موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 21:00)iraj im نوشته: (2013-09-20 ساعت 20:49)gifa نوشته: بچه ها كيا اعتقاد دارن سايت حك شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محاله حک شده باشه .اون هم سایت سفارت با اون همه تدابیر امنیتی.واقع بین باشید.من خودم هفته بعد می خواستم بیام آنکارا.واقعا شوک بدی بود.
دوست عزیز، چرا فکر می کنی چون ساختون سفارت از لحاظ فیزیکی تحت تدابیر امنیتیه، سایتش هم باید همینجوری باشه؟؟؟
یه بار گفتم، نمی خوام به بچه ها دلگرمی الکی بدم، ولی این خبر دروغه.
شاید دوستانی که اینجا هستن اولین باری باشه که درگیر یه پروسه مهاجرتین، ولی این بار سوم برای بندست. فرانسه، کانادا و الانم که آمریکا
اینکه میگن ویزاها یه سقفی داره درسته، ولی نه اینجوری
اداره مهاجرت هر کشور، در ابتدای سال یه تعداد مشخصی از ویزا رو برای انواع اون مشخص میکنه. مثلاً می گه ویزا مهاجرتی 50هزارتا، ویزا تحصیلی 10هزارتا، وبزا اسپانسری 2000 تا، ویزا توریستی 100هزارتا.... این از این...
سیاستی هم که هر کشور داره افزایش تعداد ویزاست و نه کاهش اون
اونوقت این تعداد ویزا رو میان بین کنسولگریهاشون تقسیم می کنن، مثلاً می گن از 50هزار ویزای مهاجرتی، 5000تاش برای آنکارا، 2000 تا اتاوا، 3000 تا ابوظبی، 6000تا ایروان و.....
حالا هر کدوم از سفارتها بر اساس سیاستهایی این تعداد ویزای ثابت در سال رو بین ماه های مختلف تقسیم می کنه تا در نهایت تموم بشه.
این که این تعداد ویزای مهاجرتی مال ایرانه و اینقدر واسه ترکیه و فلانقدر واسه فلان کشور.... چرت محضه و دروغ....
اگه یادتون باشه نامه اول همه که اومد، جایی رو به عنوان کنسولگری خودشون برامون تعیین کردن، یادتونه؟؟
اونا با توجه به این تعداد این کار رو کردن، اواسط کار هم دیدن تعداد نفرات واسه آنکارا زیاده، بدون توجه به نامه اول و بدون توجه به درخواست شما و صرفاً به دلیل همون ظرفیت مشخص کنسولگری بعضی ها رو عوض کردن. یکیش هم خود من که تو نامه اولم آنکارا بود، خودم هم تو فرمها آنکارا رو نوشتم، بعد که نامه دومم اومد یهو دیدم نوشته ابوظبی...
پس خیالتون جمع که اونا حواسشون به این ظرفیتها هست و اونم قبل از مصاحبه و نه الان.
چیزی که مطمئن کرده من رو در مورد هک شدن سایت، ذکر کلمه ایرانه، چون اینا سهمیشون رو به کنسولی میدن و نه کشور ایران!!! اگه اونجوری بود که این اطلاعیه رو تو سایت ایروان و ابوظبی هم باید می ذاشتن!!!!
ضمن اینکه اونا نمی دونن که تو ایران بچه ها یه همچین فرومی درست کردن و اطلاعاتشون رو با هم به اشتراک می ذارن و مثلاً بچه های که مصاحبشون ابوظبی بوده با ایروانیا یا آنکاراییها در تماسن! می دونن؟!!!!!! پس بچه های ایروان و ابوظبی از کجا باید بفهمن سهمیه ایران تموم شده؟!!!!!!!!!!!!
با توجه به این چند تا چیزی که گفتم، مطمئنم قضیه صرفاً یه شوخیه کثثثثیفه.
پس اصلاً نگرانی به خودتون راه ندین لطفاً
از ميان كساني كه براي دعاي باران به تپه مي روند، تنها كساني كه با خود چتر به همراه مي برند، به كارشان ايمان دارند (چخوف، آنتوان )
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر میکنم احتمال این وجود داره که اگر ویزاهای ابوظبی و ایروان اضافه بیاد به انکاراییها اختصاص بدن .چون میخوان چی کار کنن ویزای اضافی رو؟؟البته این نظر شخصیمه
[font=Verdana]2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013
[/font]
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من امیدوارم همتون زود کلیر بشید من خیلی وقته نیومدم سایت وقت نمی کنم اینجا زندگی روی دور تنده، ولی دلم اینجاست.. از ته دل میخوام این شانس رو که خداوند بهتون داد ازتون نگیره و ویزا به دستتون برسه. خدایا شکرت.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
مثل كسي ميمونم كه عزيزشو از دست داده فكر نكنيد احمقم ،كار خوب خودم وشوهرم تو اين مدت به خطر انداختيم فقط فقط به خاطر اينكه ميخواهيم بريم ،يعني هم اينجا رو كم وبيش از دست داديم هم اونجارو
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
تو رو خدا دووم بیارید...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-20 ساعت 21:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-20 ساعت 22:00 توسط r91.)
ما هم( البته از طریق کسی که به زبان مسلطه )با کنتاکی تماس گرفتیم گفتن که پرونده ها پیش ما هنوز بازه ولی میدونیم که بعضی سفارتها زودتر پرونده ها رو میبندن (پس لطفا این تز هک شدن سفرت رو کنار بزارین)و از ما کاری بر نمیادو به همون سفارت مربوطه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
خدايا معجزتو به همه بچه ها نشون بده بگو دروغه وراست نيست كاشكي فقط يك شوخي اونم از نوع كثيفش باشه خداياااااا واقعا در حال حاضر به جز تو كسي رو نداريم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
این دوستمون که پاسشو به خاطر نقص آدرس پس دادن چی شد؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!