کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خدایا شکرت به خاطر همه چیز ما دیروز از طریق ایمیلی که در مورد وضعیتمون پرسیده بودیم خبر کلیرنسمونو دادن با شوهرم هم تا جوابو دیدیم تصمیم گرفتیم همون موقع بلیط بگیریم، بلیط گرفت و رفت آنکارا و امروز پاسپورتارو داد تحویل که دیگه به 1 فوریه هم نخوردیم ولی تازه الان سایت آنکارا اسممونو زد.به همه منتظران پیشنهاد میکنم که یک ایمیل به سفارت بزنن
ایشالا روزیه همه باشه
هوراااااااااااااااااااااااااااااا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++....
دوستاني كه كلير شديد به همتون تبريك ميگم ايشالا زودي نوبت ما هم برسه، ضمناً افشين را در جريان بذاريد كه جدولشو آپديت كنه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
راستش منم از خوشحالی شما دگرگون شدم بچه ها.به همه تون تبریک میگم انشاالله همیشه شاد و خوشحال باشین و به امید کلیر شدن همه بچه ها
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: lot2013 ، امیر مهاجر ، گل نهال ، armin1 ، tajhizgaran ، a_r_m80 ، ASALI ، Tomas ، m2013 ، sayeh_m ، f1f ، princesess ، mrr777 ، ali234 ، afs ، Saeedv13 ، HRSH ، mea694 ، mooj ، r_ent ، raham ، mdna ، Hedieh20 ، circle
(2013-01-31 ساعت 18:14)hassan1358arab نوشته:  راستش منم از خوشحالی شما دگرگون شدم بچه ها.به همه تون تبریک میگم انشاالله همیشه شاد و خوشحال باشین و به امید کلیر شدن همه بچه ها

ایشالا نوبت خودت به زودی.
تشکر کنندگان: گل نهال ، armin1 ، tajhizgaran ، MARYAM2 ، ASALI ، a_r_m80 ، Tomas ، princesess ، ali234 ، Saeedv13 ، hassan1358arab ، r_ent ، raham ، fire dragon ، شوصب ، Hedieh20
بچه ها سلام. من تازه وارد خواهشآ راهنمایی کنید. مامانو بابام رفتند ترکیه واسه مصاحبه.. بعد بهشون گفتن که این اسپانسر واسه دو نفر کافی نیست و باید یه اسپانسر دیگه هم پیدا کنید... الان دارن برمیگردن...حالا چه کنیم؟ یعنی رفت تا کی؟من خیلی نگرانم
2013AS000028xx
تاریخ مصاحبه 5 بهمن 91
تشکر کنندگان: گل نهال ، a_r_m80 ، princesess ، r_ent ، raham
(2013-01-31 ساعت 18:23)damoon نوشته:  بچه ها سلام. من تازه وارد خواهشآ راهنمایی کنید. مامانو بابام رفتند ترکیه واسه مصاحبه.. بعد بهشون گفتن که این اسپانسر واسه دو نفر کافی نیست و باید یه اسپانسر دیگه هم پیدا کنید... الان دارن برمیگردن...حالا چه کنیم؟ یعنی رفت تا کی؟من خیلی نگرانم
2013AS000028xx
تاریخ مصاحبه 5 بهمن 91

گواهي تمكن مالي از بانك با خودشون نبرده بودن؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: a_r_m80 ، Tomas ، princesess ، r_ent
گواهي تمكن مالي از بانك با خودشون نبرده بودن؟

مدارک مالی اسپانسر رو کامل بردن با سند خونمون.... کافی نبوده؟
تشکر کنندگان: a_r_m80
Winkمنم برای تمام اونهایی که کلیر شدن تبریک میگم ، انشااله ما منتظران هم زود کلیر بشیم .
تشکر کنندگان: گل نهال ، ASALI ، armin1 ، a_r_m80 ، Tomas ، princesess ، bmojtaba ، r_ent ، raham ، Hedieh20
(2013-01-31 ساعت 18:30)damoon نوشته:  گواهي تمكن مالي از بانك با خودشون نبرده بودن؟

مدارک مالی اسپانسر رو کامل بردن با سند خونمون.... کافی نبوده؟

یا باید یه اسپانسر دیگه هم بگیرند
یا یه مبلغ پول (هر چه بیشتر بهتر و البته بالای خط فقر) رو یه روز بگذارند توی حساب موجودی بگیرند و اون رو ببرند برای آفیسر
اگر کلیرنس نخورده باشند هر وقت مدارک مالی رو ببرند می تونند ویزا بگیرند
اما اگه کلیرنس خورده باشند باید صبر کنند تا توی این صفحه شماره کیسشون رو ببینند و برند ویزاشونو بگیرند
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، a_r_m80 ، Tomas ، princesess ، bayat_r ، r_ent ، امیر مهاجر ، raham ، ghafari88
امروز برام یکی از خاطره انگیزترین روزهای گردش در مهاجرسرا شد به همه دوستای کلیر شده تبریک میگم و برای دوستای منتظر آرزوی هرچه زودتر کلیر شدن میکنم.یه هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااا واسه همه.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
فکر کنم کلیرنس خوردند... چون گفته حدود 25 روز دیگه شماره کیس رو تو سایت میتونی ببینی و بعد بیای... نمیدونم دقیقآ... این پول که گفتین تو بانک بخوابونن جواب میده؟؟ چقدر باید باشه حدودآ؟ واسه 2 نفر که یه اسپانسرم دارن
تشکر کنندگان: گل نهال ، r_ent ، raham
دوستان ایروان و ابوظبی
منتظر هورای خیلی زوووووووووووووووووووووود شما هستیمSmile
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
تشکر کنندگان: گل نهال ، m2013 ، princesess ، armin1 ، mooj ، r_ent ، امیر مهاجر ، raham ، khmp
Smile سلام دوستان خوبم همین الان سایت ceac آپدیت شد ، زود یه نگاهی بندازید ، برای ما که آپدیت شد .Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، Emma_a432 ، princesess ، ensan ، bmojtaba ، Saeedv13 ، bayat_r ، armin1 ، a_r_m80 ، r_ent ، raham ، Hedieh20
باز من دیر رسیدم؟ به به مبارک مخصوصا همشهریمون عسلی خیلی خوشحال شدم باز تو چشام گردوخاک رفت.
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
(2013-01-31 ساعت 10:07)bmojtaba نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

علی جان خیلی مبارک باشه خیلی.....نمی دونی چقدر خوشحال شدم که شنیدم ...ایشالا به زودی زود صداتو از بلاد کفر بشنویم داداشWink
قربونت برم مجتبی عزیز. ایشالا کلیر دوست من Smile

(2013-01-31 ساعت 11:16)princesess نوشته:  علی جاااااااااااااااااااااااان و mea عزیز تبریییییییییییییییییییییییییییییک می گم ... هووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااا

ببخشید استفاده از دکمه تبریک و تشکر برام کافی نبوددددد... کلیر شدن شما پیشکسوتان مایه دلگرمی دیگر پیشکسوت های کلیرنس خواهد بود ...

حالا همه با هم

هووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا ( برای mea )
هووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا ( برای ali )

ممنون پرنسس جان. مال من 80 روز شد! دیگه داشت خسته کننده می شد. همونطور که گفتم من برای فروردین بلیط دارم و مهر بلیط رفت و برگشت رو گرفتم 1.700 ! Big Grin باورت میشه؟! الان از قیمتش خبر ندارم ولی مطمئنم این رقما نیست. به همین دلیل نگران بودم که دیر شدن کلیرنس ارزش این دوراندیشی رو از بین ببره. همونجور که می دونید تغییر تاریخ رفت بلیط امارات یعنی کنسل با کسر 50 دلار و صدور با قیمت جدید Sad امیدوارم زودتر شما هم کلیر بشی و برات یووووووووهوووووو (هوووووووووورای سابق!) بکشیم Big Grin

از همه دوستان خوبم تشکر می کنم که منو در این مدت حسابی دلگرم کردن خصوصا Achi (آرش) نازنین ، مهدی مهربان ، مامان سایه دلسوز ، امیر مهاجر آرامبخش و همه دوستان دیگه که در پیامهاشون بهم روحیه میدادن.

من مقصد اولم ویرجینیاست و اگر کمکی از دستم در اونجا بربیاد برای بچه های گل مهاجرسرا دریغ نخواهم کرد. سفرم برای دریافت ویزا رو هم به سفرنامه ام اضافه خواهم کرد. Smile
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان