کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-20 ساعت 22:52)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:44)hoseinizadehir نوشته:  [
quote='negar_karimi6' pid='418302' dateline='1379698686']
من آمریکا زندگی‌ می‌کنم و فقط برای اینکه کمکتون کرده باشم میگم که هیچ کاری از دستتون بر نمیاد خیلی‌ هم که ایمیل بزنید و نامه بدید براتون مینویسن خیلی‌ شرمنده هستند که اینطوری شده و همین ،بهترین کاری که میتونید بکنین اینه که موضوع رو قبول کنین،میدونم خیلی‌ سخته و خیلی‌ تا اینجا زحمت کشیدین و پول خرج کردین و الان هم خیلی‌ ناراحت هستین ولی‌ فکر نمیکنم واقعا بتونید کاری بکنید. با موضوع کنار بیاین به خدا توکل کنین و بدونین شاید ایران بهترین جا برای خوشحال زندگی‌ کردن باشه

امیر خان دوست عزیز حتما نیت شما از بیان این صحبت ها خیر بوده ولی فکر می کنم الآن زمان مناسبی برای این حرف نباشد ، چون انسان با امید زنده است و به قول دوستان کو تا 30 سپتامبر؟ دلم روشنه که یک کارهایی میشه کرد.خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
در ضمن از اینکه( هیچ جا به اندازه ایران نمیشه خوشحال زندگی کرد) با شما موافقم

هرگز امید راازکسی نگیرید شاید تنها چیزی باشد که دارد
امیرخان عزیز اگرهیچ جا به اندازه ایران نمیشه خوشحال بود چرا به فکر خوشحالی خودتون نیستید و درآمریکا موندید

امید داشتن بی فایده است باید واقع گرا بود و حقیقت و پذیرفت کاری نمیشه کرد

تشکر کنندگان: lilistar ، r91 ، romance33 ، proje
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali 2013، aliagha، aliyazdan335، amir82، atin90_v2، behnoush b، DIVE، drmrs، elham1984، farshadsh، fatimamolaee، gifa، hazrat، heidari1248، hosa، kasrafo، khaste، marsha، mary am، mehrdad pharm، meysam1986، mhb161، mychael، negar_karimi6، negin1989، nima-92، nyayesh، parsush، payam62، proje، ps shahrzad، ramin_red، reza_top60، SabreAyob، sadeghi897، Saeedv13، sh-p، SHABAH51، soli asali، solmazm، soroshnia، Szsanazsz، میما، محبت، پدی، شهره اکبری، 8 کاربر مخفی، 5 مهمان

همه دوستان بخدا به خاطر بچه های آنکارا خیلی ناراحتم و نمی تونم جلوی گریه خودم را بگیرم چون می دانم این دوستان خیلی زحمت کشیده اند ولی بیایید همگی از ته دل دعا کنیم که معجزه ای اتفاق بیافته و همه این اخبار دروغ باشه. در ضمن از عمو سعید به خاطر همدلی با بچه ها خیلی ممنونم.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
آرام آرامم مثل مزرعه ای که تمام محصولاتش را ملخ ها خورده باشند دیگر نگران داس ها نیستم......
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
(2013-09-20 ساعت 22:46)payam62 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:35)Shahabpk نوشته:  سلام دوباره به همه دوستان
متن را توی سایت آنکارا دیدم . متاسفم از اینکه این خبر را خوندم منو یاد همون ماجرایی انداخت که سال 2011 برای خودم اتفاق افتاد . آنکارا دفعه قبل انقدر شفاف نبود و اصلا هیچ پیامی ام روی سایت نگذاشت .
ولی واقعا دیگه نمیشه کاریش کرد ، متاسفم . البته کسانی که به ابوظبی و ایروان مراجعه کردن امیدوار باشن ربطی به اونها نداره و به کسانی هم که ایمیل براشون اومده و یا شمارشون توی سایت هست و کلیر شدن هم ربطی نداره و میتونن به سفارت مراجعه کنن . این متن فقط برای کسانی هست که قبلا مصاحبه شدن و منتظر کلیرنس هستن و کلیرنس براشون نیومده و نه حتی برای کسانی که هنوز مصاحبه نشدن .

جناب من پاسپورتم داخل سفارت هست الان. آیا امیدوار باشم ؟ تو متن گفته در هر مرحله ای که هستین دیگه تموم شد!

کلیر شدید یا نه؟
پاس من هم تا روز آخر تو سفارت بود . خودشون گفتن نگه داشته بودیم تا شاید کلیر بشی ولی روز آخر بدون ویزا برگشت .
اگر کلیر شدید نا امید نشید . صبر کنید تا پاستون بیاد .
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
تشکر کنندگان: lilistar ، farshadsh ، پدی ، Nora hashemi ، romance33 ، nooshshahnar ، sadeghi897 ، proje ، jjbahale ، nedaba
تصمیم بسار احمقانه بوده 5 روز کاری به 30 سپتامبر مونده بود .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
من ویزامو گرفتم وهمسرم هم سه روز پیش کلیر شد به نظرتون دوشنبه پاسشو میگیرن؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
(2013-09-20 ساعت 22:33)amir822 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:31)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:27)amir822 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 21:10)Nora hashemi نوشته:  ما ١٦ سپتامبر كلير شديم امروز به تاريخ ٢٠ سپتامبر دوباره اپ شديم يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این یعنی که کیستون داره بررسی میشه و اگه پاسپورتتونو دادین انشالله ویزاتون همین روزا صادر میشه

نه پاسمون رو ٢ شنبه مي خوايم بديم

چرا اینقدر دیر بجنبید
جمعه كه تحويل نمي گيرن تمديد مدي كال انجام داديم ٢ شنبه هم ميريم تا خدا چي بخواد
تشکر کنندگان: farshadsh ، bayat_r ، DIVE ، پدی ، lilistar ، romance33 ، nooshshahnar ، sadeghi897 ، proje ، رجبعلی
بچه ها سلام.من که یک هفته بود حال روحی خوبی نداشتم و انتظار خستم کرده بود .این چند روز اخیر ما هی آپدیت شدیم .دیروزم همه مون آپ شدیم و گفتیم امروز دیگه حتما کلیر میشیم .هیچ وقت فکر اینجاشو نمی کردم.نمیدونم چه جور با دلم کنار بیام.با نگاه پسر 15 ساله ام که هر روز می پرسید مامان کلیر شدیم.نمیدونم چی بگم.خدا خودش کمکمون کنه.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
(2013-09-20 ساعت 22:57)smpf نوشته:  من ویزامو گرفتم وهمسرم هم سه روز پیش کلیر شد به نظرتون دوشنبه پاسشو میگیرن؟

اين جوري كه دوست انه پيشكسوت كه تجربه دارن نوشته كلير ها رو ميگيرن
تشکر کنندگان: bayat_r ، پدی ، farshadsh ، lilistar ، romance33 ، aliagha ، nooshshahnar ، sadeghi897 ، proje ، رجبعلی
(2013-09-20 ساعت 22:57)smpf نوشته:  من ویزامو گرفتم وهمسرم هم سه روز پیش کلیر شد به نظرتون دوشنبه پاسشو میگیرن؟

حتما دوشنبه برید سفارت .
بجامانده از لاتاری 2011
تشکر کنندگان: farshadsh ، lilistar ، romance33 ، nooshshahnar ، sadeghi897 ، proje ، رجبعلی
(2013-09-20 ساعت 22:55)sh-p نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: ali 2013، aliagha، aliyazdan335، amir82، atin90_v2، behnoush b، DIVE، drmrs، elham1984، farshadsh، fatimamolaee، gifa، hazrat، heidari1248، hosa، kasrafo، khaste، marsha، mary am، mehrdad pharm، meysam1986، mhb161، mychael، negar_karimi6، negin1989، nima-92، nyayesh، parsush، payam62، proje، ps shahrzad، ramin_red، reza_top60، SabreAyob، sadeghi897، Saeedv13، sh-p، SHABAH51، soli asali، solmazm، soroshnia، Szsanazsz، میما، محبت، پدی، شهره اکبری، 8 کاربر مخفی، 5 مهمان

همه دوستان بخدا به خاطر بچه های آنکارا خیلی ناراحتم و نمی تونم جلوی گریه خودم را بگیرم چون می دانم این دوستان خیلی زحمت کشیده اند ولی بیایید همگی از ته دل دعا کنیم که معجزه ای اتفاق بیافته و همه این اخبار دروغ باشه. در ضمن از عمو سعید به خاطر همدلی با بچه ها خیلی ممنونم.

فقط یه معجزه میتونه نجاتمون بده و دیگر هیچ...
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-09-20 ساعت 22:59)payam62 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:56)Shahabpk نوشته:  
متن را توی سایت آنکارا دیدم . متاسفم از اینکه این خبر را خوندم منو یاد همون ماجرایی انداخت که سال 2011 برای خودم اتفاق افتاد . آنکارا دفعه قبل انقدر شفاف نبود و اصلا هیچ پیامی ام روی سایت نگذاشت .
ولی واقعا دیگه نمیشه کاریش کرد ، متاسفم . البته کسانی که به ابوظبی و ایروان مراجعه کردن امیدوار باشن ربطی به اونها نداره و به کسانی هم که ایمیل براشون اومده و یا شمارشون توی سایت هست و کلیر شدن هم ربطی نداره و میتونن به سفارت مراجعه کنن . این متن فقط برای کسانی هست که قبلا مصاحبه شدن و منتظر کلیرنس هستن و کلیرنس براشون نیومده و نه حتی برای کسانی که هنوز مصاحبه نشدن .

جناب من پاسپورتم داخل سفارت هست الان. آیا امیدوار باشم ؟ تو متن گفته در هر مرحله ای که هستین دیگه تموم شد!

کلیر شدید یا نه؟
پاس من هم تا روز آخر تو سفارت بود . خودشون گفتن نگه داشته بودیم تا شاید کلیر بشی ولی روز آخر بدون ویزا برگشت .

بله من کلیر شدم. 18 سپتامبر کلیر شدم و 20 یعنی امروز تحویل دادم به سفارت

امروز به انكارا تحويل داديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، پدی ، payam62 ، romance33 ، daad ، proje ، shishipapa ، Mehrdadordi
(2013-09-20 ساعت 22:53)MEH.T نوشته:  بچه ها از کسایی که موندن چند نفر کار دولتی یا نیمه دولتی داشتن؟

من کارم خصوصی بود دوست عزیز

تشکر کنندگان: bayat_r ، lilistar ، پدی ، romance33 ، daad ، proje

کلیر شدید یا نه؟

خب پس امیدوار باشید ویزا تون رو میگیرید دیگه نگران نباشید . تبریک میگم .
بجامانده از لاتاری 2011
تشکر کنندگان: farshadsh ، honey rahmati ، پدی ، romance33 ، mamalino10 ، nooshshahnar ، proje ، manila ، shishipapa
(2013-09-20 ساعت 23:03)Shahabpk نوشته:  

کلیر شدید یا نه؟

خب پس امیدوار باشید ویزا تون رو میگیرید دیگه نگران نباشید . تبریک میگم .

چرا کسی به من جواب نمیده؟ نفر اصلی ویزاشو گرفته بود قبلاو 5 روز پیش نفر دوم کلیر شد و ما 4 روز هست که پاسپورت رو به سفارت دادیم ویزا میگیریم؟؟؟؟
تشکر کنندگان: romance33 ، honey rahmati ، farshadsh ، nooshshahnar ، proje ، shishipapa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان