کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[font=Times New Roman]
تبریک به همه دوستان کلیر شده بخصوص meysam1986 که دقیقه 90 مصاحبه رفت و کلیر شد مبارکتون باشه ویزای USA باآرزوی سلامتی و موفقیت
[/font]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
دوستان عزيز پس از مدتها انتظار بلاخره من و ميثم هم كلير شديم!!!!!
هورا!!!!!!!!!!!!!!
با آرزوي كلير براي تمام دوستان و ياران مهاجر سرا
Case No: 2013AS37xx
مصاحبه: آنكارا
زمان مصاحبه 03 September
دريافت برگه صورتي براي يكي از نفرات
كليرنس روز 18Sep
visa Status: بدون ويزا (به دليل تمام شدن ويزا).
توضيح كامل پرداخت 165$ و روند دريافت گرين كارت پس از پرداخت
دريافت سوشيال سكيوريتي و گواهينامه رانندگي
(2013-09-19 ساعت 09:26)ashkanelecomp نوشته:  دوستان عزيز پس از مدتها انتظار بلاخره من و ميثم هم كلير شديم!!!!!
هورا!!!!!!!!!!!!!!
با آرزوي كلير براي تمام دوستان و ياران مهاجر سرا

تبریک به شما دوستان گرامی و آرزوی کلیر شدن همه منتظران وهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:DBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
هوووووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااااا تبريك به meysam1986 و ashkanelecomp و به اميد كلير شدن همه دوستان عزيز
(2013-09-19 ساعت 05:28)b_argi نوشته:  میگن نتایج لاتاری ۲۰۱۳اشتباه بوده و میخوان دوباره قرعه کشی کنن و .....Cool

سلام باور می کنید قیافه من بعد از خواندن پست شما شبیه عکس آواتارتون شد. یعنی جیغ می کشیدم از نوع بنفشTongueTongueTongueTongueTongueBig GrinBig GrinBig GrinWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
کاربران در حال بازدید این موضوع: Aryan2014، babak_1363، fatimamolaee، home86، mariana، nyayesh، payampars، rozelo، sadeghi897، Saeedv13، sfh، teriole، اریوبرزن، سو سو، 1 مهمان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: nyayesh ، babak_1363 ، اریوبرزن ، lilistar ، alihmh ، mehdi389 ، Doe ، zohre02 ، رجبعلی ، پدی ، mrr777 ، shatsi ، daad
(2013-09-19 ساعت 05:00)sadeghi897 نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 02:25)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان و تبریک ویژه به تمام دوستانی که در این روزهای آخر کلیر شدن Smile مبارکتون باشه..
راستی بچه ها کسی از آرش ( مستر بن بن ) خبر نداره؟!
آرش جان بیا یه حاضری اینجا بزن عزیز Smile
من میرم تو منتظرسرا و اسمتو چک میکنم ببینم کی کلیر شدی یا نه..یعنی تو بری دیگه غمی نیست..
انشاءالله دیگه همتون تو همین هفته برین خیال ما آنسوی آبی ها هم راحت بشه
آمین
آرش عزیز هم کلیر شده بابک جان
بقیه هم کلیر بشن خیالم راحت بشهSmile
صادقی جان چه خبری دادی بهم! روزم رو ساختی مرد! Big Grin
عجب نفسی دارما ..عجب نفسی...
آرش جان مبارکت باشه، اسوه ی صبر و مقاومت 2013 ای ها...
282 روز و تنها تک نفره ای که این همه مدت صبر کرد...
دست مریزاد و مبارکت باشه رفیق Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-09-18 ساعت 22:07)Tir-Tapar نوشته:  سلام دوستان عزیز
با تبریک به همه کلیر شدگان مهاجرسرا.
یه نفر یک یا خدایی، دعایی، آرزویی بکنه یا گلی، گربه ای یا حتی یک موشی چیزی برای ما بگذاره بلکه ماهم کلیر شدیمBig Grin
به امید موفقیت همه منتظران
+++++++++++++++++++++++++++++
[عکس: 17.5718.medium.aspx]
Tir-Tapar عزیز شما هم خیلی زودکلیر میشی اصلا نگران نباش

بچه ها ......بچه ها....میخواستم بگم....میخواستم بگم ....
کنارتون و بیادتون هستم
کلیر شین دیگه! Smile هی نمی خوام به زور متوسل شم این سفارتا نمی ذارن..
زود، تند و سریع دوستای منو کلیر کنید...
هیچ عذری پذیرفته نیست ! Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
بچه ها سفارت کسی رفته ببینه بدون کلیر پاسپورتو میگیرن یا نه؟
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: alihmh ، mehdi389 ، zohre02 ، رجبعلی ، پدی ، lilistar ، اریوبرزن ، daad
(2013-09-18 ساعت 19:25)Szsanazsz نوشته:  اي كساني كه كلير نشديد همانا بدانيد وقتي حتي مستر بن بن كلير شده پس شما هم ميشيد
اي كساني كه فكر ميكنيد اين هفته تموم شده همانا بدانيد كه فردا و پس فردا هم هس!
اي كساني كه نگرانيد همانا بدانيد كه طبيعي است و ما هم همين گونه ايم ولي وا ندهيد هرگز
ساناز خانم این درسته، برای اینکه به دیگران دلداری بدین، بگین "حتی mrbonbon هم کیلیر شده" عایا؟ نه واقعاً میخوام بدونم درسته؟؟؟!!! Cool
میخوام بدونم مگه این بینوا چش بوده که اینجوری مثال میزنین بابا؟ نه شاخ داشتم و نه ... فقط مثل اینکه این برو بچ از قیافه ما خوششون نیومده بود به خدا، که بعد از نزدیکه به 3 هفته اتراق کردن در اینجا مثل اینکه اوکی شد، همین و بس...
اما دوستان بدون شوخی بگم که هیچکس ناامید نشه و تا آخرین دقیقه برای به دست آوردن حقش باید بجنگه، حتی اگر در اون مورد به نتیجه دلخواه نرسه، چون اینجوری حداقل پیش خودش سرش بلنده که همۀ تلاشم رو کردم...

(2013-09-19 ساعت 02:25)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان و تبریک ویژه به تمام دوستانی که در این روزهای آخر کلیر شدن Smile مبارکتون باشه..
راستی بچه ها کسی از آرش ( مستر بن بن ) خبر نداره؟!
آرش جان بیا یه حاضری اینجا بزن عزیز Smile
من میرم تو منتظرسرا و اسمتو چک میکنم ببینم کی کلیر شدی یا نه..یعنی تو بری دیگه غمی نیست..
انشاءالله دیگه همتون تو همین هفته برین خیال ما آنسوی آبی ها هم راحت بشه
آمین
بابککککککککککککککککککککککککککککککککککککک خیلی مخلصیم دادا، بالاخره دست از سر ماهم برداشتن، البته ناگفته نماند که اینجا یک روز در میون به سفارت سر میزدم ها Tongue، دیگه از دم در برام دست تکون میدادن تا خود اون خانمی که مدارک رو تحویل میگیره...
دوستان یه خواهش اینکه هر چه سریعتر مدارکتون رو به سفارت تحویل بدین، وقتی که آنکارا تحویل میگیره، پس شک نکنین که همۀ سفارتها اینکار و انجام خواهند داد.
دوستان گلم ایشالله که همه گی در سرزمین جدیدمون به موفقیتهای پی در پی دستیابی پیدا کنیم...
در هر صورت امیدوارم که همۀ برندگان عزیز، حسی که من دیشب بعد از 282 روز داشتم رو تجربه کنند...
راستی بازم از کلیه دوستانی که تبریک گفتند، رتبه دادن و همینطور دوستانی که من میبایست بهشون تبریک میگفتم، اما این چند روزه به دلیل مساعد نبودن روح و روانم، نگفتم هم تشکر میکنم و هم عذر خواهی...
باشد که همه باهم رستگار شویم

ارادتمند همۀ شما
mrbonbon
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-09-19 ساعت 11:08)omidt10 نوشته:  بچه ها سفارت کسی رفته ببینه بدون کلیر پاسپورتو میگیرن یا نه؟

بله ما الان انکارا هستیم .میگیرن از الان
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
بچه هایی که کلییر نشدن هی ایمیل بزنن به سفارت .پیگیری کنن واقعا تاثیر داره .یا بیان انکارا پاساشونو بدن
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
دوستان اینم نامه فدایت شوم سفارت در جواب ایمیل 2 روز پیشم بازم حرف تکراری چرا یه کلام نمیگن نمیدین راحتم کنن تنها فرقش اینه که گفتن اگه خواستی بیا پاستو بده اگه کلیر شدی که میدیم اگه نه که بیا پاستو بگیر برو پی زندگیت 3 ماه الافیو خراب کردن 10 سال سابقه کارم تو یکی از بهترین سازمانهای دولتی ایرانو اینهمه استرسو فشار عصبیو همه اینا هم کشک میخواستم شرکت نکنم که ای کاش میدونستم اینطوریه 100 ساله سیاه اصلا اقدام نمیکردم .

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.

When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

If you want you can submit your passport. If the administrative processing is done before 30 SEP 2013 we will issue your visa otherwise we will give you back your passport.
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

(2013-09-19 ساعت 11:16)proje نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 11:08)omidt10 نوشته:  بچه ها سفارت کسی رفته ببینه بدون کلیر پاسپورتو میگیرن یا نه؟
از الان نمیگیرن از 23sep که دوشنبه هس میگیرن

سلام دوست عزیز ، می گیرن ، اما بهت میگن تا 30 سپتامبر در هر صورت پسش نمیدن بهتون ، من و برخی از دوستان که آنکارا هستیم اینکارو کردیم ،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان