کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-20 ساعت 23:00)bayat_r نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:57)smpf نوشته:  من ویزامو گرفتم وهمسرم هم سه روز پیش کلیر شد به نظرتون دوشنبه پاسشو میگیرن؟

امیدوارم به شما ربطی نداشته باشه، من خیلی متاسفم خیلی اما نوشته رو بخون:

" even if you previously received notification that your administrative processing was complete"

درسته متاسفانه . ولی اگر آنکارا هستید مراجعه کنید . شاید هنوز امیدی باشه .
به هر حال اگه کیس اصلی ویزا گرفته میتونه بره امریکا و از طریق F2A اقدام کنه . هر چند خیلی سخته ولی ممکنه . منم همینطور بودم .
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
تشکر کنندگان: romance33 ، farshadsh ، پدی ، nooshshahnar ، proje ، مانترا ، nedaba
دوستان ، عمو سعید نظرتون چیه؟
بچه ها این هم یک راهه بد نیست امتحان کنیداااااا اونایی که ترکیه هستند، پاستون رو پست کنید
هان؟ نظرتون چیه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-20 ساعت 23:15)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:53)r91 نوشته:  یه خبر بد دیگه که نمیدونم چقدر صحیحه ما الان باز هم با کنتاکی تماس گرفتیم و نمیدونم اونی که جواب داد چقدر وارده تو قضیه چون به هر حال تو هر سازمانی یه عده هستن که خیلی اطلاعات ندارن و شاید اطلاعات غلط میدن.
اما خبر اینه که اون خانمی که جواب داده قبل از اینکه دوست ما(چون ما از طریق دوستمون که به زبان وارده زنگ زدیم) حرفی بزنه همین که 2013 کیس نامبر رو شنیده فوراً گفته پروسه 2013 بسته شده و بعد از اصرار این طرف گفته بوده اگر آنکارا کیس هاشو بسته یعنی سفارتهای دیگه هم بستن و تعویض سفارت هم فایده ای نداره.هر چند اصولا تعویض سفارت امکان پذیر نیست.

والا من زنگ زدم ، يه آقايي جواب داد ... شماره كيس رو دادم .... چك كرد ، گفت addministrative processing هستش و به محظ اينكه كنسول make decision كنه تو سايت متوجه ميشويد .
تو رو خدا انقد استرس بيجا وارد نكنيد

pishooعزيز r91 هم چيزي رو كه بهش گفتن انتقال ميده شايد الارمي باشه براي شما كه زودي بريد سفارت تا مثل ما نشيد ،فقط محض اطلاع بود ما اميدواريم كه براي دو سفارت ديگه همچين مسله اي نباشه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، r91 ، e76779 ، nooshshahnar ، hoseinizadehir ، proje ، mamalino10 ، shishipapa ، lilistar
(2013-09-20 ساعت 23:13)byazdani نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:57)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:33)amir822 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:31)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:27)amir822 نوشته:  این یعنی که کیستون داره بررسی میشه و اگه پاسپورتتونو دادین انشالله ویزاتون همین روزا صادر میشه

نه پاسمون رو ٢ شنبه مي خوايم بديم

چرا اینقدر دیر بجنبید
جمعه كه تحويل نمي گيرن تمديد مدي كال انجام داديم ٢ شنبه هم ميريم تا خدا چي بخواد
ببخشید شما کی رفتید برای مصاحبه مگه که دوباره مدیکالتونو تمدید کردید؟ شما کی ویزاتونو گرفتید؟ نفر اصلی شمایید یا خانمتون؟
ما جلو اسممون ستاره دار نبود بك هفته مونده بود يعني ويزامون ١ هفته أي ميشد كه رفتيم مديكال انجام داديم ويزا نگرفتيم ١٦ سپتامبر كلير شديم ٢ شنبه مي خوايم تحويل بديم پاسو
تشکر کنندگان: پدی ، proje ، shishipapa ، lilistar
(2013-09-20 ساعت 22:55)Aida.s نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:52)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:44)hoseinizadehir نوشته:  [
quote='negar_karimi6' pid='418302' dateline='1379698686']
من آمریکا زندگی‌ می‌کنم و فقط برای اینکه کمکتون کرده باشم میگم که هیچ کاری از دستتون بر نمیاد خیلی‌ هم که ایمیل بزنید و نامه بدید براتون مینویسن خیلی‌ شرمنده هستند که اینطوری شده و همین ،بهترین کاری که میتونید بکنین اینه که موضوع رو قبول کنین،میدونم خیلی‌ سخته و خیلی‌ تا اینجا زحمت کشیدین و پول خرج کردین و الان هم خیلی‌ ناراحت هستین ولی‌ فکر نمیکنم واقعا بتونید کاری بکنید. با موضوع کنار بیاین به خدا توکل کنین و بدونین شاید ایران بهترین جا برای خوشحال زندگی‌ کردن باشه

