کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوست عزیز mrbonbon از صمیم قلب کیلیر شدنت رو شادباش میگم.کلی خوشحال شدیم.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
[عکس: Goll_(111).gif]
این دسته گل زیبا هم تقدیم سوسو و poori عزیز

تشکر کنندگان: سو سو ، e76779 ، mrbonbon ، romance33 ، hamid_fs3 ، پدی ، Niushagh ، daad ، parastoo500 ، sh_aytak ، soroshnia ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، shatsi
الان ایمیلمو جواب دادن و گفتن شوهر شما هنوز پندینگه..هر روز سایت رو چک کنید.
تو سیس هم همین الان آپدیت شدیم
این امیدوار کنندس به نظر شما؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
(2013-09-18 ساعت 13:38)اریوبرزن نوشته:  [عکس: Goll_(111).gif]
این دسته گل زیبا هم تقدیم سوسو و poori عزیز
ممنون دوست گلم خیلی زیباست به امید کلیر شدن تمام عزیزان باقی مانده به زودی زودSmile
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، e76779 ، romance33 ، daad ، soroshnia ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، shatsi
[عکس: 77394287888712244331.gif]
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

به همه ی دوستان کلیر شده ی سه سفارت از صمیم قلب تبریک و شادباش می گم
مخصوصا مستر بن بن اسطوره ی صبر
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

امیدوارم به زودی ما و بقیه ی دوستان منتظر هم کلیر بشیم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-09-18 ساعت 12:05)linuxer نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 10:25)valencia نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 10:17)linuxer نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
من تاحالا سعی کردم اینجا فاز ناامیدی ندم.
ولی دیگه کم آوردم نمی دونم مشکلم چیه که کلیر نمیشم.
به دعاتون احتیاج دارم
شما کلیر شدی فقط اعلام نشدیWinkفقط منتظر باش اسمت اعلام بشه

دوست عزیزم مرسی از دعات ولی امروز ایمیل زدن با محتوای زیر و من دیگه دور آمریکا را خط کشیدم
من اگه شانس داشتم هم اینجا . . . آمریکا پیش کش
Dear Sir/Madam,

Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html.

,
دوست عزيز..باور كن اين ايميل ملاك نيست.. من١٦ سپتامبر مثل همين ايميل برام اومد و ١٧ كلير شدم.اميدوارم به زودي هوراي شما رو هم اينجا ببينيم
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
دوستان یادم رفت بگم که از دیروز سفارت پاسپورتها رو قبول میکنه، دوستان لطفاً جوری برنامه ریزی کنین که خدایی نکرده وقت کم نیارین
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تبریک می گم به همه دوستان کلیر شده و خدا رو شکر می کنم به خاطر کلیر شدن عزیزانی مثل mrbonbon.

سفارت ایروان دیگه جواب ایمیلمون رو هم نمی ده.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
خدایا شکرت... همین الان ایمیل زدن که آقا پاشو بیا سفارت پاسپورتاتونو بدهههههههههههههههههه ..... هوراااااااااااااااااااااااااااا..... امیدوارم که همه ی دوستانی هم که منتظرن هرچه سریعتر کلیر شن..... از صمیم قلب آرزو می کنم ..... وای خدای من .... خیلی حس خوبی دارم..... ممنونم ازت ..................... یو هوووووووووووووووووووووو
(2013-09-18 ساعت 13:47)m24464saberi نوشته:  خدایا شکرت... همین الان ایمیل زدن که آقا پاشو بیا سفارت پاسپورتاتونو بدهههههههههههههههههه ..... هوراااااااااااااااااااااااااااا..... امیدوارم که همه ی دوستانی هم که منتظرن هرچه سریعتر کلیر شن..... از صمیم قلب آرزو می کنم ..... وای خدای من .... خیلی حس خوبی دارم..... ممنونم ازت ..................... یو هوووووووووووووووووووووو

ديدي دوست عزيز چقدر بي تابي ميكردي؟؟
خدا رو شكر كه شوهر خواهرتون ايروانه، بهش بگيد سريع بره سفارت تا قبل ساعت ٤
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-09-18 ساعت 13:47)mrr777 نوشته:  تبریک می گم به همه دوستان کلیر شده و خدا رو شکر می کنم به خاطر کلیر شدن عزیزانی مثل mrbonbon.

سفارت ایروان دیگه جواب ایمیلمون رو هم نمی ده.
محمدجان ما بی صبرانه منتظر کلیر شدن شما هستیم و من یه دسته گل زیبا برات کنار گذاشتم

دوستان با اجازه تون ما بریم با دوستان حاضر در هتل کمی با جناب آقای زکریا راز و نیاز کنیم تا بزممون رو کامل کنیم ، خدایی دیگه تو این هوا بد زکریا میچسبه... به سلامتی همه دوستان گلم که ایشالله همه گی در بلاد کفر زکریا پارتی بگیریم Big Grin Tongue Cool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
از دوستان کسی در ایروان هست که تاریخ برگشتش دسته سفارت باشه نتونسته بلیطی بگیره؟اگه هست پیام خصوصی بده جهت گرفتن ماشین اشتراکی تا مرز
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
تشکر کنندگان: پدی ، b_argi ، daad
دوستان جواب ایمیل من اومده :

Dear Sir,

Unfortunately your administrative processing is still pending.

We are updating our webpage every day. Please check your case number and whenever it appears please bring your passport between 10:30-12:00 from Monday through Thursday.

Yours sincerely,

Immigrant Visa Unit

برای کسی این ایمیل اومده که بعدش کلیر شده باشه؟ راستی معنیش و خودم میدونم
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، DIVE ، romance33 ، پدی ، b_argi ، Niushagh ، daad ، parastoo500 ، Alirezaa2013 ، nedaba ، رجبعلی ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان