کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
آقا من هنوز کم نیاوردم، کلیر نشدم که که نشدیم دنیا که به آخر نرسیده قرار نیست که تا آخر کلیر نشیم
میشیم حالا هی بشینم زانوی غم بغل بگیرم که چی ،
این نیز بگذرد

(2013-09-19 ساعت 11:43)north.winds نوشته:  بچه هایی که کلییر نشدن هی ایمیل بزنن به سفارت .پیگیری کنن واقعا تاثیر داره .یا بیان انکارا پاساشونو بدن

(2013-09-19 ساعت 16:16)halaleh نوشته:  لطفا جواب سوال منو بدید.لطفا

سايت هنوز اعلام نكرده اگر كسي گفته احتمالا براش ايميل زدن
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، رجبعلی ، اریوبرزن ، Niushagh ، Doe ، daad
سلام دوستان نازنینم...امیدوارم بار بعد که مطلب مینویسم کسی از بچه ها کلیر نشده نمونده باشه، من که فعلاً اتپ بلوار هستم ، دیروز رفتم ساعت 10:15 که نتیجه تمدید مدیکال رو از اونگان بگیرم که منشی گفت ساعت 11 یعنی زودتر نداد ، بعد از گرفتن نتیجه مدیکال رفتم سفارت و طبق روال عادی برنامه برگ صورتی و پاس و برگ ثبت نام ptt رو دادم به اون خانمه ، اومدم بیرون دیدم ای دل غافل برگ ثبت نام ptt، Adlyesera رو اشتباهی دادم که 4 ماه بود عوضش کرده بودم و کرده بودم yenishehir خلاصه دوباره رفتم تو و گفتم اون برگ قدیم بوده و جدیده اینه، خلاصه بعد از 1 دقیقه نگاه کردن خانم افیسر توی چشم من ازم گرفت و گفت باشه عوض میکنم ...اگه بکنه، دیروز که اینکارا رو کردم بعدش آپدیت شدم به تاریخ 18 سپتامبر و امروز هم منتظر Issued بودم که فعلا در همون حالت AP به تاریخ 19 سپتامبر آپدیت شدم ، دعا کنین Issued بشم بره پی کارش ، ماکارانی کردن ما رو به امام.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-09-19 ساعت 16:15)Aida.s نوشته:  آقا من هنوز کم نیاوردم، کلیر نشدم که که نشدیم دنیا که به آخر نرسیده قرار نیست که تا آخر کلیر نشیم
این نیز بگذرد

ولي من به شدت كم اوردم ،چون نه اپ ميشم نه كلير

تشکر کنندگان: shatsi ، romance33 ، mrr777 ، پدی ، رجبعلی ، اریوبرزن ، Doe ، proje ، parastoo500 ، mehdi110 ، Tir-Tapar ، Sonaen60 ، maaarabi ، Ehsan1358 ، daad ، r91 ، Alirezaa2013
(2013-09-19 ساعت 16:18)gifa نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 16:15)Aida.s نوشته:  آقا من هنوز کم نیاوردم، کلیر نشدم که که نشدیم دنیا که به آخر نرسیده قرار نیست که تا آخر کلیر نشیم
این نیز بگذرد

گیفا جان اینجا همه به فکر تو و آسمان آبی و بقیه بچه ها هستن...امیدوارم توی آنکارا دعای بچه ها بگیره و اونچیزی که لایقیشو رو بدست بیاری....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-09-19 ساعت 15:16)e76779 نوشته:  سلام بر دوستان عزیزم
کیس ما و pishoo-25 هردو نفر به تاریخ امروز آپدیت شده.
خدایااااااااااااااااااااا

منم امروز آپ دیت شدم به عنوان نفر اول
اما همسرم که نفر دومه آپ دیت نشده
من فکر میکنم سفارت reminder زده به آمریکا برای پیگیری کلیرنس ما
البته دوستان ویزای من آماده‌است فقط مال شوهرم مونده
به هرحال باعث امیدواریه که آپ دیت شدم
من از خدا دیروز آپ دیت خواستم کاش کلیرنس میخواستم lol
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
(2013-09-19 ساعت 16:18)gifa نوشته:  
این نیز بگذرد

Gifa جان ، باور کن الان یک هفته است که ما هم آپدیت نشدیم
مثل شما والا بخدا نه شغل حساسی داریم نه آدمهای مهمی
هستیم ، اما چکار میشه کرد باید امیدوار بود. و منتظر

تشکر کنندگان: shatsi ، رجبعلی ، اریوبرزن ، Niushagh ، gifa ، proje ، parastoo500 ، romance33 ، r91 ، پدی ، Sonaen60 ، maaarabi ، سو سو ، daad
(2013-09-19 ساعت 16:26)alihmh نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 16:17)shatsi نوشته:  سلام دوستان نازنینم...امیدوارم بار بعد که مطلب مینویسم کسی از بچه ها کلیر نشده نمونده باشه، من که فعلاً اتپ بلوار هستم ، دیروز رفتم ساعت 10:15 که نتیجه تمدید مدیکال رو از اونگان بگیرم که منشی گفت ساعت 11 یعنی زودتر نداد ، بعد از گرفتن نتیجه مدیکال رفتم سفارت و طبق روال عادی برنامه برگ صورتی و پاس و برگ ثبت نام ptt رو دادم به اون خانمه ، اومدم بیرون دیدم ای دل غافل برگ ثبت نام ptt، Adlyesera رو اشتباهی دادم که 4 ماه بود عوضش کرده بودم و کرده بودم yenishehir خلاصه دوباره رفتم تو و گفتم اون برگ قدیم بوده و جدیده اینه، خلاصه بعد از 1 دقیقه نگاه کردن خانم افیسر توی چشم من ازم گرفت و گفت باشه عوض میکنم ...اگه بکنه، دیروز که اینکارا رو کردم بعدش آپدیت شدم به تاریخ 18 سپتامبر و امروز هم منتظر Issued بودم که فعلا در همون حالت AP به تاریخ 19 سپتامبر آپدیت شدم ، دعا کنین Issued بشم بره پی کارش ، ماکارانی کردن ما رو به امام.....
دوست محترم شما می دونید هتل رویال انکارا کجاست؟ من می خوام اونجارو رزرو کنم خواستم بدونم هتلش و جاش خوبه؟ ممنون
پست موقت

من نمیدونم دقیقاً اما میدونم همین نزدیکا هست...فعلاً اتپ پایتخت هتل های ایرانی هاست.....یه جوری شده منطقه استراتژیک ...پیشنهاد میدم بیایی اینجا....همه دورتن...بچه های مهاجرسرا زیادن....و همه جوره کمکت میکنن....
الان رجبعلی ، بن بن، alireza، shatsi، سوسو ، آرمان (همون که 318 روزه منتظره)، و خیلیای دیگه اینجان.....تشریف بیارین......
امروز تمام باقيمانده هاي كليرنس ابوظبي آپديت شدند، e76779,pishoo_25, arashkhan82, saraus2013, ghoghnoos پيشاپيش كلير شدنتون مبارك
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-09-19 ساعت 11:39)north.winds نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 11:08)omidt10 نوشته:  بچه ها سفارت کسی رفته ببینه بدون کلیر پاسپورتو میگیرن یا نه؟

بله ما الان انکارا هستیم .میگیرن از الان

بله منهم ایروان هستم و متوجه شدم بدون چک کردن اینکه شماره شما تو لیست کلیر امده یا نه، مدارک را میگیرند
(2013-09-19 ساعت 15:16)e76779 نوشته:  سلام بر دوستان عزیزم
کیس ما و pishoo-25 هردو نفر به تاریخ امروز آپدیت شده.
خدایااااااااااااااااااااا
تبریک دوست عزیز
وااااااااااااااااااااای خدا چه روز خوبی.
و در همین لحظه در ساعت 15:07 دقیقه به وقت آنکارا بنده کوچیک تمام بچه های نازنین مهاجرسرا Issued شدم......امیدوارم خداوند متعال نظری به این بچه ها بکنه و دوستان من چون mrr777، gifa ، آسمان آبی و بقیه دوستانم زودتر این لحظه رو ببینن....( برای ثبت در تاریخ مهاجرسرا)
(2013-09-19 ساعت 15:23)mrr777 نوشته:  از زور ناچاری دیگه آواتارم رو عوض کردم، شاید طلسممون شکسته شه و ما هم کلیر شیم.
دوستان هم اکنون نیازمند دعای سبز شما هستیم.
بابک
محمد
شهرام
پویا
سروش

ایشالا خودم نفر اولی باشم که هوراتونو می کشه.
تشکر کنندگان: parastoo500 ، romance33 ، shatsi ، رجبعلی ، soruosh ، پدی ، honey rahmati ، Alirezaa2013 ، daad ، Soap McTavish
دوستان گلم

ما بالاخره کلیر شدیم

امیدوارم همه همه همه همه زودتر کلیر بشن
با سپاس از تمامی دوستان بابت کمک هاتون و پشتیبانی هاتون
همتونو دوست دارم
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
(2013-09-19 ساعت 16:40)shatsi نوشته:  و در همین لحظه در ساعت 15:07 دقیقه به وقت آنکارا بنده کوچیک تمام بچه های نازنین مهاجرسرا Issued شدم......امیدوارم خداوند متعال نظری به این بچه ها بکنه و دوستان من چون gifa ، آسمان آبی و بقیه دوستانم زودتر این لحظه رو ببینن....( برای ثبت در تاریخ مهاجرسرا)

مرسي شاتسي عزيز به دعاي شما دوستان اميدوارم يك ضرب كلير بشم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان