کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان من همین الان زنگ زدم KCC گفتش که وقتی برای مصاحبه رفتید یعنی برای شما ویزا هست
اما اگه کنسولگری گفته که دیگه ویزا نمیده حتما نمیده چون تصمیم نهایی با همون کنسولگری هست که مصاحبه شدید
گفت: اگر میخواهید مطمئن شید با آنکارا تماس بگیرید
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، SHABAH51
(2013-09-20 ساعت 20:39)gifa نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:37)r91 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:33)alirezadiba نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:24)r91 نوشته:  سخت گيري بيجهت در رسيدكي به پرونده ها غيرقانوني نبود.

متاسفانه خیر. بهترین کاری که الان میشه انجام داد همین کاری هستش که آقا سعید گفتند، دوستانی که دوشنبه آنکارا هستند سعی کنند یه متنی رو به زبان انگلیسی بنویسند و امضا کنند و تحویل سفارت بدند تا شاید بتونند با سفیر دیداری داشته باشند
اين درسته.
بچه ها خواهشا اگر كسي زبانش فوله اين كارو بكنه ،ما كه همه دوشنبه انكارا هستيم شايد بتونيم كاري كنيم يكي كه اونور ابه زبانش خوبه برامون متني بذاره خواهشا شرايطمون خيلي بد

اگر یه نفر متن فارسیشو بگه که چی بنویسم من اینکار روانجام میدم باتمام جون و دل
تشکر کنندگان: farshadsh ، romance33
(2013-09-20 ساعت 20:36)gifa نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:34)mamalino10 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:31)smpf نوشته:  من فكركنم سايت حك شده اگه ويزا براي ايراني ها تموم شده پس ايروان و ابوظبي هم نميتونن ويزايي صادر كنن وحتي سایت تركي زبان هم چيزي نزده
دقیقاً همینیه که شما می گی دوست عزیز، ولی موندم چی کار کنم که بچه ها باور کنن Sad Sad
ما هم از اول اين فكرو كرديم ولي گفتيم بگيم شايد بچه ها فكر كنند از شوك اين حرف زديم

دوستان همسر من هم احتمال می دهد سایت را حک کرده اند چون منطقی نیست قبل از تعطیل شدن سفارت تا دوشنبه این متن را بگذارند و بروند .اگر سایت حک شده باشد و بهkccهم اطلاع داده شده باشد مشخص خواهد شد ولازم نیست تا دوشنبه صبر کنید.در ضمن آیا امروز کسی به سفارت مراجعه کرده بوده و چیزی در این مورد به او گفته شده بوده یا نه؟
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Nora hashemi ، Sonaen60 ، farshadsh ، mrr777 ، romance33 ، mamalino10 ، lilistar ، پدی
(2013-09-20 ساعت 20:34)smpf نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:18)Nora hashemi نوشته:  اين متن شامل حال كلير شده ها نميشه شما متن سفارت رو دقيق بخونيد نوشته كه ما إز ٢٠ سپتامبر ديگه ويزا براي كساني كه پروندشون إتمام نرسيده انجام نمي يم حتي كساني كه مصاحبه انجام دادند و ايميل إز ما دريافت كردند خوب اگر اين طوري بود مي نوشت كه حتي اونايي كه كلير شدند و شمارشون تو سايت اومده چرا اينو ننوشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس براي كساني كه كلير شدند و براشون تاريخ زدن كه مثلا اين تاريخ بيان انكارا كه ديگه اين موضوع نيست حالا تا دوشنبه بريم سفارت ببينيم چي ميشه؟؟؟؟؟

شماازكجا انقدرمطمئن هستيد وقتي گفته ديگه هيچ مدركي قبول نميكنه و ايشودي انجام نميده؟
خب خيلي راحت ميتونست بنويسه حتي اونايي كه كلير شدن و شمارهشون هم تو سايت اومده نياين چرا اينو ننوشته؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6 ، DIVE ، farshadsh ، پدی ، manila
(2013-09-20 ساعت 20:45)farshadsh نوشته:  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ما واقعا پس رفتيمSadSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، SHABAH51 ، romance33 ، negar_karimi6 ، b_argi ، DIVE ، farshadsh ، sce ، پدی ، lilistar ، رجبعلی
حیف از اون همه خرجی که کردیم.با اون پول بی استرس و دغدغه یه سفر اروپایی میرفتیم.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: gifa ، romance33 ، b_argi ، alirezass ، DIVE ، mehrdad pharm ، linuxer ، farshadsh ، sce ، پدی ، رجبعلی
بچه ها كيا اعتقاد دارن سايت حك شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: alirezass ، lilistar ، mamalino10 ، farshadsh ، sce ، پدی
(2013-09-20 ساعت 20:44)MEH.T نوشته:  دوستان من همین الان زنگ زدم KCC گفتش که وقتی برای مصاحبه رفتید یعنی برای شما ویزا هست
اما اگه کنسولگری گفته که دیگه ویزا نمیده حتما نمیده چون تصمیم نهایی با همون کنسولگری هست که مصاحبه شدید

آخه الان با کجای آنکارا؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، romance33 ، DIVE ، farshadsh ، پدی
(2013-09-20 ساعت 20:39)gifa نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:37)r91 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:33)alirezadiba نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:24)r91 نوشته:  سخت گيري بيجهت در رسيدكي به پرونده ها غيرقانوني نبود.

متاسفانه خیر. بهترین کاری که الان میشه انجام داد همین کاری هستش که آقا سعید گفتند، دوستانی که دوشنبه آنکارا هستند سعی کنند یه متنی رو به زبان انگلیسی بنویسند و امضا کنند و تحویل سفارت بدند تا شاید بتونند با سفیر دیداری داشته باشند
اين درسته.
بچه ها خواهشا اگر كسي زبانش فوله اين كارو بكنه ،ما كه همه دوشنبه انكارا هستيم شايد بتونيم كاري كنيم يكي كه اونور ابه زبانش خوبه برامون متني بذاره خواهشا شرايطمون خيلي بد

یعنی امکان داره مشکلمون حل شه؟من میتونم متن بنویسم
بگید چی بنویسم؟
تشکر کنندگان: romance33 ، mamalino10 ، negar_karimi6 ، farshadsh
halaleh عزیزم صبور باش هنوز وقت هست درست میشه
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، romance33 ، negar_karimi6 ، b_argi ، farshadsh ، پدی ، manila ، رجبعلی
(2013-09-20 ساعت 20:44)MEH.T نوشته:  دوستان من همین الان زنگ زدم KCC گفتش که وقتی برای مصاحبه رفتید یعنی برای شما ویزا هست

ببخشید نمیتونم فکرم رو متمرکز کنم میشه شماره ای رو که زنگ زدین اینجا بزارین؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، alirezass ، romance33 ، negar_karimi6 ، b_argi ، farshadsh ، sce ، پدی
(2013-09-20 ساعت 20:49)r91 نوشته:  

آخه الان با کجای آنکارا؟

من زنگ زدم KCc نه آنکارا ، با کنتاکی تماس گرفتم

(2013-09-20 ساعت 20:52)r91 نوشته:  

ببخشید نمیتونم فکرم رو متمرکز کنم میشه شماره ای رو که زنگ زدین اینجا بزارین؟

001606-526-7500
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، romance33 ، negar_karimi6 ، farshadsh ، پدی
(2013-09-20 ساعت 19:15)sadeghi897 نوشته:  Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa
این عجیب نیست جملش
مگه یک سفارت هم سقف داره ؟
تا اونجایی که من می دونم فقط اسیا سقف داره
و خوب البته کل سهمیه ایران هم سقف داره
اما ننوشته سهمیه ایران تموم شده نوشته انکارا از نظر تعدادی ....
به نظرم متنش عجیبه و باید منتظر موند بازم.

دوست عزیز هر سفارت توی ماه یک سقف ویزایی داره که تموم بشه تا ماه بعد ویزا نمی تونن بدن و اینم دست خود سفارت !!!! نیست. مثل بقیه کار ها !!!!
در کل تموم شد و قصه خوردن فایده نداره به نظر من باید یسری کارشکنی ها که تو سفارت آنکارا انجام شده روشن بشن و دنیا از دروغ گویی سلطان حقوق بشر مطلع بشه. Cool
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، romance33 ، lilistar ، b_argi ، farshadsh ، sce ، Ehsan1358
به نطر من ممکنه سایت هک شده باشه،یه جاهایی از متن انگلیسی یه کم دست و پا شکسته هست و اینکه این متن رو فقط به زبان انگلیسی نوشتن و فارسیش رو ننوشتن.صبر کنید تا دوشنبه...اگر هم نشد مطمئن باشید چیزی رو از دست ندادین.هر جایی که آدم سالم و خوشحال باشه و بین آدمایی که دوسش دارن، اونجا بهترین جا هست برای زندگی...
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: alirezass ، Sonaen60 ، romance33 ، lilistar ، negar_karimi6 ، mezamo ، DIVE ، farshadsh ، سو سو ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان