کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 07:13)yami نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 06:25)azem2014 نوشته:  سلام دوستان هر چی فکر میکنم چی بگم بلکه راهگشا باشه باز نگرانم راه که نباشه هیچ و بیراهه باشه- اما خوب صبحی توسایت هر سه سفارت رفتم در سایت ابوظبی نکته ای دیدم که نمیدونم از کی اونجاس از قبله یا جدیده -اما به نظرم انگار که یه رویکرد کلی وجود داره -شمام نگاه بندازین ببینین از توش چیزی درمیاد بدرد بخوره-منظورم راهی که پیشنهادداده برای پیگیری مشکل و اینکه از کجا میشه پیگیری کرد
Important Change: The U.S. Embassy in Abu Dhabi is no longer accepting applications for waivers of Immigrant Visa ineligibilities. All waiver applications must now be sent directly to USCIS in the United States. Individuals abroad who have applied for certain visas and have been found ineligible by a U.S. Consular Officer, will be able to mail requests to waive certain grounds of inadmissibility directly to a U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) Lockbox facility. This change affects where individuals abroad, who have been found inadmissible for an immigrant visa or a non-immigrant K or V visa, must send their waiver applications. For more information, please contact USCIS directly at: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis

این در مورد کسانی هست که بخاطر نداشتن شرایطی از ویزای مهاجرتی محروم شدن و تقاضای استثنا قائل شدن دارن. مثلا بالفرض قانون میگه که کسی که فلان مریضی رو داره نمیتونه به آمریکا مهاجرت کنه. حالا کسی که این مریضی رو داره و محروم شده میخواد با آسمان ریسمان بافتن که مثلا من بیمه درمانی بین المللی دارم و هزینه هام سر دولت نمی افته یا مدارکی دارم که بیماری ام غیر مسری هست یا خلاصه ازین برنامه ها تا بلکه براش استثنا قائل بشن.
علت اینکه این امر در مورد ویزای لاتاری امکان پذیر نیست اینه که از اولش هم در مدارک ارسالی میگن که «هر جا و هر وقت» که صلاح دیدن به هر دلیلی میتون پروسه و متوقف کنن و این برنده شدن تکلیفی متوجه دولت آمریکا و حقی برای برنده ایجاد نمیکنه بلکه صرفا یک نوع previlige هست به صلاح دید خودشون از روی قرعه به عده ای میدن.
من به شخصه به نظرم بجای این همه آدم رفتنشون به سفارت که ممکنه تعبیر به شورش بشه، بهتره که همان هزینه ها رو به یک وکیل معتبر و کارکشته و با سابقه بدن که ببینه چکار میتونه بکنه. بهرحال با اینکه ده روزی از سپتامبر مونده ولی اینا هم میتونن بگن سهمیه تمام شده که این حرف کاملا قانونی هست و مو لای درزش نمیره یا میتونن تا همان اخر سپتامبر لفتش بدن و بگن دد لاینش رسید.
من جای شما باشم به خودم می قبولونم که نشد. حالا شد که خودش یک معجزه هست و حسابی خوشحال میشم، خدای نکرده نشد هم که حداقل دوباره انتظار و دق دلی نمیگیرم.
از دست ما هم اگه کاری بر بیاد بگین در خدمتتون هستیم Sad

سلام دوست عزیز اما به نظرم با چیزی که شما میگی یه کم متفاوته
This change affects where individuals abroad, who have been found inadmissible for an immigrant visa or a non-immigrant K or V visa
تشکر کنندگان: romance33
(2013-09-21 ساعت 02:25)meysam.oghbaei نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 01:21)Nanas نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:43)آناهیتا کوچکی نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:34)bayat_r نوشته:  2راه
drmrs
rozelo & Alirezaa2013
miladswat
Tir-Tapar
mohammad. Behrouzi
linuxer
natasha
SK89
heidari1248
r91
gifa
hazrat
واله
meysam afjeh
drkahani
Fardaye Roshan
nyayesh
Rira2013
Aida.s
afhamid
mezamo
mehrnaznm
soruosh
alihmh
shahin_xp
Mojtaba7300
marsha
aliyazdan335
khaste
smpf
MEH.T

از منتظر سرا در آنکارا اینا موندن

دوستان کسی دیگه ای هم هست که یه آمار بگیریم برای اقدامات بعدی؟

بله منم هستم

منم همينطور!

منم همینطور...
ما هم همینطور
تشکر کنندگان: lilistar ، sadeghi897 ، romance33 ، مانترا ، gbtm
(2013-09-21 ساعت 07:59)azem2014 نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 07:13)yami نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 06:25)azem2014 نوشته:  سلام دوستان هر چی فکر میکنم چی بگم بلکه راهگشا باشه باز نگرانم راه که نباشه هیچ و بیراهه باشه- اما خوب صبحی توسایت هر سه سفارت رفتم در سایت ابوظبی نکته ای دیدم که نمیدونم از کی اونجاس از قبله یا جدیده -اما به نظرم انگار که یه رویکرد کلی وجود داره -شمام نگاه بندازین ببینین از توش چیزی درمیاد بدرد بخوره-منظورم راهی که پیشنهادداده برای پیگیری مشکل و اینکه از کجا میشه پیگیری کرد
Important Change: The U.S. Embassy in Abu Dhabi is no longer accepting applications for waivers of Immigrant Visa ineligibilities. All waiver applications must now be sent directly to USCIS in the United States. Individuals abroad who have applied for certain visas and have been found ineligible by a U.S. Consular Officer, will be able to mail requests to waive certain grounds of inadmissibility directly to a U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) Lockbox facility. This change affects where individuals abroad, who have been found inadmissible for an immigrant visa or a non-immigrant K or V visa, must send their waiver applications. For more information, please contact USCIS directly at: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis

این در مورد کسانی هست که بخاطر نداشتن شرایطی از ویزای مهاجرتی محروم شدن و تقاضای استثنا قائل شدن دارن. مثلا بالفرض قانون میگه که کسی که فلان مریضی رو داره نمیتونه به آمریکا مهاجرت کنه. حالا کسی که این مریضی رو داره و محروم شده میخواد با آسمان ریسمان بافتن که مثلا من بیمه درمانی بین المللی دارم و هزینه هام سر دولت نمی افته یا مدارکی دارم که بیماری ام غیر مسری هست یا خلاصه ازین برنامه ها تا بلکه براش استثنا قائل بشن.
علت اینکه این امر در مورد ویزای لاتاری امکان پذیر نیست اینه که از اولش هم در مدارک ارسالی میگن که «هر جا و هر وقت» که صلاح دیدن به هر دلیلی میتون پروسه و متوقف کنن و این برنده شدن تکلیفی متوجه دولت آمریکا و حقی برای برنده ایجاد نمیکنه بلکه صرفا یک نوع previlige هست به صلاح دید خودشون از روی قرعه به عده ای میدن.
من به شخصه به نظرم بجای این همه آدم رفتنشون به سفارت که ممکنه تعبیر به شورش بشه، بهتره که همان هزینه ها رو به یک وکیل معتبر و کارکشته و با سابقه بدن که ببینه چکار میتونه بکنه. بهرحال با اینکه ده روزی از سپتامبر مونده ولی اینا هم میتونن بگن سهمیه تمام شده که این حرف کاملا قانونی هست و مو لای درزش نمیره یا میتونن تا همان اخر سپتامبر لفتش بدن و بگن دد لاینش رسید.
من جای شما باشم به خودم می قبولونم که نشد. حالا شد که خودش یک معجزه هست و حسابی خوشحال میشم، خدای نکرده نشد هم که حداقل دوباره انتظار و دق دلی نمیگیرم.
از دست ما هم اگه کاری بر بیاد بگین در خدمتتون هستیم Sad

سلام دوست عزیز اما به نظرم با چیزی که شما میگی یه کم متفاوته
This change affects where individuals abroad, who have been found inadmissible for an immigrant visa or a non-immigrant K or V visa

نه خیالتون راحت باشه در این مورد من مطمئنم
inadmissible مثلا به آدمهایی میگن که به خاطر بیماری، ورود غیر مجاز یا اقامت غیر مجاز بیش از شش ماه در آمریکا، عضویت درگروههای تروریستی، ارتکاب جنایات جنگی، سو پیشینه کت و کلفت و غیره در حالت عادی اجازه ورود به آمریکا ندارند.
اما کمیسیونی هست که به تقاضای این آدمها دونه دونه رسیدگی میکنه و اگه امکانش بود براشون استثنا قائل میشه. مثلا میگه این فرد اگه بهش اجازه ورود ندیم میمیره یا کشته میشه یا جانش در خطر هست یا ازین حرفها.
مشکل دوستان ما در اینجا این هست که سهمیه ویزای ایرانیها تمام شده. قبلا هم اینجوری شده اما به محض اتمام سهمیه دیگه اسامی کلیرنس رو اعلام نمیکردن تا طرف فکر کنه که کلیرنسش به وقتش نیومد. اینا inadmissible نیستن. اگه بودن که کلیرنسشون خوب نمی اومد.
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، e76779 ، sayeh_m ، romance33 ، mehrdad pharm ، alirezass
نميتونم اميد داشته باشم از ديشب صدبارمتن نامه آنكاراروخوندم كلا ويزاتموم شده اگه ميتونستن ويزا ازاونور تامين كنن كه ميگفتن پس هيچ نامه و وكيل و ....فك نكنم چاره ساز باشه ظلمي كه هميشه به ما ايرانيها ميكنن حتي تو سايت تركي سفارت چيزي نزده لعنت لعنت لعنت
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، gifa ، e76779 ، lilistar ، athenaa ، romance33 ، Mehrdadordi ، مانترا ، سو سو
هر چي بالا پايين ميكنم اين تجمع و اينجور چيزها خيلي كار ساز نيست و بلكه ممكنه قضيه رو منحرف كنه.حساسيت بيخود ايجاد ميشه اونم با وضعيتي كه اين روزها در تركيه حكم فرماست.مراجعه بكنيم ولي حالت تجمع بهش نديم.
نامه هاي محترمانه به مراجع مختلف از كنسول تا بالاترين ميتونه راه كشاتر باشه. البته درصورتيكه راهي مونده باشه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: e76779 ، sadeghi897 ، lilistar ، Sonaen60 ، ALNB ، romance33 ، reza_top60 ، Szsanazsz ، Mehrdadordi ، مانترا ، سو سو ، gbtm ، abshar_wf
با تجربه اي كه از سالهاي قبل وجود داره و با توجه به وقت كمي كه باقي مونده و تبصره هايي كه اينا از قبل براي گرفتن ويزا گذاشتن ، گرفتن وكيل و نامه نگاري و غيره ، هيچ كدوم دردي رو دوا نميكنه . سهميه هم فكر نكنم هنوز مال ايرانيا تموم شده باشه ، من فكر ميكنم سهميه ويزاي سفارت انكارا تموم شده ، چون سفارتها هر كدوم در ماه يه تعداد مشخصي ميتونن ويزا صادر كنن .
با اين حساب ، براي بار چندم ، از دوستاني كه در سفارت هاي ابوظبي و ايروان هستن ميخوام كه منتظر نشن و سريعتر خودشون رو به سفارت برسونن .
بچه هاي انكارا هم صبر كنيد تا دوشنبه ، درسته اينا اين متن رو گذاشتن ولي همينم ممكنه سه شنبه بردارن ، ما امسال تو اين لاتاري خيلي چيزهاي عجيب ديديم ، چيزهايي كه هيچ قاعده و قانوني نداشته ، پس اين هم محال نيست ، اميدتون رو از دست ندين .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
و در ضمن بهتره فقط کسانی که اسمشون برای کلیرنس اومده و اعلام شده بیان ویزا بگیرن و بعد زیرش زدن پیگیر بشن، چون بقیه دیگه اساسا تکلیفشون معلومه و در مورد اونا کاری غیر قانونی انجام نشده.
این دسته اول باید بگن که ما بخاطر اینکه اعلام کردین کارمون تموم شده Life Changing Decisions گرفتیم و الان رو هوا موندیم. خودشون هم یادمه که تو سایت نوشته بودن اون زمان که تا کلیرنستون اعلام نشده Life Changing Decisions تگیرید.
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، lilistar ، lonelyman ، romance33 ، Nora hashemi ، amir82
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
این نبود رسمش... Sad
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-09-21 ساعت 08:31)yami نوشته:  و در ضمن بهتره فقط کسانی که اسمشون برای کلیرنس اومده و اعلام شده بیان ویزا بگیرن و بعد زیرش زدن پیگیر بشن، چون بقیه دیگه اساسا تکلیفشون معلومه و در مورد اونا کاری غیر قانونی انجام نشده.
این دسته اول باید بگن که ما بخاطر اینکه اعلام کردین کارمون تموم شده Life Changing Decisions گرفتیم و الان رو هوا موندیم. خودشون هم یادمه که تو سایت نوشته بودن اون زمان که تا کلیرنستون اعلام نشده Life Changing Decisions تگیرید.

دوست عزيز سفارت كه چيزي درمورد لايف چنج دسيژن چيزي ننوشته ما الان رو هواييم نصف افرادخانواده ويزا دارن و يه نفرمون نداره وكليرمون كردن شمارمون تو سايت اومد تا ٢٥سبتامر وقت داشتيم الان يه هو ميگن ويزا فينيتو ،مسخره نيست يعني اينا به خودشون زحمت ندادن حتي بشمرن تعداد رو واز قبل با همه هماهنگ كنن و مردم رو سركار نذارن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: e76779 ، پدی ، reza_top60 ، proje ، romance33 ، zohre02 ، Nora hashemi ، مانترا ، negar_karimi6
(2013-09-21 ساعت 08:41)smpf نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 08:31)yami نوشته:  و در ضمن بهتره فقط کسانی که اسمشون برای کلیرنس اومده و اعلام شده بیان ویزا بگیرن و بعد زیرش زدن پیگیر بشن، چون بقیه دیگه اساسا تکلیفشون معلومه و در مورد اونا کاری غیر قانونی انجام نشده.

دوست عزيز سفارت كه چيزي درمورد لايف چنج دسيژن چيزي ننوشته ما الان رو هواييم نصف افرادخانواده ويزا دارن و يه نفرمون نداره وكليرمون كردن شمارمون تو سايت اومد تا ٢٥سبتامر وقت داشتيم الان يه هو ميگن ويزا فينيتو ،مسخره نيست يعني اينا به خودشون زحمت ندادن حتي بشمرن تعداد رو واز قبل با همه هماهنگ كنن و مردم رو سركار نذارن

من نمیگم در صفحه این مطلب اینو نوشته، بلکه یادم اون زمان که من سایت رو سر و ته میکردم، سه سال پیش، چند جا نوشته بودن که تا شماره تون در سایت نیومده ازین تصمیمات نگیرید که بعدا کلیر نشین و بگین من خونه ام رو فروختم.
خوب الان اگه اون رو پیدا کنید ببینید کجا گفتن، میتونید بگید آقا به حرف شما تا کلیرمون اومد ما تصمیماتمون رو عملی کردیم
شما یک روز هم نباید صبر میکردید. همه میدونن که ویزای لاتاری سهمیه هست. هر کی زودتر گرفت گرفت، به آخری ها همیشه نمیرسه چون همیشه بیش از ظرفیت اعلام میکنن. میدونن که بعضی ها نمیرن بگیرن. برای بعد سپتامبر هم نمیتونن منتظر بشن بعد ذخیره اعلام کنن چون قانون میگه تا سپتامبر باید تموم بشه قضیه.
تشکر کنندگان: smpf ، Sonaen60 ، پدی ، reza_top60 ، proje ، romance33 ، Nora hashemi ، negar_karimi6
سلام دوستان. ببخشید ما که کلیر نشدیم و میخاهیم پاسپورتا رو بدیم به سفارت، آیا فقط یکشنبه و سه شنبه ساعت 1:30 باید اونجا باشیم یا روزای دیگه هم میشه؟ شاید نتونم سه شنبه اونجا باشم.
مرسی
کیس نامبر: 2013AS7xxx ، کنسولگری: ابوظبی افراد کیس: 2
ارسال فرمها:2012 June 7th- ارسال مجدد با ایمیل: June 19th
کارنتی کیس:-- مصاحبه:30 may کلیرنس:Sad ویزا:--
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، پدی ، proje ، romance33 ، lilistar ، مانترا ، negar_karimi6

چی چی کار غیر فاونی انجام نشده وقتی میری مصاحبه یعنی تمام.
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، پدی ، reza_top60 ، proje ، romance33 ، Fardaye Roshan ، مانترا ، negar_karimi6
(2013-09-21 ساعت 08:45)yami نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 08:41)smpf نوشته:  

من نمیگم در صفحه این مطلب اینو نوشته، بلکه یادم اون زمان که من سایت رو سر و ته میکردم، سه سال پیش، چند جا نوشته بودن که تا شماره تون در سایت نیومده ازین تصمیمات نگیرید که بعدا کلیر نشین و بگین من خونه ام رو فروختم.
خوب الان اگه اون رو پیدا کنید ببینید کجا گفتن، میتونید بگید آقا به حرف شما تا کلیرمون اومد ما تصمیماتمون رو عملی کردیم
شما یک روز هم نباید صبر میکردید. همه میدونن که ویزای لاتاری سهمیه هست. هر کی زودتر گرفت گرفت، به آخری ها همیشه نمیرسه چون همیشه بیش از ظرفیت اعلام میکنن. میدونن که بعضی ها نمیرن بگیرن. برای بعد سپتامبر هم نمیتونن منتظر بشن بعد ذخیره اعلام کنن چون قانون میگه تا سپتامبر باید تموم بشه قضیه.
دوستان اصولا گفتن تا وقتی ویزای تایید شده تو دستتون ندارین از این کارا نکنین.این یه نمونش از سایت آنکارا:
The Consular Section strongly encourages you NOT to buy your tickets or make travel arrangements until after your visa is approved and you have it in hand. The Consular Section cannot guarantee that your visa will be approved and cannot be responsible for the consequences of your decision to buy a non-refundable plane ticket.
ثبت نام:4نوامبر 2011
رویت قبولی:هفته 3 می 2013
مصاحبه:هفته 1،سپتامبر 2013
کلیرنس:صورتی - در انتظار کلیرنس
تعداد افراد کیس:2 نفر
آپدیت : 10و11 سپتامبر
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، proje ، romance33 ، amir82
(2013-09-21 ساعت 08:57)gifa نوشته:  

چی چی کار غیر فاونی انجام نشده وقتی میری مصاحبه یعنی تمام.

متاسفانه اینطوری نیست. مصاحبه که سهله حتی خود ویزا که دستتون هست تضمین ورود به هیچ کشوری نیست و همیشه اینو میگن که ممکنه افسر مهاجرت دم در تصمیم بگیره که شما رو راه نده.
اما بصورت کلی وقتی جواب کلیرنس میاد تقریبا تمامه چون همه مدارک شما درست بوده که فرستادن کلیرنس و کلیرنستون هم قبل 30 سپتامبر اومده و اگه واقعا سهمیه ای نمونده بوده نباید اسم شما رو اعلام میکردن. اشتباه اینا فقط در این قسمت بوده.
تشکر کنندگان: sayeh_m ، e76779 ، Sonaen60 ، sadeghi897 ، پدی ، میما ، proje ، romance33 ، lilistar ، Nora hashemi ، laili ، مانترا ، negar_karimi6 ، gbtm ، abshar_wf
دوستان 2013 ایی اگه می توونین این تیر آخر و هم بزنین و به سفارت های مورد نظر برین . زندگی هنوز ادامه داره چون ما هنوز داریم نفس می کشیم . دوستان نا امید نشین . اما در آخر بدونین ممکنه در این راه هممون خیلی چیز ها رو از دست بدیم ، مطمئن باشین در مقابلش چیز های گرانبهاتری و بدست خواهیم آورد .
در زندگی غصه از دست دادن چیزی را نخورید چون وقتی یک درخت برگی را از دست میدهد برگی دیگر از قبل آماده جایگزین شدنش است .

خدا کمکتون کنه عزیزانم . از ته قلبمون براتون دعا می کنیم
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: sharifian ، proje ، romance33 ، e76779 ، lilistar ، arash 111 ، مانترا ، negar_karimi6 ، maryam64 ، alvan ، gbtm ، majid194

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان