موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه راهنمایی کنین -ما بعداز دادن شماره تلفن به ایروان در وقت تحویل پاسها، اونو مجددا چک نکردیم که مطمئن بشیم صحیح نوشتیم یا نه- ایا لازمه با ایمیل شماره رو دوباره اعلام کنیم- بنظر شما اینکار لازمه؟اگه بله باید به همون ادرسی که همیشه ایمیل میدم اینکارو کنم یا ادرس دیگه ای؟
ضمنا من فکر میکردم اگه ایروان بخواد پاس رو بما تحویل بده بهمون زنگ میزنه-اما پستهایی که میخونم بچه ها میگن سایت سیس با یه کد پیگیری اعلام میکنه که بریم پاسها رو بگیریم -یه کم گیج شدم که فرایند تحویل ویزا به ما توی ایروان چطوریه-
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
حسم میگه امروز ما آنکارایی های منتظر همه قراره کلیر بشیم
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اصلا به آپديت شدن و نشدنتون ديگه نگاه نكنيد ،چون شايد نرسن كه آپديت كنن ولي يهو كلير كنن، حتما هم همين طوره، كسي هم رو حرف من حرف نزنه!
اصلا اين سيس چيز بيخوديه، استرس ميده پوستتون خراب ميشه!
امروز جمعه است. ( جهت يادآوري به سفارات) !
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
از 6 ساعت پیش که من رفتم و به دولت وملت امریکا خدمت کردم فرد جدیدی کلیر نشده عایا؟
با تچکر
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
من وداشتن اين همه صبر محاله محاله ،كلير شدن برام مثل يه خياله خياله
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از دوستانی که برای درست کردن امضا منو راهنمایی کردن دوستان لطفا برامون دعا کنید من الان آنکارا هستم و منتظر توکل به خدا .از دوستان کیا مثل من اتپ بلوار هستند؟ دوستانی هم که کلیر شدن برای ما که هنوز در انتظار و چشم به راه هستیم دعا کنید. بعد از 193 روز انتطار خدایا به امید خودت
CaseN:46$$ مصاحبه w2 march آخرین up 16 سپتامبر در انتظار کلیر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا من آپدیت شدم الان، یعنی میشه این صبر 3 ساله امروز تموم شه!!!!!!!
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هاي انكارا هركسي آپ شد لطفا اعلام كنه ممنون
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
تشکر نهال جان و اقا احسان از پاسخ-ممنونم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من ديروز مداركمو دادم سفارت و همون ديروز update شدم و اين هم متن كل قضيه بابا تو رو به هر جي دوست دارين انقدر استرس نداشته باشين همه جيز روبراه اونايي كه انكارا هستيم هم الكي نشينن تو هتل بزنين بيرون از هوا و همه جا لذت ببرين يه توفيق اجباري نصيب مون شده من تقريبا همه جاي انكارا رو ديدم جاهاي ديدني زياد داره مثبت باشين بخندين و همه كليييييييير مشيم به همين سادكي
Case Creation Date: 04-Nov-2011
Status Updated Date: 19-Sep-2013
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.