موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-01 ساعت 03:06)bayat_r نوشته: این رو جای دیگه نوشتم اما چون اونجا پاک میشه اینجا مینویسم تا بعد از ما هم بخونن و بدونن:
حالا که بعد از این همه سال دنبال مهاجرت بودن،خدا یهو تالاپی اومد این ویزا رو انداخت تو دامنمون، خدایا ممنونتم نه اینکه ناشکری کنم!نه! اما یک کم دل و دماغ به ما بده...
حس روزی رو دارم که خدا بهم بچه داد...چیزی که خیلی آرزوش رو داشتم...اما وقتی نزدیکی های بدنیا اومدنش شد.....یهو همه استرس های دنیا روی سرم هوار شد....خدایا درسته آرزوش رو داشتم..اما حالا آینده این بچه چی میشه؟ خب من میتونم به بهترین نحو بزرگش کنم؟ خدایا چرا اینقدر کار دارم تا بدنیا بیاد؟...خدایا بدنیا بیاد سالمه؟خوشگله؟
خدایا درسته که "هر آنکس که دندان دهد نان دهد" اما خب پول بیمارستان و پوشک و دارو و غذا و ویتامین و .... از کجا بیارم؟
خدایا مریض بشه چی کار کنم؟ خدا نمیشه مریض نشه؟ خدایا نمیشه خانمم اینقدر درد نکشه؟ نمیشه نصف دردای زنم رو من بکشم؟ خدایا یعنی میتونه شیر مادرش رو بخوره؟ شیر خشکی بشه ضعیف میشه؟..........................................
ها ها ها...... الان 9 سالشه...خوب و خوش و خرم....و باعث افتخار من....پس
میگذره، مثل برق و باد...حالا مقایسه اش کنید با وضع الان هممون.... پول بیمارستان جور میشه(بلیط )... بچه سالم بدنیا میاد(کارنت میشیم)..... مریض میشه خوب میشه(کلیرنس می خوریم).....بچه بزرگ میشه(میریم اونور زندگی رو شروع میکنیم)........... و یقیناً باعث افتخار خودمون و همه اونهایی که نشستن تا موفقیت رو ببینن میشیم و بیِیییب ِ (دل ِ) اونایی که میخوان عدم موفقیتمون رو ببینن رو میسوزونیم...
یه روز به یه یارو میگن چه جوری پولدار شدی؟
میگه: یه بار رفتم دِهِمون و یه جعبه سیب خریدم و اومد شهر فروختم. با پولش رفتم دِهِمون و دو تا جعبه سیب خریدم و اومدم تو شهر فروختم و بعد چهار تا جعبه سیب خریدم و اومدم فروختم که یهو عمه ام مرد و به من ارث زیادی رسید و من پولدار شدم... حالا قضیه ماست کلی دنبال مهاجرت به همه نقاط دنیا از امارات و کانادا (دو نوع فدرال و کبک) و استرالیا و اروپا و... بودیم یهو تالاپی آمر.یکا افتاد تو دامنمون ...پس شاد باشید و از آخرین ها لذت ببرید
راست می گی ها. اینهمه این در و اون در زدیم که بریم یهو ویزا اومد تو کاسه ما. یادم میاد هر وقت کسی ازم می پرسید که چرا آمریکا نمی ری می گفتم برو بابا من از سیاست ها و روش زندگی اونها خوشم نمی آید. (گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت پیف پیف بو می ده). حالا هر 30 ثانیه یک بار اونم تو روز تعطیلی سفارت سایت رو رفرش می کنم ببینم کلیر شدم یا نه
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-01 ساعت 13:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-01 ساعت 14:00 توسط kavirr.)
(2013-02-01 ساعت 13:32)sayeh_m نوشته: از همه دوستاني كه به من لطف دارن و انرژي ميفرستن ممنونم
همونطور كه اول اين تاپيك نوشتم ، همه با هم و در كنار هم اين زمان رو ميگذرونيم
شما برای همه مهم هستید و همه براشون مهم است که جریان دریافت ویزا شما رو تعقیب کنند، انشاالله که به لطف خدا هر چه سریع تر کلیر میشید و ویراتونو میگیرید. اینم هدیه من به شما ... You Are Not Alone
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک خبر بد...
بی بی سی فارسی>
وقوع انفجار در مقابل سفارت آمریکا در آنکارا
در مقابل ساختمان سفارت آمریکا در شهر آنکارا، پایتخت ترکیه، یک انفجار رخ داده است.
بر اساس گزارشها این انفجار، انتحاری بوده و در اثر آن دست کم دو نفر کشته شده است.
انفجار در یکی از ورودیهای جانبی سفارت رخ داد.
از محل انفجار، دود به چشم می خورد و آمبولانس ها و خودروهای آتش نشانی به محل رفته اند.
علت انفجار هنوز مشخص نیست.
تعدادی سفارتخانه و دفتر نمایندگی خارجی در این منطقه آنکارا واقع شده اند.
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
همينجوريش كه آنكارا لاك پشتي كار ميكرده، حالا كه بهانه هم داره ديگه... شانسه ديگه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام تبریک میگم به همه مطمئنم که همه 100 % کلیر میشن.
من تو فرم ds230 شغل پدرم رو نوشتم:
retired from being employed as a chemistry teacher in public high schools- currently self employed in building construction
employer: isfahan education center(آموزش و پرورش اصفهان)
بازنشسته آموزش و پرورش که اصطلاحا همیشه ساختمان سازی کرده...میشه با این مدارکی که به سفارت می فرستم برای مصاحبه هفته 2 مارچ یه توضیحی ازاین ساختمان سازی هم بفرستم که کلیر نخورن؟؟؟چطوری؟ کسی هم شغل مشابهی داشته؟؟
برای رشته مامانم هم عنوان رشته ای که درس میداده رو دارالترجمه با اونی که من نوشتم یکی ننوشته...من از تو سایت وزارت آموزش و پرورش آ م ری ک ا پیدا کردم ...حرفه و فن رو من نوشتم: career/technical education teacher
دار الترجمه نوشته : vacations and techniques
آیا اینا موجب کلیر خوردن میشه؟میدونم که مسائل دیگه ای هم هست که دلیل کلیر خوردن بشن.
لطفا راهنمایی کنین...آیا فرم های ds230 رو دوباره برای شغل ها پر کنم و همراه مدارک ارسالی بفرستم؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال