کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستانه عزیز.تبریک صمیمانه به شما برای کلیر شودنتون.هههههههههههههههووووووورررررررررررررررااااااااا

این هورا برای شما کلیر شده‌‌ها و کسانی‌ که بالاخره کلیر میشند به زودی....
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان: پدی ، proje ، SHABAH51 ، romance33 ، Alirezaa2013 ، alihmh ، arash bon ، Doe ، maaarabi ، daad ، Soap McTavish ، rouzbehdarvishi
(2013-09-19 ساعت 13:38)ikamaly نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 23:03)رجبعلی نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 22:36)payam62 نوشته:  افتخاری بود برای من که همزمان با جناب رجبعلی خان کلیر شدم Smile
اختیار دارید قربان، سعادتی بود که نصیب ما شد.
آخ جون رجبعلی هم کلیر شد؟!!
پیام که خودش خبر داد.
برای پدی و بون بون هم خیلی خوشحالم!!WinkWink
ممنون اما من هنوز کلیر نشدم.با دعاهای شماRolleyes
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
بعد از 35 روز، نفر برنده کیس ما آپدیت شد. حتما کیسهای دیگه ای هم از سفارت ابوظبی باید آپدیت شده باشن و ایشالا این آپدیت ها پیش درآمدی واسه کلیر شدن باشه.
(2013-09-19 ساعت 14:52)ghoghnoos نوشته:  بعد از 35 روز، نفر برنده کیس ما آپدیت شد. حتما کیسهای دیگه ای هم از سفارت ابوظبی باید آپدیت شده باشن و ایشالا این آپدیت ها پیش درآمدی واسه کلیر شدن باشه.

ايروان كه من سيس چندتايي را چك ميكردم، ٢ بار قبل كلير شدن فقط نفر اصلي ، آپديت شد و بعد كلير شدن همشون. البته آنكارا اينطوري نيست و ابوظبي هم نميدونم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام بر دوستان عزیزم
کیس ما و pishoo-25 هردو نفر به تاریخ امروز آپدیت شده.
خدایااااااااااااااااااااا
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-09-19 ساعت 15:16)e76779 نوشته:  سلام بر دوستان عزیزم

پيشاپيش به هر دو شما و ققنوس هم كه امروز آپديت شده تبريك ميگم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام اينجا شيرازه ما حال نداريم بيايم پست ها رو بخونيم ولي به همه ي بچه هاي باحال تبريك ميگمBig GrinBig Grin.اين ويزا ها مبارك باشه به همه ي دوستان گلم.ديدين من چندروز پيش چي گفتم.انشالله همگي كارشون درست ميشه.فقط صبور باشين.من وقت نكردم پست ها رو مطالعه كنم ولي به همه دوستان تبريك ميگم.همينطور پدي عزيز.
من كمي زدم تو كاره افسردگي قبل از رفتن اصلا شاداب نيستم و بي اشتياق شدم.SadSad
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
از زور ناچاری دیگه آواتارم رو عوض کردم، شاید طلسممون شکسته شه و ما هم کلیر شیم.
دوستان هم اکنون نیازمند دعای سبز شما هستیم.
بابک
محمد
شهرام
پویا
سروش
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-09-19 ساعت 15:26)هنردوست نوشته:  سلام به همه دوستان

امیدوارم یکی جواب این سوالهاو بده ومثل خیلی دیگه از سوالهام شهید نشه.

من و خانمم امروز وارد آمریکا شدیم کارهای رجیستریشنو انجام دادیم و 165 دلارو که ایران دادم قبل از اومدن سه تا سوال
1- تجربه بچه ها میگه که گرین کارد در کمتر از یک ماه میاد ولی افسری که کارهای رجیستر ما را انجام میداد گفت بین 3 تا 6 ماه طول میکشه. کسی تا حالا تجربه طول کشیدن زیادو داشته؟

2- آیا وب سایتی و یا شماره تلفنی که بشه از کارهای صدور گرین کارد مطمئن بشیم هست؟

3- اگه بخوایم چه حالا گرین کارد بیاد چه نیاد از آمریکا خارج شیم چه کار باید بکنیم؟

خیلی ممنون از توجه شما وبه امید موفقیت هممون

۱- زمانش زیاد مشخص نیست. برای پسرم ۲۰ روزه اومد ولی برای خانم و دخترم هنوز نیومده.
۲- به این ادرس برید و شماره رسید دریافتی موقع پرداخت ۱۶۵ دلار رو بزنید. https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do
۳- برای خروج نیازی به گرین کارت ندارید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: parastoo500 ، alihmh ، arash bon ، پدی ، romance33 ، اریوبرزن ، soruosh ، daad ، هنردوست

سلام دوستان کیس ما دوباره امروز آپدیت همگانی شدودیروز و پریروزم برنده اصلی آپ شده بود .البته این سومین آپ دسته جمعی ما تو سپتامبره .خدا کمکمون کنه
خداییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییاخسته شدم.خودت مددی کن

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تبریکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به شما عزیزان مخصوصا دکتر مبارک باشه و حالا به خانوادتون بپیوندید .هورااااااااااااااااااااااااااااااهورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به امید خدا منتظر شنیدن کلیر شدن بقیه دوستان هستیم هوررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام ،ضمن تبریک لطفا برای اومدن به دبی بجنبید Smile
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
دوستاي عزيزم..من ديروز پاسها رو دادم و امروز ايشو شديم... اميدوارم همتون اين لحظه رو تجربه كنيد و البته مطمئن هستم كه ميكنيد.. تا آخرين روز در كنار هم خواهيم بود و جشن كلير شدن هممون رو اينجا خواهيم گرفت...
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
امروز کسی آپدیت شده؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: رجبعلی ، اریوبرزن ، پدی ، payam62 ، daad
دوستانی که امروز کلیر شدن کجا رو چک کردم؟من هم سایت ترکی رو چک کردم هم انگلیسی.هیچ کدوم امروز آپ نشده بودن.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: alihmh ، اریوبرزن ، Tir-Tapar ، payam62 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان