کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام
اینقدر بهم اصرار نکنین پست بذار..پست بذار.بیا اینهم فقط به خاطر اصرار بیش از حد دوستان...
Big Grin:Big GrinBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: romance33 ، jj bobo ، mhb161 ، Sonaen60 ، Doe ، daad ، SHABAH51 ، nyayesh ، sadeghi897 ، Saeedv13 ، پروا ، Hedieh20 ، sh-p ، Szsanazsz ، linuxer ، رجبعلی ، Aida.s ، arash bon ، Alirezaa2013 ، amir82 ، majid194
(2013-09-20 ساعت 00:20)drmrs نوشته:  سلام
من دفعات قبل با تور امدم. اینبار اگر بخواهم خودم بیام بلیط یکطرفه بگیرم بهتره یا دوطرفه؟ از نظر راحتی و قیمت؟ از اون طرف بلیط راحت گیر میاد؟ باید قیمت بالاتری پرداخت؟
سلام دوست عزیز
اگر بلیط یک طرفه بخوای بگیری این طرف بلیط برگشت گیرت می آد ولی کمی گرونتر میشه.
تشکر کنندگان: drmrs ، daad ، sh-p ، romance33 ، رجبعلی ، arash bon ، Alirezaa2013
(2013-09-18 ساعت 11:05)گل نهال نوشته:  طي اين روزهاي پاياني، پيغامهاي زيادي از دوستان فعال، غير فعال و ... گرفته ام مبني بر اينكه كلير شده اند ولي بعلت كلير نشدن فلان دوستشون اعلام نميكنند كه غصه نخوره!!!
دوست عزيزم ، اعلام كردن كلير واسه همه بچه ها خوشحال كننده ست، بالاخص دوستان كلير نشده، چونكه ميبينند سفارتها همه رو كلير ميكنند و به زودي هم نوبت خودشون ميشه و از سبز شدن منتظرسرا خوشحال ميشوند.
پس لطفاً خوشحاليتون را با دوستاتون قسمت كنيد و با سبز شدنتون در منتظرسرا اميدي به آيندگان بدهيد.

کاملا موافقم با شما گل نهال عزیز.
ای کسانی که کلیر شدنتون رو مخفی میکنید! آخه شما دوستتون رو چی فرض کردین که کلیر شدنتون رو بهش اطلاع نمیدین؟ اونو دشمن خودتون فرض کردین؟!!! مطمئن باشید با اینکار دلشو میشکنید. مگر اینکه دلیل دیگری برای مخفی کردن داشته باشید! امیدوارم این فکر دومم درست نباشه که دیگه آخر فاجعه است!
(2013-09-16 ساعت 13:41)shatsi نوشته:  لحظه عجیبیه ......6 ماه انتظار........حدود 1 سال درگیری.......لحظه لحظه چک کردن ceac، سایت ..............مهاجرسرا...آه بچه های مهاجر سرا....کوروش ..امیر.بیات....حامد.بردیا...محمد..بابک...جلال....لی لی خانم و همه و همه دوستای عزیز و خوبم ......بعد این همه مدت چقدر دوست داشتم همتون این جا بودین و برام جیغ میکشیدین...که مبارکت باشه clear .........

زچه بنشستی بگشا دستی آذین کن صحن و سرا را
که پس از غمها به رخ شبها آب و رنگ سحر آمد
شب مهتابی ز چه بی تابی روشن کن شمع صبوری
منشین غمگین که مه دیرین تابان و جلوه گر آمد

( کلیر شدم هورا.......به افتخار همه دوستای مهاجرم)

هوووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ
وقتی شنیدم خیلی خیلی خوشحال شدم. خلاصه ببخشید با تأخیر بود.
قسمت طنزش هم می تونید به من واگذار کنید، دی

و خداوند کلیر شدگان پنهان را دوست ندارد، همانا کلیر خود را آشکار کنید.
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
کلیر شدن دوست عزیز
AsemanAbee
رو بهشون تبریک می گم
جدید هر چی کلیر داشتیم
هوووووووووورای مهاجرتی می کشیم حتا اینجا
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
سلام دوستان و شبتون بخیر.ما امروزم آپ دست جمعی داشتیم .هفدهم هم داشتیم .5 سپتامبر هم داشتیم.همسرم هم که از شمارش گذشته آپدیتهاش .امشبو رو از خدا بخواین فردا ما کلیر بشیم.اگه هم خدا نمی خواد یه صبر بزرگی به من یکی بده که با این روزها و روزهای بعدش کنار بیام و بتونم برگردم به روال زندگیم

رتبه رو هم نمیدونم چه جوری می دن یا کدوم یکی از دوستان به من دادند .به هر حال ممنونم

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
(2013-09-19 ساعت 23:18)AsemanAbee نوشته:  ﺳﻼﻡ اﺯ اﻧﻜﺎﺭا
ﺳﻼﻣﻲ ﺑﻲ ﺳﺘﺎﺭﻩ
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﭘﺎﻳﺎﻥ 10 ﻣﺎﻩ اﻧﺘﻆﺎﺭ
ﺑﻪ اﻣﻴﺪ ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ ﺭﻭﺷﻦ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺗﺮ

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺳﺘﺎﺭﻣﻮﻥ ﭘﺮﻳﺪ

اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﺘﻆﺮاﻥ ﺑﺰﻭﺩﻱ ﺧﻮﺵ ﺧﺒﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ

ﺗﺒﺮﻳﻚ ﻭﻳﮋﻩ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻩ
ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮﻱ ﻫﺎ ﻭﻳﺰا ﻣﺒﺎﺭﻛﺘﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ
بهترین خبر امروز کلییر شدن شما بود مبارک باشه هورااااااااااااا
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
سلام برهمه دوستان . همسرم انکاراست امروز به سفارت رفته بود و شاهد این بود که بدون کلیر هم پاسپورتها را تحویل می گرفتند . پس دوستان خوبم دست دست نکنید لطفا هرچه سریعتر پاسها را به سفارت بدهید . به امید موفقیت برای همه
سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده و طلب صبر برای ما منتظرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااان داغون Sad
یکی از دوستان منتظرسرای ابوظبی گفته بودن که احتیاجی نیست مدیکال رو برای ابوظبی آپدیت کنیم یعنی ما که 24 سپتامبر 6 ماه از مدیکامون میگذره لازم نیست بریم دبی برای آپدیت مدیکال؟؟؟؟؟
پاسپورت ما دبی دست یه نفر هست اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...خدای نکرده کلیر نیومد یواش یواش بگم پاسپورتامون رو بدن تحویل سفارت اگه واسه مدیکال نخواد بریم دبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا اصلا دیگه نه حوصله دارم پاشم برم دبی نه دیگه مغزم کار میکنه....
راهنمایی کنید عزیزان
سپاس بیکران
مصاحبه:27 مارچ ابوظبی
در انتظار کلیرنس
آخرین آپدیت فرد اصلی : 17 سپتامبر
آخرین آپدیت 2 نفر همراه : 12 سپتامبر
تشکر کنندگان: honey rahmati ، پروا ، sh-p ، Ehsan1358 ، romance33 ، parastoo500 ، Aida.s ، lilistar ، mehdi389 ، arash bon
(2013-09-19 ساعت 23:18)AsemanAbee نوشته:  ﺳﻼﻡ اﺯ اﻧﻜﺎﺭا
ﺳﻼﻣﻲ ﺑﻲ ﺳﺘﺎﺭﻩ
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﭘﺎﻳﺎﻥ 10 ﻣﺎﻩ اﻧﺘﻆﺎﺭ
ﺑﻪ اﻣﻴﺪ ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ ﺭﻭﺷﻦ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺗﺮ

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺳﺘﺎﺭﻣﻮﻥ ﭘﺮﻳﺪ

اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﺘﻆﺮاﻥ ﺑﺰﻭﺩﻱ ﺧﻮﺵ ﺧﺒﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ

ﺗﺒﺮﻳﻚ ﻭﻳﮋﻩ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻩ
ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮﻱ ﻫﺎ ﻭﻳﺰا ﻣﺒﺎﺭﻛﺘﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ

مبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک باشه
دقیقا بعد از اینکه مستر بن بن عزیز کلیر شد سراغ منتظر سرا رفتم تا
ببینم در چه حالی وقتی هنوز ستاره دار دیدمت دلم شکست و تعداد صلوات هام را بیشتر کردم تا که شاید بی جواب نمونم Big Grin

خدا را شکر که هیچ وقت دستان روبه سویش را خالی برنمی گردونه
(2013-09-19 ساعت 19:48)سو سو نوشته:  [font=Arial]Smile دوستان عزیز ممنون از تبریکات و رتبه هایی که به من دادید یه توصیه خواهرانه حتما خودتونو هر چه سریعتر به انکارا برسونید یه جورایی فکر میکنم حداقلش پروسه رو سریع تر می کنه ما دیروز پاسو دادیم و چند دقیقه بعدش تو سایت کلیر شدیم و امروز ایشود « امیدوارم و حتما همگی تو این چند روز باقیمانده ایشود می شید[/font] Shy
سوسو جان عزیزم خیلی خوشحال شدم. کلیر شدید شاد باشید همیشه

من هنوز بیدارم.امیدوار...
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-19 ساعت 20:43)najafi alireza نوشته:  سلام من الان انكارا هستم و امروز مداركمو دارم سفارت كلير هم نشده بودم و فقط ١٦ سبتمبر update شدم دوستاني كه ميان اينجا اولا حتما حتما كارت هتل همراهشون باشه جون هفته هاي اخر ادرس و شماره تلفن هتل و شماره اتاق ميخوان أزتون كه در صورت احتياج بتونن باهاتون تماس داشته باشن كه اكه احتياج بود كه مدركي بهشون بدين برين سفارت

آی مردمانی که کلیر نشده میرین پاسو تحویل میدین! بازم با لباس رسمی و کت و شلوار میرین تو یا اسپرت؟اصلاً میرین تو یا دم دری تحویل میدین؟
مارو باش با این گرفتاریهامون!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، honey rahmati ، Ehsan1358 ، sh-p ، romance33 ، رجبعلی ، parastoo500 ، mehdi389 ، پدی ، arash bon ، zohre02
(2013-09-20 ساعت 00:56)kɪŋ نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 13:41)shatsi نوشته:  لحظه عجیبیه ......6 ماه انتظار........حدود 1 سال درگیری.......لحظه لحظه چک کردن ceac، سایت ..............مهاجرسرا...آه بچه های مهاجر سرا....کوروش ..امیر.بیات....حامد.بردیا...محمد..بابک...جلال....لی لی خانم و همه و همه دوستای عزیز و خوبم ......بعد این همه مدت چقدر دوست داشتم همتون این جا بودین و برام جیغ میکشیدین...که مبارکت باشه clear .........

زچه بنشستی بگشا دستی آذین کن صحن و سرا را
که پس از غمها به رخ شبها آب و رنگ سحر آمد
شب مهتابی ز چه بی تابی روشن کن شمع صبوری
منشین غمگین که مه دیرین تابان و جلوه گر آمد

( کلیر شدم هورا.......به افتخار همه دوستای مهاجرم)

هوووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ
وقتی شنیدم خیلی خیلی خوشحال شدم. خلاصه ببخشید با تأخیر بود.

امیرخان رفیق قیدیمی ما دوست داریم تبریک شما مزه دیگه ای داره، همین......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، honey rahmati ، lonelyman ، sh-p ، Doe ، romance33 ، رجبعلی ، soruosh ، lilistar ، mehdi389 ، arash bon ، zohre02 ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان