کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
کاربران در حال بازدید این موضوع: afhamid، alirezass، azem2014، b_argi، fatimamolaee، halaleh، hamid.eng، iraj im، lilistar، m@ry@m75، MahdiAkhavan، mamalino10، mani.iht، mary am، MEH.T، mohamadtj، m_ahsani، najafi alireza، negarita، Niushagh، proje، sh-p، SHABAH51، smartie، smpf، Sonaen60، studpk، Szsanazsz، zohre02، شهره اکبری، 9 کاربر مخفی، 9 مهمان
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، SHABAH51 ، romance33 ، bayat_r ، lilistar ، پدی
(2013-09-20 ساعت 21:07)gifa نوشته:  پس چراkhasteh امروز رفت بهش گفتن دوشنبه بياد خدايا ماروبيشتر از اين امتحان نكن

KHASTEHکیه کلیر شده یا نه؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، zohre02 ، romance33 ، farshadsh ، پدی
(2013-09-20 ساعت 21:06)sh-p نوشته:  تو را به خدا مدیران محترم ویا بچه های اونور آبی بیاین بگین باید چه کار کنیم .همفکری کنید در این شرایط سخت.SadSad
با سلام بخدا ماهم اندازه شما ناراحتیم همانطور که استاد عمو سعید گفتن بهترین راه همان نوشتن طومار است و گرنه حتی در برگه کلیرنس نوشتن که ممکن است به شما ویزا نرسه و این برگه به منزله رد شدن موقت ویزای شما است یعنی در تمام مراحل راه گریز برای خوشان گذاشته اند پس بهترین راه صبر کردن تا دوشنبه و همان راهی که استاد فرمودند است اگر هم بنظرتان کاری از دست ما که اینجا هستیم برمیاد بگین روی سر انجام میدهیم
تشکر کنندگان: zohre02 ، nooshshahnar ، lilistar ، romance33 ، Saeedv13 ، farshadsh ، sce ، پدی ، aliagha ، Ehsan1358 ، nina22 ، nedaba
(2013-09-20 ساعت 21:03)gifa نوشته:  اونايي كه ميگن از اول گفتن ممكنه ويزا ندن براي ماهايي كه مصاحبه رفتيم نميتونه صادق باشه از ما ١٠٠٠دلار گرفتن،دعوت به مصاحبه شديم مگه به همين راحتيه

متاسفانه دوستان درست میگن اونها خیلی تو حرف زدنشون دقت میکنن.به ما روز مصاحبه هم وقتی سوال کردیم کار ما تموم شده یا نه جواب داد به فکر بلیط یا هیچ برنامه دیگری نباشید فقط میتونم بهتون پیشنهاد کنم برین زبان بخونید و دیگه هیچی.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: romance33 ، zohre02 ، Sonaen60 ، Saeedv13 ، farshadsh ، sce ، lilistar ، پدی ، nedaba
(2013-09-20 ساعت 21:13)b@b@k نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 21:06)sh-p نوشته:  تو را به خدا مدیران محترم ویا بچه های اونور آبی بیاین بگین باید چه کار کنیم .همفکری کنید در این شرایط سخت.SadSad
با سلام بخدا ماهم اندازه شما ناراحتیم همانطور که استاد عمو سعید گفتن بهترین راه همان نوشتن طومار است و گرنه حتی در برگه کلیرنس نوشتن که ممکن است به شما ویزا نرسه و این برگه به منزله رد شدن موقت ویزای شما است یعنی در تمام مراحل راه گریز برای خوشان گذاشته اند پس بهترین راه صبر کردن تا دوشنبه و همان راهی که استاد فرمودند است اگر هم بنظرتان کاری از دست ما که اینجا هستیم برمیاد بگین روی سر انجام میدهیم

من سفارتم ابوظبی است ولی برای بچه های آنکارا خیلی ناراحتم .نمی دونم باید چکار کنیم.SadSadSad

کاربران در حال بازدید این موضوع: azem2014، b@b@k، bayat_r، DIVE، drmrs، gifa، Given، hoseinizadehir، jjbahale، maaarabi، mar84، MEH.T، mehdir، mehrdad pharm، mohamadtj، mrr777، m_ahsani، negar_karimi6، nooshshahnar، r91، rezagh، romance33، sh-p، SHABAH51، smpf، studpk، valencia، zohre02، 6 کاربر مخفی، 4 مهمان
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، zohre02 ، hoseinizadehir ، farshadsh ، sce ، reza_top60 ، lilistar ، پدی ، Ehsan1358 ، اریوبرزن
سایت مطمئنا هک نشده.فقط نقطه سوال بر انگیز اینه که چرا ما امروز صبح آپ شدیم؟چرا؟
آیا این تصمیم رو در عرض 2 ساعت گرفتن؟
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: bayat_r ، zohre02 ، romance33 ، Sonaen60 ، farshadsh ، e76779 ، sadeghi897 ، sce
خدایا من به معجزه ات امیدوارم............... الان موقع معجزه است
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
فکر کنم برنده شدن تو لاتاری هر 100سال 1بار برای 1 نفر اتفاق بیفته ولی این اتفاق فکر کنم هر 1000سال یکبار اتفاق بیفته که اونم تو این سال نحس اتفاق افتاد.
خدا به داد هممون برسه
امیدوارم راهکاری پیدا بشه.
بنده هم مثل سایر دوستان نظرم اینه که منطقی باید جلو رفت و با قضیه نوشتن و امضا کردن طومار کاملا موافقم.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

ما با آمریکا تماس گرفتیم و بهمون گفتن که ما هیچ اطلاعی از این موضوع نداریم و هر تصمیمی که گرفته شده از طریق خود سفارت ترکیه بوده.
(2013-09-20 ساعت 21:13)smpf نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 21:07)gifa نوشته:  پس چراkhasteh امروز رفت بهش گفتن دوشنبه بياد خدايا ماروبيشتر از اين امتحان نكن

KHASTEHکیه کلیر شده یا نه؟

khasteh كلير نشده ولي امروز رفت پاسشو بده گفتن دوشنبه بيا khasteh كجايي بيا بگو ديگه الانم انكاراست
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: bayat_r ، zohre02 ، negar_karimi6 ، farshadsh ، romance33 ، sadeghi897 ، sce ، lilistar ، پدی
دوستان واقعا از این خبر خیلی ناراحت شدم ولی تو رو خدا آرامش خودتون رو حفظ کنید و عقلانی فکر و تصمیم بگیرید. من الان 1 نکته میگم روش فکر کنید. تو این متن نوشته سفارت رسیده به حد نصاب ویزا برای برندگان لاتاری ایرانی نه به حد نصاب ویزای کل سفارت. و تمام خطابش به برندگان لاتاری هست در صورتی که تو این لیست شماره های کیس های دیگه از قبیل خانوادگی ها هم هستند ولی به اونا نگفته نیاین سفارت و فقط به لاتاری ها چه کلیر شدن چه نشدن گفته نیاین. پس برداشت من اینه که به حد نصاب ویزای لاتاری رسیدن. حتی توضیح داده که ما همیشه تعداد بیشتری رو به سفارت دعوت میکنیم چون ممکنه یک سری از افراد نتونن ویزا بگیرن
تشکر کنندگان: bayat_r ، aghaghia ، zohre02 ، farshadsh ، Sonaen60 ، nooshshahnar ، romance33 ، sadeghi897 ، sce ، lilistar ، Szsanazsz ، پدی ، houmanmir ، yalda91 ، nedaba
من شنیدم چند روز اخیرکیلویی پاس بچه ها رو میگرفتن
احتمالا این باعث شده سهمیه پر بشه چون حوصله بررسی بیشتر نداشتند
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
دوستان عزیز، البته شما خودتون حتما از من بهتر میدونید چکار کنید و من در مقابل شما تازه واردم، ولی همونطور که عمو سعید گفتن حرف تون رو خیلی محترمانه و رسمی به گوششون برسونید و تقاضا بدید اگر ممکنه پرونده هاتون رو به سفارت دیگری منتقل کنند، همه این کارها رو باید در خونسردی انجام بدید، به هر حال در یک کشور خارجی به سر میبرید و هر نوع حرکت خشونت آمیز یا تند ممکنه باعث دردسرتون بشه، مطمئنن من نمیتونم حال شما رو درک کنم ولی برای ماهایی هم که اول کار هستیم این مسئله واقعا استرس زا هست... ولی باید با آرمش یه راه حلی برای این موضوع پیدا کرد...امیدوارم این مسئله ختم به خیر بشه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
من هم با نظر دوستمون كه گفتند از سهميه دو سفارت ديگر استفاده مى كنند موافقم حتما پيگير اين راه حل شويد چه با ايميل چه تلفني قلبم براتون درد گرفته ولي به لطف خدا ايمان دارم حتما تلاش كنيد با آرامش و بدون هيجان ما دعا مي كنيم خدااااااااااااااااااااااااااااااااا
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
(2013-09-20 ساعت 20:54)linuxer نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 19:15)sadeghi897 نوشته:  Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa
این عجیب نیست جملش
مگه یک سفارت هم سقف داره ؟
تا اونجایی که من می دونم فقط اسیا سقف داره
و خوب البته کل سهمیه ایران هم سقف داره
اما ننوشته سهمیه ایران تموم شده نوشته انکارا از نظر تعدادی ....
به نظرم متنش عجیبه و باید منتظر موند بازم.

دوست عزیز هر سفارت توی ماه یک سقف ویزایی داره که تموم بشه تا ماه بعد ویزا نمی تونن بدن و اینم دست خود سفارت !!!! نیست. مثل بقیه کار ها !!!!
در کل تموم شد و قصه خوردن فایده نداره به نظر من باید یسری کارشکنی ها که تو سفارت آنکارا انجام شده روشن بشن و دنیا از دروغ گویی سلطان حقوق بشر مطلع بشه. Cool

واقعا فقط چوب کارشکنی و سخت گیری سلیقه ای رو داریم میخوریم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: zohre02 ، farshadsh ، linuxer ، romance33 ، sadeghi897 ، sce ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان