کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه هههههههههههههههههااااااااااااااااااااااااااااااا بچه هااااااااااا هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا ما هم امروز کلیر شدیم .
تبریک به همهههههههههه......
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
تبریک میگم به کلیر شده های عزیز ..خیلی خوشحال شدم برا همتون .....

بچه ها من واقعا از آپدیت شدن سه روز پشت سر هم سایت آنکارا و از دیدن هووووووووووووووورا های شما دوستای خوب انرژِی زیادی گرفتم ....

ایشا لله ما و بقیه دوستان هم به زودی کلیر بشیم
تبریک به همه دوستان کلیر شده. یه ههههووووووووووووورررررررررررااااااا یه گنده هم براشون
ما که همچنان بعد از 78روز منتطریم
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-01-31 ساعت 16:39)sayeh_m نوشته:  به همه دوستان تبریک میگم . Smile
متاسفانه باز هم ما نبودیم Sad
شاید وقتی دیگر Wink

مامان سایه غصه نخور من کلیرنسم اومده ولی تا وقتی کلیرنس تو بیاد پیگیرم. ما مامانمونو تنها نمیذاریم و تا پای جان برای کلیرنس مامان انتظار می کشیم. بیبیب هووووووووووورا بیبیب هوووووووووووورا Big Grin
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
تبریک به همهٔ دوستای کلیر شده مخصوصاً دوستای قدیمی‌،من که از ۹۰ روز هم گذشتم،دیگه داره غیر قابل تحمل می‌شه،آخه آدم ۱۰۰ تا گرفتاریه دیگم داره،۷-۸ ماه زندگیمونم رو هواست،دیگه دارم فکر می‌کنم کاش یه نه میگفتن لا اقل تکلیفمون معلوم میشد.شرمنده اگه دارم منفی‌ صحبت می‌کنم Sad
تشکر کنندگان: amir82 ، f1f ، lot2013 ، bmojtaba ، mitme ، گل نهال ، armin1 ، MARYAM2 ، r_ent ، AsemanAbee ، a_r_m80 ، princesess ، sayeh_m ، امیر مهاجر ، raham ، kasrafo ، khmp
(2013-01-31 ساعت 20:46)ARI66 نوشته:  تبریک به همهٔ دوستای کلیر شده مخصوصاً دوستای قدیمی‌،من که از ۹۰ روز هم گذشتم،دیگه داره غیر قابل تحمل می‌شه،آخه آدم ۱۰۰ تا گرفتاریه دیگم داره،۷-۸ ماه زندگیمونم رو هواست،دیگه دارم فکر می‌کنم کاش یه نه میگفتن لا اقل تکلیفمون معلوم میشد.شرمنده اگه دارم منفی‌ صحبت می‌کنم Sad
دوست عزیز ما که نصف شما در انتظار بودیم داریم یواش یواش عصبی میشیم. هر کسی به طریقی حس بلاتکلیفی رو داره. ما هم خونه رو فروختیم و نمیدونیم کی بلیط بخریم!! فروردین هم باید خونه رو تحویل بدیم. واقعا بدوضعیتیه. ولی جلو دوستانی چون شما رومون نمیشه غر بزنیم.... Big Grin
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، f1f ، armin1 ، MARYAM2 ، mooj ، r_ent ، AsemanAbee ، a_r_m80 ، princesess ، Saeedv13 ، ARI66 ، sayeh_m ، Ali DV-2013 ، raham ، kasrafo ، circle
به همه کلیر شده ها تبریک می گم
دست راستتون زیر سر ما
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: mitme ، گل نهال ، tajhizgaran ، armin1 ، MARYAM2 ، r_ent ، a_r_m80 ، hassan1358arab ، princesess ، HRSH ، raham ، far-dv2013 ، Emma_a432 ، kasrafo
(2013-01-31 ساعت 01:03)شهلا 1346 نوشته:  [quote='afs' pid='269663' dateline='1359525537']
[quote='سمانه777' pid='269562' dateline='1359485722']
1 اینکه کاش مینوشتید که حدس میزنن بابت چی بوده ؟ مثلا کار تحصیل سربازی و....
2 اگر میشد که بچه ها خودشون ثبت نام هم کنن بد نبود زحمت شما هم کم میشد .

از شما هم ممنون که پیشنهاد اولیه اش رو دادید.
در مورد مورد اول این به شرطی هست که دوستان همکاری کنند
و در این مورد هم خیلی خوبه حتما روش کار می کنم

دوستان منتظر کلیرنس اگر آدرس زیر رو ندیدید حتما یک نگاهی بندازید

http://afsh.servehttp.com/c

تعداد روز انتظار کیس های منتظر کلیرنس به ترتیب روز لیست شده
اگر اسم شما داخل این لیست و مایل هستید که درج بشه، لطفا تاریخ مصاحبه خودتون و سفارتی که مصاحبه شدید رو برای من بفرستید
حتی اگر کلیر شدید برای کمک به دوستان منتظر خیلی خوبه که شما هم مشارکت کنید
سلام. تاریخ مصاحبه 13dec
2نفر. در انتظار. آنکارا
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: armin1 ، MARYAM2 ، bmojtaba ، afs ، r_ent ، a_r_m80 ، soruosh ، princesess ، اردوان ، گل نهال
(2013-01-31 ساعت 01:49)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-01-29 ساعت 04:18)Ali DV-2013 نوشته:  دوستان عزیز سلام
من امروز از تاریخ مصاحبه ام 77 روزه و از تاریخ ارسال فرم 9 سوالی 70 روزه شدم. در سایت CEAC هم تاریخ آپدیت کیسم 9 ژانویه مونده و تغییر نمیکنه. ببخشید مدتیه سایت نمیام چون دارم روی مباحث رشته ام با Achi عزیز و یکی از دوستان 2012 که اسفند راهی هیوستون هست کار می کنیم و کلاس میریم و تبادل نظر می کنیم. دعا کنید زودتر کلیرنس من بیاد چرا که برای فروردین بلیط دارم و دوست دارم برنامه ام به هم نریزه و به مشکل نخورم. البته این انتظار نمیتونه منو دلسرد و یا کند کنه و دارم با تمام تلاش روی زمینه های اشتغال در اونجا کار میکنم. از مامان سایه ، مهدی ، امیر مهاجر و مهاجر13 که جویای احوال بودن هم بسیار سپاسگزارم. همدلی شما نازنینان انتظار رو شیرین میکنه. Smile
یه نویسنده میگه: "انتظار وقتی پشتش امید هست شیرین میشه"

سلام دوستان
پست بالایی ماله منه و حال بد من در پریشب! ولی امروز باید بگم:

یوووووووووووووووووووووووووووووهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو!!! (به دلیل تکراری شدن هووووووووورا ! Big Grin )

از همین تریبون اعلام می کنیم کلیر شدییییییییییییییییییییییم!!! Big Grin

اسمم هنوز در سایت نیست ولی متن نامه زیر برام اومده:

We are pleased to inform you that your administrative reviewing has been completed. You may come to the Embassy Monday to Thursday at 10:30 a.m. along with your missing documents (if any) listed on the sheet you are given after your interview and your passport.
میدونستم تو این ماه(بهمن)کلیر میشی.خیلی خوشحال شدم واقعا میگم علی جون.yessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssBig Grin
تشکر کنندگان: armin1 ، bayat_r ، r_ent ، a_r_m80 ، princesess ، Emma_a432 ، unique ، Ali DV-2013 ، raham
هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به همههههههههههههههههههه
هوووووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا
دیدین گفتم :دی
ایشالا فردا هم آپدیت میشه Smile
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مامان سایه این بار قطعا کلیر میشین، پاشین برین بلیط بخرین دیگه Smile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
به همتون تبریک میگم بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

علی آقا، اولا تبریک میگم به صورت مجزا!!!
دوما منم دیروز بلیط امارات گرفتم 3.335.000 بود!!
امروز شد 4.950.000 تومن!!!!
آژانسیه امروز عصر بهم اس ام اس داد و این خبر رو داد!!!
بلیطتو بچسسسسسسسسسب!!!!!!!!!!!
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-01-31 ساعت 19:23)majid11 نوشته:  Smile سلام دوستان خوبم همین الان سایت ceac آپدیت شد ، زود یه نگاهی بندازید ، برای ما که آپدیت شد .Big Grin
برا منم بعد از 28 روز آپدیت شدSmile
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
تشکر کنندگان: armin1 ، princesess ، Emma_a432 ، r_ent ، bmojtaba ، sayeh_m ، گل نهال ، raham
(2013-01-31 ساعت 23:05)r_ent نوشته:  دوما منم دیروز بلیط امارات گرفتم 3.335.000 بود!!

آفرین چه دختر زرنگی Big Grin مبارکه....
دیگه سرکلاس با موبایل حرف نزن Sad
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: a_r_m80 ، soruosh ، armin1 ، princesess ، hassan1358arab ، r_ent ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، Hedieh20 ، ghafari88
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
(2013-01-31 ساعت 23:20)bayat_r نوشته:  
(2013-01-31 ساعت 23:05)r_ent نوشته:  دوما منم دیروز بلیط امارات گرفتم 3.335.000 بود!!

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html دوستان اينجا بايد چك كنم كه كلير ميشم؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: armin1 ، a_r_m80 ، r_ent ، raham
(2013-01-31 ساعت 23:45)yashim نوشته:  http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
(2013-01-31 ساعت 23:20)bayat_r نوشته:  

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html دوستان اينجا بايد چك كنم كه كلير ميشم؟

بله همین سایت و باید چک کنید!
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: a_r_m80 ، hassan1358arab ، r_ent ، raham ، kasrafo
(2013-01-31 ساعت 12:57)peyman1355 نوشته:   درود بر دوستان بزرگوارم

فردا عصر جمعه است، نميدونم شما هم تو عصر روزهاي جمعه مثل من دلتون ميگيره يا نه، اما فردا غروب منتظرم كه انفجار شادي و سرور دوستان گلم رو توي اين تاپيك ببينم و از اون دلگير بودن غروب جمعه ها بيام بيرون، به علي آقاي دوست داشتني و آقا مهدي عزيزم كلير شدن شون رو شادباش ميگم و از پروردگار خوب و مهربون هم مي خوام كه همه اين دوستان پاك و چشم براهم رو فردا غروب اشك شوق روي چشماشون بنشونه Shy

*****آمين*****
دوست عزیز
واقعا ممنون از دعاهای خالصانتون تو این هفته خیلی از دوستان منتظر کلیر شدند.
ما بازم به دعاتون نیاز داریم...مرسییییییییییییییییییییییییSmile
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان