موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
راهنماییییییم کنید
امروز من و همسرم آپدیت شدیم............ ولی ... من هنوز AP هستم و همسرم READY شد. اما......!!!!!!!!!!!!!!! متن توی سایت سیس عجیبه ..
Ready
Immigrant Visa Case Number: 2013AS98** 02 BMB
Case Creation Date: 28-Oct-2011
Status Updated Date: 19-Sep-2013
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html
لطفا بگید این یعنی چی ؟ این یه پیغام معمولیه و برای همه READY ها هست ؟ یا این READY همونی نیست که بعدش ایشوده ؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
قربونت پس چرا از interview گفته ؟ واسه همه همین متنه؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
niaz be komak foriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dostane aziz pase man be dalile nadashtane adress dar amrica sefid bargasht!!!!!!!
LOTFAN YEK ADRESS DAR US TARJIHAN LOS ANJELES LOTF KONID
BA TASHAKOR
doostan dar ankara natavanestand komak konand !!
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-19 ساعت 18:04)khaste نوشته: (2013-09-19 ساعت 12:01)pooriنام کاربری نوشته: (2013-09-19 ساعت 11:16)proje نوشته: (2013-09-19 ساعت 11:08)omidt10 نوشته: بچه ها سفارت کسی رفته ببینه بدون کلیر پاسپورتو میگیرن یا نه؟
از الان نمیگیرن از 23sep که دوشنبه هس میگیرن
سلام دوست عزیز ، می گیرن ، اما بهت میگن تا 30 سپتامبر در هر صورت پسش نمیدن بهتون ، من و برخی از دوستان که آنکارا هستیم اینکارو کردیم ،
سلام شما شماره کیستون چنده؟
مشکلی پیش نمیاد انقدر سریع تحویل دادید؟اگه زودتر کلیر شید دیگه پاسو تحویل نمیدن؟منم الان انکارام نمیدونم باید چی کار کنم؟شماره کیس:***4
من و دوستام امروز سفارت بودیم خانومی که مسئول گرفتن پاسپورتهاست گفت اگه تمایل داشته باشید پاسپورتاتون تا 30 سپتامبر دست ما میمونه ولی هر وقت کلیر شدید(اگه زودتر بود) به اداره پست فرستاده میشه. بچه ها پاسپرتارو هم حتی اگه مث ما کلیر نشده باشین تحوبل میگیرن. سریع تحویل بدین.
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منم به منتظر سرا کیسای انکارا اضافه کنید و برام دعا کنید ایشالا که این شب جمعه همه کلیر بشن و اروم بخوابن
2013as8xxx
مصاحبه:jun
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده و طلب صبر برای ما منتظرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان داغون
یکی از دوستان منتظرسرای ابوظبی گفته بودن که احتیاجی نیست مدیکال رو برای ابوظبی آپدیت کنیم یعنی ما که 24 سپتامبر 6 ماه از مدیکامون میگذره لازم نیست بریم دبی برای آپدیت مدیکال؟؟؟؟؟
پاسپورت ما دبی دست یه نفر هست اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...خدای نکرده کلیر نیومد یواش یواش بگم پاسپورتامون رو بدن تحویل سفارت اگه واسه مدیکال نخواد بریم دبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا اصلا دیگه نه حوصله دارم پاشم برم دبی نه دیگه مغزم کار میکنه....
راهنمایی کنید عزیزان
سپاس بیکران
این شب جمعه ای ما فقیران رو دعایی کنید
مصاحبه:27 مارچ ابوظبی
در انتظار کلیرنس
آخرین آپدیت فرد اصلی : 17 سپتامبر
آخرین آپدیت 2 نفر همراه : 12 سپتامبر