امیر خان دوست عزیز حتما نیت شما از بیان این صحبت ها خیر بوده ولی فکر می کنم الآن زمان مناسبی برای این حرف نباشد ، چون انسان با امید زنده است و به قول دوستان کو تا 30 سپتامبر؟ دلم روشنه که یک کارهایی میشه کرد.خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
در ضمن از اینکه( هیچ جا به اندازه ایران نمیشه خوشحال زندگی کرد) با شما موافقم

هرگز امید راازکسی نگیرید شاید تنها چیزی باشد که دارد
امیرخان عزیز اگرهیچ جا به اندازه ایران نمیشه خوشحال بود چرا به فکر خوشحالی خودتون نیستید و درآمریکا موندید

امید داشتن بی فایده است باید واقع گرا بود و حقیقت و پذیرفت کاری نمیشه کرد

دوست عزیز امید ی که بدون تلاش باشه بی فایده است ولی باید تا اخرین لحظات تلاش روکرد و هزاران بار بگید خدایااااااااااااااااااااااااا هرچه مصلحته همان شود
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، nooshshahnar ، proje ، mamalino10 ، shishipapa ، lilistar
خیلییی ناراحتم الان کلی گریه کردم الان از مهمونی اومدم این خبرو خوندم شوکه شدم!!!!!!!! خداااااایییییاااا آخه چرا....نمیدونم یکشنبه بریم انکارد یا کنسل کنیم...شوهرم کار خوبشو سر این لاتاری لعنتی از دست داد
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
(2013-09-20 ساعت 23:08)KIMIA2005 نوشته:  [font=Times New Roman][font=Courier][font=Arial]دوستان عزیزوقتی این خبر رو شنیدم واقعا شوکه شدم با وجود اینکه بنده تازه اول راهم ولی واقعا بخاطر این مشکلی که واستون پیش اومده ناراحتم تا حالا شنیدین بگن الخیر فی ماوقع ؟ معنی اش یعنی اینکه خیر در آنی که اتفاق افتاده .شما بهش اعتقاد دارین ؟من که اعتقاد دارم البته این به معنی رها کردن خود و هر چه پیش آید خوش آید نیست.
گاهی سختی های زندگی ممکنه امید مون به خدا را ضعیف کنه ولی باید صبور باشیم و هر وقت گفتند خدا نیست اونوقت نامید بشیم به هر حال امیدوارم که بزودی مشکل حل بشه وخواهشی دارم که تا اخرین لحظه امیدتون رو از دست ندید و خونسردی خودتون رو حفط کنید از صمیم قلب واستون دعا میکنم همیشه و در همه حال به لطف خداوند بزرگ امیدوار باشید .. یا حق
[/font][/font][/font]

وقتی پایین ترینم......... خدا امید من است
وقتی تاریک ترینم ...........خدا روشنایی من است
وفتی ضعیف ترینم.......... خدا نیروی من است
وقتی غمگین ترینم ..........خدا ارام جان من است
[align=center]پس در راه رسیدن به رویاهایتان هرگز تسلیم نشوید
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
تشکر کنندگان: gifa ، bayat_r ، romance33 ، e76779 ، nooshshahnar ، proje ، سو سو ، mamalino10 ، alvan ، sh_aytak ، lilistar
(2013-09-20 ساعت 23:22)payam62 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:18)bayat_r نوشته:  دوستان ، عمو سعید نظرتون چیه؟
بچه ها این هم یک راهه بد نیست امتحان کنیداااااا اونایی که ترکیه هستند، پاستون رو پست کنید
هان؟ نظرتون چیه؟

جناب بیات من برگه اقامت دارم و از پلیس هم برگه گواهی سو پیشینه گرفتم و تحویل دادم. این راهکار فکر نکنم برای سایر دوستان امکان پذیر باشه. متاسفم

میدونم اما وقتی دستی تحویل نمیگیرن شاید با پست مجبور باشن تحویل بگیرن... خدایااااااااااااااااااا

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33 ، nooshshahnar ، proje ، سو سو ، مانترا ، payam62 ، shishipapa ، mehdi110 ، lilistar ، Hedieh20 ، nedaba
(2013-09-20 ساعت 23:07)hosa نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:03)Shahabpk نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:59)payam62 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:56)Shahabpk نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:46)payam62 نوشته:  جناب من پاسپورتم داخل سفارت هست الان. آیا امیدوار باشم ؟ تو متن گفته در هر مرحله ای که هستین دیگه تموم شد!

کلیر شدید یا نه؟
پاس من هم تا روز آخر تو سفارت بود . خودشون گفتن نگه داشته بودیم تا شاید کلیر بشی ولی روز آخر بدون ویزا برگشت .
اگر کلیر شدید نا امید نشید . صبر کنید تا پاستون بیاد .

بله من کلیر شدم. 18 سپتامبر کلیر شدم و 20 یعنی امروز تحویل دادم به سفارت

خب پس امیدوار باشید ویزا تون رو میگیرید دیگه نگران نباشید . تبریک میگم .

چرا کسی به من جواب نمیده؟ نفر اصلی ویزاشو گرفته بود قبلاو 5 روز پیش نفر دوم کلیر شد و ما 4 روز هست که پاسپورت رو به سفارت دادیم ویزا میگیریم؟؟؟؟

کلیر شدید دیگه چرا ناراحتین؟
ایشالا ویزاتون رو میگیرید . تو متن سفارت نوشته از 20 سپتامبر .
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
(2013-09-20 ساعت 23:15)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:53)r91 نوشته:  یه خبر بد دیگه که نمیدونم چقدر صحیحه ما الان باز هم با کنتاکی تماس گرفتیم و نمیدونم اونی که جواب داد چقدر وارده تو قضیه چون به هر حال تو هر سازمانی یه عده هستن که خیلی اطلاعات ندارن و شاید اطلاعات غلط میدن.
اما خبر اینه که اون خانمی که جواب داده قبل از اینکه دوست ما(چون ما از طریق دوستمون که به زبان وارده زنگ زدیم) حرفی بزنه همین که 2013 کیس نامبر رو شنیده فوراً گفته پروسه 2013 بسته شده و بعد از اصرار این طرف گفته بوده اگر آنکارا کیس هاشو بسته یعنی سفارتهای دیگه هم بستن و تعویض سفارت هم فایده ای نداره.هر چند اصولا تعویض سفارت امکان پذیر نیست.

والا من زنگ زدم ، يه آقايي جواب داد ... شماره كيس رو دادم .... چك كرد ، گفت addministrative processing هستش و به محظ اينكه كنسول make decision كنه تو سايت متوجه ميشويد .
تو رو خدا انقد استرس بيجا وارد نكنيد

واقعا اينقدر استرس نديننننننننن تو رو خدا ما ديگه طاقت نداريم
(2013-09-20 ساعت 23:18)bayat_r نوشته:  دوستان ، عمو سعید نظرتون چیه؟
هان؟ نظرتون چیه؟
رضا فکر نکنم تو نتیجه فرق کنه. اینجوری یه مدتی طول می کشه تا پاسپورت ها به سفارت برسه. بعد هم اگر واقعاً سهمیه شون تموم شده باشه ویزایی صادر نمی کنند. فارغ از این که دستی تحویل بدین یا با پست بفرستین. مشکل رسوندن ویزا به دستشون نیست، مشکل نبودن سهمیه هست. البته هر راهی رو میشه امتحان کرد. ولی اگر می خوان همچین کاری بکنند حداقل تا دوشنبه صبح و مراجعه حضوری دست نگهدارند.
حتما وحتما دوشنبه آنکارا باشید.سیستم چانه زنی در ادارات امریکا هم جواب میده،همانطور که کسری گفتند فکر نکنید که قواعد امریکا بدون انعطاف است .راهکاری پیدا میشه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
خدایا از این که فریادمونو می شنوی ,طپش قلبمونو احساس می کنی و اشکامونو می بینی ممنونیم
................................ما به معجزت دل بستیم..............................................
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
(2013-09-20 ساعت 23:16)Saeedv13 نوشته:  بچه هایی که پاستون رو دادین سفارت:
اگر تو سیس ایشیود شدین یعنی به احتمال خیلی زیاد ویزا رو گرفتین......
عمو سعيد عزيز، اونهايي كه ايشيود شده باشند ، ١٠٠٪ ويزا گرفتند ديگه... چون تو متنش نوشته ويزا پرينت شد... دو شنبه هم به احتمال زياد از پست تحويل ميگيرند
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-09-20 ساعت 23:26)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:16)Saeedv13 نوشته:  بچه هایی که پاستون رو دادین سفارت:
اگر تو سیس ایشیود شدین یعنی به احتمال خیلی زیاد ویزا رو گرفتین......
عمو سعيد عزيز، اونهايي كه ايشود شده باشند ، ١٠٠٪ ويزا گرفتند ديگه... چون تو متنش نوشته ويزا پرينت شد... دو شنبه هم به احتمال زياد از پست تحويل ميگيرند

آره وقتی ایشو شده یعنی تمومه

issue-/ verb /
صادر شدن
be exported, issue, be published

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان