کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-19 ساعت 16:31)shatsi نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 16:26)alihmh نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 16:17)shatsi نوشته:  سلام دوستان نازنینم...امیدوارم بار بعد که مطلب مینویسم کسی از بچه ها کلیر نشده نمونده باشه، من که فعلاً اتپ بلوار هستم ، دیروز رفتم ساعت 10:15 که نتیجه تمدید مدیکال رو از اونگان بگیرم که منشی گفت ساعت 11 یعنی زودتر نداد ، بعد از گرفتن نتیجه مدیکال رفتم سفارت و طبق روال عادی برنامه برگ صورتی و پاس و برگ ثبت نام ptt رو دادم به اون خانمه ، اومدم بیرون دیدم ای دل غافل برگ ثبت نام ptt، Adlyesera رو اشتباهی دادم که 4 ماه بود عوضش کرده بودم و کرده بودم yenishehir خلاصه دوباره رفتم تو و گفتم اون برگ قدیم بوده و جدیده اینه، خلاصه بعد از 1 دقیقه نگاه کردن خانم افیسر توی چشم من ازم گرفت و گفت باشه عوض میکنم ...اگه بکنه، دیروز که اینکارا رو کردم بعدش آپدیت شدم به تاریخ 18 سپتامبر و امروز هم منتظر Issued بودم که فعلا در همون حالت AP به تاریخ 19 سپتامبر آپدیت شدم ، دعا کنین Issued بشم بره پی کارش ، ماکارانی کردن ما رو به امام.....
دوست محترم شما می دونید هتل رویال انکارا کجاست؟ من می خوام اونجارو رزرو کنم خواستم بدونم هتلش و جاش خوبه؟ ممنون
پست موقت

من نمیدونم دقیقاً اما میدونم همین نزدیکا هست...فعلاً اتپ پایتخت هتل های ایرانی هاست.....یه جوری شده منطقه استراتژیک ...پیشنهاد میدم بیایی اینجا....همه دورتن...بچه های مهاجرسرا زیادن....و همه جوره کمکت میکنن....
الان رجبعلی ، بن بن، alireza، shatsi، سوسو ، آرمان (همون که 318 روزه منتظره)، و خیلیای دیگه اینجان.....تشریف بیارین......

ما هم یکشنبه اونجاییم. وسط اینهمه کلیر شده چی بکشمممممممممم من آلوده؟!Sad
ولی غمی نیست یه جوری تعریف کردی که قند تو دلم آب شد برسم اونجا زودتر!Cool
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
وای از این روز و از این حال خراب
یا خدا ما را رها کـــن زین سراب
زیر بار فکـــــر و اوهــــام غـــــریب
این سفارت کی دهد بر ما جواب؟

# ویـــــــزا

دژ ایروان ، همراه همه سالارهای بالای صد روز ایروان، بامداد دلگیر Sad
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-20 ساعت 02:10)SHABAH51 نوشته:  وای از این روز و از این حال خراب
یا خدا ما را رها کـــن زین سراب
زیر بار فکـــــر و اوهــــام غـــــریب
این سفارت کی دهد بر ما جواب؟

# ویـــــــزا

خاکم... Big Grin
منتظر سرا رو که نگاه میکنی میبنی دیر کارنت شدن هم نعمتیه.مخصوصاً ابوظبی و ایروان.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-09-20 ساعت 02:17)r91 نوشته:  منتظر سرا رو که نگاه میکنی میبنی دیر کارنت شدن هم نعمتیه.مخصوصاً ابوظبی و ایروان.

نخير دوست عزيز، همه ما به نوعي انتظار كشنده داشتيم، ماها انتظار كارنتي كشنده كه آيا به مصاحبه ميرسيم اصلاً؟ و شماها انتظار كشنده كليرنس كه آيا به ويزا ميرسيد؟
ولي در نهايت تجربه گفته همه به مصاحبه و ويزا ميرسن پس همه اين انتظارا پايان خوشي داره
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-09-19 ساعت 18:55)Szsanazsz نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 18:43)mehdi didam نوشته:  
niaz be komak foriiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dostane aziz pase man be dalile nadashtane adress dar amrica sefid bargasht!!!!!!!
LOTFAN YEK ADRESS DAR US TARJIHAN LOS ANJELES LOTF KONID
BA TASHAKOR

doostan dar ankara natavanestand komak konand !!

دلم ميخواست كمك كنم ولي من نيستم امريكا. صبر كنيد روشا، بيات يا صادقي از خواب بيدار شن. البته اون دو تا سن هوزه هستن

I did it,
Regarding to your commandBig Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-20 ساعت 03:08)bayat_r نوشته:  

dostane aziz pase man be dalile nadashtane adress dar amrica sefid bargasht!!!!!!!
BA TASHAKOR

دلم ميخواست كمك كنم ولي من نيستم امريكا. صبر كنيد روشا، بيات يا صادقي از خواب بيدار شن. البته اون دو تا سن هوزه هستن

I did it,

چقدر اینجا نیروی کمکی هست Smile منم آدرسم رو براتون فرستادم مطمئنم با این همه آدرسی که دارین دیگه مشکلی پیش نمیاد Big Grin
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
(2013-09-20 ساعت 03:31)laili نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 03:08)bayat_r نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 18:43)mehdi didam نوشته:  niaz be komak foriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
BA TASHAKOR

I did it,

چقدر اینجا نیروی کمکی هست Smile منم آدرسم رو براتون فرستادم مطمئنم با این همه آدرسی که دارین دیگه مشکلی پیش نمیاد Big Grin

لیلی عزیز
چونکه مارگوت بیگل میگه:

میتوانم نگهدارم دستی دیگر را ، چرا که کسی دست مرا گرفته است ، به زندگی ، پیوندم داده است.

نیرویهای کمکی مثل شما بودند که ما الان اینجاییم پس وظیفه است که ما هم کمک کنیم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
خاکم
حامد امریکن
کلیر شده ی بیمرام
برو پی کارت
اصن باهات حال نمیکنم!!!

BA TASHAKOR

دوستان منم به سفارت هیچ آدرسی ندادم، البته کنسولی ابوظبی بودم. 2 هفته هم هست که پاسم رو پیک آپ کردم و فرستادم و وضعیتم هم یه هفتست که ایشود شده و هفته دیگه میرسه دستم. الان که اینو دیدم یه کم نگران شدم. یعنی ممکنه پاس من رو هم خالی برگردونن؟؟!
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
آسمان آبي عزيز اي اسوه صبر تبرييييييييييييييييييييييييييك
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
AsemaneAbee عزیز از شنیدن خبر کلیر شدنت خیلی خوشحال شدم. تبریک بسیار

دوستان خوبم از اینکه هر شب بعد از یک روز کاری سخت و خیلی خسته و به قول معروف له له میام اینجا و هر بار خبر شادی شما رو می شنوم، واقعا برام رفع خستگی میشه. این روزهای پایانی سپتامبر هرچند لبریز از دلهره و انتظاره ولی پایان خوشی داره.. در انتظار شنیدن پایان خوش برای تک تکتون هستیم.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

آسمان آبی عزیز یهت از صمیم قلب تبریک میگم و زیباترین آرزوهارو واست دارم....
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
(2013-09-19 ساعت 13:38)ikamaly نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 23:03)رجبعلی نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 22:36)payam62 نوشته:  افتخاری بود برای من که همزمان با جناب رجبعلی خان کلیر شدم Smile
اختیار دارید قربان، سعادتی بود که نصیب ما شد.
آخ جون رجبعلی هم کلیر شد؟!!
پیام که خودش خبر داد.
برای پدی و بون بون هم خیلی خوشحالم!!WinkWink

بفرما... وقتی شخصیت شهیر و محبوب مهاجرسرا ( با عرض سلام خدمت رجبعلی خان) کلیر شدند، کلیر شدن بقیه که دیگه صد در صده... مبارک رجبعلی و خانواده رجبعلی و دوستان رجبعلی و....
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-09-20 ساعت 01:32)hossein jon نوشته:  سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده و طلب صبر برای ما منتظرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااان داغون Sad
یکی از دوستان منتظرسرای ابوظبی گفته بودن که احتیاجی نیست مدیکال رو برای ابوظبی آپدیت کنیم یعنی ما که 24 سپتامبر 6 ماه از مدیکامون میگذره لازم نیست بریم دبی برای آپدیت مدیکال؟؟؟؟؟
پاسپورت ما دبی دست یه نفر هست اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...خدای نکرده کلیر نیومد یواش یواش بگم پاسپورتامون رو بدن تحویل سفارت اگه واسه مدیکال نخواد بریم دبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا اصلا دیگه نه حوصله دارم پاشم برم دبی نه دیگه مغزم کار میکنه....
راهنمایی کنید عزیزان
سپاس بیکران

حسین جان والا این همه نوشته می خونم تا به حال ازتمدید مدیکال درابوظبی نشیندم شاید به چشم من نخورده ولی شنیدم تمدید مدیکال برای ابوظبی یکساله است به این نشون که همه چی توابوظبی باانکارفرق میکنه مثلا ابوظبی ازصدورویزا حساب میشه که شش ماه فرصت دارید ازایران خارج بشید ولی انکارا ازروز مدیکالتون حساب میشه

مدیکال انکارا شش ماه اعتبارداره ولی مدیکال ابوظبی یکسال
خلاصه یه بومو دوهواست
برای همین اگریکساله باشه فکرنکنم برای گرفتن ویزاتون زمانش مهم باشه هرچه هست این همه بی حوصله گی نداره برادرمن به دوستتون بگید ببره زودتربده به سفارت پاستونو منتظراعلام کلیرشدن نباشه ببینید چی میشه انشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااا همینیه که من گفتم
تشکر کنندگان: sh-p ، romance33 ، parastoo500 ، Ehsan1358 ، arash bon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان