کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 10:37)payam62 نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 10:28)reza_top60 نوشته:  دوستان پیجی از بچه های مهاجرسرا در FB وجود داره بنام DV-2013 که گروه خصوصی هست و من عضوش نیستم اما یکی از دوستانم که عضوش هست گفت یکی از کابرها دیشب با |آمریکا تماس گرفته و بهش گفتن فقط سهمیه ترکیه پر شده و ربط به بقیه سفارتها نداره.اگه کسی عضو اون گروه هست یا این کاربر عزیز الان در مهاجرسرا هست بیاد یه توضیح مفصل بده.

اگر صفحات قبل را مطالعه کنید یکی از دوستانی که کیس 4 نفره داشتند و ابوظبی مصاحبه شدن، همکی کلیر شدن ولی فقط به یکیشون ویزا دادن و 3 نفر موندن. بهشون گفتن سهمیه تموم شده.
فرضاً گفته ی دوست شما درست باشه، در این 1 هفته ی باقی مانده که 2 روز هم تعطیلی داره، چه کار میتونیم بکنیم؟ امکان داره که پرونده های ما رو به یک سفارت دیگه منتقل کنن ؟ مدیکال چی ؟ صدور ویزا در سفارت ها 2-3 روز طول میکشه و خیلی مسائل دیگه ....
دیشب که من با ویزا سنتر امریکا تماس گرفتم گفتند که امکان اینکه پروندتون و به سفارت دیگه ای بفرستیم نیست چون یکبار مصاحبه رفتید و زمان لازم. ندارید، گفت هر سفارت ی ظرفیتی برای دادن ویزا داره

تشکر کنندگان: alireza2753 ، Sonaen60 ، DIVE ، payam62 ، romance33 ، Mehrdadordi ، مانترا
دوستان عزیز.دایی من مقیم امریکاس و خیلی پیگیر کارهای ما.متاسفانه دیشب که تماس گرفته بود و کلی پیگیری کرده بود به من گفت نرید آنکارا بی فایدس.
من و همسرم خیلی خیلی هزینه کردیم.نمیخام دیگه هزینه اضافی کنیم.و بلیط هامون رو پس دادیم.
نمیدونم کار درستی کردیم یا نه.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: arash 111 ، Aida.s ، payam62 ، romance33 ، مانترا ، linuxer ، negar_karimi6 ، e76779 ، gbtm
(2013-09-21 ساعت 10:37)payam62 نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 10:28)reza_top60 نوشته:  دوستان پیجی از بچه های مهاجرسرا در FB وجود داره بنام DV-2013 که گروه خصوصی هست و من عضوش نیستم اما یکی از دوستانم که عضوش هست گفت یکی از کابرها دیشب با |آمریکا تماس گرفته و بهش گفتن فقط سهمیه ترکیه پر شده و ربط به بقیه سفارتها نداره.اگه کسی عضو اون گروه هست یا این کاربر عزیز الان در مهاجرسرا هست بیاد یه توضیح مفصل بده.

اگر صفحات قبل را مطالعه کنید یکی از دوستانی که کیس 4 نفره داشتند و ابوظبی مصاحبه شدن، همکی کلیر شدن ولی فقط به یکیشون ویزا دادن و 3 نفر موندن. بهشون گفتن سهمیه تموم شده.
فرضاً گفته ی دوست شما درست باشه، در این 1 هفته ی باقی مانده که 2 روز هم تعطیلی داره، چه کار میتونیم بکنیم؟ امکان داره که پرونده های ما رو به یک سفارت دیگه منتقل کنن ؟ مدیکال چی ؟ صدور ویزا در سفارت ها 2-3 روز طول میکشه و خیلی مسائل دیگه ....
سلام
من الان ابوظبی هستم و یکهفته هست که پاسمو تحویل سفارت دادم.میخواستم بگم که صحبت این دوستمون که ویزا رو یک نفر گرفته و سه نفر نگرفتن، از پایه بی اساس است
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: alireza2753 ، Sonaen60 ، reza_top60 ، DIVE ، گل نهال ، payam62 ، romance33 ، mhb161 ، sh-p ، mehrdad pharm ، مانترا ، bayat_r ، e76779 ، پدی ، ikamaly
(2013-09-21 ساعت 10:14)iraj im نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 07:35)khaste نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 07:33)khaste نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 00:09)hamid3330 نوشته:  سلام مجدد.... (ضمن تکرار مطالب قبلی آدرس صفحه فرد مربوط را ذکر می کنم)
ضمن همدردی با دوستان عزیز و ابراز ناراحتی شدید خودم و خانمم برای اتفاقی که واسه دوستان افتاده و یادآوری اینکه اولا هنوز میشه امیدوار بود تا دوشنبه که اوضاع مشخصتر بشه و احتمالا خودشون ییه تصمیماتی بگیرند و اینکه بهر حال باید تایع تقدیر بود (هر چه که باشد) یه یشنهاد دارم و اونم اینکه ضمن انجام راه حلهای دیگه دوستان، با صفحه ف+ی+س ب+و+ک آقای ا+ل+ن ا+ی+ر که سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکابه آدرس https://www.f+a+c+e+b+o+o+k.c+o+m/alan.eyre.77 و وب لاگ http://blogs.usembassy.gov/sokhangu/بوده وبه نوعی مدیر دیپلماسی عمومی ایران محسوب میشه به صورت پیام خصوصی همه دوستان مکاتبه کنید و شرح کامل و مودبانه ای از اتفاق پر شدن سهمیه صدور ویزای سفارت (و نه پر شدن سهمیه ویزای لاتاری) و اینکه کیسهای چند نفره ای ناقص ایشو شدن بدین و درخواست کنید که با سفیر از طرف ایرانیها صحبت کنند و راه حلی برای افزایش سهمیه صدور این ماه دو سفارت ابوظبی و آنکارا پیدا کنند. توجه کنید صفحه این آقا احتمالا از سوی دوستان و+ز+ا+ر+ت information ایران چک میشه.بنابراین پیام خصوصی بگذارید.. لطفا درخواستها مودبانه و بدور از حرفهای مشکل زا باشه (شاید فقط یک درصد بشه به چنین راه حلی امید داشت اما همون یک درصد هم ارزش چک کردن داره....)
رشته ای بر گردنم افکنده دوست.... می کشد آنجا که خاطرخواه اوست.....

من الان تو وبلاگش پیام گذاشتم
هرچه سریعتر همه درخواست بدید خواهش میکنم پیگیری کنید
یا ویزا رو بیشتر کنن یا بغرستن ارمنستان

http://blogs.usembassy.gov/sokhangu/2012...%B2%D8%A7/

خواهشا در FB آدرس بالا پیام بذارید به زبان فارسی هم می توانید بنویسید.نترسید شاید همین آخرین تلاشمون باشه .این حق ماست.

من به فارسی تو فیسبوک گذاشتم اما بچه ها میگن زنگ زدن نمیشه دیگه کاریش کرد
تشکر کنندگان: romance33
(2013-09-21 ساعت 10:37)payam62 نوشته:  اگر صفحات قبل را مطالعه کنید یکی از دوستانی که کیس 4 نفره داشتند و ابوظبی مصاحبه شدن، همکی کلیر شدن ولی فقط به یکیشون ویزا دادن و 3 نفر موندن. بهشون گفتن سهمیه تموم شده.
روی همه حرف های ملت حساب نکنین. اون دوستمون مدعی شده که به یکیشون ویزا دادن و به بقیه گفتن برین تا یکشنبه ببینیم چی میشه؟ الان این دو جمله متناقض هم هستند. من بهش پیام خصوصی دادم و در مورد این پستش سئوال کردم. منتظرم جواب بده. پرونده شما یک فایل کامپیوتری و در کسری از ثانیه قابل انتقال هست. صرفنظر از این که اجازه همچین کاری رو داشته باشند و یا از لحاظ مقررات اداری قابل انجام باشه.
بشینین دعا کنین این ماجرا ختم به خیر بشه. اگر ختم به خیر نشه اونهایی که پیش از سپتامبر کلیر شدن و تا سپتامبر نرفتن ویزا بگیرن باید عذاب وجدان داشته باشند که با این کارشون یکی رو از ویزا گرفتن محروم کردند. بعضی کم کاری ها و سهل انگاری ها به عوض ضرر زدن به خود شخص، گریبان عده ای بیگناه و بی خبر از همه جا رو می گیره و ممکنه سرنوشت آدم ها رو عوض کنه. این حرف های من دیگه الان فایده ای نداره و فقط برای ثبت در تاریخ و عبرت آیندگان مخصوصاً 2014ایها نوشتم که هر وقت کلیر شدند تمام کارها رو تعطیل کنند و برن ویزاشون رو بگیرند. تو این برنامه دقیقه ها هم سرنوشت ساز هستند. برنامه ویزای گوناگونی یک برنامه قابل پیش بینی با رفتار خطی نیست. تا وقتی ویزا نگرفتین هیچ تغییری در زندگیتون ندین. خداوند سرنوشت همه ما را ختم به خیر نماید.
(2013-09-21 ساعت 10:42)Szsanazsz نوشته:  كسي روي متن طومار كار كرده ؟و آيا برنامه اي براي حضور دسته جمعي و چگونگي جمع آوري امضا ريخته شده؟ آيا ميشه كه امضا رو اينترنتي جمع كرد كه سريعتر بشه؟ ببخشيد اگه اينا رو مينويسم به نظرم تا آخر امشب بهتره يه جمع بندي بشه...

من با ساناز موافقم بچه ها ...
عجله کنین خواهشا Sad
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
ببینید من هرچی متن اطلاعیرو میخونم اینجوری میفهمم که کیس هایی که در وبسایت اعلام شده وکلیر شدن رو شامل نمیشه. حالا نمیدونم کیس ما که ستاره داره تکلیفش چیه. نظرتون چیه؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6
(2013-09-21 ساعت 08:41)smpf نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 08:31)yami نوشته:  و در ضمن بهتره فقط کسانی که اسمشون برای کلیرنس اومده و اعلام شده بیان ویزا بگیرن و بعد زیرش زدن پیگیر بشن، چون بقیه دیگه اساسا تکلیفشون معلومه و در مورد اونا کاری غیر قانونی انجام نشده.
این دسته اول باید بگن که ما بخاطر اینکه اعلام کردین کارمون تموم شده Life Changing Decisions گرفتیم و الان رو هوا موندیم. خودشون هم یادمه که تو سایت نوشته بودن اون زمان که تا کلیرنستون اعلام نشده Life Changing Decisions تگیرید.

دوست عزيز سفارت كه چيزي درمورد لايف چنج دسيژن چيزي ننوشته ما الان رو هواييم نصف افرادخانواده ويزا دارن و يه نفرمون نداره وكليرمون كردن شمارمون تو سايت اومد تا ٢٥سبتامر وقت داشتيم الان يه هو ميگن ويزا فينيتو ،مسخره نيست يعني اينا به خودشون زحمت ندادن حتي بشمرن تعداد رو واز قبل با همه هماهنگ كنن و مردم رو سركار نذارن
عزيز من به ما هم گفتن تا ٢٥ سپتامبر بياين و كلير شديم خوب اين واضحه كه به كلير شده ها ميدن نوشته إز ٢٠ سپتامبر ديگه پرونده جديدي براي كلير شدن يعني شماره جديدي كلير نميشه
تشکر کنندگان: alireza2753 ، romance33 ، مانترا ، negar_karimi6
مگه امروز لیست آپ شده؟که شما 21 کلیر شدی؟
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: romance33 ، Nora hashemi ، negar_karimi6
(2013-09-21 ساعت 10:56)halaleh نوشته:  دوستان عزیز.دایی من مقیم آمریکاس و خیلی پیگیر کارهای ما.متاسفانه دیشب که تماس گرفته بود و کلی پیگیری کرده بود به من گفت نرید آنکارا بی فایدس.
من و همسرم خیلی خیلی هزینه کردیم.نمیخام دیگه هزینه اضافی کنیم.و بلیط هامون رو پس دادیم.

ما هم نمیریم بلیط ها رو پس دادیم هرجی پیگیری میکنم مطمئن تر میشم که چاره ای ندارم جز پذیرفتن این حقیقت تلخ امیدوارم این اتفاق واسه 2014 ها نیوفته

تشکر کنندگان: romance33 ، reza_top60 ، مانترا ، e76779
بچه ها همین الان کیس اصلی ما آپدیت شد!!!!!!!! یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

امروز هم دارن کار میکنن..تعطیل نیست سفارت یعنی.

تشکر کنندگان: mhb161 ، romance33 ، reza_top60 ، soli asali ، مانترا ، Mehrdadordi ، houmanmir ، negar_karimi6
(2013-09-21 ساعت 04:41)afshin4749 نوشته:  سلام دوستان عزیز ،
من سایت آنکارا رو دیدم و متنش رو خوندم . نمیدونم که چرا این اتفاق افتاده و خیلی هم برام عجیبه !!!! ؟؟؟؟ البته متن اعلامیه رو هم براتون قرار میدم . ولی عجیب اینجاست که نوشته ، حتی اونایی هم که پروسه شون تموم شده !! از 20 سپتامبر دیگه به اونا هم ویزا نمیدن !!! و اعلام کرده که سهمیه تموم شده . خیلی عجیبه ؟!!! من اصلاً نمی فهمم که اونایی که پروسه شون تموم شده دیگه چرا ؟ یا اینکه اونایی که کاراشون تکمیل شده دیگه چرا ؟ آقا هیچ سالی اینطوری نبوده . حتی سال 2011 هم که کلی ریزش داشت ، اما تا روز سی ام سپتامبر فرآیند ادامه داشت !!! . اصلاً خودشون هم اعلام میکنن که پایان سپتامبر ، پایان پروسه هستش !!!!؟؟؟؟؟ عجیبه ها ؟!!! . خصوصاً متنی رو که پر رنگش کردم رو مطالعه بفرمایید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Sad
اینم متن اعلام شده :
Please be aware that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants.

As of Friday, September 20, the Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing.

As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify.

We therefore instruct that Iranian diversity visa applicants please not come to Embassy Ankara even if you previously received notification that your administrative processing was complete.

There currently are no more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013.

Please be assured that your Diversity Visa application was given every consideration under U.S. law. You may still apply for future DV programs. We sincerely regret any inconvenience this may cause
.

لطفاً پیشکسوتان حتماً در این خصوص نظر بدن !! والا من شاخ درآوردم . اصلاً موندم که این چه مسخره بازیه ؟!!

هر سال گفته شده هر موقع ویزا تموم بشه کلا پروسه اون سال رو میبندن
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: afshin4749
(2013-09-21 ساعت 11:14)marsha نوشته:  بچه ها همین الان کیس اصلی ما آپدیت شد!!!!!!!! یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
وا مگه میشه؟
یکی هم میگه کلیر شده امروز؟
اینجا چه خبره.
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، romance33 ، alireza2753 ، مانترا ، Sonaen60 ، negar_karimi6
(2013-09-21 ساعت 11:13)Aida.s نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 10:56)halaleh نوشته:  دوستان عزیز.دایی من مقیم آمریکاس و خیلی پیگیر کارهای ما.متاسفانه دیشب که تماس گرفته بود و کلی پیگیری کرده بود به من گفت نرید آنکارا بی فایدس.

ما هم نمیریم بلیط ها رو پس دادیم هرجی پیگیری میکنم مطمئن تر میشم که چاره ای ندارم جز پذیرفتن این حقیقت تلخ امیدوارم این اتفاق واسه 2014 ها نیوفته

سلام.... بنظر من چون فضا مشخص نیست بهتره برید سفارت... حتی اگر یک درصد شانس داشته باشید. شک نکنید. ضمنا فامیلوتنم که امریکا هستند نمی توانند زیاد اطلاعات جامعی بگیرند چون این اتفاق برای بار اوله و خود سفارت هم احتمالا بلاتکلیفه.... ضمنا سفارتخانه نقش مهمی داره و نه مطلعین... این نظر منه....
همسر یکی از اعضای نسبتا فعال...!!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان