کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
از همه دوستاني كه به من لطف دارن و انرژي ميفرستن ممنونم Shy
همونطور كه اول اين تاپيك نوشتم ، همه با هم و در كنار هم اين زمان رو ميگذرونيم Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-01 ساعت 13:32)sayeh_m نوشته:  از همه دوستاني كه به من لطف دارن و انرژي ميفرستن ممنونم Shy
همونطور كه اول اين تاپيك نوشتم ، همه با هم و در كنار هم اين زمان رو ميگذرونيم Smile

@مامان سایه:
هر وقت توی کنترل پنل کاربریم رو میبینم که آخرین ارسال توی تاپیک کلیرنس از مامان سایه هست دلم هُری(حُری) میریزه پایین میگم مامان کلیر شد......
امروز و فردا صدای هورای شما و بعد همه ما برای شما میرسه به KCC...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-01 ساعت 03:06)bayat_r نوشته:  این رو جای دیگه نوشتم اما چون اونجا پاک میشه اینجا مینویسم تا بعد از ما هم بخونن و بدونن:

حالا که بعد از این همه سال دنبال مهاجرت بودن،خدا یهو تالاپی اومد این ویزا رو انداخت تو دامنمون، خدایا ممنونتم نه اینکه ناشکری کنم!نه! اما یک کم دل و دماغ به ما بده...
حس روزی رو دارم که خدا بهم بچه داد...چیزی که خیلی آرزوش رو داشتم...اما وقتی نزدیکی های بدنیا اومدنش شد.....یهو همه استرس های دنیا روی سرم هوار شد....خدایا درسته آرزوش رو داشتم..اما حالا آینده این بچه چی میشه؟ خب من میتونم به بهترین نحو بزرگش کنم؟ خدایا چرا اینقدر کار دارم تا بدنیا بیاد؟...خدایا بدنیا بیاد سالمه؟خوشگله؟
خدایا درسته که "هر آنکس که دندان دهد نان دهد" اما خب پول بیمارستان و پوشک و دارو و غذا و ویتامین و .... از کجا بیارم؟
خدایا مریض بشه چی کار کنم؟ خدا نمیشه مریض نشه؟ خدایا نمیشه خانمم اینقدر درد نکشه؟ نمیشه نصف دردای زنم رو من بکشم؟ خدایا یعنی میتونه شیر مادرش رو بخوره؟ شیر خشکی بشه ضعیف میشه؟..........................................

ها ها ها...... الان 9 سالشه...خوب و خوش و خرم....و باعث افتخار من....پس
میگذره، مثل برق و باد...حالا مقایسه اش کنید با وضع الان هممون.... پول بیمارستان جور میشه(بلیط )... بچه سالم بدنیا میاد(کارنت میشیم)..... مریض میشه خوب میشه(کلیرنس می خوریم).....بچه بزرگ میشه(میریم اونور زندگی رو شروع میکنیم)........... و یقیناً باعث افتخار خودمون و همه اونهایی که نشستن تا موفقیت رو ببینن میشیم و بیِیییب ِ (دل ِBig Grin) اونایی که میخوان عدم موفقیتمون رو ببینن رو میسوزونیم...

یه روز به یه یارو میگن چه جوری پولدار شدی؟
میگه: یه بار رفتم دِهِمون و یه جعبه سیب خریدم و اومد شهر فروختم. با پولش رفتم دِهِمون و دو تا جعبه سیب خریدم و اومدم تو شهر فروختم و بعد چهار تا جعبه سیب خریدم و اومدم فروختم که یهو عمه ام مرد و به من ارث زیادی رسید و من پولدار شدم...Big Grin حالا قضیه ماست کلی دنبال مهاجرت به همه نقاط دنیا از امارات و کانادا (دو نوع فدرال و کبک) و استرالیا و اروپا و... بودیم یهو تالاپی آمر.یکا افتاد تو دامنمون ...پس شاد باشید و از آخرین ها لذت ببرید

راست می گی ها. اینهمه این در و اون در زدیم که بریم یهو ویزا اومد تو کاسه ما. یادم میاد هر وقت کسی ازم می پرسید که چرا آمریکا نمی ری می گفتم برو بابا من از سیاست ها و روش زندگی اونها خوشم نمی آید. (گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت پیف پیف بو می ده). حالا هر 30 ثانیه یک بار اونم تو روز تعطیلی سفارت سایت رو رفرش می کنم ببینم کلیر شدم یا نهTongue
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-02-01 ساعت 13:32)sayeh_m نوشته:  از همه دوستاني كه به من لطف دارن و انرژي ميفرستن ممنونم Shy

شما برای همه مهم هستید و همه براشون مهم است که جریان دریافت ویزا شما رو تعقیب کنند، انشاالله که به لطف خدا هر چه سریع تر کلیر میشید و ویراتونو میگیرید. اینم هدیه من به شما ... You Are Not Alone
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: kasrafo ، hassan1358arab ، armin1 ، amir82 ، ali2316 ، گل نهال ، enchantress_boy ، sayeh_m ، Saeedv13 ، a_r_m80 ، mooj ، afs ، bayat_r ، lot2013 ، mdna ، مانترا
(2013-01-31 ساعت 16:39)sayeh_m نوشته:  به همه دوستان تبریک میگم . Smile
متاسفانه باز هم ما نبودیم Sad
شاید وقتی دیگر Wink
نه نه شاید هفته دیگر !!! سلام مامان خانم ناامیدی ممنوع ، بگم الهام خانم چی گفته ؟ گفته تا هفته دیگه هم من هم شما کلیر میشیم راست و دروغش با خودش !!!
تشکر کنندگان: گل نهال ، mohajer13 ، sayeh_m ، a_r_m80 ، bayat_r
به دوستاني كه كلير شدم تبريك ميگم و براي دوستان مثل مامان سايه وبقيه كلي انرژي مثبت ميفرستمSmile
لاتاري مثل يك بازي بزرگ ميمونه هر مرحله پيچيدگي ها و سختيها و هيجان خودشو داره و عبور از يك مرحله مثل كليرنس به معناي اتمام بازي نيست، پس دوستان انرژي خودتون رو براي انجام مراحل آخر بازي هم نگه داريدSmile 
تشکر کنندگان: mohajer13 ، armin1 ، اردوان ، گل نهال ، bmojtaba ، sayeh_m ، Saeedv13 ، a_r_m80 ، ali2316 ، raham ، afs ، bayat_r ، lot2013 ، Hedieh20 ، شوصب ، مانترا ، khmp ، khmp
سلام دوستان Wink ما اوایل نوامبر مصاحبه داشتیم و برگه ابی گرفته بودیم و هنوز کلیر نشدیم . چند بار ایمیل دادیم اما خبری دریافت نکردیم !!! لطفا بهم بگید من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! Sad Sad Sad
[/b][/size]
تشکر کنندگان: armin1 ، a_r_m80 ، گل نهال ، raham ، ARI66 ، bayat_r
سلام
دوستان کسانی که بعد از 1 فوریه ویزا دریافت می کنند باید پس از دریافت ویزا و قبل از عزیمت به آمریکا هزینه 165 دلار جهت صدور گرین کارت خود از طریق وبسایت USCIS
و به صورت آنلاین بپردازند. (یا با وارد کردن اطلاعات حساب بانکی (بانک های آمریکا) و یا با کارت های اعتباری مانند Master,Visa,...)
منبع خبر
[عکس: a2929_Step_1.jpg]
[عکس: t947_Step_2.jpg]
(2013-02-01 ساعت 15:46)maryam.005 نوشته:  سلام دوستان Wink ما اوایل نوامبر مصاحبه داشتیم و برگه ابی گرفته بودیم و هنوز کلیر نشدیم . چند بار ایمیل دادیم اما خبری دریافت نکردیم !!! لطفا بهم بگید من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! Sad Sad Sad
[/b][/size]
سلام
تا حالا كجا بودي ؟ Cool
يه اطلاعاتي از كيستون بذارين تا افشين جان بذاره تو منتظر سرا . ايميل رو هم بايد از طريق خود سايت انكارا بفرستي واگرنه جواب نميدن . Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، a_r_m80 ، گل نهال ، ali2316 ، yashim ، raham ، bmojtaba ، mohajer13 ، bayat_r ، armin1
انفجار انتحاری در سفارت آمریکا در آنکارا SadSadSadSad.

اینم لینکش:
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-21293598
http://www.youtube.com/watch?v=Jug6cr0uyJA
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

تشکر کنندگان: sayeh_m ، گل نهال ، amir82 ، a_r_m80 ، raham ، armin1 ، مانترا
یک خبر بد...

بی بی سی فارسی>
وقوع انفجار در مقابل سفارت آمریکا در آنکارا

در مقابل ساختمان سفارت آمریکا در شهر آنکارا، پایتخت ترکیه، یک انفجار رخ داده است.
بر اساس گزارش‌ها این انفجار، انتحاری بوده و در اثر آن دست کم دو نفر کشته شده است.
انفجار در یکی از ورودی‌های جانبی سفارت رخ داد.
از محل انفجار، دود به چشم می خورد و آمبولانس ها و خودروهای آتش نشانی به محل رفته اند.
علت انفجار هنوز مشخص نیست.
تعدادی سفارتخانه و دفتر نمایندگی خارجی در این منطقه آنکارا واقع شده اند.
تشکر کنندگان: گل نهال ، a_r_m80 ، raham ، bayat_r ، hassan1358arab ، sgkco24 ، مانترا
همينجوريش كه آنكارا لاك پشتي كار ميكرده، حالا كه بهانه هم داره ديگه... شانسه ديگه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: f1f ، gharibestan ، a_r_m80 ، raham ، mitme ، sgkco24
سلام تبریک میگم به همه مطمئنم که همه 100 % کلیر میشن.
من تو فرم ds230 شغل پدرم رو نوشتم:
retired from being employed as a chemistry teacher in public high schools- currently self employed in building construction
employer: isfahan education center(آموزش و پرورش اصفهان)
بازنشسته آموزش و پرورش که اصطلاحا همیشه ساختمان سازی کرده...میشه با این مدارکی که به سفارت می فرستم برای مصاحبه هفته 2 مارچ یه توضیحی ازاین ساختمان سازی هم بفرستم که کلیر نخورن؟؟؟چطوری؟ کسی هم شغل مشابهی داشته؟؟
برای رشته مامانم هم عنوان رشته ای که درس میداده رو دارالترجمه با اونی که من نوشتم یکی ننوشته...من از تو سایت وزارت آموزش و پرورش آ م ری ک ا پیدا کردم ...حرفه و فن رو من نوشتم: career/technical education teacher
دار الترجمه نوشته : vacations and techniques
آیا اینا موجب کلیر خوردن میشه؟میدونم که مسائل دیگه ای هم هست که دلیل کلیر خوردن بشن.
لطفا راهنمایی کنین...آیا فرم های ds230 رو دوباره برای شغل ها پر کنم و همراه مدارک ارسالی بفرستم؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان:
(2013-02-01 ساعت 17:41)f1f نوشته:  انفجار انتحاری در سفارت آمریکا در آنکارا SadSadSadSad.

اینم لینکش:
از بچه هاایا امروز کسی جلوی سفارت بوده لطفا اعلام کنید فقط دو نفر از محافظین کشته شدند.انشالله از بچه های ایران کسی طوری نشده باشه.
CASE NUMBER:2013AS000011##
   *  تعداد افراد کیس:4نفر
  * تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر    
محل مصاحبه:انکارا           *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: گل نهال ، MARYAM2 ، a_r_m80 ، سمانه777 ، raham ، amairmonre ، mooj ، hassan1358arab ، ali234 ، sgkco24 ، khmp ، khmp
(2013-02-01 ساعت 17:51)yasaman1111 نوشته:  سلام تبریک میگم به همه مطمئنم که همه 100 % کلیر میشن.
من تو فرم ds230 شغل پدرم رو نوشتم:
retired from being employed as a chemistry teacher in public high schools- currently self employed in building construction
employer: isfahan education center(آموزش و پرورش اصفهان)
بازنشسته آموزش و پرورش که اصطلاحا همیشه ساختمان سازی کرده...میشه با این مدارکی که به سفارت می فرستم برای مصاحبه هفته 2 مارچ یه توضیحی ازاین ساختمان سازی هم بفرستم که کلیر نخورن؟؟؟چطوری؟ کسی هم شغل مشابهی داشته؟؟
برای رشته مامانم هم عنوان رشته ای که درس میداده رو دارالترجمه با اونی که من نوشتم یکی ننوشته...من از تو سایت وزارت آموزش و پرورش آ م ری ک ا پیدا کردم ...حرفه و فن رو من نوشتم: career/technical education teacher
دار الترجمه نوشته : vacations and techniques
آیا اینا موجب کلیر خوردن میشه؟میدونم که مسائل دیگه ای هم هست که دلیل کلیر خوردن بشن.
لطفا راهنمایی کنین...آیا فرم های ds230 رو دوباره برای شغل ها پر کنم و همراه مدارک ارسالی بفرستم؟

سلام
در مورد شغل پدرتون اگه سوالی داشته باشن خود آفیسر می پرسه ولی اگه گواهی اشتغال به کار یا رضایت شغلی یا یه چیزی مشابه اینا که سمت پدرتون رو در اون شرکت نوشته باشه رو از شرکتشون بگیرید و ترجمه کنید و بفرستید.
در مورد عنوان شغلی مادرتون هم قبل از مصاحبه اگه به باجه های 11 و 12 که معمولا موارد اصلاحی رو سوال میکنن صداشون کردن اونجا توضیح بدن که معمولا مسول مربوطه روی آیتم مربوط خط میزنه و صحیحشو مینویسه و یا اینکه قبل از قسم به آفیسر بگن.

(2013-02-01 ساعت 18:10)amirhr123 نوشته:  
(2013-02-01 ساعت 17:41)f1f نوشته:  انفجار انتحاری در سفارت آمریکا در آنکارا SadSadSadSad.

اینم لینکش:
از بچه هاایا امروز کسی جلوی سفارت بوده لطفا اعلام کنید فقط دو نفر از محافظین کشته شدند.انشالله از بچه های ایران کسی طوری نشده باشه.
یکی از محافظین و خود بمبگذار کشته شدن و یک شهروند ترک مجروح شدهSad
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
تشکر کنندگان: yasaman1111 ، گل نهال ، raham ، amairmonre ، mooj ، r_ent ، amirhr123

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان