کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-18 ساعت 12:54)اریوبرزن نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 12:52)سو سو نوشته:  با اجازه پیشکسوت های عزیز کلیر نشده و دوستان گرامی
ما هم بله

سوسو جان شما هم کلیر شدی؟؟؟

بله Smile
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تبریک فراوان به سوسو و poori عزیز
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

(2013-09-18 ساعت 10:25)Sonaen60 نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 10:17)linuxer نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
من تاحالا سعی کردم اینجا فاز ناامیدی ندم.
ولی دیگه کم آوردم نمی دونم مشکلم چیه که کلیر نمیشم.
به دعاتون احتیاج دارم

خدايا اين دوست عزيزمون و همه منتظران رو به آرزوهايشان برسان ....
به به، همسر گرامي چقدر بعد از كلير شدن انرژي گرفتند و فعال شدندBig Grin
دوستان من بليط برگشتم رو از آنكارا ٣٠ سپتامبر گرفته بودم ، پس اميد الكي بهتون نميدم... ديروز هم قبل از كلير شدن گفتم كه سفارت رفتم و واقعا سرشون شلوغه و كار ميكنند...مطمئن باشيد كه همه كيس ها رو بررسي ميكنند و همه كلير خواهيد شد مگر اينكه مورد خاصي باشه...پس اميدتون رو از دست نديد، حتما حتما ٢ شنبه آنكارا باشيد، تمديد مديكال اگه لازمه انجام بديد.. و پاسپورت ها رو تحويل سفارت بديد... خيلي ها كلير شدند ولي هنوز اعلام نشده.
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
خدارو صد هزار مرتبه شکر که کلی‌ از دوستان کلییر شدن، از صمیم قلب بهتون تبریک میگم. و آرزوی موففقیت و سلامتی‌ برای تک تکتون دارم. و از خدای مهربون می‌خوام همهٔ دوستان منتظرم رو به پایان شیرین برسونه. نگران نباشین چیزی نموند کم کم سر سفارت هم داره خلوت می‌شه همتون کلییر شدین شماره همتونو به امید خدا تو همین ۶ ۷ روز اعلام می‌کنن
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، mehrdad pharm ، payam62 ، e76779 ، alihmh ، DIVE ، maaarabi ، romance33 ، daad ، Doe ، parastoo500 ، so_ar ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
زودتر بگم mr bonbon هم کلیر شد هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
واااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییی واااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییی خدارو شکر خدارو صدهزار مرتبه شکر. آرش جان mrbonbon صبور و دوست خوبم خیلی برات خوشحال شدم خیلییییییییییییییییییییییی
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
هوررررراااااااااا
واسه مستر بن بن ... خيلي منتظر كلير شدنتون بودم آقا آرش.. خيلي مباركه
آنكارا عاشششقتم، كاش ايروان هم دژنشيناشو كلير ميكرد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-09-18 ساعت 13:05)سو سو نوشته:  
زودتر بگم mr bonbon هم کلیر شد هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

آقا تبریک تبریک فراوان مارو هم پذیرا باشید.
drmrs چی ؟ ایشون کلیر شدن؟
مستربن بن دوست داریمSmileSmileSmile
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، 5ina ، e76779 ، Szsanazsz ، alihmh ، سو سو ، Soap McTavish ، mrbonbon ، sara_82 ، romance33 ، daad ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Big GrinCoolBig Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تبريك ويژه به مستر بن بن عزيز... چقدر خوشحال شدم
[font=Times New Roman]هـوووووووووورررررررررراااااااااااااااا[/font] 
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
[عکس: 4byx0s2%5B1%5D.gif]
تبریک ویژه مخصوص mrbonbon

(2013-09-18 ساعت 13:10)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 13:05)سو سو نوشته:  

آقا تبریک تبریک فراوان مارو هم پذیرا باشید.
drmrs چی ؟ ایشون کلیر شدن؟
مستربن بن دوست داریمSmileSmileSmile
تبريككككككككككككككككك
مستر بن بن خيلي خوشحال شدم بابت كلير شدنتBig GrinBig GrinBig Grin

2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
[عکس: Goll_(16).gif]
تبریک به دوستان عزیز
mehdi389
dpt
bigharar
babash
DIVE
Leila12020
nima-92
so_ar
sh-p
SK89
ali 2013
fatimamolaee
mehrdad pharm
Sonaen60
alirezass
maaarabi
Niushagh
valencia
همراه
tata1344
abshar_wf

دوستان درود بر همه شما
بالاخره پیر منتظر سرا هم کیلیر شد، بله بالاخره این برو بچ دست از سر کچل ما هم برداشتن و مارو کیلیر اعلام کردند...
البته اینم بگم که قبل از کیلیر شدن خودم به اتفاق آقا مهدی و یه شخص بسیار دوست داشتنی دیگری رفته بودم سفارت، پاسپورت رو بهشون دادم، تا اگه حال کردن ویزای منو هم بدن... اما وقتی برگشتم هتل، همون دم در، دوست نازنین علی رضا و همسرشون همونجا کیس منو چک کردن و دیدن من هم بععععععععععله ...
راستی همینجا اعلام کنم که دوست عزیزمون ARI66 هم با من کیلیر شدند
پس یه گنگ نام استایل برای همه دوستان باقی مانده و اینم بگم که شک نکنین همه کیلیر خواهیم شد، حاضرم امضاء بدم...
در هر صورت از تمامی دوستان باوفای خودم هم بسیار متشکرم، ایشالله که همیشه سبز و خرم باشید...
اما یه خوشحالی برای دوستان کیلیر شده امروز و همچنین خودم Big Grin Tongue Cool
بارالهی شکرت

و
هی بیب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-09-18 ساعت 13:29)mrbonbon نوشته:  
دوستان درود بر همه شما
بالاخره پیر منتظر سرا هم کیلیر شد، بله بالاخره این برو بچ دست از سر کچل ما هم برداشتن و مارو کیلیر اعلام کردند...
البته اینم بگم که قبل از کیلیر شدن خودم به اتفاق آقا مهدی و یه شخص بسیار دوست داشتنی دیگری رفته بودم سفارت، پاسپورت رو بهشون دادم، تا اگه حال کردن ویزای منو هم بدن... اما وقتی برگشتم هتل، همون دم در، دوست نازنین علی رضا و همسرشون همونجا کیس منو چک کردن و دیدن من هم بععععععععععله ...
راستی همینجا اعلام کنم که دوست عزیزمون ARI66 هم با من کیلیر شدند
پس یه گنگ نام استایل برای همه دوستان باقی مانده و اینم بگم که شک نکنین همه کیلیر خواهیم شد، حاضرم امضاء بدم...
در هر صورت از تمامی دوستان باوفای خودم هم بسیار متشکرم، ایشالله که همیشه سبز و خرم باشید...
اما یه خوشحالی برای دوستان کیلیر شده امروز و همچنین خودم Big Grin Tongue Cool
بارالهی شکرت

و
هی بیب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ارش خان بی اجازتون من زودتر خبر خوش و داده بودم Shy شما که اونجا غرق خوشی بودین و منم کم طاااااااقتWink مبارکتووووون باشه Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان