کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ایروان کی میخواد آپدیت بشهههههههههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: lover usa ، nika ، goody ، peyman1355 ، Tomas
سلام دوستان، من یکی از دوستام دوشنبه در آنکارا وقت مصاحبه داره، اگه ایشون طبق روال بره و مصاحبه بشه، یعنی اینکه همه چی طبق برنامه قبل هست، پس بقیه دوستان هم دیگه از این همه شک و شبهه ای که براشون به وجود اومده راحت میشن، پس فقط تا دوشنبه صبر کنین و من به محض اینکه خبری گرفتم از دوستم برای شما هم بازگو میکنم. ایشالله که با این اتفاق پیش اومده ،هیچ تغییری در روند کاری سفارت و بقیه قضایا به وجود نیاد
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام دوستای عزیر متاسفانه امروز حدوداً ساعت 1 بعد از ظهر یکی از اعضای گروههای چپگرای اهل ترکیه جلوی درب ورودی سفارت حمله انتحاری انجام داد خوشبختانه کسی از ایرانیا آسیب ندیده فقط یکی از نگهبانای در ورودی متاسفنه کشته شد و یک خبرنگار ترک هم مجروح شده ومن حدوداً 400 متر فاصله داشتم که صدای خیلی وحشتناکی شنیدم الانم تمام خیابونای منتهی به سفارت بستن ، فردا صبح دوباره می رم سفارت ببینم تعطیل هست یا نه؟ خبرشو بهتون میدم
از هر دوی شما دوستان عزیز mrbonbon و faridko ممنونم که نگرانی دوستان رو درک می کنید و برای کسب اطلاع از وضعیت سفارت و اطلاع رسانی نتیجه وقت میذارید و پیگیرید. Smile
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
من الان آنکارا هستم متاسفانه امروز بعد از بمبگذاری سفارت تعطیل شد.
ما کلیر شده بودیم و برای گرفتن ویزا آمده بودیم اما با اینکه تو سایت ceas
وضعیتو issued میزنه ولی سفارت پاسپورتامونو تحویل ups نداده.Sad
من حتما روز 2 شنبه از وضعیت سفارت خبر میدهم.
دوستان بیایید از صمیم قلب آرزو کنیم وضعیت دوستانی که الان آنکارا اند و منتظر مصاحبه یا تحویل گرفتن پاسپورتشون هستند، سریعتر مشخص بشه که بلاتکلیفی توی یک کشور دیگه بدجوری سخت و ناخوشاینده.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-02-01 ساعت 23:26)Lucky Laya نوشته:  من الان آنکارا هستم متاسفانه امروز بعد از بمبگذاری سفارت تعطیل شد.
ضمنا بهترین روش جهت برنامه ریزی مراجعه به سایت سفارت می باشد.
با این وضعیت امنیتی شهر و با توجه به آسیب دیدن گیت ورودی و ... فکر نمی کنم تا 2و3 هفته دیگه سفارت کسیو پذیرش کنه ، با این وضعیت گرونی ارز ، بعد از کلی هزینه اومدم اینجا الانم اینجوری شد واقعا ناراحتم و متاسفم برای کسی که این خریت کرد
سلام دوستان
بعد از مدتی کوتاه دوباره سراغ سایت خود بعبارتی خانه 2013ها اومدم متاسفانه بعلت مشغله کاری زیاد و برنامه ریزی فشرده نتوانستم دوستان را در شادی خود سهیم نمایم چون در ماموریت اداری بوده ودسترسی به اینتر نت نداشتم من الان انکارا هستم وبا دوستانی که پاس هایمان را تحویل دادیم در ارتباط میباشیم متاسفانه امروز هم پاس های ما تحویل upsنشد امروز دو تا از بچه ها که پاس هایشان رو دوشنبه وسه شنبه تحویل دادند ویزایشان رو گرفتند دوستانی که قصد اومدن دارند حتما روی 5روز به بالا حساب کنند در شرایط عادی حالا بااین وضع بوجود امده وقیمت دلار 4هزار تومانی وبا این هزینه دلاری که هتل دائم کنتر میندازه دعا بفرمایید که روال سفارت به حالت عادی برگردد اگر ما ویزایمان را گرفتیم دوستان بدون هیچ نگرانی برای مصاحبه می توانند تشریف بیاورند ولی برای گرفتن ویزا پیشنهاد میکنم یک کم دست نگهدارید تا شرایط عادی شود.ما شمارا در جریان قرار خواهیم داد.
CASE NUMBER:2013AS000011##
   *  تعداد افراد کیس:4نفر
  * تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر    
محل مصاحبه:انکارا           *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
(2013-02-01 ساعت 23:26)Lucky Laya نوشته:  من الان آنکارا هستم متاسفانه امروز بعد از بمبگذاری سفارت تعطیل شد.
ای بابا
دو شنبه؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: peyman1355 ، Tomas ، princesess
من واقعا متاسف شدم و از صمیم قلب دعا می‌کنم که سفارت باز بشه و کار دوستهای عزیزمون راه بیفته
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
ان شاله کلیر شدن با این چیزا عقب نمی افته
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
صدای منرا از قلب انکارا میشنوید من برای گرفتن ویزا اومدم امروز تو خیابون بودیم که یهو دیدیم پلیسا ریختن همه جا ما هم فکر کردیم که حتما جایی اتیش گرفته یا چیز خیلی خاصی نیست ولی برگشتیم هتل که بهمون گفتن بمب بوده و چند نفرن مردن و فعلن سفارت هم تعطیله تا ببینیم خودشون چی اعلام میکنند ولی خیلی از بچه هاهم واقعا نگرانن هم اونایی که مصاحبه دارن وهم اونایی که پاس دادن برای ویزا خدا کنه همه چی زود ردیف شه!!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
(2013-02-02 ساعت 01:00)IN.USA@2013 نوشته:  صدای منرا از قلب انکارا میشنوید من برای گرفتن ویزا اومدم امروز تو خیابون بودیم که یهو دیدیم پلیسا ریختن همه جا ما هم فکر کردیم که حتما جایی اتیش گرفته یا چیز خیلی خاصی نیست ولی برگشتیم هتل که بهمون گفتن بمب بوده و چند نفرن مردن و فعلن سفارت هم تعطیله تا ببینیم خودشون چی اعلام میکنند ولی خیلی از بچه هاهم واقعا نگرانن هم اونایی که مصاحبه دارن وهم اونایی که پاس دادن برای ویزا خدا کنه همه چی زود ردیف شه!!
حالا الان پاستو تحويل دادي يا نه ؟؟؟
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: armin1 ، AsemanAbee ، bayat_r ، گل نهال ، a_r_m80 ، peyman1355 ، ensan ، kasrafo ، Ali DV-2013 ، Tomas ، princesess ، payampars ، mahmood60
سلام دوستان چند روز پیش توی همین تاپیک یکی از دوستان آدرس تاپیکی در مورد ایرلاین ها واسه رفتن گذاشته بودند که الان پیداش نمیکنم.میشه لطفا بنویسیدش.ممنونم
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان