موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
اینقدر بهم اصرار نکنین پست بذار..پست بذار.بیا اینهم فقط به خاطر اصرار بیش از حد دوستان...
:
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
قسمت طنزش هم می تونید به من واگذار کنید، دی
و خداوند کلیر شدگان پنهان را دوست ندارد، همانا کلیر خود را آشکار کنید.
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
کلیر شدن دوست عزیز
AsemanAbee
رو بهشون تبریک می گم
جدید هر چی کلیر داشتیم
هوووووووووورای مهاجرتی می کشیم حتا اینجا
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-20 ساعت 01:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-20 ساعت 01:21 توسط nyayesh.)
سلام دوستان و شبتون بخیر.ما امروزم آپ دست جمعی داشتیم .هفدهم هم داشتیم .5 سپتامبر هم داشتیم.همسرم هم که از شمارش گذشته آپدیتهاش .امشبو رو از خدا بخواین فردا ما کلیر بشیم.اگه هم خدا نمی خواد یه صبر بزرگی به من یکی بده که با این روزها و روزهای بعدش کنار بیام و بتونم برگردم به روال زندگیم
رتبه رو هم نمیدونم چه جوری می دن یا کدوم یکی از دوستان به من دادند .به هر حال ممنونم
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-19 ساعت 23:18)AsemanAbee نوشته: ﺳﻼﻡ اﺯ اﻧﻜﺎﺭا
ﺳﻼﻣﻲ ﺑﻲ ﺳﺘﺎﺭﻩ
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﭘﺎﻳﺎﻥ 10 ﻣﺎﻩ اﻧﺘﻆﺎﺭ
ﺑﻪ اﻣﻴﺪ ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ ﺭﻭﺷﻦ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺗﺮ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺳﺘﺎﺭﻣﻮﻥ ﭘﺮﻳﺪ
اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﺘﻆﺮاﻥ ﺑﺰﻭﺩﻱ ﺧﻮﺵ ﺧﺒﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ
ﺗﺒﺮﻳﻚ ﻭﻳﮋﻩ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻩ
ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮﻱ ﻫﺎ ﻭﻳﺰا ﻣﺒﺎﺭﻛﺘﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ
بهترین خبر امروز کلییر شدن شما بود مبارک باشه هورااااااااااااا
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام برهمه دوستان . همسرم انکاراست امروز به سفارت رفته بود و شاهد این بود که بدون کلیر هم پاسپورتها را تحویل می گرفتند . پس دوستان خوبم دست دست نکنید لطفا هرچه سریعتر پاسها را به سفارت بدهید . به امید موفقیت برای همه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده و طلب صبر برای ما منتظرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان داغون Sad
یکی از دوستان منتظرسرای ابوظبی گفته بودن که احتیاجی نیست مدیکال رو برای ابوظبی آپدیت کنیم یعنی ما که 24 سپتامبر 6 ماه از مدیکامون میگذره لازم نیست بریم دبی برای آپدیت مدیکال؟؟؟؟؟
پاسپورت ما دبی دست یه نفر هست اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...خدای نکرده کلیر نیومد یواش یواش بگم پاسپورتامون رو بدن تحویل سفارت اگه واسه مدیکال نخواد بریم دبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا اصلا دیگه نه حوصله دارم پاشم برم دبی نه دیگه مغزم کار میکنه....
راهنمایی کنید عزیزان
سپاس بیکران
مصاحبه:27 مارچ ابوظبی
در انتظار کلیرنس
آخرین آپدیت فرد اصلی : 17 سپتامبر
آخرین آپدیت 2 نفر همراه : 12 سپتامبر
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
من هنوز بیدارم.امیدوار...
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-19 ساعت 20:43)najafi alireza نوشته: سلام من الان انكارا هستم و امروز مداركمو دارم سفارت كلير هم نشده بودم و فقط ١٦ سبتمبر update شدم دوستاني كه ميان اينجا اولا حتما حتما كارت هتل همراهشون باشه جون هفته هاي اخر ادرس و شماره تلفن هتل و شماره اتاق ميخوان أزتون كه در صورت احتياج بتونن باهاتون تماس داشته باشن كه اكه احتياج بود كه مدركي بهشون بدين برين سفارت
آی مردمانی که کلیر نشده میرین پاسو تحویل میدین! بازم با لباس رسمی و کت و شلوار میرین تو یا اسپرت؟اصلاً میرین تو یا دم دری تحویل میدین؟
مارو باش با این گرفتاریهامون!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!