کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان یه سوال. آیا استناد به متن زیر در نامه اول می تونه کمک کنه به حل کردن موضوع؟!

Please be advised that your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available.
لطفا مطلع باشید که برای مورد شما، تا زمانی که یک شماره ویزا در دسترس نباشد، قرار مصاحبه ای گذاشته نخواهد. و ...
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: proje ، romance33 ، negar_karimi6 ، سو سو
(2013-09-21 ساعت 09:20)میما نوشته:  دوستان یه سوال. آیا به استناد این متن در نامه اول می تونه کمک کنه به حل کردن موضوع؟!

Please be advised that your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available.
لطفا مطلع باشید که برای مورد شما، تا زمانی که یک شماره ویزا در دسترس نباشد، قرار مصاحبه ای گذاشته نخواهد. و ...

حرف مفت زیاد میزنن. هر نفری کلی پول گرفتن حالا میگن نداریم تمام شده . نهابت بی مسولیتی. من هند هستم و اخبار سفارت بمبی رو دارم هندیا با دمپایی میان سفارت و شبش یا فردای مصاحبه. ایشود میشن باور بکنید از من . برید توی سایتش و فایل وقت مصاحبه سپتامبر رو نگاه کنید و توی سیس شماره هاشونو چک کنید. حالا واسه مابعد از این همه زمان . تمام شده ویزا نیست. دوستای گلم زندگی گاهی روی دیگشو زمانی نشون میده که انتظارشو نداریم . سفیر و کارمندای سفارت قربونتون بشن بحق فاطمه زهرا بگو امین
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: romance33 ، gifa ، Sonaen60 ، پدی ، linuxer ، میما ، negar_karimi6 ، Ehsan1358 ، gbtm
(2013-09-21 ساعت 08:51)arashkhan82 نوشته:  سلام دوستان. ببخشید ما که کلیر نشدیم و میخاهیم پاسپورتا رو بدیم به سفارت، آیا فقط یکشنبه و سه شنبه ساعت 1:30 باید اونجا باشیم یا روزای دیگه هم میشه؟ شاید نتونم سه شنبه اونجا باشم.
مرسی

متاسفانه فقط همین دو روز ممکنه
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: DIVE ، romance33 ، پدی ، negar_karimi6
ممنون حالا با این وضعیت آنکارا منم موندم شاید مال ابوظبی هم پر شده هان؟
(2013-09-21 ساعت 09:45)shahramkh59 نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 08:51)arashkhan82 نوشته:  سلام دوستان. ببخشید ما که کلیر نشدیم و میخاهیم پاسپورتا رو بدیم به سفارت، آیا فقط یکشنبه و سه شنبه ساعت 1:30 باید اونجا باشیم یا روزای دیگه هم میشه؟ شاید نتونم سه شنبه اونجا باشم.
مرسی

متاسفانه فقط همین دو روز ممکنه
کیس نامبر: 2013AS7xxx ، کنسولگری: ابوظبی افراد کیس: 2
ارسال فرمها:2012 June 7th- ارسال مجدد با ایمیل: June 19th
کارنتی کیس:-- مصاحبه:30 may کلیرنس:Sad ویزا:--
تشکر کنندگان: negar_karimi6
چو پير سالك عشقت به مي حواله كند. / بنوش و منتظر رحمت خدا ميباش
چو غنچه گرچه فروبستگي است كار جهان./ تو همچو باد بهاري گره گشا ميباش
مريد طاعت بيگانگان مشو حافظ./ ولي معاشر رندان پارسا ميباش
مطمئن هستم كه كارتون درست ميشه دوستان خوبم فقط با آرامش و منطق پگيري كنيد
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: DIVE ، romance33 ، Sonaen60 ، میما ، nasim ، nooshshahnar ، پروا ، مانترا ، negar_karimi6 ، lilistar ، سو سو
متاسفم که اخبار ناامید کننده جای امید را گرفته. برای همه برندگان آرزوی عاقبت خیری می کنم و امیدوارم اتفاقات بهتری در راه باشد.
خدای بزرگ چشم انتظاری بده به بزرگیت قسم اونائی که چشم انتظار خبر خوش هستن و دست خالی نذار خدا جون خیرو صلاحشونو تو هرچی هست همون رو واسشون مهیا کن.همیشه کنارمون بودی و هستی تو تمام لحظات ....بچه های 2013 رو فراموش نکن
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: sharifian ، romance33 ، DIVE ، nasim ، negar_karimi6 ، paris a ، nooshshahnar ، arash 111 ، Mehrdadordi ، مانترا ، lilistar ، Aida.s
از بخت یاری ماست شاید، که آنچه که می خواهیم
یا به دست نمی آید
یا از دست می گریزد
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: babak_1363 ، میما ، zohre02 ، paris a ، ikamaly ، Mehrdadordi ، مانترا ، negar_karimi6 ، lilistar ، Aida.s ، amir82
(2013-09-21 ساعت 07:35)khaste نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 07:33)khaste نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 00:09)hamid3330 نوشته:  سلام مجدد.... (ضمن تکرار مطالب قبلی آدرس صفحه فرد مربوط را ذکر می کنم)
ضمن همدردی با دوستان عزیز و ابراز ناراحتی شدید خودم و خانمم برای اتفاقی که واسه دوستان افتاده و یادآوری اینکه اولا هنوز میشه امیدوار بود تا دوشنبه که اوضاع مشخصتر بشه و احتمالا خودشون ییه تصمیماتی بگیرند و اینکه بهر حال باید تایع تقدیر بود (هر چه که باشد) یه یشنهاد دارم و اونم اینکه ضمن انجام راه حلهای دیگه دوستان، با صفحه ف+ی+س ب+و+ک آقای ا+ل+ن ا+ی+ر که سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکابه آدرس https://www.f+a+c+e+b+o+o+k.c+o+m/alan.eyre.77 و وب لاگ http://blogs.usembassy.gov/sokhangu/بوده وبه نوعی مدیر دیپلماسی عمومی ایران محسوب میشه به صورت پیام خصوصی همه دوستان مکاتبه کنید و شرح کامل و مودبانه ای از اتفاق پر شدن سهمیه صدور ویزای سفارت (و نه پر شدن سهمیه ویزای لاتاری) و اینکه کیسهای چند نفره ای ناقص ایشو شدن بدین و درخواست کنید که با سفیر از طرف ایرانیها صحبت کنند و راه حلی برای افزایش سهمیه صدور این ماه دو سفارت ابوظبی و آنکارا پیدا کنند. توجه کنید صفحه این آقا احتمالا از سوی دوستان و+ز+ا+ر+ت information ایران چک میشه.بنابراین پیام خصوصی بگذارید.. لطفا درخواستها مودبانه و بدور از حرفهای مشکل زا باشه (شاید فقط یک درصد بشه به چنین راه حلی امید داشت اما همون یک درصد هم ارزش چک کردن داره....)
رشته ای بر گردنم افکنده دوست.... می کشد آنجا که خاطرخواه اوست.....

من الان تو وبلاگش پیام گذاشتم
هرچه سریعتر همه درخواست بدید خواهش میکنم پیگیری کنید
یا ویزا رو بیشتر کنن یا بغرستن ارمنستان

http://blogs.usembassy.gov/sokhangu/2012...%B2%D8%A7/

خواهشا در فیس بوک آدرس بالا پیام بذارید به زبان فارسی هم می توانید بنویسید.نترسید شاید همین آخرین تلاشمون باشه .این حق ماست.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، DIVE ، zohre02 ، mhb161 ، negar_karimi6 ، lilistar
من که فکر می کنم تو آنکارا یک اتفاقی افتاده و اینها لج کردن و یک دفعه گفتن ما ویزامون تموم شده.
مثلا اینکه بهشون گفته شده شما چرا از سفارتهای دیگه عقب ترید یا کسی شکایت اینها رو به kcc کرده ؟ فکرو خیاله دیگه کاریش نمی شه کرد!!!!!!!!!!
اینها حرصشون گرفته سر ما خالی کردن.
چون به یک باره چنین متنی رو گذاشتن خیلی عجیب غریبه.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، iraj im ، romance33 ، Sonaen60 ، zohre02 ، paris a ، mhb161 ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، r91 ، alirezass
دوستان عزیز من به درخواست لیلی عزیز لبیک گفتم و از دیشب سکوت کردم شما هم اگر میتوایند چنین کنید و اینجا رو با نوشته های بی ربط یا حتی ازروی دلسوزانه و همدردی کردن پر نکنید بزارید این منتظران شوکه شده ارامش پیدا کنند و به قولی مغزشان کار کند که چه باید کرد و دوستانی که اطلاعات و سواد کافی ولازم را دارند این بحران رامدیریت کنند این جریان همانند داستانی است که سالها درکتاب خواندیم فیلی رادرتاریکی میبرند و هرکسی دستی بهش میکشه و نظرشو میگه و وقتی چراغ راروشن میکنند هیچیک درست نگفته بودند پس اجازه بدید دوشنبه که چراغ سفارت روشن میشه ببینید واقعا حقیقت کدام است و این همه تفسیر و نظریه از نوشته اونها درسایتشان اونم وقتی سوادکافی برای درک جملاتشان را نداریم همانند دست زدن به همون فیل میمونه
با تشکر
دوستان پیجی از بچه های مهاجرسرا در فیس بوک وجود داره بنام DV-2013 که گروه خصوصی هست و من عضوش نیستم اما یکی از دوستانم که عضوش هست گفت یکی از کابرها دیشب با |آمریکا تماس گرفته و بهش گفتن فقط سهمیه ترکیه پر شده و ربط به بقیه سفارتها نداره.اگه کسی عضو اون گروه هست یا این کاربر عزیز الان در مهاجرسرا هست بیاد یه توضیح مفصل بده.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: romance33 ، EKAM ، negar_karimi6 ، پدی ، afshin4749
كسي روي متن طومار كار كرده ؟و آيا برنامه اي براي حضور دسته جمعي و چگونگي جمع آوري امضا ريخته شده؟ آيا ميشه كه امضا رو اينترنتي جمع كرد كه سريعتر بشه؟ ببخشيد اگه اينا رو مينويسم به نظرم تا آخر امشب بهتره يه جمع بندي بشه...
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
دوستان من حتی با چندتا وکیل تماس گرفتم و مشورت کردم
گفتند بی فایده است، دولت امریکا برای هر تصمیمی برنامه ریزی میکنه و دیگه برای اعتراض هم دیره چون زمان کافی ندارید
من موندم برم آنکارا یا نه
ممکنه اصلا اجازه ندن بریم داخل و حرف بزنیم یا نامه بدیم

تشکر کنندگان: romance33 ، مانترا ، houmanmir ، negar_karimi6
(2013-09-21 ساعت 10:37)payam62 نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 10:28)reza_top60 نوشته:  دوستان پیجی از بچه های مهاجرسرا در FB وجود داره بنام DV-2013 که گروه خصوصی هست و من عضوش نیستم اما یکی از دوستانم که عضوش هست گفت یکی از کابرها دیشب با |آمریکا تماس گرفته و بهش گفتن فقط سهمیه ترکیه پر شده و ربط به بقیه سفارتها نداره.اگه کسی عضو اون گروه هست یا این کاربر عزیز الان در مهاجرسرا هست بیاد یه توضیح مفصل بده.

اگر صفحات قبل را مطالعه کنید یکی از دوستانی که کیس 4 نفره داشتند و ابوظبی مصاحبه شدن، همکی کلیر شدن ولی فقط به یکیشون ویزا دادن و 3 نفر موندن. بهشون گفتن سهمیه تموم شده.
فرضاً گفته ی دوست شما درست باشه، در این 1 هفته ی باقی مانده که 2 روز هم تعطیلی داره، چه کار میتونیم بکنیم؟ امکان داره که پرونده های ما رو به یک سفارت دیگه منتقل کنن ؟ مدیکال چی ؟ صدور ویزا در سفارت ها 2-3 روز طول میکشه و خیلی مسائل دیگه ....

پیام جان من ماهیت اون شخص رو دیشب رو کردم اما به صلاحدید مدیریت و جلوگیری از ایجاد تنش پست من پاک شد که من هم قبول کردم.
ببینید ایشون در تاریخ 17 شپتامبر یعنی سه شنبه گذشته کلیر شده و 19 سپتامبر پنج شنبه رفته سفارت در حالیکه ابوظبی پنج شنبه ها پاس نمیگیره.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، Aida.s ، DIVE ، payam62 ، romance33 ، bayat_r ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان