موضوعها: 0
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
دوستان ، عمو سعید نظرتون چیه؟
بچه ها این هم یک راهه بد نیست امتحان کنیداااااا اونایی که ترکیه هستند، پاستون رو پست کنید
هان؟ نظرتون چیه؟
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-20 ساعت 23:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-20 ساعت 23:19 توسط gifa.)
(2013-09-20 ساعت 23:15)Pishoo_25 نوشته: (2013-09-20 ساعت 22:53)r91 نوشته: یه خبر بد دیگه که نمیدونم چقدر صحیحه ما الان باز هم با کنتاکی تماس گرفتیم و نمیدونم اونی که جواب داد چقدر وارده تو قضیه چون به هر حال تو هر سازمانی یه عده هستن که خیلی اطلاعات ندارن و شاید اطلاعات غلط میدن.
اما خبر اینه که اون خانمی که جواب داده قبل از اینکه دوست ما(چون ما از طریق دوستمون که به زبان وارده زنگ زدیم) حرفی بزنه همین که 2013 کیس نامبر رو شنیده فوراً گفته پروسه 2013 بسته شده و بعد از اصرار این طرف گفته بوده اگر آنکارا کیس هاشو بسته یعنی سفارتهای دیگه هم بستن و تعویض سفارت هم فایده ای نداره.هر چند اصولا تعویض سفارت امکان پذیر نیست.
والا من زنگ زدم ، يه آقايي جواب داد ... شماره كيس رو دادم .... چك كرد ، گفت addministrative processing هستش و به محظ اينكه كنسول make decision كنه تو سايت متوجه ميشويد .
تو رو خدا انقد استرس بيجا وارد نكنيد
pishooعزيز r91 هم چيزي رو كه بهش گفتن انتقال ميده شايد الارمي باشه براي شما كه زودي بريد سفارت تا مثل ما نشيد ،فقط محض اطلاع بود ما اميدواريم كه براي دو سفارت ديگه همچين مسله اي نباشه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
خیلییی ناراحتم الان کلی گریه کردم الان از مهمونی اومدم این خبرو خوندم شوکه شدم!!!!!!!! خداااااایییییاااا آخه چرا....نمیدونم یکشنبه بریم انکارد یا کنسل کنیم...شوهرم کار خوبشو سر این لاتاری لعنتی از دست داد
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-20 ساعت 23:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-20 ساعت 23:34 توسط hoseinizadehir.)
(2013-09-20 ساعت 23:08)KIMIA2005 نوشته: [font=Times New Roman][font=Courier][font=Arial]دوستان عزیزوقتی این خبر رو شنیدم واقعا شوکه شدم با وجود اینکه بنده تازه اول راهم ولی واقعا بخاطر این مشکلی که واستون پیش اومده ناراحتم تا حالا شنیدین بگن الخیر فی ماوقع ؟ معنی اش یعنی اینکه خیر در آنی که اتفاق افتاده .شما بهش اعتقاد دارین ؟من که اعتقاد دارم البته این به معنی رها کردن خود و هر چه پیش آید خوش آید نیست.
گاهی سختی های زندگی ممکنه امید مون به خدا را ضعیف کنه ولی باید صبور باشیم و هر وقت گفتند خدا نیست اونوقت نامید بشیم به هر حال امیدوارم که بزودی مشکل حل بشه وخواهشی دارم که تا اخرین لحظه امیدتون رو از دست ندید و خونسردی خودتون رو حفط کنید از صمیم قلب واستون دعا میکنم همیشه و در همه حال به لطف خداوند بزرگ امیدوار باشید .. یا حق[/font][/font][/font]
وقتی پایین ترینم......... خدا امید من است
وقتی تاریک ترینم ...........خدا روشنایی من است
وفتی ضعیف ترینم.......... خدا نیروی من است
وقتی غمگین ترینم ..........خدا ارام جان من است
[align=center]پس در راه رسیدن به رویاهایتان هرگز تسلیم نشوید
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
حتما وحتما دوشنبه آنکارا باشید.سیستم چانه زنی در ادارات امریکا هم جواب میده،همانطور که کسری گفتند فکر نکنید که قواعد امریکا بدون انعطاف است .راهکاری پیدا میشه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا از این که فریادمونو می شنوی ,طپش قلبمونو احساس می کنی و اشکامونو می بینی ممنونیم
................................ما به معجزت دل بستیم..............................................
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..