کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من آمریکا زندگی‌ می‌کنم و فقط برای اینکه کمکتون کرده باشم میگم که هیچ کاری از دستتون بر نمیاد خیلی‌ هم که ایمیل بزنید و نامه بدید براتون مینویسن خیلی‌ شرمنده هستند که اینطوری شده و همین ،بهترین کاری که میتونید بکنین اینه که موضوع رو قبول کنین،میدونم خیلی‌ سخته و خیلی‌ تا اینجا زحمت کشیدین و پول خرج کردین و الان هم خیلی‌ ناراحت هستین ولی‌ فکر نمیکنم واقعا بتونید کاری بکنید. با موضوع کنار بیاین به خدا توکل کنین و بدونین شاید ایران بهترین جا برای خوشحال زندگی‌ کردن باشه

امیر عزیز اگر نمیخواستید به بچه ها کمک کنید چی مینوشتید؟ تا حالا پیداتون نبود توخوشحالی هاشون نبودید توهوراکشیدناشون نبودید توگریه کردناشون شونه خالی میکردید حالا اومدید فقط کمک کنید
تشکر کنندگان: mamalino10 ، sh-p ، arash 111 ، Ehsan1358
(2013-09-20 ساعت 22:00)zohre02 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 21:56)amin4193 نوشته:  آقا اصلا یه سوال اساسی تر!!! اینا که از الان نمی خوان ویزا بدن پس چرا هنوز یه نفر رو 24ام سپتامبر میخوان مصاحبه کنن؟؟؟؟!!!!!! به نظر من تا 30ام وقت هست هنوز...
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

احتمالا مصاحبه ها مربوط به ايرانيها نيست

يعني چي ؟؟؟؟؟ يعني ويزا براي ايراني تموم شده بعد براي كشورهاي اسيايي ديگه ويزا دارن ؟ مگه ميشه منطقي نيست
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: sce ، sadeghi897 ، farshadsh ، SHABAH51 ، jj bobo ، negar_karimi6 ، mamalino10 ، پدی ، romance33
(2013-09-20 ساعت 21:46)gifa نوشته:  مثل كسي ميمونم كه عزيزشو از دست داده فكر نكنيد احمقم ،كار خوب خودم وشوهرم تو اين مدت به خطر انداختيم فقط فقط به خاطر اينكه ميخواهيم بريم ،يعني هم اينجا رو كم وبيش از دست داديم هم اونجارو

من کوچیک تر از اونم که بخوام شما رو اندرز بدم ، اما فکر نمی کنید زیاده روی می کنید؟ شما چرا ناشکری میکنید ، مقایسه شما درست نیست . تن شما و همرتون سالم باشه ، شد میرید ، نشد دارید زندگیتونو می کنید. شما خیلی غرق این مسله شدین ، لطفا بزرگش نکنیم . بریم به بیمارستان های سرطانی که تا مرگ یه قدم فاصله ندارن ، اون وقتکمی فهمیم که خبر بد یعنی چی .

لطفا به کسی برنخوره و بخودمون بیام .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
کاربران درحال بازدید لطفا اعلام کنید کیا موندم کیا کلیر شدن تعداد افرادکیستون چند نفره آیا ستاره دارید یا نه؟تا یه آماری دستمون باشه
لطفا
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: farshadsh ، bayat_r ، پدی ، romance33 ، arash 111
Sadتو چه وضعیت نحس و نامیمونی تعداد صفحات به 2000 رسید.Sad
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: e76779 ، lilistar ، پدی ، negar_karimi6 ، romance33 ، اریوبرزن
(2013-09-20 ساعت 22:11)DIVE نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 21:46)gifa نوشته:  مثل كسي ميمونم كه عزيزشو از دست داده فكر نكنيد احمقم ،كار خوب خودم وشوهرم تو اين مدت به خطر انداختيم فقط فقط به خاطر اينكه ميخواهيم بريم ،يعني هم اينجا رو كم وبيش از دست داديم هم اونجارو

من کوچیک تر از اونم که بخوام شما رو اندرز بدم ، اما فکر نمی کنید زیاده روی می کنید؟ شما چرا ناشکری میکنید ، مقایسه شما درست نیست . تن شما و همرتون سالم باشه ، شد میرید ، نشد دارید زندگیتونو می کنید. شما خیلی غرق این مسله شدین ، لطفا بزرگش نکنیم . بریم به بیمارستان های سرطانی که تا مرگ یه قدم فاصله ندارن ، اون وقتکمی فهمیم که خبر بد یعنی چی .

لطفا به کسی برنخوره و بخودمون بیام .
ديگه از بر خوردن وبرنخوردن گذشته برادر من راحت باش

تشکر کنندگان: farshadsh ، mamalino10 ، lilistar ، kasrafo ، پدی ، reza_top60 ، romance33 ، nedaba
چی کار میشه کرد؟الان حدودا چند نفریم؟ممکنه سفیر قبول کنه نامه بنویسیم؟تورو خدا جواب بدید؟...
تشکر کنندگان: bayat_r ، payam62 ، farshadsh ، lilistar ، پدی ، romance33
2راه
drmrs
rozelo & Alirezaa2013
miladswat
Tir-Tapar
mohammad. Behrouzi
linuxer
natasha
SK89
heidari1248
r91
gifa
hazrat
واله
meysam afjeh
drkahani
Fardaye Roshan
nyayesh
Rira2013
Aida.s
afhamid
mezamo
mehrnaznm
soruosh
alihmh
shahin_xp
Mojtaba7300
marsha
aliyazdan335

و khaste و smpf

از منتظر سرا در آنکارا اینا موندن
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: drmrs ، farshadsh ، Sonaen60 ، r91 ، kasrafo ، e76779 ، پدی ، romance33 ، linuxer ، nooshshahnar ، گل نهال ، amir82 ، mrr777 ، آنی ، rouzbehdarvishi ، Hedieh20 ، nedaba
(2013-09-20 ساعت 22:14)khaste نوشته:  چی کار میشه کرد؟الان حدودا چند نفریم؟ممکنه سفیر قبول کنه نامه بنویسیم؟تورو خدا جواب بدید؟...

شما بنويسيد تيري در تاريكي ما همه دوشنبه مياييم امضاء ميكنيم حداقل ٢٠نفر كه هستيم ،حداقلش تازه

تشکر کنندگان: farshadsh ، lilistar ، پدی ، romance33 ، nedaba
همه این امیدواریها جای خود داره.ولی سفارت و کنسولگری که شوخی نیست.کلی فکر و برنامه ریزی و عاقبت سنجی خوابیده پشت این تصمیم . هر چند سعی میکنم امیدوار باشم ولی از مثبت اندیشی مطلق که میام بیرون ...
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، bayat_r ، drmrs ، lilistar ، e76779 ، پدی ، romance33
(2013-09-20 ساعت 22:16)payam62 نوشته:  اینا کلیرنشده ها هستن. من پاسپورتم داخل سفارته جناب بیات

نه من مطمنم برای تو صادر شده و شامل این نامه نمیشی.....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: honey rahmati ، farshadsh ، lilistar ، payam62 ، e76779 ، پدی ، romance33 ، aliagha ، nooshshahnar ، گل نهال ، mrr777 ، آنی ، majid194
(2013-09-20 ساعت 22:14)bayat_r نوشته:  2راه
drmrs
rozelo & Alirezaa2013
miladswat
Tir-Tapar
mohammad. Behrouzi
linuxer
natasha
SK89
heidari1248
r91
gifa
hazrat
واله
meysam afjeh
drkahani
Fardaye Roshan
nyayesh
Rira2013
Aida.s
afhamid
mezamo
mehrnaznm
soruosh
alihmh
shahin_xp
Mojtaba7300
marsha
aliyazdan335

از آنکارا اینا موندن

بهتره بگید از منتطرسرا.تعداد خیلی بیشتر از اینهاست.
تشکر کنندگان: bayat_r ، drmrs ، farshadsh ، lilistar ، payam62 ، پدی ، romance33
drmrs
rozelo & Alirezaa2013
miladswat
Tir-Tapar
mohammad. Behrouzi
linuxer
natasha
SK89
heidari1248
r91
gifa
hazrat
واله
meysam afjeh
drkahani
Fardaye Roshan
nyayesh
Rira2013
Aida.s
afhamid
mezamo
mehrnaznm
soruosh
alihmh
shahin_xp
Mojtaba7300
marsha
aliyazdan335

از آنکارا اینا موندن

پس با من 30 نفر میشیم
کیا انکاران؟
کیا دوشنبه میان؟بگید نامه چی بنویسم؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، lilistar ، پدی ، romance33
من زنگ زدم این شماره ها که گفتین. هم کی سی سی هم uscis. . . هم اون یکی شماره. میگن ما نمیتونیم کمک کنیم
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، bayat_r ، farshadsh ، alirezass ، lilistar ، kasrafo ، payam62 ، پدی ، romance33 ، Ehsan1358
(2013-09-20 ساعت 22:20)khaste نوشته:  
drmrs
rozelo & Alirezaa2013
miladswat
Tir-Tapar
mohammad. Behrouzi
linuxer
natasha
SK89
heidari1248
r91
gifa
hazrat
واله
meysam afjeh
drkahani
Fardaye Roshan
nyayesh
Rira2013
Aida.s
afhamid
mezamo
mehrnaznm
soruosh
alihmh
shahin_xp
Mojtaba7300
marsha
aliyazdan335

از آنکارا اینا موندن

پس با من 30 نفر میشیم
کیا انکاران؟
کیا دوشنبه میان؟بگید نامه چی بنویسم؟

هر چند چشمم آب نمیخوره ولی به خواست همسرم و به خاطر اون که برنده اصلیه و در واقع این برنده شدن و اگر ویزایی باشه همه چیز حق اونه که تصمیم بگیره، روز دوشنبه صبح اونجاییم.به امید خدا نتیجه بگیریم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان