: bigharar, leila12020, babash,azem2014,k22
ضمناً marsha هم از آنكارا ستاره دار شده.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
اگر جمعه اعلام كنند احتمالا ما نيستيم چون فكر كنم همين سايت تركي رو دوباره ميذارند
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: r91 ، negar_karimi6 ، heidari1248 ، Soap McTavish ، sh-p ، alihmh ، daad ، soroshnia ، smpf
(2013-09-17 ساعت 23:13)ma300me نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 23:07)پدی نوشته:  بابا یکی یه جمع بندی کنه ببینیم کیا کلیر شدند امروز،آیا؟

این کلیرنس لعنتی هم دیگه داره نفسهای آخرشو میکشه. دیگه جونی واسش نمونده. با دعای بچه ها و به یاری خدا تو همین هفته تکلیف همه روشن میشه و این انتظار رو همه با هم با پیروزی پشت سر میذاریم و میریم به اونجایی که خود خدا واسمون خواسته.

شبیه ثانیه های آخر مسابقه کشتی شده.دو طرف نفس بریدن ولی یه طرف رقص پا میکنه که وانمود کنه خسته نیست و روحیه طرف رو خراب کنه
ولی خداییش خسته س خیلی خسته...
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، mehrdad pharm ، سلی ، negar_karimi6 ، Soap McTavish ، sh-p ، gifa ، Doe ، daad ، parastoo500 ، رجبعلی ، amir82 ، smpf
اولا تبریک به آقا حسین و خانومش که امروز کلیر شدن.
بعدم یکم امیدواری لطفا به من بدبد.ما کلیر نشدیم.دیگه واقعا دارم نا امید میشم.

به نظرتون لیست بعدی رو کی میزنن؟به خدا دارم خفه میشم.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، nedaba ، marigol61 ، sh-p ، parastoo500 ، alihmh ، Doe ، daad ، پدی ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-17 ساعت 23:30)nyayesh نوشته:  

نظرتون چیه بچه ها آپدیت ما از ایمیل بوده به نظرتون؟

دوست عزیز منم ایمیل دادم ولی جواب ندادند و ما آپدیت همگانی و سپس کلیر شدیم . مثبت بیاندیش
تشکر کنندگان: abshar_wf ، negar_karimi6 ، marigol61 ، sh-p ، daad ، parastoo500 ، پدی ، رجبعلی ، smpf
به حساب من تا حالا 22 نفر از مهاجرسرا امروز از هر سه تا سفارت کلیر شدن
فکر کنم برای خودش یه رکورد باشه
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)

دوست خوبم همه کیس ها الان کارشون تموم شده و همه کلیر شدن و بخاطر ازدهام پرونده ها به تدریج اعلام میشه. من به جای بچه ها بودم میرفتم سفارت و پاسم و میدادم بهشون. کسایی که اصرار میکنن برنده ان.
تشکر کنندگان: سلی ، abshar_wf ، negar_karimi6 ، houmanmir ، sh-p ، alihmh ، daad ، پدی ، رجبعلی ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان