کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
اولا تبریک به آقا حسین و خانومشون.
بعدم یکم امیدواری بدید لطفا.ما کلیر نشدیم.
به خدا دیگه تحمل ندارم.دارم نا امید میشم.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Sonaen60 ، Niushagh ، sh-p ، parastoo500 ، daad ، پدی ، رجبعلی ، smpf
وایییییییییییییییییییییییییییی
ما و این همه خوشی . خدا را شکر که دعاهامون مستجابه به همــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه دوستان کلیر شده [font=Verdana]تبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریک[/font] میگم . مخصوصا آقا حسین و فاطیما جان
به امید کلیر شدن همه دوستان از جمله آقا مهرداد و خانمش
تشکر کنندگان: سلی ، abshar_wf ، negar_karimi6 ، Soap McTavish ، lilistar ، sh-p ، daad ، رجبعلی ، smpf
حاظرم شرط ببندم محاله که کسی تا آخر سپتامبر کلیر نشه!میگی نه نگا کن...
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

(2013-09-17 ساعت 23:30)nyayesh نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 23:23)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.شبتون بخیر.امروز صبح من ایمیل زدم به سفارت .اما جوابی ندادند و عصرش کیس ما آپدیت همگانی شد.به نظرتون این آپدیت از ایمیل بوده هرچند جواب نداده باشند

نظرتون چیه بچه ها آپدیت ما از ایمیل بوده به نظرتون؟

به احتمال زیاد از ایمیل بوده
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: sh-p ، daad ، smpf
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همه رو شاد کن.همه.همه.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، abshar_wf ، houmanmir ، سلی ، marigol61 ، Niushagh ، sh-p ، alihmh ، Doe ، daad ، رجبعلی ، smpf
بچه ها یکی به من بگه من کلیر شدم یا نه؟ایمیل میدن امروز اسمت میاد تو سایت نیومدSad آپدیت می کنن پشت سر هم بعد هم اسممو تو سایت هنوز با ستاره می زنن یعنی چی.من کاملا گیج شدم.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: houmanmir ، Sonaen60 ، پدی ، nedaba ، sh-p ، daad ، smpf
(2013-09-18 ساعت 00:21)halaleh نوشته:  اولا تبریک به آقا حسین و خانومشون.
بعدم یکم امیدواری بدید لطفا.ما کلیر نشدیم.
به خدا دیگه تحمل ندارم.دارم نا امید میشم.

16 سپتامبر سایت انگلیسی کیس نامبر اعلام کرده امروز تورکی اعلام داشته به نوعی حرف بعضیا که میگفتن کلیر میشیم فقط دیر اعلام میکنن درست در میاد.تازه میبینی که این روزا با فاصله یکی 2 روز کسیهای جدید اعلام میشن یعنی تا جمعه انگلیسی هم اعلام نکنه تورکی باز آپدیت میشه.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: مهرنگار ، sh-p ، daad ، mamalino10 ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-17 ساعت 01:36)azadeh212 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 00:15)afhamid نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 20:07)alihmh نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 19:58)so_ar نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 19:41)siyavash نوشته:  کیسی مون اعلام شد ....اعتراف می کنم که روز های خوبی رو این روز ها پشت سر نذاشتم و انتظار واقعا اذیت کننده بود ....اما باورتون می شه همسرم می گه نمی یاد و .... داستانش مفصله که حتما ازتون کمک خواهم خواست اما همینقدر بگم که ایشون از اول هم راضی نبوده که مهاجرتی داشته باشیم ....می دونم الان تو دلتون چی می گین اما واقعیت اینه که ایشون به امید ok نشدن تا اینجا اومد و .... حالا شما بگید من خوشحال باشم یا ناراحت :-#

سیاوش عزیز اولا تبریک بابت کلیر شدن ، دوم حتما برید ویزا را بگیرید ، چند ماهی فرصت دارید . توی این مدت به خیلیها میگید ، اونوقت وقتی تشویق و... اونا را می بینن انشاله نظرشون عوض میشه . من کاملا شما را درک میکنم ، چون متاسفانه به این درد مبتلام . با این که خانمم میخوام اگه انشاله کلیر شدیم ، تنها برم ویزاها را بگیرم ، از کل پروسه این مهاجرت تنها چیزی که همسر من همراهی کرد اومد مصاحبه !!!! .... چی بگم ....!!؟
یک مسافرت برید به بهانه گرفتن ویزای سفید. تا دو سال دیگه هم خدا بزرگه.

سلام دوست عزیز

میشه توضیح بدید که ویزای سفید چیه . چون من هم میخوام برم و زود برگردس
سلام پاس سفید اجازه خروج دو ساله از آمریکا است که باید یک سفر که برای گرفتن گرین کارت میرید میتونید برای گرفتن آن هم اقدام کنید مراحل گرفتن آن در قسمت پاس سفید در همین مهاجرسرا هست موفق باشید

متاسفانه اون بخش از مهاجر سرا که گفتید راجع به پاس سفید بحث شده رو پیدا نمی کنم .! می شه کمی کنید ؟
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
تشکر کنندگان: sh-p ، daad ، smpf
اندکی صبر سحر نزدیک است
کیس نامبر 1000xxxرویت قبولی 5 نوامبر ارسال مدارک19نوامبر پست سفارشی ایران کارنت جولای نامه دوم 14 جون مصاحبه 4 اوت قرار بود 12اوت شد 1نفر ابوظبی اپدیت 14و23اوت10و11و12و13و16سپتامبر کلیر 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: سلی ، پدی ، fardad1390 ، sh-p ، parastoo500 ، Doe ، daad ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-17 ساعت 23:27)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 22:52)r91 نوشته:  یکی از دوستان پیغام خصوصی دادن و خیلی استرس دارن(احتمالا برای دیگران هم پیغام گذاشتن) تازه میخوان برن مصاحبه اما همسرشون نمیتونه بره ایمیل زده جوابش رو دادن که ایرادی نداره تنها بیا.
آیا به نظر دوستان میشه یه نفر از کیس نره؟به نظرم حتی اگه همسرشون نفر غیر اصلی کیس هم باشه و نره رد میشن.تا جاییکه من یادم میاد هر متقاضی حتی بچه کوچولو هم خودش باید اونجا حاضر باشه.
متاسفانه اونقدر ذهنم درگیر این کلیرنس شده که اصلا نمیتونم فکرم رو متمرکز کنم اگر دوستان نطری دارن بفرمایید.این بنده خدا خیلی گرفتاره.
من فردا ميرم سفارت ميپرسم...

به نظرمن هم بایدهمه برند برای مصاحبه اگرواقعا خودسفارت بهش گفته تنها بیا مدرکی که نشون بده سفارت اینوبهش گفته ببره مثلا ایمیلی یاهرچیزدیگه ای
تشکر کنندگان: r91 ، sh-p ، daad ، parastoo500 ، smpf
(2013-09-17 ساعت 22:40)abshar_wf نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 19:07)gifa نوشته:  نكنه lovelybugati امسال من باشم خدا جونSad?

خدا نکنه زبونتو گاز بگیر
بین سایت انگلیسی و ترکی آنکارا 1 اختلاف فاحش وجودداره:در انگلیسی کیس 1934 کلیر شده و تا 15 سپتامبر وقت داره مراجعه کنه و در سایت ترکی همون کیس یعنی 1934 تا 25 eylül وقت داره شما هم میتونین چک کنین.Sad

برا اینه که دیگه ستاره نداره
تشکر کنندگان: Aida.s ، abshar_wf ، sh-p ، alihmh ، daad ، smpf
تبریک فراوان به دوستان خوبم:

mehdi389
dpt
bigharar
babash
DIVE
Leila12020
nima-92
so_ar
sh-p
SK89
ali 2013
fatimamolaee
mehrdad pharm
Sonaen60
alirezass
maaarabi
Niushagh
valencia
همراه
tata1344
abshar_wf

امیدوارم در تمام مراحل مهاجرتتون در آمریکا موفق باشید و زندگی شادی داشته باشید همونطور که امروز شادی رو به مهاجرسرا هدیه کردینRolleyes.
یک موردی رو هم بگم به کسانی که آپدیت های سیسشون متوقف شده و نگران هستند. آقایون و خانم ها به نظر من تعداد زیادی از شما کلیر شدین و برای همین هم آپدیت های سیس متوقف شده. الان در وضعیت عادی نیستیم که روی آپدیت های سیس حساب باز کنین. به عنوان یک برادر بزرگتر از همتون خواهش می کنم که به فکر تهیه بلیط و رزرو هتل باشید. نشینین تو خونه زانوی غم بغل کنین که چرا کلیر نشدین؟؟!!
اِ باز که نشستین بِر و بِر به من نگاه می کنین. دِ یالا... برای حرف منم تره خرد نمی کنن دیگه Big Grin
رفتم برای دوستان کلیر شده گل بچینم و تقدیمشون کنم گفتم این چه کاریه

دعوتشون میکنم به این باغ دیدنی و زیبا تا هرگلی رو که دوست دارن

خودشون بچینن

بفرمایید تعارف نکنید مبارکتون باشه کلیرشدنتون

[عکس: 76d89bda9f0eb55532b99ded8d9f0a96-430]
"مهاجر دقیقه 90" ، در دقایق پایانی کلیر شد Smile
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
دوستان عزيز و همراه ما هم كه هيچ نه اپديت و كلير كه ديگه بماند
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: nedaba ، r91 ، gifa ، sh-p ، parastoo500 ، alihmh ، Doe ، daad ، رجبعلی ، SK89 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان