کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 13:26)negar_karimi6 نوشته:  ببخشید اگر سکوتمو میشکنم لطفا برید سفارت اینقدر این پا و اون پا نکنید زمانو از دست میدید و بعد میگید کاش رفته بودیم اینم شاید سیاست سفارته که به همه اونهایی که ویزا نگرفتن ایمیل میزنه و خبررسانی میکنه ویزا نداریم که یه عده منصرف بشند و به همون چند تای اخر برسه به کسانی که دست ازتلاش برنداشته بودند درست مثل اون زمان که کوپن برنج اعلام میکردند تا میدیدند صف طولانی شده مغازه دار یا متاسفانه گاهی هم مردمی که تو صف ایستاده بودند شروع میکردن به داد و فریاد که دیگه کسی توصف نایسته برید خونه هاتون برنج تموم شده تا به خودشون برسه و یواشی تومغازه شون چند گونی میزاشتن تا به صلاح دید خودشون به عده ای بدند
لطفاااااااااااااااااااااااااااااا اینقدر ساده نیاندیشید این سیاست های موذیانه رو چه از طرف سفارت و چه از طرف عده ای متقاضی ویزا
دیگه بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم کاش عارفی باشد که کند فهم زبان سوسن

عزیز جان قضیه صف برنج با ویزا خیلی فرق داره ها . . .
به این سادگی ها هم نیست. اما امیدوارم تو این وقت کم بشه کاری کرد. اما اگر هم نشد بازم خدا بزرگه . به امید سال بعد.
من مطمینم اگر سرنوشت شما برای ادامه زندگی آمریکا باشد حتما میروید
تشکر کنندگان: alireza2753 ، e76779 ، romance33 ، lilistar ، رجبعلی ، Sonaen60 ، Aida.s ، Ehsan1358
(2013-09-21 ساعت 14:06)kasrafo نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 13:28)lilistar نوشته:  دوستان واقعا تو اين شرايط سخت نمي شه نظر خاصي داد ولي من يادمه كه تو تاپيك كليرنس سال 2011 كه اون موقع هم به خيلي ها گفته بودند كه ويزا تموم شده يك نفر تونسته بوده ويزاشو بگيره ( بعد از همين داستان تموم شدن سهميه ويزاها در ابوظبي ) بنابراين اگر امكانشو داريد تلاشتونو بكنيد و حتما به اين سفر برويد اميدوارم كه موفق شويد .
در تایید فرمایش شما یکی از دوستان من در لاتاری 2011 وقتی حدودا همین روزا بهشون گفتن دیگه ویزایی صادر نمیشه با وکیلش رفت ابوظبی و بالاخره در روز 30 سپتامبر با سفیر ملاقات کرد و همون روز ویزاشو گرفت. البته ایشون کلیرنسش طولانی بود و دو سه روز قبلش کلیر شده بود ولی در مراجعه ی اول بهش گفته بودن سقف ویزای سفارت برای ایرانی ها پر شده.
پس هنوز هم امیدی هست
بچه ها بلند شید برید انکارا، پیگیر کارتون باشید...
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
یه چیز دیگه هم اضافه کنم.
امروز که به من ایمیل زدن توی سیس آپدیت شدم.
این آپدیت ها رو با آپدیت های کلیر شدن اشتباه نگیرین.
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: Aida.s ، romance33 ، sadeghi897 ، lilistar ، SHABAH51 ، رجبعلی ، Texassy ، payam62 ، مانترا
(2013-09-21 ساعت 14:08)ashkanelecomp نوشته:  دوستان عزيز من با يه وكيل تو ايران صحبت كردم گفتن كه اگه بتونيد با يه وكيل ترك صحبت كنيد كه اون موضوع رو به سفير يا كاردارش برسونه اون ميتونه براتون از كي سي سي درخواست اضافه ظرفيت بگيره اگه زير 50 نفر باشين كه فكر نمي كنم بيشتر هم باشيم پس به جاي اظهار ندامت و تاسف به فكر باشيد و همين كار رو به هر طريق كه ميشه جلو ببريد
اين چيزا براي ما غير ممكن به نظر مياد وگرنه درخواست از طرف سفير خيلي به گرفتن ويزا در اين تايم كم كمك ميكنه!!!
به اميد همياري همه شما در جلوي سفارت در روز دوشنبه
دوشنبه صبح ساعت چند؟
تشکر کنندگان: romance33 ، DIVE ، SHABAH51
سلام دوستان برا من هم امروز صبح ایمیل زدن که نیا دقیقا همون متن notification که رو سایتشون هست را واسم فرستادن.
تشکر کنندگان: romance33 ، Aida.s ، lilistar ، SHABAH51 ، رجبعلی ، abshar_wf
(2013-09-21 ساعت 13:44)abshar_wf نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 13:39)Aida.s نوشته:  ما تموم زندگیمون و توی ایران از دست دادیم خونه و شغلمون الان با این روحیه نمیدونم میتونیم از صفر شروع کنیم یا نه

دلداریمم ندید چون جای من نیستید تنها کسی که جای منه حال منو میفهمه

منم عین شما هستم مغازمو جمع کردم الانم بیکارم کلیر هم شده بودم خیلی از فامیلا و دوستا هم فهمیدن،جواب اونارو چی بدم
جواب دلمو که از بچگی بزرگترین آرزوم همین بوده رو چی بدم با فکر کردن به اینکه همچین فرصتی از دست میره دارم دیوونه میشم.
آخه چرا؟

دوست خوبم منم مثل شما آرزو داشتم آمریکا باشم زندگی کنم پیشرفت کنم اما خدا صلاح ندونست. البته اینمبگمکهدیروز واقعا ناراحت بودم ولی امروز بعد از صحبت کردن با چند تا از دوستان صمیمی در آمریکا ( ۲ تاشون امسال با همین لاتاری ۲۰۱۳ رفتن) وقتی نشستم به صحبت ها و اتفاقات فکر کردم دیگه واقعا ناراحت نیستم. باور کنید آمریکای امروز آمریکای ۳۵ یا ۴۰ سال پیش نیست . خیلی با اون تعاریفی که برای ما کردن و تو فیلماشون میبینیم تفاوت داره.
من واقعا مطمینم خدا ما را دوست داشته که اینجوری برامون رقم زده.
ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه هستش. دوباره شروع کنید مثل خود من و البته اینبار با تجربه بهتر.
زندگی از اول همین بوده و خواهد بود
(2013-09-21 ساعت 13:47)2600kasra نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 13:39)halaleh نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 13:36)2600kasra نوشته:  سلام دوستان عزیز.تو این روزهای آخر همه اومدند در سفارت و بدون اینکه کیلیر شده باشند مدرکشون را به سفارت می‌دادند.من زیاد نزدیکشون نرفتم چون هم ویزا را گرفتم و هم بلیت یو س ای.اما به نظر من بیایید اینجا و در روند کارهاتون در این روزهای آخر باشید بهتره تا اینکه تو خونه بشینید.البته می‌دونم مخارج هتل و .... زیاده ولی‌ چاره‌ای نیست.۱بار که بیشتر نیست.البته اینجا هم هست که از نظر امکانات کم نذاشتیم فقط شبی ۲۰$ برا هر نفر..

خداییییییییییا کمکشون کن‌ ...............
لطفا بگید کجا هستید که نفری 20 دلاره؟
آنکارا. demet
نفری 20 دلار برای هر نفر زیاده
دو خوابه تمیز شبی 50 دلار 5323825062Shy
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، مانترا
(2013-09-21 ساعت 13:59)damoon نوشته:  حالا چیکار کنیم؟؟؟ به ما ایمیل نزدن منم میترسم ایمیل بزنم.... یعنی بریم؟؟ مخارجش چی؟؟ اگه بریمو نشه... هیچکاری نمیشه کرد؟؟ داغون شدم

دوست عزيز ناميد نشو تا آخرين لحظه كاري كه از دستت بر مي آد رو انجام بده!!!
Case No: 2013AS37xx
مصاحبه: آنكارا
زمان مصاحبه 03 September
دريافت برگه صورتي براي يكي از نفرات
كليرنس روز 18Sep
visa Status: بدون ويزا (به دليل تمام شدن ويزا).
توضيح كامل پرداخت 165$ و روند دريافت گرين كارت پس از پرداخت
دريافت سوشيال سكيوريتي و گواهينامه رانندگي
تشکر کنندگان: mhb161 ، romance33 ، alireza2753 ، sadeghi897 ، رجبعلی ، مانترا ، negar_karimi6
(2013-09-21 ساعت 14:01)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:04)r91 نوشته:  این دوستمون که پاسشو به خاطر نقص آدرس پس دادن چی شد؟

pa dar hava

مهدی جان امیدوارم شما حداقل بتونی ویزاتو بگیری.
البته اگه نگرفتی هم خودمدر خدمتتم در بست Big Grin
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، romance33 ، رجبعلی ، Sonaen60 ، مانترا ، mamalino10
دوستان محترم ، برو بچه های دوست داشتنی آنکارا :

اتفاق دیروز را ابتدا باور نکردیم ، بعد بغضی شد در گلویمان و در نهایت شد بی خوابی شبانه ......
هنوز هم نمیدانیم چه بگوییم و چگونه دوستان خوبمان را که در یکسال گذشته شب و روزمان را با هم گذرانده ایم دلداری دهیم؟

کمترین کاری که از دست مان بر می آید تغییر آواتار است برای اینکه نشان دهیم اتحادمان با دوستان آنکارایی پابرجاست و تا آخرین روز و آخرین لحظه همدرد و همراه شان خواهیم بود و امیدواریم که پایان این ماجرا شادمانی باشد.

از همه دوستان دعوت می کنیم به این اتحاد مهاجرسرایی بپیوندند

(دژ ایروان: محمــــد، بـــابـــک ، ســــروش ، پــــویا و شهـــرام)
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
ماکه بلیط رفتمون فقط فقط پروازبدون برگشت شده 17000000 (سه نفر)هتل هم شبی 70دلار 6و7 میلیون ناقابل برای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: lilistar ، SHABAH51 ، رجبعلی ، linuxer ، مانترا ، alirezass
بعنوان کوچکترین عضو دژ ایروان اعلام همبستگی میکنم
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali 2013، alihmh، alireza2753، aliyazdan335، alvan، arashkhan82، ARI66، AsemanAbee، ashkanelecomp، b_argi، damoon، dpt، el333، Elahe.، far572000، gifa، halaleh، hosa، lilistar، ma300me، mehdi389، mohcen، mrr777، n51، nooshshahnar، Nora hashemi، Pishoo_25، reza_top60، romance33، sadeghi897، sepideh_، SHABAH51، soheil_zk، soroushj، soruosh، teriole، آناهیتا کوچکی، سونا، 7 کاربر مخفی، 5 مهمان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-09-20 ساعت 22:56)MEH.T نوشته:  آرام آرامم مثل مزرعه ای که تمام محصولاتش را ملخ ها خورده باشند دیگر نگران داس ها نیستم......
دمت گرم بنده هم می‌خواستم همینو بگم چیزی که نباید اتفاق افتاد. خوب که چی‌؟ حیف که نمیتونم فارسی بزنم.
اما ملّا نصرالدین شاگردی داشت که هر روز او را قبل از اینکه به دنبال آب بفرستد کتک میزد. یک روز شاگرد کوزه را شکست و همه دلواپس شاگرد بودند و می‌گفتند ملّا او را میکشد !!
شاگرد آمد و ملّا حتا نگاه غضب الودی هم به او نکرد. همه تعجب کرده بودند. یکی‌ بالاخره پرسید ملّا چرا چیزی نمیگویی؟ ملّا خندید و گفت او را میزدم که کوزه را نشکند !!!
حالا که شکسته او را بزنم کوزه درست میشود ؟؟؟

دوستان وقتی‌ برگشتم با هم جشن میگیریم. غمش همان دو روز اول بود شما تلاشتان را کردید باقی‌ دست شما نبود. قبول کنید و خود را نزنید
به قول ترکها
تمام
فردا روز دیگریست و خورشید درخشان تر از همیشه خواهد تابید. شک نکنید.
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
(2013-09-21 ساعت 14:01)Nora hashemi نوشته:  ما كلير شديم ١٦ سپتامبر ولي ٢٠ و ٢١ يعني همين الآن ديدن اپ شديم يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز حتما ايميلتونو چك كنيد، شايد براتون نامه اي فرستادن.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: romance33 ، رجبعلی ، SHABAH51 ، sh-p ، پدی ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان