کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[font=Times New Roman][font=Courier][font=Arial]دوستان عزیزوقتی این خبر رو شنیدم واقعا شوکه شدم با وجود اینکه بنده تازه اول راهم ولی واقعا بخاطر این مشکلی که واستون پیش اومده ناراحتم تا حالا شنیدین بگن الخیر فی ماوقع ؟ معنی اش یعنی اینکه خیر در آنی که اتفاق افتاده .شما بهش اعتقاد دارین ؟من که اعتقاد دارم البته این به معنی رها کردن خود و هر چه پیش آید خوش آید نیست.
گاهی سختی های زندگی ممکنه امید مون به خدا را ضعیف کنه ولی باید صبور باشیم و هر وقت گفتند خدا نیست اونوقت نامید بشیم به هر حال امیدوارم که بزودی مشکل حل بشه وخواهشی دارم که تا اخرین لحظه امیدتون رو از دست ندید و خونسردی خودتون رو حفط کنید از صمیم قلب واستون دعا میکنم همیشه و در همه حال به لطف خداوند بزرگ امیدوار باشید .. یا حق
[/font][/font][/font]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2013-09-20 ساعت 22:57)smpf نوشته:  من ویزامو گرفتم وهمسرم هم سه روز پیش کلیر شد به نظرتون دوشنبه پاسشو میگیرن؟

شهاب میگه اونهایی که کلیر شدن ویزا میگیرن ناامید نباشید
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
لطفا حرفی از هک شدن نزنید. من تماس گرفتم و گفت همه چیز واقعیته فقط سوالم در مورد کلیر شده ها و افرادی که پاسشون تو سفارته هست. پرسیدم برم آنکارا گفتش قبلش از سفارت بپرس. سایت ترکی و فارسی هم چون قسمت Administartive processing نداره این پیغام نیومده. این پیغام فقط تو قسمت Administrative processing هست. تنها کاری که میشه کرد منتظر مون تا دوشنبه بپرسیم در مورد کلیر شده ها و درخواست کتبی از سفیر. خدایا به بزرگی خودت این دلها و چشمان خیس منتظر را نا امید نکن.
آخه چه خبرشونه 2 روز تعطیلی.
فرقی نمی کنه کدوم سفارت این نامه را نوشته ،سنگینی این موضوع بر دوش همه ماست. بسیار غمگینیم چون این مساله همه خانواده مهاجر سراست. خدایا فقط تو قادر مطلقی رو به تو میکنیم.مارا دریاب
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-20 ساعت 22:57)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:33)amir822 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:31)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:27)amir822 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 21:10)Nora hashemi نوشته:  ما ١٦ سپتامبر كلير شديم امروز به تاريخ ٢٠ سپتامبر دوباره اپ شديم يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این یعنی که کیستون داره بررسی میشه و اگه پاسپورتتونو دادین انشالله ویزاتون همین روزا صادر میشه

نه پاسمون رو ٢ شنبه مي خوايم بديم

چرا اینقدر دیر بجنبید
جمعه كه تحويل نمي گيرن تمديد مدي كال انجام داديم ٢ شنبه هم ميريم تا خدا چي بخواد
ببخشید شما کی رفتید برای مصاحبه مگه که دوباره مدیکالتونو تمدید کردید؟ شما کی ویزاتونو گرفتید؟ نفر اصلی شمایید یا خانمتون؟
تشکر کنندگان: romance33 ، farshadsh ، proje ، shishipapa
(2013-09-20 ساعت 23:00)bayat_r نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:57)smpf نوشته:  من ویزامو گرفتم وهمسرم هم سه روز پیش کلیر شد به نظرتون دوشنبه پاسشو میگیرن؟

امیدوارم به شما ربطی نداشته باشه، من خیلی متاسفم خیلی اما نوشته رو بخون:

" even if you previously received notification that your administrative processing was complete"

آخه ما هیچ نوتیفیکیشنی دریافت نکردیم واسممون تولیسته .گرفتاری شدیمااااا
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: proje ، میما ، lilistar ، Nora hashemi
(2013-09-20 ساعت 23:10)payam62 نوشته:  .....من ساکن ترکیه هستم. آفیسره به من گفت اگه کلیرشدی خودت دیگه نیا پاستو با پست بفرست ما ویزا بزنیم توش بعدش با پست میفرستیم برات. منم تا کلیر شدم با پست فرستادم. امروز رسیده سفارت و تحویل سفارت شده. ساعت 4 بعد از ظهر گرفتن پاسمو. پیگیری مرسولات پستی اینو نشون میده

بچه ها این هم یک راهه بد نیست امتحان کنیداااااا اونایی که ترکیه هستند، پاستون رو پست کنید
هان؟ نظرتون چیه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، nooshshahnar ، proje ، میما ، amir82 ، reza_top60 ، آنی ، manila ، مانترا ، shishipapa ، Aida.s ، nedaba
(2013-09-20 ساعت 22:33)amir822 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:31)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:27)amir822 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 21:10)Nora hashemi نوشته:  ما ١٦ سپتامبر كلير شديم امروز به تاريخ ٢٠ سپتامبر دوباره اپ شديم يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این یعنی که کیستون داره بررسی میشه و اگه پاسپورتتونو دادین انشالله ویزاتون همین روزا صادر میشه

نه پاسمون رو ٢ شنبه مي خوايم بديم

چرا اینقدر دیر بجنبید

أخه شنبه يكشنبه تعطيلههههههههههههه
تشکر کنندگان: proje
الان تو شك هستم كه بريم انكارا يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاقلانه بخواهيم به مسله نگاه كنيم تموم شد،تموم ،تموم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: bayat_r ، e76779 ، romance33 ، aliyazdan335 ، پدی ، farshadsh ، mehrdad pharm ، proje ، مانترا ، lilistar
(2013-09-20 ساعت 22:53)r91 نوشته:  یه خبر بد دیگه که نمیدونم چقدر صحیحه ما الان باز هم با کنتاکی تماس گرفتیم و نمیدونم اونی که جواب داد چقدر وارده تو قضیه چون به هر حال تو هر سازمانی یه عده هستن که خیلی اطلاعات ندارن و شاید اطلاعات غلط میدن.
اما خبر اینه که اون خانمی که جواب داده قبل از اینکه دوست ما(چون ما از طریق دوستمون که به زبان وارده زنگ زدیم) حرفی بزنه همین که 2013 کیس نامبر رو شنیده فوراً گفته پروسه 2013 بسته شده و بعد از اصرار این طرف گفته بوده اگر آنکارا کیس هاشو بسته یعنی سفارتهای دیگه هم بستن و تعویض سفارت هم فایده ای نداره.هر چند اصولا تعویض سفارت امکان پذیر نیست.

والا من زنگ زدم ، يه آقايي جواب داد ... شماره كيس رو دادم .... چك كرد ، گفت addministrative processing هستش و به محظ اينكه كنسول make decision كنه تو سايت متوجه ميشويد .
تو رو خدا انقد استرس بيجا وارد نكنيد
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
نا امید نباشید عزیزان ، بارها دیدیم که سیستم اداری آمریکا دست کمی از سیستم های اداری کشورهای درب وداغون نداره و هر لحظه تا ساعت 24 روز 30 سپتامبر امید هست. امیدوار باشید ما هم از ته قلب دعا میکنیم. کاش کار دیگری از دست ما بر میآمد.
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-09-20 ساعت 23:11)meysam1986 نوشته:  لطفا حرفی از هک شدن نزنید. من تماس گرفتم و گفت همه چیز واقعیته فقط سوالم در مورد کلیر شده ها و افرادی که پاسشون تو سفارته هست. پرسیدم برم آنکارا گفتش قبلش از سفارت بپرس. خدایا به بزرگی خودت این دلها و چشمان خیس منتظر را نا امید نکن.
آخه چه خبرشونه 2 روز تعطیلی.

دوستان عزیز و میثم جان امیدتون فقط و فقط به خدا باشه خودش هر چی رو که تقدیر و صلاح باشه رقم میزنه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
بچه هایی که پاستون رو دادین سفارت:
اگر تو سیس ایشیود شدین یعنی به احتمال خیلی زیاد ویزا رو گرفتین. اونهایی که پاسشون رو دادن و کلیر شدن هم هنوز امیدوار باشند. امکان این که همچنان مقداری از ظرفیت باقی مونده باشه هست هنوز. در حقیقت تا وقتی که کسی پاسپورت سفید از PTT تحویل نگرفته میشه امیدوار بود ولی از زمانی که پاسپورت ها سفید تحویل داده بشند دیگه امیدمون خیلی کم میشه. اگر این خبر صحت داشته باشه از روز دوشنبه سفارت پاسپورت کسی رو تحویل نمی گیره. کسانی که کلیر نشدن تا حالا، کلیر شدن و پاسپورتشون رو تحویل ندادند یا کلیر شدن و پاسپورتشون رو تحویل دادند و سفید تحویل گرفتن هم همونجا بمونن و با امضای یک طومار منتظر اعلام نتیجه باشند. تا آخرین لحظه نا امید نشین و امسال رو هم با هیچ سالی مقایسه نکنین. از ارسال پست های نا امید کننده خودداری کنید و مراقب روحیه خراب دوستانتون باشید. شرمنده که اینو میگم ولی آستانه نرمش و تحمل من یکی به صفر رسیده و اگر پست نامربوط و شوخی نابجایی ببینم ممکنه شدت عمل خارج از انتظار به خرج بدم. امیدوارم وضعیت رو درک کنین همگی. ممنون.
(2013-09-20 ساعت 23:11)drmrs نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:53)MEH.T نوشته:  بچه ها از کسایی که موندن چند نفر کار دولتی یا نیمه دولتی داشتن؟

میشه بفرمایید این سوال چه کمکی به حل مشکل پیش آمده می کند؟ آیا انتظار دارید در این شرایط 50 نفر به شما بگند کارشون دولتی استیا خصوصی؟

خیلی کمک میکنه من با سال ایشون موافقم میخوان بدونن که دلیل کلیر نشدنشون چیه، لطفا بیاید بهم احترام بذاریم حتی اگه کلیر نشدیم

تشکر کنندگان: romance33 ، proje ، araaaash ، nedaba
(2013-09-20 ساعت 23:07)hosa نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:03)Shahabpk نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:59)payam62 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:56)Shahabpk نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:46)payam62 نوشته:  جناب من پاسپورتم داخل سفارت هست الان. آیا امیدوار باشم ؟ تو متن گفته در هر مرحله ای که هستین دیگه تموم شد!

کلیر شدید یا نه؟
پاس من هم تا روز آخر تو سفارت بود . خودشون گفتن نگه داشته بودیم تا شاید کلیر بشی ولی روز آخر بدون ویزا برگشت .
اگر کلیر شدید نا امید نشید . صبر کنید تا پاستون بیاد .

بله من کلیر شدم. 18 سپتامبر کلیر شدم و 20 یعنی امروز تحویل دادم به سفارت

خب پس امیدوار باشید ویزا تون رو میگیرید دیگه نگران نباشید . تبریک میگم .

چرا کسی به من جواب نمیده؟ نفر اصلی ویزاشو گرفته بود قبلاو 5 روز پیش نفر دوم کلیر شد و ما 4 روز هست که پاسپورت رو به سفارت دادیم ویزا میگیریم؟؟؟؟

تو این وضعیت انتظار دارید کسی بتونه جواب قطعی بده؟دیگه حدث و گمان هم جواب نمیده . هر کی گفت نگرانم که سهمیه ها تموم بشه همه از پیش کسوت و تازه وارد و مدیر و ناظم و معلم با انواع ابزار مختلف از جمله نوازش و محبت جوابش رو دادیم.دیگه کی میتونه نظر بده؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: پدی ، nooshshahnar ، proje ، shishipapa ، lilistar ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان