کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان خواهش میکنم شتاب زده هیچ کاری رو انجام ندید. باور کنید در این مدت با چندین وکیل معتبر بر سر این موضوع صحبت کردم و خیلی تحقیق کردم. اصلا الان نباید کاری رو انجام داد. من خودم دوشنبه صبح آنکارا هستم. سعی میکنم بفهمم اوضاع چطور هستش.
اگر سهمیه ویزا واقعا تموم شده باشه هیچ کس دیگه نمیتونه کاری انجام بده. سفارت کار غیر قانونی انجام نداده که اصلا بشه این موضوع رو رسانه ای کرد،
دوستای خوبم یه کم آروم باشید و صبوری کنید تا بتونیم با همفکری یه راه خوب پیدا کنیم وحتما حتما برید آنکارا شک نکنید که اگر یه وقت گفتن پاسا رو بیارید تحویل بدید اونجا باشید شما ها که این همه ریسک کردید این همه تحمل کردید این یکی رو هم انجام بدید تا جای اما و اگر برای خودتون نزارید
منم برای همه دعا می کنم و + می فرستم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
آخه شما ها چتون شده بچه ها؟؟؟؟؟؟!!!!!
این همه امید داشتین همین بود؟؟؟؟
یه سال واسه هدفتون صبر کردین، تلاش کردین، هزینه کردین، حرف اطرافیان رو تحمل کردین، ... و هزار جور مشکل دیگه رو از سر راهتون برداشتین، الان که فقط 10 روز دیگه مونده به پایانش بریدین؟؟؟ اونم سر یه خبر مسخره؟؟؟ که می تونه مثل خیلی از حرفای دیگشون دروغ باشه؟؟؟ یا اصلاً چرا این احتمال رو نمیدین که سایت هک شده باشه؟؟؟ اگه من این کارمه، بهتون می گم بابا، به پیر به پیغمبر هک کردن این سایت مزخرفی که اینا دارن کاری نداره، والا نداره....
این دوستی که میگن اینا واسه هر ماهشون سهمیه دارن، آیا سهمیه ماه سپتامبر سال گذشته رو چک کردن که الان به راحتی این حرف رو میزنن و فکر و خیال این دوستای عزیز رو می ریزن به هم؟؟؟؟؟
تو رو خدا جمع کنین خودتون رو......
یه بیلبوردی دیشب تو یکی از اتوبانهای شهر به چشمم خورد که با فونت خیلی درشت نوشته بود "این شایعه است که دشمن را می سازد"...
پس تو رو خخخخخدا تمومش کنین این بحث بقول مدیران فرساینده رو.
یعنی می خواین این 2 روز تعطیل رو بشینین تو خونه و زانوی غم بغل کنین؟!!!
این متن رو از ذهنتون کلیر کنین اول لطفاً، بعد هم به خدا توکل کنین و این 10 روز باقیمونده رو برای رسیدن به حقتون تلاش کنین و حتی اگه شده براش بجنگین، چون حققققققتونه.....

پیشاپیش از مدیران بدلیل رعایت نکردن پاره ای از مقررات عذر می خوام.
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
(2013-09-20 ساعت 19:22)mehrdad pharm نوشته:  تا جايي كه من يادمه توي لاتاري اعلام شده بود كل ويزاها محدوديت داره نه ويزاهاي صادرشده توسط يك سفارتخونه...
تعداد ویزاهای صادر شده توسط هر سفارت در ماه یک سقفی داره. من چند دفعه تا حالا اینو گفتم. چند روز پیش هم با زبون بی زبونی بهتون گفتم زودتر پاشین برین سفارت. 3-4 مورد بود که نگرانم می کرد ولی واضح نمی تونستم بگم. یکیش این بود. تنها کاری که میشه کرد اینه که برین دم در سفارت تقاضا کنین با سفیر صحبت کنین. یک طوماری بنویسید خطاب به سفیر ایالات متحده در ترکیه به انگلیسی و فارسی و بدین همه بچه های لاتاری امضا کنند. مشکل رو شرح بدین و تقاضا کنین رسیدگی کنه و اگر سهمیه ویزای سفارت ثابت هست و نمیشه مثلاً سهمیه اکتبر رو گرفت پرونده ها رو در فرصت باقیمونده به ابوظبی و ایروان یا حتی اگر امکانش هست به کشورهای دیگه مثل ترکمنستان (عشق آباد) منتقل کنند. به نظر من رسانه ای کردن جریان به ضرر بقیه در سال های بعد تموم نمیشه ولی تاثیری هم نداره. چون سفارت طبق قانون آمریکا اداره میشه و نه ترکیه و فرصت باقیمونده هم برای تاثیر گذاری خیلی کمه. اینها هر سال تاکید می کنند که برنده شدن هر فرد به منزله صدور ویزا نیست. از قبل راه فرارشون رو درست کردن که اگر موردی پیش اومد شکایت کسی راه به حایی نبره. فقط این وسط سفیر هست که اگر بخواد می تونه کمکتون کنه. بچه ها از آه و ناله کاری درست نمیشه. همه با هم به سفارت مراجعه کنید و موضوع رو از طریق شخص سفیر پیگیری کنید. مرتب هم به ما خبر بدین.
(2013-09-20 ساعت 20:09)gifa نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:07)MEH.T نوشته:  بچه کسانیکه ایران هستند چند نفرید که مثل من هستید لطفا پیغام بگذارید با هم همفکری کنیم
که دوشنبه بریم یا نه؟؟؟

لطفا دوستان؟

مثل شما يعني چي؟؟؟؟؟؟ما هم منتظريم يكشنبه هم بليط داريم براي انكارا ميگم بريم هممون
دوستان ، عزیزان، ما ایروانی ها هم بسیار ناراحتیم برای بروبچه های آنکارا...به نظر من هیچکس ناامید نشه و تا آخرین راه ممکن تلاش کنید...کسی بلیت اش را کنسل نکنه و بقیه هم سعی کنن تا دوشنبه خودشون رو برسونن آنکارا...با ایران موندن و حرص خوردن چیزی عوض نمیشه...اما لطفاً از حرکات و واکنش های احساسی پرهیز کنید و با خردجمعی راه صحیح را انتخاب کنید
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-20 ساعت 20:07)MEH.T نوشته:  بچه کسانیکه ایران هستند چند نفرید که مثل من هستید لطفا پیغام بگذارید با هم همفکری کنیم
که دوشنبه بریم یا نه؟؟؟

لطفا دوستان؟

شماچه جوري هستيد؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: farshadsh ، negar_karimi6 ، mamalino10
اين متن شامل حال كلير شده ها نميشه شما متن سفارت رو دقيق بخونيد نوشته كه ما إز ٢٠ سپتامبر ديگه ويزا براي كساني كه پروندشون إتمام نرسيده انجام نمي يم حتي كساني كه مصاحبه انجام دادند و ايميل إز ما دريافت كردند خوب اگر اين طوري بود مي نوشت كه حتي اونايي كه كلير شدند و شمارشون تو سايت اومده چرا اينو ننوشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس براي كساني كه كلير شدند و براشون تاريخ زدن كه مثلا اين تاريخ بيان انكارا كه ديگه اين موضوع نيست حالا تا دوشنبه بريم سفارت ببينيم چي ميشه؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، negar_karimi6 ، farshadsh ، Saeedv13 ، mehrdad pharm ، romance33 ، sce ، manila ، Hedieh20 ، houmanmir ، nedaba
(2013-09-20 ساعت 20:07)Texassy نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:04)Szsanazsz نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:02)gifa نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:00)soli asali نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 19:53)MEH.T نوشته:  بچه ها بیاید ایمیل بزنیم KCC یا به اوباما
بیاید تلاشمون و بکنیم بیاید زنگ بزنیم

تو رو خدا کسانی که آنکارا هستید اگه خبری دارید به ما بگید چکار کنیم؟؟؟

دوست من لطفا و خواهشا این کارو نکنید..... Sad
من واقعا براتون متاسفم ولی کاریش نمیشه کرد فقط صبر کنید.
اگه یادتون باشه بچه های پارسال دقیقا همین کار شما رو در مورد پزشک سفارت ترکیه کردن و نتیجه بدشو بچه های 2013 دیدن !!!!! لطفا از ایمل و تلفن زدن به مراجه بالاتر خوداری کنید ... عواقب بدی برای بچه های دوره بعد داره !!!!!!!!!

چرا نكنيم خب حرف غير منطقي نيست كه اينا بايد تا ٣٠سپتامبر كارشونو انجام بدن ،منم موافقم كه پيگيري كنيم
معلومه كه بايد پيگيري كنيد آخه مگه ميشه به اين راحتي بگن!.... باور نكردنيه! بايد تا دوشنبه صبر كنيم!Sad

به نظر من تنها راهش همینه که این جریان رسانه ای بشه

چرا عواقب بد؟ عواقب خوب داره.سرنوشت اينهمه آدم افتاد تو دست كساني كه ادعا ميشه روانشناسهاي قابلي هستن و از حركت دست و صورت آدمها ميفهمن كه چيكاره هستن.كلي آدم بيكناه و صادق رو بيخود و بي جهت. باتعلامهاي خيلي سخت و مدت دار سپردن به يه پروسه كليرنس. آدمهايي كه هو مملكت خودشون هم يك عمر چوب همچين پروسه اي رو خورده بودن.بعدش ديدن موندن توش مجبور شدن ماه آخر سرعت رو ببرن بالا كه قصه ظرفيت سفارت پيش اومد.اكر سفارت اونقدر سخت كيري بيجهت نميكرد اين اتفاق نمي افتاد.حداقل بزار براي سال آينده درست برنامه ريزي بكنن.البته اكه براشون سرنوشت آدمها مهم باشه.ا.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Sonaen60 ، lilistar ، Szsanazsz ، mehrdad pharm ، romance33 ، linuxer ، negar_karimi6 ، amir82 ، sh_aytak
وااي خداي من... نكن اينكارو با بچه ها.. خوااااهش ميكنم...
چهارستون بدنم واسه مني كه اينجام داره ميلرزه چه برسه به شماها..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-09-20 ساعت 20:17)smpf نوشته:  
که دوشنبه بریم یا نه؟؟؟

لطفا دوستان؟

شماچه جوري هستيد؟

من الان انکارام چی کار کنیم؟یعنی میشه کاری کرد؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، farshadsh ، sadeghi897 ، alirezass ، romance33 ، negar_karimi6
(2013-09-20 ساعت 20:13)alirezadiba نوشته:  دوستان خواهش میکنم شتاب زده هیچ کاری رو انجام ندید. باور کنید در این مدت با چندین وکیل معتبر بر سر این موضوع صحبت کردم و خیلی تحقیق کردم. اصلا الان نباید کاری رو انجام داد. من خودم دوشنبه صبح آنکارا هستم. سعی میکنم بفهمم اوضاع چطور هستش.
اگر سهمیه ویزا واقعا تموم شده باشه هیچ کس دیگه نمیتونه کاری انجام بده. سفارت کار غیر قانونی انجام نداده که اصلا بشه این موضوع رو رسانه ای کرد،
سخت كيري بيجهت در رسيدكي به پرونده ها غيرقانوني نبود.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: Nora hashemi ، Sonaen60 ، lilistar ، sadeghi897 ، romance33
(2013-09-20 ساعت 19:07)halaleh نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 19:03)alirezass نوشته:  آقا ما که کلیر شدیم
من بدبخت که آنکارا هستم مدیکال هم تمددید کردم
ما چیکار کنیم ای بابا...

یعنی به شما که کلیر شدید هم نمیدن؟انقد بی انصافن؟

(2013-09-20 ساعت 19:05)MEH.T نوشته:  بچه ها تو رو خدا شوخی نکنید

اگه میشه لینکش و بزارید چکار میکنیم

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
دوست عزیز با قرمز هم نوشته قرمز.
اين شامل حال كلير شده ها نميشههههههههههههه
تشکر کنندگان: romance33 ، houmanmir
(2013-09-20 ساعت 20:02)gifa نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:00)soli asali نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 19:53)MEH.T نوشته:  بچه ها بیاید ایمیل بزنیم KCC یا به اوباما
بیاید تلاشمون و بکنیم بیاید زنگ بزنیم

تو رو خدا کسانی که آنکارا هستید اگه خبری دارید به ما بگید چکار کنیم؟؟؟

دوست من لطفا و خواهشا این کارو نکنید..... Sad
من واقعا براتون متاسفم ولی کاریش نمیشه کرد فقط صبر کنید.
اگه یادتون باشه بچه های پارسال دقیقا همین کار شما رو در مورد پزشک سفارت ترکیه کردن و نتیجه بدشو بچه های 2013 دیدن !!!!! لطفا از ایمل و تلفن زدن به مراجه بالاتر خوداری کنید ... عواقب بدی برای بچه های دوره بعد داره !!!!!!!!!

چرا نكنيم خب حرف غير منطقي نيست كه اينا بايد تا ٣٠سپتامبر كارشونو انجام بدن ،منم موافقم كه پيگيري كنيم

منم موافقم باید تلاششون رو کنن به سفارت ایمیل بدند این بنده خدا ها نمیتونن که بخت و شانس خودشونو امتحان نکنن فقط بخاطراینکه برای بچه های سال بعد دردسر نشه از قدیم گفتن دیگی که واسه ما نجوشه بزار سر سگ توش بجوشه این شعار ازخودخواهی دم نمی زنه اشتباه نکنید همه اینطورن که در بدترین شرایط اول خودشونو باید درنظربگیرن مگر اینکه به درجه ایثار رسیده باشن که در ما ها نیست پس لطفا با این حرفا دلسردشون نکنید و اونا رو تو رو درواسی قرار ندید بزارید کار خودشونو کنن هرچند که به اونجا ها نمیکشه چون حتما کلیرشون میکنن ولی خوب ازهیچ کاری نباید کوتاهی کرد که بعد ها از قصور در کار پشیمون بشند
تشکر کنندگان: lilistar ، r91 ، mamalino10 ، sadeghi897 ، Szsanazsz ، romance33 ، Ehsan1358
(2013-09-20 ساعت 20:07)najafi alireza نوشته:  دوستان اين متن ميكه ويزام من صادر شده درسته يا شامل همين

Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon. If there are further questions, or if we need updated contact information, you will be contacted.

آره عزیز ویزاتون اماده است مبارکتون باشه
تشکر کنندگان: mamalino10 ، romance33
من فكركنم سايت حك شده اگه ويزا براي ايراني ها تموم شده پس ايروان و ابوظبي هم نميتونن ويزايي صادر كنن وحتي ساست تركي زبان هم چيزي نزده
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، mamalino10 ، SHABAH51 ، sadeghi897 ، alirezass ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان