کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-19 ساعت 19:50)north.winds نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 18:04)khaste نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 12:01)pooriنام کاربری نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 11:16)proje نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 11:08)omidt10 نوشته:  بچه ها سفارت کسی رفته ببینه بدون کلیر پاسپورتو میگیرن یا نه؟
از الان نمیگیرن از 23sep که دوشنبه هس میگیرن

سلام دوست عزیز ، می گیرن ، اما بهت میگن تا 30 سپتامبر در هر صورت پسش نمیدن بهتون ، من و برخی از دوستان که آنکارا هستیم اینکارو کردیم ،

سلام شما شماره کیستون چنده؟
مشکلی پیش نمیاد انقدر سریع تحویل دادید؟اگه زودتر کلیر شید دیگه پاسو تحویل نمیدن؟منم الان انکارام نمیدونم باید چی کار کنم؟شماره کیس:***4

دوستان برید پاساتون رو تحویل بدید .الان اینجا بچه ها بدون کلییر ایشود شدن دست دست نکتید انقدر وایمیل بزنید

یکدفعه ایشود شدن؟
شماره کیسشون چند بوده؟
کی تحویل دادن؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، romance33 ، پدی ، sh-p ، رجبعلی ، Alirezaa2013
(2013-09-19 ساعت 20:24)proje نوشته:  بچه ها شنبه سفارت ارمنستان بازه ما ببریم پاسمون رو بدیم؟ یا همون دوشنبه 23 سپتامبر بریم؟
دوست عزیز روز شنبه 21 سپتامبر سفارت رسماً تعطیله به مناسبت روز استقلال ارمنستان ...توی سایت اش هم نوشته...اگر به فردا نمیرسی دوشنبه اقدام کن رفیق Rolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
سلام من الان انكارا هستم و امروز مداركمو دارم سفارت كلير هم نشده بودم و فقط ١٦ سبتمبر update شدم دوستاني كه ميان اينجا اولا حتما حتما كارت هتل همراهشون باشه جون هفته هاي اخر ادرس و شماره تلفن هتل و شماره اتاق ميخوان أزتون كه در صورت احتياج بتونن باهاتون تماس داشته باشن كه اكه احتياج بود كه مدركي بهشون بدين برين سفارت
تو را به خدا یکی از اساتید فن توضیح بده چرا ما را آپدیت کردند ؟سابقه داشته عایا؟خطرناک نباشه ؟ مدیران عزیز و یا جناب شبح ویابقیه دوستان لطفا جواب منو بدید.SadSad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، parastoo500 ، romance33 ، Ehsan1358 ، mrr777 ، پدی ، رجبعلی ، Alirezaa2013
(2013-09-19 ساعت 21:02)sh-p نوشته:  تو را به خدا یکی از اساتید فن توضیح بده چرا ما را آپدیت کردند ؟سابقه داشته عایا؟خطرناک نباشه ؟SadSad
ش-پ خطرناکه ش-پ! دوست عــــزیزم، چرا تلاش می کنید برای خودتون فرصت مضطرب شدن ایجاد کنید؟Big Grin به قول بچه ها هر دانشمند یا استادی که تلاش کرده در مورد سیس منطق و فرمولی استخراج کنه آخرش به این نتیجه رسیده که: "سیس هیچ قاعده ای نداره!" Tongue شما که کلیر شدید و به زودی ویزا رو هم می گیرید ، برید یه چیز دیگه برای نگران شدن پیدا کنید Big GrinWink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
آخیش.Shy یعنی میگید خطری نداره؟Rolleyesخیلی ممنون که خانواده ای را از نگرانی در آوردید.Big GrinBig Grin یعنی اهمیت ندم؟Smileبذارم سیس هر کاری دلش می خواد انجام بده؟TongueTongue ای بروی چشم استادWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-09-19 ساعت 21:16)drmrs نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 21:02)sh-p نوشته:  تو را به خدا یکی از اساتید فن توضیح بده چرا ما را آپدیت کردند ؟سابقه داشته عایا؟خطرناک نباشه ؟ مدیران عزیز و یا جناب شبح ویابقیه دوستان لطفا جواب منو بدید.SadSad

دوست عزیز احتمالا یکسری استعلامات و مدارکی که برای کلیر شدن شما ضروری نبوده یا تکراری بوده رسیده و کیس شما آپدیت شده! خداوکیلی تا کلیرنشدید میگید چرا اپدیت نمیشیم! حالا که کلیر شدید میگید چرا اپدیت میشیم! بالاخره تکلیف این افیسرهای محترم را مشخص بفرمایید! اپدیت بکنند یا نکنند؟
شنیدم که قدیم در زندان های عراق برای اینکه اینکه ایرانی ها را برای اخراج از آنجا شناسایی کنند یک منقل می گذاشتند اونجا چون می دانستند ایرانی ها علاقه ویژه ای به ور رفتن با آتش دارند! بابا جان چرا اینقدر با سیس بازی می کنید! شما که کلیر شدید با با ولش کنید دیگه! یا دوستی می گفت من پنج دقیقه پیش آپدیت شدم! حساب کنید هر دقیقه ایشون چک می کرده که فهمیده پنج دقیقه پیش آپدیت شده!

Big Grinو آما در مورد آپدیتBig Grin
Smileقبل از کلیر شدن حتماSmile
Tongueبعداز کلیر شدن هرگزTongue
تشکر کنندگان: drmrs ، romance33 ، daad ، Ali.US ، SHABAH51 ، mezamo ، رجبعلی ، arash bon ، Alirezaa2013
(2013-09-19 ساعت 19:47)drmrs نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 15:54)drmrs نوشته:  دوستان در موقع مصاحبه به من گفتند که بعد از کلیر شدن یک آدرس در یو اس ببرم. سوالم اینه که باید دوباره فرم ها را پر کنم و آدرس را بنویسم یا روی یک کاغذ جداگانه بدهم؟ آیا برای همه افراد کیس تک تک پر کنم یا فقط نفر اصلی؟

دوستان آیا کسی این مورد برایش پیش امده است؟ چطور ادرس یو اس را به آنها باید داد؟ لطفا کسانی که تجربه اش را دارید جواب بدهید
دوست عزیز سلام
اتفاقاً منم باید آدرسم رو عوض کنم، چون آدرس قبلی دیگه ماهیت خارجی نداره، اما دیدم بهتره هیچ تغییری در صدور ویزا ندم ، چون هیچ بعید نیست که دوباره بیخودی یه پروسه اداری برای این کار به صدور ویزا بخوره، در نتیجه گفتم بهتره که وقتی وارد آمریکا شدم، عوض کنم... البته این نظر منه، و هیچ سندیتی نداره همقطار...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: drmrs ، سو سو ، romance33 ، daad ، mezamo ، AsemanAbee ، shatsi ، sh-p ، lilistar ، arash bon ، Alirezaa2013
(2013-09-19 ساعت 21:06)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 21:02)sh-p نوشته:  تو را به خدا یکی از اساتید فن توضیح بده چرا ما را آپدیت کردند ؟سابقه داشته عایا؟خطرناک نباشه ؟SadSad
ش-پ خطرناکه ش-پ! دوست عــــزیزم، چرا تلاش می کنید برای خودتون فرصت مضطرب شدن ایجاد کنید؟Big Grin به قول بچه ها هر دانشمند یا استادی که تلاش کرده در مورد سیس منطق و فرمولی استخراج کنه آخرش به این نتیجه رسیده که: "سیس هیچ قاعده ای نداره!" Tongue شما که کلیر شدید و به زودی ویزا رو هم می گیرید ، برید یه چیز دیگه برای نگران شدن پیدا کنید Big GrinWink

می دونید چیه. انقدر هول هولی داشتم می خوندم که اولش خوندم شپش خطرناکهBig GrinTongueTongueWink
تشکر کنندگان: romance33 ، daad ، SHABAH51 ، so_ar ، Doe ، رجبعلی ، parastoo500 ، arash bon ، Alirezaa2013
(2013-09-19 ساعت 21:37)drmrs نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 21:34)sh-p نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 21:02)sh-p نوشته:  تو را به خدا یکی از اساتید فن توضیح بده چرا ما را آپدیت کردند ؟سابقه داشته عایا؟خطرناک نباشه ؟ مدیران عزیز و یا جناب شبح ویابقیه دوستان لطفا جواب منو بدید.SadSad

دوست عزیز احتمالا یکسری استعلامات و مدارکی که برای کلیر شدن شما ضروری نبوده یا تکراری بوده رسیده و کیس شما آپدیت شده! خداوکیلی تا کلیرنشدید میگید چرا اپدیت نمیشیم! حالا که کلیر شدید میگید چرا اپدیت میشیم! بالاخره تکلیف این افیسرهای محترم را مشخص بفرمایید! اپدیت بکنند یا نکنند؟
شنیدم که قدیم در زندان های عراق برای اینکه اینکه ایرانی ها را برای اخراج از آنجا شناسایی کنند یک منقل می گذاشتند اونجا چون می دانستند ایرانی ها علاقه ویژه ای به ور رفتن با آتش دارند! بابا جان چرا اینقدر با سیس بازی می کنید! شما که کلیر شدید با با ولش کنید دیگه! یا دوستی می گفت من پنج دقیقه پیش آپدیت شدم! حساب کنید هر دقیقه ایشون چک می کرده که فهمیده پنج دقیقه پیش آپدیت شده!

Big Grinو آما در مورد آپدیتBig Grin
Smileقبل از کلیر شدن حتماSmile
Tongueبعداز کلیر شدن هرگزTongue

آیا معنی این حرفی را که زدید می دانید؟ آیا شما نمی خواهید ایشود بشوید؟ راه ایشود از اپدیت می گذرد! دیدی باز هم احساسی برخورد کردید! Cool

آقا تصحیح میکنم .بعداز ایشود شدن هرگزTongue
تشکر کنندگان: daad ، drmrs ، romance33 ، SHABAH51 ، mezamo ، mehdi389 ، Ehsan1358 ، رجبعلی ، arash bon ، Alirezaa2013

دوست عزيز ما هم اپديت شديم بعد از كلير شدن. نگران نباش
بغير از نيايش كسي از انكارا امروز اپديت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: romance33 ، mehrdad pharm ، Doe ، daad ، jj bobo ، yalda91 ، nyayesh ، DIVE ، Ehsan1358 ، sh-p ، رجبعلی ، arash bon ، Alirezaa2013
دوستان خوبم چرا اینقدر این دست اون دست میکنید؟ پاشین برین سفارت همگی. ببینید هر کی پاسشو داده اونجا کلیر شده. چرا برا آینده تون کوتاهی می کنید؟ ای بابا...
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: m24464saberi ، sh_aytak ، romance33 ، SHABAH51 ، Doe ، daad ، jj bobo ، mezamo ، alvan ، sadeghi897 ، Ehsan1358 ، sh-p ، رجبعلی ، Aida.s ، lilistar ، arash bon ، Alirezaa2013
(2013-09-19 ساعت 22:12)gifa نوشته:  بغير از نيايش كسي از انكارا امروز اپديت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه اخرین اپدیت من 16 بود اونم ایمیل زدم
قبلشم 9 بود
تشکر کنندگان: romance33 ، sh-p ، daad ، Ehsan1358 ، رجبعلی ، parastoo500 ، arash bon ، Alirezaa2013
دوستان سلام... یه سوال .. کیس ما در سایت اعلام شد و پاسپورت ها را هم که چهارشنبه به سفارت تحویل دادیم... تا اونجایی که یادمه مدیکال ما 21 یا 22 مارچ صادر شد... حالا اگه تا فردا ویزا نگرفتیم (چون شنبه و یکشنبه هم که تعطیله )...مدیکال هم که 6ماه اعتبار داره ... داستان چی میشه؟ چون پاس ها هم که سفارت ارمنستان هست... یعنی واسه یکی دو روز، دوباره مدیکال؟؟؟؟
تشکر کنندگان: romance33 ، sh-p ، daad ، Ehsan1358 ، arash bon ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان