کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-20 ساعت 08:41)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 01:32)hossein jon نوشته:  سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده و طلب صبر برای ما منتظرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااان داغون Sad
یکی از دوستان منتظرسرای ابوظبی گفته بودن که احتیاجی نیست مدیکال رو برای ابوظبی آپدیت کنیم یعنی ما که 24 سپتامبر 6 ماه از مدیکامون میگذره لازم نیست بریم دبی برای آپدیت مدیکال؟؟؟؟؟
پاسپورت ما دبی دست یه نفر هست اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...خدای نکرده کلیر نیومد یواش یواش بگم پاسپورتامون رو بدن تحویل سفارت اگه واسه مدیکال نخواد بریم دبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا اصلا دیگه نه حوصله دارم پاشم برم دبی نه دیگه مغزم کار میکنه....
راهنمایی کنید عزیزان
سپاس بیکران

حسین جان والا این همه نوشته می خونم تا به حال ازتمدید مدیکال درابوظبی نشیندم شاید به چشم من نخورده ولی شنیدم تمدید مدیکال برای ابوظبی یکساله است به این نشون که همه چی توابوظبی باانکارفرق میکنه مثلا ابوظبی ازصدورویزا حساب میشه که شش ماه فرصت دارید ازایران خارج بشید ولی انکارا ازروز مدیکالتون حساب میشه

مدیکال انکارا شش ماه اعتبارداره ولی مدیکال ابوظبی یکسال
خلاصه یه بومو دوهواست
برای همین اگریکساله باشه فکرنکنم برای گرفتن ویزاتون زمانش مهم باشه هرچه هست این همه بی حوصله گی نداره برادرمن به دوستتون بگید ببره زودتربده به سفارت پاستونو منتظراعلام کلیرشدن نباشه ببینید چی میشه انشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااا همینیه که من گفتم
سلام
خانم کریمی مطالب بجایی نوشته اند اگه مدیکالتون یکساله است مشکلی ندارید. حسن گفته علی گفته رو ول کن فقط به خود سفارت میشه اعتماد ۱۰۰ کرد. ولی حتما مطمین بشوید حتما
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: sh-p ، Soap McTavish ، romance33 ، arash bon
آسمون آبی دلت شاد. دلمونو شاد کردی. انشا الله همیشه پاک پاک بمونید در سایه پروردگار و در کنار خونواده خوش باشید.
به امید کلیر khamp,home86, drmrs,b-argi-دوتا مهاجرسرایی,parsush,r91- gifa, fardayeroshan- shabah,omit,پدیnatasha- pisho e76779- sabre auob ,2rah, mrr777
[/font و بقیه کلیر نشده ها] الهی آمین
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

(2013-09-19 ساعت 23:18)AsemanAbee نوشته:  ﺳﻼﻡ اﺯ اﻧﻜﺎﺭا
ﺳﻼﻣﻲ ﺑﻲ ﺳﺘﺎﺭﻩ
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﭘﺎﻳﺎﻥ 10 ﻣﺎﻩ اﻧﺘﻆﺎﺭ
ﺑﻪ اﻣﻴﺪ ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ ﺭﻭﺷﻦ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺗﺮ

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺳﺘﺎﺭﻣﻮﻥ ﭘﺮﻳﺪ

اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﺘﻆﺮاﻥ ﺑﺰﻭﺩﻱ ﺧﻮﺵ ﺧﺒﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ

ﺗﺒﺮﻳﻚ ﻭﻳﮋﻩ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻩ
ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮﻱ ﻫﺎ ﻭﻳﺰا ﻣﺒﺎﺭﻛﺘﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ

خدایا شکرت. مبارکه دوست گرامی و خوبم و این هم یک جیغ اساسی برای شما TongueهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
اینم انرژی مثبت++++++++++++++++++++
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
سلام..صبح همه دوستان گلم به خير..اميدوارم يك جمعه پر از كلير داشته باشيم..دوستان تعداد پاكت زرد به ازاي هر نفر يك عدده يا به كل افراد يدونه ميدهند.چه مدارك ديگري با پاسپورت ها بايد تحويل گرفت؟
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، SHABAH51 ، farmiz ، saraus2013 ، Ehsan1358 ، sh-p ، parastoo500 ، khmp ، arash bon ، Alirezaa2013
(2013-09-20 ساعت 09:06)mehrdad pharm نوشته:  سلام..صبح همه دوستان گلم به خير..اميدوارم يك جمعه پر از كلير داشته باشيم..دوستان تعداد پاكت زرد به ازاي هر نفر يك عدده يا به كل افراد يدونه ميدهند.چه مدارك ديگري با پاسپورت ها بايد تحويل گرفت؟
دوست عزیزم به ازای هر فرد یک پاکت زرد میدهند به همراه پاسپورت ها...مدارک دیگری لازم نیست مگر اینکه به عنوان نقص مدرک قبلاً اعلام کرده باشند وگرنه به شما چیزی تحویل نمیدهند..موفق باشید Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
اسمان ابي عزيز

كلير شدنت يكي از بهترين خبرهايي بود كه اين روزها شنيدم Rolleyes خيلي بهم چسبيد Smile
به همه تبريك ميگم ، مطمين باشين كسي جا نميمونه Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-09-20 ساعت 09:14)sayeh_m نوشته:  اسمان ابي عزيز

كلير شدنت يكي از بهترين خبرهايي بود كه اين روزها شنيدم Rolleyes خيلي بهم چسبيد Smile
به همه تبريك ميگم ، مطمين باشين كسي جا نميمونه Rolleyes

میدونید که مامان آدم به آدم قول الکی نمیده

هر چی مامان سایه میگه راستکیه Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-19 ساعت 23:18)AsemanAbee نوشته:  ﺳﻼﻡ اﺯ اﻧﻜﺎﺭا
ﺳﻼﻣﻲ ﺑﻲ ﺳﺘﺎﺭﻩ
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﭘﺎﻳﺎﻥ 10 ﻣﺎﻩ اﻧﺘﻆﺎﺭ
ﺑﻪ اﻣﻴﺪ ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ ﺭﻭﺷﻦ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺗﺮ

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺳﺘﺎﺭﻣﻮﻥ ﭘﺮﻳﺪ

اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﺘﻆﺮاﻥ ﺑﺰﻭﺩﻱ ﺧﻮﺵ ﺧﺒﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ

ﺗﺒﺮﻳﻚ ﻭﻳﮋﻩ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻩ
ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮﻱ ﻫﺎ ﻭﻳﺰا ﻣﺒﺎﺭﻛﺘﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ

آسمان آبی عزیز مبارک باشه، ما دیروز دعا کردیم و خدا ما شما رو دوست داشت و ستاره پرید ....

ستاره ای بجست و آسمان آبی
شد.....
دل غمین او قرین رحمت شد..........

اینم یک دفعه اومد به ذهنم....از خوشحالی کلیر شما....موفق باشی.......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: Doe ، gifa ، Ehsan1358 ، sh-p ، mhb161 ، romance33 ، e76779 ، maaarabi ، Szsanazsz ، soruosh ، رجبعلی ، so_ar ، lilistar ، yalda91 ، mehdi389 ، arash bon ، lonelyman ، zohre02 ، Alirezaa2013
صبح همگی بخیر .
دوستان از زمانی که پاس ها رو میدیم سفارت چقدر طول می کشهapبشهissued؟ چند روز؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، sh-p ، romance33 ، e76779 ، رجبعلی ، mehdi389 ، arash bon ، Alirezaa2013
ای خدای مهربون ازت خواهش میکنم ، ازت خواهش میکنم امروز دل دوستان منتظرمون را شاد کن ، ای الرحم الراحمین .
میخواهیم هفته آخری کسی درگیر کلیر و این برنامه ها نباشه و فقط همه خوشحالی دریافت ویزا را اینجا داشته باشیم و به سلامتی همه این تاپیک قفل بشه .
ای خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدای مهربان
(2013-09-20 ساعت 01:56)r91 نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 20:43)najafi alireza نوشته:  سلام من الان انكارا هستم و امروز مداركمو دارم سفارت كلير هم نشده بودم و فقط ١٦ سبتمبر update شدم دوستاني كه ميان اينجا اولا حتما حتما كارت هتل همراهشون باشه جون هفته هاي اخر ادرس و شماره تلفن هتل و شماره اتاق ميخوان أزتون كه در صورت احتياج بتونن باهاتون تماس داشته باشن كه اكه احتياج بود كه مدركي بهشون بدين برين سفارت

آی مردمانی که کلیر نشده میرین پاسو تحویل میدین! بازم با لباس رسمی و کت و شلوار میرین تو یا اسپرت؟اصلاً میرین تو یا دم دری تحویل میدین؟
مارو باش با این گرفتاریهامون!
سلام دوست عزیز
من فکر نمیکنم زیاد مهم باشه. همه جورشو اینجا دیدم. ولی به نظر من پیراهن و شلوار کفایت میکنه.
میری داخل مدارکو تحویل میدی.
به امید موفقیت شما
تشکر کنندگان: sh-p ، Ehsan1358 ، rozelo ، r91 ، gifa ، romance33 ، soruosh ، رجبعلی ، parastoo500 ، lilistar ، mehdi389 ، arash bon ، Alirezaa2013 ، houmanmir
سلام دوستان . بعد از ایشود شدن باید منتظر ایمیلی باشیم یا حتما باید کدی از پست بگیریم یا نه؟
تشکر کنندگان: sh-p ، Doe ، Ehsan1358 ، soruosh ، رجبعلی ، parastoo500 ، mehdi389 ، arash bon ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-09-20 ساعت 10:05)n51 نوشته:  سلام دوستان . بعد از ایشود شدن باید منتظر ایمیلی باشیم یا حتما باید کدی از پست بگیریم یا نه؟
سلام دوست عزیز
ایمیلی از usvisa-info.com میاد که کد مربوطه در اون ذکر شده.
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، Sonaen60 ، sh-p ، romance33 ، soruosh ، رجبعلی ، parastoo500 ، mehdi389 ، arash bon
[b]سلام به همه دوستان لطفا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید من هفت ماه پیش تو ماه مارس مصاحبه داشتم هنوز هم کلیر نشدم الان هم آنکار اومدم (هتل اتپ بلوار هستم) رفتم در سفارت جوابد ندادن درب سفارت اون اقا پرسید کلیر شدی گفتم نه گفت نمیتونی بری داخل برگه صورتی هم همراهم بود دوستان لطفا منو راهنمایی کنید چیکار کنم امروز هم که جمعه هست دوستانی که اتاپ بلوار هستند هم اگه کسی میتونه راهنمایم کنه ممنون میشم لطفا خیلی نگرانم.[/i]
تشکر کنندگان: Doe ، sh-p ، romance33 ، رجبعلی ، lilistar ، mehdi389 ، arash bon ، zohre02 ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان