کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-19 ساعت 17:08)گل نهال نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 17:04)mary am نوشته:  آخه مسخرش اینه که من الان با ویزای دانشجویی آمریکام.میترسم اینو نگیرم واسه ویزام هم مشکل ایجاد شه.نه؟

(2013-09-19 ساعت 16:59)گل نهال نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 16:57)mary am نوشته:  سلام بچه ها. یه سوال حیاتی. من میخام برم انکارا ولی هر چی ایمیل میدم میگن
We have not yet completed your administrative processing and unable to predict whether it will be completed before the diversity program (DV-2013) ends on September 30, 2013.
چیکار کنم؟

شما هرچه سريعتر بريد به آنكارا و پاستون را بذاريد سفارت، ايشالا كه تا ٣٠سپتامبر ويزا خورده تحويلتون ميدن
بهرحال داريد ريسك بزرگي ميكنيد اگه نياييد، چون ممكنه هفته ديگه كلير بشيد مثلاً ٢٦ سپتامبر و ديگه وقتي واسه رفتن نباشه، بنظر من حتماً بريد آنكارا و پاستون را بديد به سفارت، پارسال هم خيليها اينكارو كردن و همه بجز يه نفر با ويزا برگشتن

سزیعتر بیا آنکارا فقط همین...
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: romance33 ، سو سو ، Ehsan1358 ، daad ، پدی ، رجبعلی ، Alirezaa2013
(2013-09-19 ساعت 19:20)hossein jon نوشته:  سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده و طلب صبر برای ما منتظرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان داغون Sad
یکی از دوستان منتظرسرای ابوظبی گفته بودن که احتیاجی نیست مدیکال رو برای ابوظبی آپدیت کنیم یعنی ما که 24 سپتامبر 6 ماه از مدیکامون میگذره لازم نیست بریم دبی برای آپدیت مدیکال؟؟؟؟؟
پاسپورت ما دبی دست یه نفر هست اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...خدای نکرده کلیر نیومد یواش یواش بگم پاسپورتامون رو بدن تحویل سفارت اگه واسه مدیکال نخواد بریم دبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا اصلا دیگه نه حوصله دارم پاشم برم دبی نه دیگه مغزم کار میکنه....
راهنمایی کنید عزیزان
سپاس بیکران
این شب جمعه ای ما فقیران رو دعایی کنید Smile

حسیـــــــــــــــــــــــــــن جان من از ابوظبی خبری ندارم ولی ایشاالله مشکلی پیش نمییاد واست. استرس نداشته باش. در مورد مدیکالم دوستان خوبم اگه ممکنه راهنمایی کنن.
تشکر کنندگان: romance33 ، payampars ، daad ، رجبعلی ، sh-p ، Alirezaa2013
سلام
من رو به یست انتظار سرا اضافه کنید و برام دعا کنید
مصاحبه 12 مارچ
شماره کیس:***4
تشکر کنندگان: سو سو ، payampars ، Tir-Tapar ، romance33 ، Ehsan1358 ، daad ، Doe ، پدی ، bayat_r ، رجبعلی ، lilistar ، Alirezaa2013
من و دوستام امروز سفارت بودیم خانومی که مسئول گرفتن پاسپورتهاست گفت اگه تمایل داشته باشید پاسپورتاتون تا 30 سپتامبر دست ما میمونه ولی هر وقت کلیر شدید(اگه زودتر بود) به اداره پست فرستاده میشه. بچه ها پاسپرتارو هم حتی اگه مث ما کلیر نشده باشین تحوبل میگیرن. ازتون آدرسه هتلتونم میپرسن که اگه نقص مدرک داشتین سریع اطلاع بدن. پس خیلی پیگیرن... شما هم پیگیر باشین میخوان بفرستنتون آمریکا بنده خداها نمیدونن چطوری بفرستن Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
در ضمن من و دوستام هممون امروز بعد از تحویل مدارک به سفارت آپ شدیم. واسمون دعا کنین مخصوصا دوست خوبم mezamo که امیدوارم این هفته بهمراه همسرشون کلیر بشن...
خلاصه اینکه
هر چه سریعتر بیاین آنکارا
وقت و از دست ندین
(2013-09-19 ساعت 18:43)mehdi didam نوشته:  
niaz be komak foriiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dostane aziz pase man be dalile nadashtane adress dar amrica sefid bargasht!!!!!!!
LOTFAN YEK ADRESS DAR US TARJIHAN LOS ANJELES LOTF KONID
BA TASHAKOR

doostan dar ankara natavanestand komak konand !!
ای بابا چرا ادرسی که تو فرمها دادی و نمیدی؟!! من یه ادرس هوستون دارم اگه می خوای بفرستم واست
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: payampars ، romance33 ، daad ، sh_aytak ، Doe ، رجبعلی ، lilistar ، mehdi didam ، Alirezaa2013
(2013-09-19 ساعت 15:33)nyayesh نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 15:16)e76779 نوشته:  سلام بر دوستان عزیزم
کیس ما و pishoo-25 هردو نفر به تاریخ امروز آپدیت شده.
خدایااااااااااااااااااااا

سلام دوستان کیس ما دوباره امروز آپدیت همگانی شدودیروز و پریروزم برنده اصلی آپ شده بود .البته این سومین آپ دسته جمعی ما تو سپتامبره .خدا کمکمون کنه
خداییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییاخسته شدم.خودت مددی کن

نیایش عزیز دیگه آخراشه ماهم امروز آپ دست جمعی داشتیم. من هیچ دلواپسی برایه شما ندارم چون میدونم این هفته یا نهایتا دوشنبه هفته بعد کلیرین. من از همین الان واستون
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
میکشم.
تشکر کنندگان: payampars ، DIVE ، romance33 ، Niushagh ، daad ، e76779 ، رجبعلی ، lilistar ، sh-p ، Alirezaa2013
[font=Arial]Smile دوستان عزیز ممنون از تبریکات و رتبه هایی که به من دادید یه توصیه خواهرانه حتما خودتونو هر چه سریعتر به انکارا برسونید یه جورایی فکر میکنم حداقلش پروسه رو سریع تر می کنه ما دیروز پاسو دادیم و چند دقیقه بعدش تو سایت کلیر شدیم و امروز ایشود « امیدوارم و حتما همگی تو این چند روز باقیمانده ایشود می شید[/font] Shy
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
(2013-09-19 ساعت 19:47)drmrs نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 15:54)drmrs نوشته:  دوستان در موقع مصاحبه به من گفتند که بعد از کلیر شدن یک آدرس در یو اس ببرم. سوالم اینه که باید دوباره فرم ها را پر کنم و آدرس را بنویسم یا روی یک کاغذ جداگانه بدهم؟ آیا برای همه افراد کیس تک تک پر کنم یا فقط نفر اصلی؟

دوستان آیا کسی این مورد برایش پیش امده است؟ چطور ادرس یو اس را به آنها باید داد؟ لطفا کسانی که تجربه اش را دارید جواب بدهید
آدرس رو یا می گین اونجا وارد کامپیوتر می کنه یا اینکه فرم ها رو مجددا ابدیت می کنید با آدرسی که درش هست.
روی کاغذ هم می تونید بدید اصلا مورد خاصی نیست.Smile
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: drmrs ، parastoo500 ، SHABAH51 ، farshadsh ، پروا ، romance33 ، aghaghia ، Ehsan1358 ، Doe ، پدی ، bayat_r ، رجبعلی ، lilistar ، Alirezaa2013
(2013-09-19 ساعت 18:04)khaste نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 12:01)pooriنام کاربری نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 11:16)proje نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 11:08)omidt10 نوشته:  بچه ها سفارت کسی رفته ببینه بدون کلیر پاسپورتو میگیرن یا نه؟
از الان نمیگیرن از 23sep که دوشنبه هس میگیرن

سلام دوست عزیز ، می گیرن ، اما بهت میگن تا 30 سپتامبر در هر صورت پسش نمیدن بهتون ، من و برخی از دوستان که آنکارا هستیم اینکارو کردیم ،

سلام شما شماره کیستون چنده؟
مشکلی پیش نمیاد انقدر سریع تحویل دادید؟اگه زودتر کلیر شید دیگه پاسو تحویل نمیدن؟منم الان انکارام نمیدونم باید چی کار کنم؟شماره کیس:***4

دوستان برید پاساتون رو تحویل بدید .الان اینجا بچه ها بدون کلییر ایشود شدن دست دست نکتید انقدر وایمیل بزنید
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: سو سو ، sadeghi897 ، farshadsh ، romance33 ، پدی ، jjbahale ، Aida.s ، bayat_r ، رجبعلی ، lilistar ، Alirezaa2013 ، houmanmir

dostane aziz pase man be dalile nadashtane adress dar amrica sefid bargasht!!!!!!!
BA TASHAKOR

من آدرس واست فرستادم ، فقط اگر استفاده کردی خبرم کن Smile
موفق باشی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
دوتاکیس جدید کلیر شده از ایروان:

2013AS5077
2013AS8762

اگر این کیس ۵ هزاری عضو بی خواب بود باید یه شیرینی درست حسابی به من بده!
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
سلام به خدا دستگاه آپدیت این سفارتها خرابه. الان دیدم من وهمسرم به تاریخ 19 سپتامبر آپدیت شدیم .این یعنی چی؟ما که هنوز پاسپورتها را ندادیم سفارت .شاید می خوان از راه دور ویزا بزنند برامونBig GrinBig GrinTongueTongue کاشکی شکلک متعجب داشتیم.TongueTongue
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
بچه ها شنبه سفارت ارمنستان بازه ما ببریم پاسمون رو بدیم؟ یا همون دوشنبه 23 سپتامبر بریم؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: mehrdad pharm ، SHABAH51 ، farshadsh ، romance33 ، پدی ، sh-p ، رجبعلی
(2013-09-19 ساعت 20:09)afs نوشته:  دوتاکیس جدید کلیر شده از ایروان:

2013AS5077
2013AS8762

اگر این کیس ۵ هزاری عضو بی خواب بود باید یه شیرینی درست حسابی به من بده!

نه افشین جان، متاسفانه باز هم من نبودم.SadSadSad
شما که جای خودتو داری، هر کسی کلیر شدنم رو خبر بده هر شیرینی بخواد در خدمتم.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه

BA TASHAKOR

مهدي جان ، چرا از ايميگرنجل كمك نميگيري؟
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: farshadsh ، romance33 ، parastoo500 ، mrbonbon ، Ehsan1358 ، پدی ، bayat_r ، sh-p ، mehdi didam ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان