کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-18 ساعت 12:05)linuxer نوشته:  دوست عزیزم مرسی از دعات ولی امروز ایمیل زدن با محتوای زیر و من دیگه دور آمریکا را خط کشیدم
من اگه شانس داشتم هم اینجا . . . آمریکا پیش کش
Dear Sir/Madam,

Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html.

,

دوست خوبم هنوز 12 روز مونده و شرايط AP بنده و تعداد ديگري از عزيزان همانند شما ميباشد، نااميدي دردي رو دوا نميكنه و تصميم نهايي را بايد به خداوند مهربان سپرد، اميدوارم كه عاقبت همه ما ختم بخير بشه. Smile
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-09-18 ساعت 12:05)linuxer نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 10:25)valencia نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 10:17)linuxer نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
من تاحالا سعی کردم اینجا فاز ناامیدی ندم.
ولی دیگه کم آوردم نمی دونم مشکلم چیه که کلیر نمیشم.
به دعاتون احتیاج دارم
شما کلیر شدی فقط اعلام نشدیWinkفقط منتظر باش اسمت اعلام بشه

دوست عزیزم مرسی از دعات ولی امروز ایمیل زدن با محتوای زیر و من دیگه دور آمریکا را خط کشیدم
Dear Sir/Madam,

Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html.

,

دوست عزيز اين جوابها اتوماتن و هيچ اعتباري ندارن. صبح ١٧ سپتامبر به ما از سفارت دقيقا با اين مضمون ايميل زدن كه پروستون تمام نشده در حالي كه كيس نامبرمون بعد از ظهر همان روز اعلام شد !
واسه همين اصلا نگراني به خودتون راه ندين ....Wink
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
والا من موندم جریان چCoolیه که ما یک هفته اس نه آپدیت میشى نه کلیر

تشکر کنندگان: Sonaen60 ، parastoo500 ، r91 ، romance33 ، daad ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و تبریک، واسه کل مهاجرسرایی های صبور، به خصوص دوستان گلی که کلیر شدن و هنوز اسمشون اعلام نشده و تا آخر این هفته اعلام میشه AsemanAbee ، mrbonbon ، drmrs ، Tir-Tapar ، linuxer ، heidari1248 ، r91 ، parsush ، gifa ، alihmh ، Aida.s ، Fardaye Roshan ، nyayesh ، سو سو mrr777 ، b_argi ، SHABAH51 ، omidt10 ، proje ، hoseinizadehir ، marsha ، e76779 ، Pishoo_25 ، ghoghnoos ، saraus2013 ، houmanmir و سایر دوستانی که ممکنه اسمشون رو جا انداخته باشم :'( :'( :'( :'( :'( :'( (البته این اشک شادیه هااااااااا) خییییییییلی خوشحالم. خدایاااااااااااااااا شکرت
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
(2013-09-18 ساعت 11:07)گل نهال نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 11:04)far-dv2013 نوشته:  ضمن تشكر از امير مهاجر كه نميدونم هنوز زحمت منتظرسرا روي دوششه بنظر ميرسه كه منتظرسرا يكبار ديگر نياز به فراخوان جهت پالايش داره. در ستون ايروان "یه مهاجرسرایی" سه بار تكرار شده! يكي كلير شده، يكي ديگه نشده و ديگري ستاره داره!!! شما هم اينجوري ميبينيد يا من از اينجا اينجوري ميبينم.Smile
شايد موارد ديگه هم باشه. توي اين روزهاي آخر صحت منتظرسرا اهميت بيشتري داره. باز هم از زحمات شما ممنونم

دوست عزيز هر سه اينها ، ٣ عضو مجزا هستند كه دوست نداشتند توي منتظرسرا نام كاربريشون قيد بشه

پس كه اينطور... شايد بهتر بود براي متمايز شدن از يه انديس و يا شماره هم استفاده ميشد .
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، mamalino10 ، romance33 ، alihmh ، daad
سایت انکارا اپ شد 18 sep
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
سلام دوستان از خانمها کسی هست واسه 19 سپتامبر بخواد بره انکارا؟
کیس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری:آنکارا
زمان مصاحبه:13 مارچ
کلیر:16 سپتامبر
تعداد:1 نفر
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، mehrdad pharm ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-18 ساعت 12:05)linuxer نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 10:25)valencia نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 10:17)linuxer نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
من تاحالا سعی کردم اینجا فاز ناامیدی ندم.
ولی دیگه کم آوردم نمی دونم مشکلم چیه که کلیر نمیشم.
به دعاتون احتیاج دارم
شما کلیر شدی فقط اعلام نشدیWinkفقط منتظر باش اسمت اعلام بشه

دوست عزیزم مرسی از دعات ولی امروز ایمیل زدن با محتوای زیر و من دیگه دور آمریکا را خط کشیدم
Dear Sir/Madam,

,

أصلا نگران نباشيد شما هنوز وقت داريد مطمئن باشيد كلير ميشيد اگر بخوان رد كنند همون روز اول بهتون مي گفتن فقط بأيد صبر كرد اونم يه چند روز نگران نباش
تشکر کنندگان: soroshnia ، jj bobo ، romance33 ، اریوبرزن ، mehrdad pharm ، linuxer ، daad ، Doe ، رجبعلی
(2013-09-18 ساعت 12:28)سو سو نوشته:  سایت انکارا اپ شد 18 sep

اره سایت اپ شده
زود باشین ببینیم کیا کلیرنسشون اعلام شدن
راسی میگم چرا اسم منو دوبار اعلام کردن حتما دیدن ما یه خانواده پرجمعیت هستیم یا اینکه من پاک پاکم
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: far-dv2013 ، mhb161 ، romance33 ، اریوبرزن ، daad ، Alirezaa2013 ، nedaba ، رجبعلی
آپدیت 18 سپش همون دیروزیس
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: mhb161 ، romance33 ، Szsanazsz ، گل نهال ، daad ، soroshnia ، Alirezaa2013
یعنی ممکنه ستاره مارو برندارن؟؟؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: romance33 ، اریوبرزن ، soroshnia ، daad
با اجازه پیشکسوت های عزیز کلیر نشده و دوستان گرامی
ما هم بله
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
منتظر سرا دیگه داره یواش یواش سبز میشه امیدوارم دلهاتون هم همیشه مثل منتظر سرا سبز سبز باشه

تشکر کنندگان: Szsanazsz ، 5ina ، e76779 ، Soap McTavish ، romance33 ، ali heydari ، daad ، sh_aytak ، soroshnia ، Alirezaa2013 ، nedaba ، رجبعلی
در ضمن حتما با کنترل f چک کنید شماره ما بالای صفحه اومده
(2013-09-18 ساعت 12:52)سو سو نوشته:  با اجازه پیشکسوت های عزیز کلیر نشده و دوستان گرامی
ما هم بله

سوسو جان شما هم کلیر شدی؟؟؟

تشکر کنندگان: alihmh ، DIVE ، daad ، Alirezaa2013 ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان