موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2013-09-20 ساعت 23:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-20 ساعت 23:13 توسط KIMIA2005.)
[font=Times New Roman][font=Courier][font=Arial]دوستان عزیزوقتی این خبر رو شنیدم واقعا شوکه شدم با وجود اینکه بنده تازه اول راهم ولی واقعا بخاطر این مشکلی که واستون پیش اومده ناراحتم تا حالا شنیدین بگن الخیر فی ماوقع ؟ معنی اش یعنی اینکه خیر در آنی که اتفاق افتاده .شما بهش اعتقاد دارین ؟من که اعتقاد دارم البته این به معنی رها کردن خود و هر چه پیش آید خوش آید نیست.
گاهی سختی های زندگی ممکنه امید مون به خدا را ضعیف کنه ولی باید صبور باشیم و هر وقت گفتند خدا نیست اونوقت نامید بشیم به هر حال امیدوارم که بزودی مشکل حل بشه وخواهشی دارم که تا اخرین لحظه امیدتون رو از دست ندید و خونسردی خودتون رو حفط کنید از صمیم قلب واستون دعا میکنم همیشه و در همه حال به لطف خداوند بزرگ امیدوار باشید .. یا حق[/font][/font][/font]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-20 ساعت 23:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-20 ساعت 23:27 توسط meysam1986.)
لطفا حرفی از هک شدن نزنید. من تماس گرفتم و گفت همه چیز واقعیته فقط سوالم در مورد کلیر شده ها و افرادی که پاسشون تو سفارته هست. پرسیدم برم آنکارا گفتش قبلش از سفارت بپرس. سایت ترکی و فارسی هم چون قسمت Administartive processing نداره این پیغام نیومده. این پیغام فقط تو قسمت Administrative processing هست. تنها کاری که میشه کرد منتظر مون تا دوشنبه بپرسیم در مورد کلیر شده ها و درخواست کتبی از سفیر. خدایا به بزرگی خودت این دلها و چشمان خیس منتظر را نا امید نکن.
آخه چه خبرشونه 2 روز تعطیلی.
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
فرقی نمی کنه کدوم سفارت این نامه را نوشته ،سنگینی این موضوع بر دوش همه ماست. بسیار غمگینیم چون این مساله همه خانواده مهاجر سراست. خدایا فقط تو قادر مطلقی رو به تو میکنیم.مارا دریاب
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
الان تو شك هستم كه بريم انكارا يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاقلانه بخواهيم به مسله نگاه كنيم تموم شد،تموم ،تموم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
126
0 تشکر در 0 ارسال
نا امید نباشید عزیزان ، بارها دیدیم که سیستم اداری آمریکا دست کمی از سیستم های اداری کشورهای درب وداغون نداره و هر لحظه تا ساعت 24 روز 30 سپتامبر امید هست. امیدوار باشید ما هم از ته قلب دعا میکنیم. کاش کار دیگری از دست ما بر میآمد.
2013AS3xxx- ابوظبی
موضوعها: 6
رتبه:
222
5 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که پاستون رو دادین سفارت:
اگر تو سیس ایشیود شدین یعنی به احتمال خیلی زیاد ویزا رو گرفتین. اونهایی که پاسشون رو دادن و کلیر شدن هم هنوز امیدوار باشند. امکان این که همچنان مقداری از ظرفیت باقی مونده باشه هست هنوز. در حقیقت تا وقتی که کسی پاسپورت سفید از PTT تحویل نگرفته میشه امیدوار بود ولی از زمانی که پاسپورت ها سفید تحویل داده بشند دیگه امیدمون خیلی کم میشه. اگر این خبر صحت داشته باشه از روز دوشنبه سفارت پاسپورت کسی رو تحویل نمی گیره. کسانی که کلیر نشدن تا حالا، کلیر شدن و پاسپورتشون رو تحویل ندادند یا کلیر شدن و پاسپورتشون رو تحویل دادند و سفید تحویل گرفتن هم همونجا بمونن و با امضای یک طومار منتظر اعلام نتیجه باشند. تا آخرین لحظه نا امید نشین و امسال رو هم با هیچ سالی مقایسه نکنین. از ارسال پست های نا امید کننده خودداری کنید و مراقب روحیه خراب دوستانتون باشید. شرمنده که اینو میگم ولی آستانه نرمش و تحمل من یکی به صفر رسیده و اگر پست نامربوط و شوخی نابجایی ببینم ممکنه شدت عمل خارج از انتظار به خرج بدم. امیدوارم وضعیت رو درک کنین همگی. ممنون.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 23:07)hosa نوشته: (2013-09-20 ساعت 23:03)Shahabpk نوشته: (2013-09-20 ساعت 22:59)payam62 نوشته: (2013-09-20 ساعت 22:56)Shahabpk نوشته: (2013-09-20 ساعت 22:46)payam62 نوشته: جناب من پاسپورتم داخل سفارت هست الان. آیا امیدوار باشم ؟ تو متن گفته در هر مرحله ای که هستین دیگه تموم شد!
کلیر شدید یا نه؟
پاس من هم تا روز آخر تو سفارت بود . خودشون گفتن نگه داشته بودیم تا شاید کلیر بشی ولی روز آخر بدون ویزا برگشت .
اگر کلیر شدید نا امید نشید . صبر کنید تا پاستون بیاد .
بله من کلیر شدم. 18 سپتامبر کلیر شدم و 20 یعنی امروز تحویل دادم به سفارت
خب پس امیدوار باشید ویزا تون رو میگیرید دیگه نگران نباشید . تبریک میگم .
چرا کسی به من جواب نمیده؟ نفر اصلی ویزاشو گرفته بود قبلاو 5 روز پیش نفر دوم کلیر شد و ما 4 روز هست که پاسپورت رو به سفارت دادیم ویزا میگیریم؟؟؟؟
تو این وضعیت انتظار دارید کسی بتونه جواب قطعی بده؟دیگه حدث و گمان هم جواب نمیده . هر کی گفت نگرانم که سهمیه ها تموم بشه همه از پیش کسوت و تازه وارد و مدیر و ناظم و معلم با انواع ابزار مختلف از جمله نوازش و محبت جوابش رو دادیم.دیگه کی میتونه نظر بده؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!