موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خدایا شکرت به خاطر همه چیز ما دیروز از طریق ایمیلی که در مورد وضعیتمون پرسیده بودیم خبر کلیرنسمونو دادن با شوهرم هم تا جوابو دیدیم تصمیم گرفتیم همون موقع بلیط بگیریم، بلیط گرفت و رفت آنکارا و امروز پاسپورتارو داد تحویل که دیگه به 1 فوریه هم نخوردیم ولی تازه الان سایت آنکارا اسممونو زد.به همه منتظران پیشنهاد میکنم که یک ایمیل به سفارت بزنن
ایشالا روزیه همه باشه
هوراااااااااااااااااااااااااااااا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++....
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه كلير شديد به همتون تبريك ميگم ايشالا زودي نوبت ما هم برسه، ضمناً افشين را در جريان بذاريد كه جدولشو آپديت كنه
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
راستش منم از خوشحالی شما دگرگون شدم بچه ها.به همه تون تبریک میگم انشاالله همیشه شاد و خوشحال باشین و به امید کلیر شدن همه بچه ها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام. من تازه وارد خواهشآ راهنمایی کنید. مامانو بابام رفتند ترکیه واسه مصاحبه.. بعد بهشون گفتن که این اسپانسر واسه دو نفر کافی نیست و باید یه اسپانسر دیگه هم پیدا کنید... الان دارن برمیگردن...حالا چه کنیم؟ یعنی رفت تا کی؟من خیلی نگرانم
2013AS000028xx
تاریخ مصاحبه 5 بهمن 91
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
گواهي تمكن مالي از بانك با خودشون نبرده بودن؟
مدارک مالی اسپانسر رو کامل بردن با سند خونمون.... کافی نبوده؟
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-31 ساعت 18:30)damoon نوشته: گواهي تمكن مالي از بانك با خودشون نبرده بودن؟
مدارک مالی اسپانسر رو کامل بردن با سند خونمون.... کافی نبوده؟
یا باید یه اسپانسر دیگه هم بگیرند
یا یه مبلغ پول (هر چه بیشتر بهتر و البته بالای خط فقر) رو یه روز بگذارند توی حساب موجودی بگیرند و اون رو ببرند برای آفیسر
اگر کلیرنس نخورده باشند هر وقت مدارک مالی رو ببرند می تونند ویزا بگیرند
اما اگه کلیرنس خورده باشند باید صبر کنند تا توی این صفحه شماره کیسشون رو ببینند و برند ویزاشونو بگیرند
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
امروز برام یکی از خاطره انگیزترین روزهای گردش در مهاجرسرا شد به همه دوستای کلیر شده تبریک میگم و برای دوستای منتظر آرزوی هرچه زودتر کلیر شدن میکنم.یه هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااا واسه همه.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم کلیرنس خوردند... چون گفته حدود 25 روز دیگه شماره کیس رو تو سایت میتونی ببینی و بعد بیای... نمیدونم دقیقآ... این پول که گفتین تو بانک بخوابونن جواب میده؟؟ چقدر باید باشه حدودآ؟ واسه 2 نفر که یه اسپانسرم دارن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایروان و ابوظبی
منتظر هورای خیلی زوووووووووووووووووووووود شما هستیم
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
باز من دیر رسیدم؟ به به مبارک مخصوصا همشهریمون عسلی خیلی خوشحال شدم باز تو چشام گردوخاک رفت.
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان